Doğuruyoruum!!

Eger kesi yapilmazsa deri kendi kendine yırtılir ve bu yirtik makata kadar uzayabilir. Yani bu daha tehlikeli
Elbette zaten tıbbi bi gereklilik yoksa gereksiz bi işlem olduğunu çoğu uygulamanın doktorun kolayına gelmesinden kaynaklandığını söylemeye çalışmıştım,derimiz mucizevi bi yapıya sahip gayette gevşeyip tekrar eski şeklini alabiliyor :)

Düzensiz yirtiklari engellemek adına yapılıyor. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış . Hakkınızda hayırlısı olsun. Amaaaan eskiden nasıl dogurmuslar valla şaşırıyorum .

Yani mahallede tek tv olan evde içerde dallas izliyorlar yan odada doğum yapıyor bir tanıdığım. Valla hayret.

Bende eskilerden güç alıyorum çoğu Zaman bu yüzden fazla evhamlı biri sayılmam güzel düşünmek lazım ve iyi doktorlara denk gelmek,çoğu ne yazık ki sosyal hayatını mesleğinin önünde tutuyor hiç tahammül edemiyorum öylelerine Allah karşılaştırmasın :)

Amin. Doktor önemli. Ama ben bile panik ve kan tutan biri olarak normal doğum yapmissam herkes yapar diyorum. :)

Ayy bu açılmadan kasıt tahmin ettiğim şey mi acaba
Cahilliğimi mazur görün ama herkes hurma ye demiş. Ben deli gibi hurma yiyorum çok severim. Benim de bi taraflarımda açılma falan olmasın bekar halimle.

Cahilliğimi mazur görün ama herkes hurma ye demiş. Ben deli gibi hurma yiyorum çok severim. Benim de bi taraflarımda açılma falan olmasın bekar halimle.
çok tatlısın ya her hurma yiyenin açılacak olsaydı iftardan sonra herkes soluğu hastanede alırdı

İlahi guldurdunuz yani.

Hz. Meryem in hurma ağacının altında hurma yiyerek doğumunu yaptığı söylenir. Tavsiye bundan dolayı sanırım.

Amin. Doktor önemli. Ama ben bile panik ve kan tutan biri olarak normal doğum yapmissam herkes yapar diyorum. :)
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı-doğal doğumlarımız olur,doğal olandan değilde aksinden korkuyorum ben yoksa rabbim en doğrusunu yapabilecek şekilde yaratmış hepimizi ama insanoğlunun işine gelmeyebiliyor işte korkum orda başlıyor :)
sohbet ve iyi dilekler için çok teşekkür ederim Allah daima iyi kullarıyla karşılaştırsın inşallah,zorlaştırmasın kolaylaştırsın

Dur dur ya sen bekarmissin çok okuma buralari. Evlenip hamile kalınca gel bi daha oku o zaman.:) Hem hurma yerken açılma öyle tahmin ettiğin gibi olmuyor yerken ağzını aciyorsun ya o sadece.

Allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün inşallah. Kulüpte bi dogum yaptırılmamış tı olda oldu.Valla bende Şubatta doğuracam kızlar aynı performansı istiyorum
Bir de ebe arkadaş olsa tam olacaktı. :)

Bekleriz yardimci oluruz. Sıcak su, temiz havlu felan. :)

Amin inşallah. Benim iki tane emanetim var. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin.

çok tatlısın ya her hurma yiyenin açılacak olsaydı iftardan sonra herkes soluğu hastanede alırdı

İlahi guldurdunuz yani.

Hz. Meryem in hurma ağacının altında hurma yiyerek doğumunu yaptığı söylenir. Tavsiye bundan dolayı sanırım.

Dur dur ya sen bekarmissin çok okuma buralari. Evlenip hamile kalınca gel bi daha oku o zaman.:) Hem hurma yerken açılma öyle tahmin ettiğin gibi olmuyor yerken ağzını aciyorsun ya o sadece.

Bir aydınlanma yaşadım şunları okuyunca. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…