- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
dalga geçme be okudum öyle nette napıyım araştırıyorum bendeİyice sıkıp kurutup defterin arasına koyunca da göbek gidiyormuş tamamen
sadece nette okudum kesin bilgi mi bilmem .Bilmiyorum o kadar detay ama madem öyle çıkarayım ben de
Ben de duydum ama suyu içmeden de de faydasını gördüm ben
Yanlış yazmışım suyu içmeden de olacaktı :)nasıl yaptınız siz?
anladım ben zaten sıkıntı yok şekerimYanlış yazmışım suyu içmeden de olacaktı :)
Çok iyiydiİyice sıkıp kurutup defterin arasına koyunca da göbek gidiyormuş tamamen
hayır dogumu kolaylaştırıyor ayrıca ne riski kadın doguracak neredeysenasıl ya hamileliğin ilerleyen zmaanlarında riskli değil mi?
Burada ozel hastanelerin cogu normal dogum olsun istemiyor.benim sancim oldugu gun hemen en yakin hastaneye gittim.oyle cok sancimda yoktu.gunduz gunum vardi arkadaslarla yedik ictik.aksami sancilarim siklasinca ancak suphelendim.hemsire hanim cok kolay dogum yaparsiniz.hemen doktorunuza gidin dedi.ama nerde.adam illaki sezaryen yapacak.esim ameliyat parasini verelim esim normal istiyor niye zorluyorsunuz deyince bir ton yalan dolan.esim sezaryen ol bari deyince ben en yakin devlet hastanesine gece yarisi giris yapip dogurdum.psikolojimiz bozuldu esiminde benimde.bunu yasatan o doktoru hic affetmicem.Allahindan bulsun.devlet hastanelerinde oncelik normal dogum.kardesim saglikci.normal dogum olmazsa sonra sezaryen yapiyorlar.benim cati muayenesi olunca kanamam gelmisti.calistigim yerde gittigim baska bi doktor daha vardi.adam dogurtayim gel seni 1 cm acikligin var diyor birde.karnimdaki evladim daha 2 kilo.ben bundan 3 hafta sonra dogurdum.bana mi denk geldi bilmiyorum ama doktor deyince tuylerim diken diken oluyor.insallah ikinci hamileligimde ALlah korkusu olan bir doktora denk gelirim.Ah evet size tamamen katılıyorum. Ben de sizinle benzer bir tecrübeyi yaşadım ama bi farkla, ben yurtdışında doğum yaptım. Dolayısıyla sizin kendiliğinden beklemeyi seçmeniz yerine beklemem için beni hastane teşvik etti. Sancı 5 dakikada bire düşmeden ya da su gelmediyse evinizde bekleyin dendi. Aksi halde hastaneye yatış yapılamıyor zaten. Benim 37+5 te doktorum 3cm açıklığın var harika, doğum yakın olabilir dedi. Ben de ertesi gün doğurucam sandım. Bir mutluluk, bir telaş. Evde her gün duşumu alıp herhalde bugün hastaneye gideriz diye hazırda bekledim. Gelgelelim öyle olmadı. Tam 41+2 de sancısız olarak 6cm le suyum gelerek hastaneye gittim. Akşamına da doğurdum. Normal doğum ve suni sancısız.
Gecmis olsun.Allah anali babali buyutsunARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
Çok şükür atlattiniz darisi da bize :)
Ya ne güzelllll çok imrendimmm özel birsey mi yaptınız? Hamileliginiz cok mu hareketli gecti?
Cok tesekkur ederim ozel bir sey yapmadim ama ilk 4 aylik sureyi atlattiktan sonra hep aktiftim calisiyordum ve son gune kadar aktif olmaya gzyret ettim.Çok şükür atlattiniz darisi da bize :)
Ya ne güzelllll çok imrendimmm özel birsey mi yaptınız? Hamileliginiz cok mu hareketli gecti?
Ben 9 ay aktiftim. 37. Haftaya kadar iste sonrada evde çalıştım sürekli yürüdüm. Zaten hareketli biriyim ama dogmadi sıpa. 40+2 de 5 cm açıklığım vardı ama karnıma kaka yapınca kalp atışları yavasladi sipaminCok tesekkur ederim ozel bir sey yapmadim ama ilk 4 aylik sureyi atlattiktan sonra hep aktiftim calisiyordum ve son gune kadar aktif olmaya gzyret ettim.
Allah sizlere de benimki kadar kolay bir dogum nasip etsin insallah.
Ha bir de ben yalniz dogum yapmistim esim turkiyeye gitmisti annesinin yanina hastaydi kayinvalidem (fransadayim) belki de bu iyiligimin karsiligi da olabilir Allah tarafindan :-D
Siz de bol bol iyilik yapin belki de buydu sebebi
Hayırlı olsun çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün =)ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
Cok sevindim cnm hadi gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?