- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Elbette zaten tıbbi bi gereklilik yoksa gereksiz bi işlem olduğunu çoğu uygulamanın doktorun kolayına gelmesinden kaynaklandığını söylemeye çalışmıştım,derimiz mucizevi bi yapıya sahip gayette gevşeyip tekrar eski şeklini alabiliyor :)Eger kesi yapilmazsa deri kendi kendine yırtılir ve bu yirtik makata kadar uzayabilir. Yani bu daha tehlikeli
Düzensiz yirtiklari engellemek adına yapılıyor. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış . Hakkınızda hayırlısı olsun. Amaaaan eskiden nasıl dogurmuslar valla şaşırıyorum .Bende çok çekiniyorum kesiden,dikişten iyileşme süresi vs inşallah doktorumla anlaşabilirim kolaya kaçmazda basbayağı normal/doğal doğumum olur
Açıkcası doktorları üşengeç ve aceleci buluyorum yoksa doğumların çoğunda gereksiz bir uygulama bu
Bende eskilerden güç alıyorum çoğu Zaman bu yüzden fazla evhamlı biri sayılmam güzel düşünmek lazım ve iyi doktorlara denk gelmek,çoğu ne yazık ki sosyal hayatını mesleğinin önünde tutuyor hiç tahammül edemiyorum öylelerine Allah karşılaştırmasın :)Düzensiz yirtiklari engellemek adına yapılıyor. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış . Hakkınızda hayırlısı olsun. Amaaaan eskiden nasıl dogurmuslar valla şaşırıyorum .
Yani mahallede tek tv olan evde içerde dallas izliyorlar yan odada doğum yapıyor bir tanıdığım. Valla hayret.
Amin. Doktor önemli. Ama ben bile panik ve kan tutan biri olarak normal doğum yapmissam herkes yapar diyorum. :)Bende eskilerden güç alıyorum çoğu Zaman bu yüzden fazla evhamlı biri sayılmam güzel düşünmek lazım ve iyi doktorlara denk gelmek,çoğu ne yazık ki sosyal hayatını mesleğinin önünde tutuyor hiç tahammül edemiyorum öylelerine Allah karşılaştırmasın :)
çok tatlısın yaAyy bu açılmadan kasıt tahmin ettiğim şey mi acaba
Cahilliğimi mazur görün ama herkes hurma ye demiş. Ben deli gibi hurma yiyorum çok severim. Benim de bi taraflarımda açılma falan olmasın bekar halimle.
Ayy bu açılmadan kasıt tahmin ettiğim şey mi acaba
Cahilliğimi mazur görün ama herkes hurma ye demiş. Ben deli gibi hurma yiyorum çok severim. Benim de bi taraflarımda açılma falan olmasın bekar halimle.
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı-doğal doğumlarımız olur,doğal olandan değilde aksinden korkuyorum ben yoksa rabbim en doğrusunu yapabilecek şekilde yaratmış hepimizi ama insanoğlunun işine gelmeyebiliyor işte korkum orda başlıyor :)Amin. Doktor önemli. Ama ben bile panik ve kan tutan biri olarak normal doğum yapmissam herkes yapar diyorum. :)
Dur dur ya sen bekarmissin çok okuma buralari. Evlenip hamile kalınca gel bi daha oku o zaman.:) Hem hurma yerken açılma öyle tahmin ettiğin gibi olmuyor yerken ağzını aciyorsun ya o sadece.Ayy bu açılmadan kasıt tahmin ettiğim şey mi acaba
Bir de ebe arkadaş olsa tam olacaktı. :)Allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün inşallah. Kulüpte bi dogum yaptırılmamış tı olda oldu.Valla bende Şubatta doğuracam kızlar aynı performansı istiyorum
Amin inşallah. Benim iki tane emanetim var. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı-doğal doğumlarımız olur,doğal olandan değilde aksinden korkuyorum ben yoksa rabbim en doğrusunu yapabilecek şekilde yaratmış hepimizi ama insanoğlunun işine gelmeyebiliyor işte korkum orda başlıyor :)
sohbet ve iyi dilekler için çok teşekkür ederim Allah daima iyi kullarıyla karşılaştırsın inşallah,zorlaştırmasın kolaylaştırsın
Maşallah Allah esirgesin kuzularınızı-amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin :)Amin inşallah. Benim iki tane emanetim var. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin.
Amin Allah razı olsun. Sizin de işlerinizi rastgetirsin Rabbim. Hayırlı, guzel, kolay bir doğumunuz olsun.Maşallah Allah esirgesin kuzularınızı-amin Rabbim isteyen herkese hayırlısı ise nasip etsin :)
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum :)Amin Allah razı olsun. Sizin de işlerinizi rastgetirsin Rabbim. Hayırlı, guzel, kolay bir doğumunuz olsun.
çok tatlısın yaher hurma yiyenin açılacak olsaydı iftardan sonra herkes soluğu hastanede alırdı
İlahi guldurdunuz yani.
Hz. Meryem in hurma ağacının altında hurma yiyerek doğumunu yaptığı söylenir. Tavsiye bundan dolayı sanırım.
Dur dur ya sen bekarmissin çok okuma buralari. Evlenip hamile kalınca gel bi daha oku o zaman.:) Hem hurma yerken açılma öyle tahmin ettiğin gibi olmuyor yerken ağzını aciyorsun ya o sadece.
Çaktırma.Bir aydınlanma yaşadım şunları okuyunca. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?