Doğuruyoruum!!

Hurma ye canım kolay ve hızlı doğurursun

Offff çok heyecanlandım allah bilir siz nasilsinizdir ☺ bir avazda cikartirsin inşallah cnm allah yardimcin olsun bende hamileyim korktum
Amin canım sağolasn. Sancılarım düzenli değil hareket ettikçe karnmda sertleşme oluyo ama bakalım...

Ayyyy bi tuaf oldu bacak arammm ,sanki ben doğuruyorummm....açılmayı ne kolaylaştırır bilmem de , Allah güç kuvvet versin bi avazda çıkart sağ salim inşAllah....
Amin canım inşallah.. :) sana da kolay doğumlar diliyorum

3 cm açıklıkla sizi nasıl gonderip 2 gün sonraya çağırıyor anlamadım.

Yok tecrubeliyim iki normal doğum yaptım da yine de bilemedim şimdi.
Yok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi

Canım bence yürüyüş yap ama yalnız çıkma
Benim kv gorumce mi bi yuruttu aksama hastanedeydik sabah a dogurdu
Sağlıkla inşallah darısı başına

Yok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi
Annemde kardeşimi suni sancı ile doğurmuş çok zor diyor ama açılma varsa sancın da gelir , buarada tebrik ederim normal doğum yaptığın için Allah bir avazda kurtarsın

Bol bol hurma ye, sirt üstü yatip bacaklarini kendine dogru cek ve vajina girişine makata doğru 5 dakika masaj yap günde 3 defa bu yırtılmayı önler , sıcak duş al varsa küvete gir ve "Rabbi yesir vela tuassir vela temmim bil hayr diye bol bol dua et

Sancıların 5 dk da bir e düşünce doktora git. Cumayı bekleme. Burda yazan bazı garip uygulamalar okudum aman diyim. Kolay doğurmak için bir yöntem olsa doktorlar uyarır zaten. Gittiğin doktora güveniyor musun. Ben bir kere kontrole gittim doktor bana sen sabaha kalmaz dogurursun dedi. Gittim araştırmaya. Doktor sana kim dedi bunu ne açılma var ne sancı nst de kalp atışı ile sancıyı ayıramayan doktorda varmış demek dedi. Sancın olur sa hemen buraya gel bu doktor seni heba eder yoksa dedi. Aldım bavulu eve geldim1 hafta sonra suyum geldi. Doğuma gittim.

Çok tşk edrm. :) inşallah

En büyük belirti"bunu bana kimse söylememişti"büyük tuvaletinin geldiğini sanıyorsun.ama büyük tuvaletin yoook.arkaya basınç yapıyor.bu bebeğinin aşağıya indiğini gösteriyor.bu histen sonra doktora gittim.hiç sancım yoktu.3cm açıklığın var dedi.hastaneye yatışım yapıldı.sonra bir sancı aman Allahım o nasıl birşey.beni belimden ikiye ayırıyorlarmış gibi bir sancıydı.çok ağladım bağırdım ıkındım.doktor ıkın dedi.ıkınıyorum dedim.hayır ıkınmıyorsun sen BAĞIRIYORSUN dedi.ıyyyyy çok utandım.ne yapayım daha önce hiç doğum yapmamıştım ki neyse 2 saatte müthiş bir sancı bombardımanıyla doğal olarak doğurdum.zor kuzum.ama herşeye değer.Allahım yavrucuğunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin.uzun ve sağlıklı analı babalı bir ömür diliyorum evladına...

İyide kutsal hanım
3 cm den sonra zaten 2 saate bir de olsa devamı gelirki açılmanın .
Yoksa sen 3cm de birkaç gündür takılıp kaldınmı ? Yani nezamandan beri 3cm sin?
Daha önce hiç böyle bişey duymadım , yaşamadımda tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…