- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Hurma ye canım kolay ve hızlı doğurursunKızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
Ay güldüm ya çok tatlısın :)3cm açıklığın var dedi doktor 2 saat sonra doğurdum.cuma gel dediğine eminmisin canım
Amin canım sağolasn. Sancılarım düzenli değil hareket ettikçe karnmda sertleşme oluyo ama bakalım...Offff çok heyecanlandım allah bilir siz nasilsinizdir ☺ bir avazda cikartirsin inşallah cnm allah yardimcin olsun bende hamileyim korktum
Amin canım inşallah.. :) sana da kolay doğumlar diliyorumAyyyy bi tuaf oldu bacak arammm ,sanki ben doğuruyorummm....açılmayı ne kolaylaştırır bilmem de , Allah güç kuvvet versin bi avazda çıkart sağ salim inşAllah....
Yok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi3 cm açıklıkla sizi nasıl gonderip 2 gün sonraya çağırıyor anlamadım.
Yok tecrubeliyim iki normal doğum yaptım da yine de bilemedim şimdi.
Annemde kardeşimi suni sancı ile doğurmuş çok zor diyor ama açılma varsa sancın da gelir , buarada tebrik ederim normal doğum yaptığın için Allah bir avazda kurtarsınYok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi
Sağol cnm :)Allah yardımcın olsun canım benimde 2 haftam kaldı doğuma, heyecan yaptım yorumları okuyınca
Güldüm akşam akşam çok thanks :)Basligi gorunce oyle bi panik oldum ki sicak su temiz carsaf arandim bi an
Allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canım benimBen kendi sancımla doğurucam diyince bekleyelim en gwç cumaya kadar cuma da tam açılma olmazsa suni veririz dedi.
Yapma sakın diyim. Her duyduğunuzu yapmayın yahu.Badem yağı olur mu acaba
Çok tşk edrm. :) inşallahCan'ım doğum başladığı Zaman tereddüt yaşamıyorsun seninki akıntıdır çünkü öyle az boz bir su gelmiyor foş diye yıkıyorsun sağı solu :) sakin ol ben bir sene arayla iki çocuk doğurdum sende bir avazda alırsın kucağına inşallah bol bol inşirah oku
Allah razı olsun canımmAllahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?