Doğuruyoruum!!

Yurtdisinda dogum yaklasana kadar yatis yapmiyorlar dediginiz gibi evde beklemeye tesvik ediyorlar. Burada dogum vakti biraz yaklasinca tatil izin vs deyip suni sanciya yonlendiriyor doktorlar. Cok fazla mudahale var maalesef.

iyi bari :) böyle olanlar da varmış umutlarım tekrar yeşerdi
10 cm de nasıl açılıyor vallahi aklım almadı :/
bi gün yaşayıp görürüm belki, belki de görmem ya bilemedim korktum :)
Açilin dünyanin en kolay dogum yapan kadini geldi
Ben gaz sancisi mi acaba bu diye dusunurken annemin israriyla hastaneye gittim ve 5 cm acilma oldugu goruldu, dogum aninda doktora dedim ki yaa acaba ignenin dozunu yukseltsek mi sanki biraz sonra aciyacak gibi hissediyorum derkeeen kizimla göz göze geldik hönk diye kalmistim.
O anki saskinlikla ay ben onu hemen alayim mi cok ani oldu sanki demistim :-D
Hayaller iyidir, hayallere devam edin

hahahha tebrik ederim ya süpersiniz

Allah anali babali buyutsun insallah evladinizi,cok sevindim kendim dogum etmis gibi

Kendim dahil pek çok kişiye denedim bence işe yarıyor :) böyle bir durumunuz varsa sancınız başladığında haber edin sizin içinde suya koyayım inşallah
aratırıcam birkaç yerde daha duydum faydasını gördüyseniz ne güzel sadece suya mı konuyor nette annenin sudan biraz içmesi gerekiyor yazıyor ?

Valla kolay doğm mu oldu bilmem de sancı ister istemez insanı yoruyor hele son anlar.. anomm uine de çok şükür buna

Çok şükür atlattiniz darisi da bize :)

Ya ne güzelllll çok imrendimmm özel birsey mi yaptınız? Hamileliginiz cok mu hareketli gecti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…