Aminn.. Allah razı olsn :) umarım kolay olurEn büyük belirti"bunu bana kimse söylememişti"büyük tuvaletinin geldiğini sanıyorsun.ama büyük tuvaletin yoook.arkaya basınç yapıyor.bu bebeğinin aşağıya indiğini gösteriyor.bu histen sonra doktora gittim.hiç sancım yoktu.3cm açıklığın var dedi.hastaneye yatışım yapıldı.sonra bir sancı aman Allahım o nasıl birşey.beni belimden ikiye ayırıyorlarmış gibi bir sancıydı.çok ağladım bağırdım ıkındım.doktor ıkın dedi.ıkınıyorum dedim.hayır ıkınmıyorsun sen BAĞIRIYORSUN dedi.ıyyyyy çok utandım.ne yapayım daha önce hiç doğum yapmamıştım kineyse 2 saatte müthiş bir sancı bombardımanıyla doğal olarak doğurdum.zor kuzum.ama herşeye değer.Allahım yavrucuğunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin.uzun ve sağlıklı analı babalı bir ömür diliyorum evladına...
Usg de 38+4 çıktı
İlk alttan muayenem zaten. Üç cm var devam ederse bekleriz cumaya kadar açılma devam etmezse suni ile alırız dedi. Ne zamandır var açılma bilmiyorum. Ama son bir iki gündür kasılmalarım sıklaştı bu bir belirti ise şayet ilk doğumum. Tecrübesizim. Son anda doktor değiştirmek zorunda kaldm. Bu yüzden hassasım.İyide kutsal hanım
3 cm den sonra zaten 2 saate bir de olsa devamı gelirki açılmanın .
Yoksa sen 3cm de birkaç gündür takılıp kaldınmı ? Yani nezamandan beri 3cm sin?
Daha önce hiç böyle bişey duymadım , yaşamadımda tuhaf
İlk alttan muayenem zaten. Üç cm var devam ederse bekleriz cumaya kadar açılma devam etmezse suni ile alırız dedi. Ne zamandır var açılma bilmiyorum. Ama son bir iki gündür kasılmalarım sıklaştı bu bir belirti ise şayet ilk doğumum. Tecrübesizim. Son anda doktor değiştirmek zorunda kaldm. Bu yüzden hassasım.
Canim Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah..Hurma dogumu kolaylastiri derler bir arastir istersen.Kızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
SAT ile uyumluysa dogumun yakin ayrica korkma bebek kucuk olsaydi ilac verirdi dr arkadasim 3 cm acikla ilacla 1 ay durdu. Dikkat et vc de nişan gelebilirUsg de 38+4 çıktı
Bilemiyorum ben hastaneye gittigimde iki cm di. Azar azar suyunuz geliyor olabilir benim öyle olmuş farketmemisim. Allah hayırla ve saglikla sonuclandirsin.Yok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi
Nasıl oldu ?Küvvet varsa ılık suyla doldur içine otur sancılara da iyi gelir açılmada olur yanlız sakın yanlız kalma kapıyı kilitleme doktaruna danış doktora yetişemeyen küvvette doğuran biri olarak uyarılarımı dikkate alsan iyi olur
Küvvet varsa ılık suyla doldur içine otur sancılara da iyi gelir açılmada olur yanlız sakın yanlız kalma kapıyı kilitleme doktaruna danış doktora yetişemeyen küvvette doğuran biri olarak uyarılarımı dikkate alsan iyi olur
Ev benim değil maalesef rahatta değilimKüvvet varsa ılık suyla doldur içine otur sancılara da iyi gelir açılmada olur yanlız sakın yanlız kalma kapıyı kilitleme doktaruna danış doktora yetişemeyen küvvette doğuran biri olarak uyarılarımı dikkate alsan iyi olur
Amin.. demek ki sizin sancınız çokmş.. ben o ladar hissetmedmAllah yardım etsin ben 3 cm açıklık ta arabanın koltuğunu parcaliyordum
Suni mi verdiler sonra aslında ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama evimde feğilim bazı özel sebeplerden dolayı. Yani zor bi durumdaym.Bilemiyorum ben hastaneye gittigimde iki cm di. Azar azar suyunuz geliyor olabilir benim öyle olmuş farketmemisim. Allah hayırla ve saglikla sonuclandirsin.
Çok rahat olduNasıl oldu ?
Ben de sancim düzene girsin diye küvette oturdum ama çok korktum küvette dogururum diye yani yurt dışında izlediğim videolarda patır patır tek başlarına doguruveriyorlar da. Ama ben anca iki cm acabilmisim bir saat küvette durdum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?