Doğuruyoruum!!

Burada ozel hastanelerin cogu normal dogum olsun istemiyor.benim sancim oldugu gun hemen en yakin hastaneye gittim.oyle cok sancimda yoktu.gunduz gunum vardi arkadaslarla yedik ictik.aksami sancilarim siklasinca ancak suphelendim.hemsire hanim cok kolay dogum yaparsiniz.hemen doktorunuza gidin dedi.ama nerde.adam illaki sezaryen yapacak.esim ameliyat parasini verelim esim normal istiyor niye zorluyorsunuz deyince bir ton yalan dolan.esim sezaryen ol bari deyince ben en yakin devlet hastanesine gece yarisi giris yapip dogurdum.psikolojimiz bozuldu esiminde benimde.bunu yasatan o doktoru hic affetmicem.Allahindan bulsun.devlet hastanelerinde oncelik normal dogum.kardesim saglikci.normal dogum olmazsa sonra sezaryen yapiyorlar.benim cati muayenesi olunca kanamam gelmisti.calistigim yerde gittigim baska bi doktor daha vardi.adam dogurtayim gel seni 1 cm acikligin var diyor birde.karnimdaki evladim daha 2 kilo.ben bundan 3 hafta sonra dogurdum.bana mi denk geldi bilmiyorum ama doktor deyince tuylerim diken diken oluyor.insallah ikinci hamileligimde ALlah korkusu olan bir doktora denk gelirim.

Ay bi gülesim geldi

Allah kavuştursun :) dicem ama doğurmuşsunuz. Gözünüz aydın :)

Çok şükür atlattiniz darisi da bize :)

Ya ne güzelllll çok imrendimmm özel birsey mi yaptınız? Hamileliginiz cok mu hareketli gecti?
Çok şükür atlattiniz darisi da bize :)

Ya ne güzelllll çok imrendimmm özel birsey mi yaptınız? Hamileliginiz cok mu hareketli gecti?
Cok tesekkur ederim ozel bir sey yapmadim ama ilk 4 aylik sureyi atlattiktan sonra hep aktiftim calisiyordum ve son gune kadar aktif olmaya gzyret ettim.
Allah sizlere de benimki kadar kolay bir dogum nasip etsin insallah.
Ha bir de ben yalniz dogum yapmistim esim turkiyeye gitmisti annesinin yanina hastaydi kayinvalidem (fransadayim) belki de bu iyiligimin karsiligi da olabilir Allah tarafindan :-D
Siz de bol bol iyilik yapin belki de buydu sebebi

Ben 9 ay aktiftim. 37. Haftaya kadar iste sonrada evde çalıştım sürekli yürüdüm. Zaten hareketli biriyim ama dogmadi sıpa. 40+2 de 5 cm açıklığım vardı ama karnıma kaka yapınca kalp atışları yavasladi sipamin
Sezaryen olmak zorunda kaldım.

Çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla ,hayırla, huzurla büyütmeyi nasib etsin inşallah , çok şükür ikiniz de kurtuldunuz .

Beni..doktorum so hafta iliski onermisti ama korunmasiz olarak. Spernler tetikliyor mus.

Benim sancım yoktu hiç doktorlar hemşireler eşimebunagötür bol bol acı yedir dediler hem de Amerika gibi bir yerde bende acı Ada'na meze ne bulduysam yemiştim benim kız 2 hafta 3cm açılmam olmamasına rağmen gelmedi 41+0 de ben gittim alın bu kızı kakasını yapar sonra uğraş dur diye bir doğdu tırnaklar bir metre :) vücut buruş buruş nene gibi
Ha çok tuttunuz yaşlandı nene oldu kızım demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…