Doğuruyoruum!!

Ay doğdu mu bebiş ben doğuracak gibi hissettim cidden :)
Allah analı babalı büyütsün

Canim bende 2 ay önce doğum yaptım sabah saat 5 te 3 cm açıklıkla gittim 10 saat içinde doğurdum.Doktorun 3 cm açıklıkla sonra cuma günü gel demesi mantıklı gelmedi bana.İstersen başka bi hastaneye daha görün suyun geldimi nişane geldimi bide onu sorayım.Eger suyun gelmediyse nişane bozulmadiysa bekle sürekli yürü oturur pozisyonda çömel hurma ye çok rahat doğum oluyor.Bide sıcak duş al çok faydasını göreceksin.Merdiven in çık bak bakalim yarını bulacakmı? :) üstelik suni sancıdan korkma bi kere doğum eylemi gerçekleşene kadar çekiyorsun ama zaman kazanmış oluyorsun daha kısa sürede dogurursun.

maşallah maşallah bu önerilerden birini yaptınız mı hiç?sancı gelene kadar?
Çok ekstra bir şey yapmadm. Yapamadm aslında hiç müsait ortamım yoktu. Biraz hareket çömelme kalkma yapabildm o kadar. Duşa bile giremedim. Ama dua ettmm hep. Tek sıkıntm dikişlrm ona da yapack bişi yok artık

Çok ekstra bir şey yapmadm. Yapamadm aslında hiç müsait ortamım yoktu. Biraz hareket çömelme kalkma yapabildm o kadar. Duşa bile giremedim. Ama dua ettmm hep. Tek sıkıntm dikişlrm ona da yapack bişi yok artık
çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acaba

Mekke coc
ben doğumundan mekke çiçeğini suya koymuştum dua okumuştum sağ salim kucağına alırsın inşallah allah bi avazda kurtarsin

çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acaba
Bu kişinin kas yapısıyla alakalı. Hiç dikişsiz doğuran arkadaşlarım da oldu. Ben de 2,3 dikişle doğum yaptim. O da iki doğumda da bebekler iriydi. Hayır ne keside ne de dikişte hissedilmiyor. Dikerken uyuşturmak için iğne yapılıyor zaten.

yok yok korkma atılırken hiç hissetmiyorsun. ilk birkaç gün oturup kalkarken hafif sızı yapıyor o da olacak yani. daha ağır hareket ediyorsun. ben de 5 taneydi.

Doğum olmuş bile hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün.
Bende hurma, sıcak duş, çömelme hareketi diyecektim.
Birde doğum yapacak olanlar vardır suni sancı çok kötü değil ya en azından bana kolay gelmişti adet sancısı gibi. Tabi o kadar sancıya sonu sezaryen oldu ona yanarım bir normal doğuramadım yaaa :))

Aminnn inşallah herkese nasio olur böyle kolay doğumlar :)
Iyilik her daim lazım insana ben de yapayim bol bol

Aaaa öyle birşey oluyor muymuş ilk defa duydum ilginç

şu bebeğin anne karnında kaka yaptıgını nasıl zamanında farkediyor doktorlar bilmem

Aaaa öyle birşey oluyor muymuş ilk defa duydum ilginç
40. Haftadan sonra olabiliyor canım. Birazda anne stres falan yaparsa benim gibi. keşke konu Sahibi gibi eve gitseydim de sancımi evde çekseydim..Suni sancı almasa idim. Çünkü suni sancı beni mahvetti ve korktum.sanırım Ben korkup stres yapınca yapınca kızım Kakasini yaptı

şu bebeğin anne karnında kaka yaptıgını nasıl zamanında farkediyor doktorlar bilmem
nst ye bağlıydım ben. Orda bebeğin kalp atışlarınin yavaşladığı görülünce doktor suyumun rengine baktı öyle anlaşıldı benim. Ama bir tanidigimizin fark edilmemiş ve kızını kaybetmiş

Bende çok çekiniyorum kesiden,dikişten iyileşme süresi vs inşallah doktorumla anlaşabilirim kolaya kaçmazda basbayağı normal/doğal doğumum olur
Açıkcası doktorları üşengeç ve aceleci buluyorum yoksa doğumların çoğunda gereksiz bir uygulama bu

Eger kesi yapilmazsa deri kendi kendine yırtılir ve bu yirtik makata kadar uzayabilir. Yani bu daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…