Doğuruyoruum!!

Aminn.. Allah razı olsn :) umarım kolay olur

İlk alttan muayenem zaten. Üç cm var devam ederse bekleriz cumaya kadar açılma devam etmezse suni ile alırız dedi. Ne zamandır var açılma bilmiyorum. Ama son bir iki gündür kasılmalarım sıklaştı bu bir belirti ise şayet ilk doğumum. Tecrübesizim. Son anda doktor değiştirmek zorunda kaldm. Bu yüzden hassasım.

Hm benim bildiğim 3 ten sonra istemesekte devamı gelir zaten kasılmalar sıklaşır , kasıklardan bele doğru inen sancılar girdikçe devam açılır , şayet 3 cm de takılma olduysa , ben yaşamadım ama eşinle yavaş bir pozisyonda ilişki çok yardım ediyormuş , kadının boşalması açıyormuş diye duydum

Canim Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah..Hurma dogumu kolaylastiri derler bir arastir istersen.

Benim de 38.haftada cati muayenem vardi. Aciklik bir cmdi. Doktorum sancim olursa ya da suyum gelirse hemen hastaneye gelmemi soyledi. 40+1 de suyum geldi. Ustelik sancim da yoktu. Hastaneye gittim. Doktorum muayene etti. Aciklik hala 1cmdi. Suni sanci taktilar. 12saatte dogurdum. Zor bi dogum olmadi sukur. Suni sancidan korkmayin. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins

Küvvet varsa ılık suyla doldur içine otur sancılara da iyi gelir açılmada olur yanlız sakın yanlız kalma kapıyı kilitleme doktaruna danış doktora yetişemeyen küvvette doğuran biri olarak uyarılarımı dikkate alsan iyi olur

Yok cuma en geç dedi. Ben kendi sancımı isteynce cumadan sonra gidiyo o yüzden cumaya kadar açılma olmazsa yeterince suni veririz dedi
Bilemiyorum ben hastaneye gittigimde iki cm di. Azar azar suyunuz geliyor olabilir benim öyle olmuş farketmemisim. Allah hayırla ve saglikla sonuclandirsin.

Nasıl oldu ?

Ben de sancim düzene girsin diye küvette oturdum ama çok korktum küvette dogururum diye yani yurt dışında izlediğim videolarda patır patır tek başlarına doguruveriyorlar da. Ama ben anca iki cm acabilmisim bir saat küvette durdum yani.

Allah yardım etsin ben 3 cm açıklık ta arabanın koltuğunu parcaliyordum

Ev benim değil maalesef rahatta değilim istediğim gibi hareket edemiyorum. Küvet falan hayal yani. Hayırlısı artık

Bilemiyorum ben hastaneye gittigimde iki cm di. Azar azar suyunuz geliyor olabilir benim öyle olmuş farketmemisim. Allah hayırla ve saglikla sonuclandirsin.
Suni mi verdiler sonra aslında ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama evimde feğilim bazı özel sebeplerden dolayı. Yani zor bi durumdaym.

Çok rahat oldu
beklemedi bizm deli kız yarım saat içinde gerçekleşti doğum
Doktorum hayret ben hastanede geziyorum bebeğin rütin kontrolleri sırasında doğuran doktor sanki ben değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…