Çok iyiyiz tşk ederiz.. :)Ohh oh maşallah. Kolay olmuş yine de sevindim. Bebis nasıl?
Çok ekstra bir şey yapmadm. Yapamadm aslında hiç müsait ortamım yoktu. Biraz hareket çömelme kalkma yapabildm o kadar. Duşa bile giremedim. Ama dua ettmm hep. Tek sıkıntm dikişlrm ona da yapack bişi yok artıkmaşallah maşallah bu önerilerden birini yaptınız mı hiç?sancı gelene kadar?
çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acabaÇok ekstra bir şey yapmadm. Yapamadm aslında hiç müsait ortamım yoktu. Biraz hareket çömelme kalkma yapabildm o kadar. Duşa bile giremedim. Ama dua ettmm hep. Tek sıkıntm dikişlrm ona da yapack bişi yok artık
Hayırlı uğurlu uzun ve sağlıklı ömürlü analı babalı olsun inşallah canımÇok iyiyiz tşk ederiz.. :)
maşallah çok sevindim iyi olmanıza topğin bebişi doğmuşARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
ben doğumundan mekke çiçeğini suya koymuştum dua okumuştum sağ salim kucağına alırsın inşallah allah bi avazda kurtarsinKızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
Aaa doğum olmuş bile geç kaldım. Gözünüz aydınBol bol çömel
Hurma ye
Beline sıcak su tut
Yapabiliyorsan ilişki
Bu kişinin kas yapısıyla alakalı. Hiç dikişsiz doğuran arkadaşlarım da oldu. Ben de 2,3 dikişle doğum yaptim. O da iki doğumda da bebekler iriydi. Hayır ne keside ne de dikişte hissedilmiyor. Dikerken uyuşturmak için iğne yapılıyor zaten.çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acaba
çok merak ediyorum her doğumda mi dikis atiliyor hic dikişsiz dogum olmuyor mu ve kac tane attilar size o an hissettiniz mi acaba
Çook tşk ederim cnm :)Allah anali babali buyutsun insallah evladinizi,cok sevindim kendim dogum etmis gibi
Cok tesekkur ederim ozel bir sey yapmadim ama ilk 4 aylik sureyi atlattiktan sonra hep aktiftim calisiyordum ve son gune kadar aktif olmaya gzyret ettim.
Allah sizlere de benimki kadar kolay bir dogum nasip etsin insallah.
Ha bir de ben yalniz dogum yapmistim esim turkiyeye gitmisti annesinin yanina hastaydi kayinvalidem (fransadayim) belki de bu iyiligimin karsiligi da olabilir Allah tarafindan :-D
Siz de bol bol iyilik yapin belki de buydu sebebi
Ben 9 ay aktiftim. 37. Haftaya kadar iste sonrada evde çalıştım sürekli yürüdüm. Zaten hareketli biriyim ama dogmadi sıpa. 40+2 de 5 cm açıklığım vardı ama karnıma kaka yapınca kalp atışları yavasladi sipamin
Sezaryen olmak zorunda kaldım.
ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
40. Haftadan sonra olabiliyor canım. Birazda anne stres falan yaparsa benim gibi.Aaaa öyle birşey oluyor muymuş ilk defa duydum ilginç
nst ye bağlıydım ben. Orda bebeğin kalp atışlarınin yavaşladığı görülünce doktor suyumun rengine baktı öyle anlaşıldı benim. Ama bir tanidigimizin fark edilmemiş ve kızını kaybetmişşu bebeğin anne karnında kaka yaptıgını nasıl zamanında farkediyor doktorlar bilmem
Bende çok çekiniyorum kesiden,dikişten iyileşme süresi vs inşallah doktorumla anlaşabilirim kolaya kaçmazda basbayağı normal/doğal doğumum olurBu kişinin kas yapısıyla alakalı. Hiç dikişsiz doğuran arkadaşlarım da oldu. Ben de 2,3 dikişle doğum yaptim. O da iki doğumda da bebekler iriydi. Hayır ne keside ne de dikişte hissedilmiyor. Dikerken uyuşturmak için iğne yapılıyor zaten.
Eger kesi yapilmazsa deri kendi kendine yırtılir ve bu yirtik makata kadar uzayabilir. Yani bu daha tehlikeliBende çok çekiniyorum kesiden,dikişten iyileşme süresi vs inşallah doktorumla anlaşabilirim kolaya kaçmazda basbayağı normal/doğal doğumum olur
Açıkcası doktorları üşengeç ve aceleci buluyorum yoksa doğumların çoğunda gereksiz bir uygulama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?