Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım benim bugün daha iyiyim..o ilk şoku atlattım biraz..Allaha havale ettim o korusun ne deyim..ama umutlarım tükenmiş değil eğer kanamam olmazsa bebeğimin benimle olduğuna daha emin olucam......öyle işte...zor günler yaşıyorum ama kolay değil 2 aydır hergün iğne hap ..geceçek ve 10 gün sonra bebeğmin kalp atışlaını duyucam inşallah.......istiyorum Allahım sen bebeğimi koru........
dualarını eksik etme canım ..Allaha emanet ol

canım inan yazdıklarını dört gözle ve heyecanlanarak okuyorum rabbime inancım sonsuz inşallah senin yüzünü güldürecek ve banada umut olacaksın bence şimdiden bebişine isim bul onu sev konuş dualar et oda seni bırakmak istemesin .dualarımdasın canım bunu sakın unutma inşallah bak 3 şubat mevlit kandili peygamberimiz(sav)min kutlu doğum günü inşallah o günlerin hatırına rabbim senin bebişinede can versin

cansuyum canım aklıma gelmişken dua edelimmi tüm kalbimizle ama topiğine gel orda birbirimiz için 4444 tefriciye okuyoruz gel rica et önce senin için dua edilsin inşallah farklı ağızlardan edilen dualar kabul edilir.

canım benim Rabbim yardımcın olsun bebişini sana bağışlasın inşallah... çok zor bi dönemdesin ama sabırla, dualarla atlatacaksın... 10 gün sonra pıt pıtları duyacaksın inşallah... bizlerede ümit olacaksın...

Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..zor bir dönemden geçsemde sonucunda herşeyin Allahtan geldiğini bildiğim için içim rahat.....seninde dediğin gibi canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları kabul olur inşallah...

çok isterim canım tam olarak hangi sayfadasınız

inşallah canım Allah razı olsun desteğiniz beni çok sevindiriyo zor günlerimi sizinle paylaşmak en azından içimdeki acıyı hafifletiyor...Allah isteyen herkese sorunsuz bir hamileleik yaşatsın inşallah

[h=2]Konu: Duaedelim mi?Tüm Kalbimizle ama[/h]canım bu topiğe bak çok anlayışlılar sen rica et senin için hemen dua okuruz benim söylemem ayıp olur.bu arada herşey yolundadır umarım bir yaramazlık yok inşallah

saol canım bi yaramazlık yok ...sadece şişmanlıyorummm:)) ya iştahım çok arttı sorma.artık iğnelerden mi haplardan mı yoksa stresten mi bebektenmi bilemiyorum...53 kiloydum 59 oldum yahuu 1 ayda 6 kilo 9 ay sonra düşünemiyorum kendimi ...........neyse canım merak etme bugün daha iyiyim hatta biliyomusun namaza başladım iiçim daha rahat ve huzurluyum çok şükür.....ve umutlarımm tazecikk duruyooo :)) öptüm canım yüzümüz hep gülsünn

yaa bu arada dua sayfasına giricem ama belki önceliği olanlar yada dua için sırada bekleyenler vardır araya pat diye girmek istemiyorum..neyse canım hayırlısı sen beni düşünüp söyledin ama ben bi çekindim biraz yaaa .

maşallah canım çok sevindim inşallah hamileliktendir.inşallah doktorun sana döyledikleri sadece sözde kalır boşuna üzülmüşüzdür.canım duya gelince kesinlikle öyle anlaşılmaz sen gel gir olmazsa ben sana sıramı veririm.zaten sana öncelik vereceklerinden şüphemyok canım kendine çok iyi bak namaza başlamanda beni çok mutlu etti zaten bu kadar itikatli birinin tek eksiği namazdır diye düşünüyorum rabbim ibadetlerini kabul etsin yeni namaza başlayanın duası kabul olurmuş canım dualarında banada yer verirsen beni onurlandırırsın.bebişimize iyi bak ben yerime onu sev okşa rabbim onu bir ömür boyu seninle beraber etsin

evet canım hayırlısı ..inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder bize......bügün eşimle kız bebek isimlerine baktık netten.2 isim çok hoşumuza gitti aybüke ve ceylin :)) iyi düşünelim iyi olsun ALLAHIN İZNİYLE.
tamam canım dua sayfasında görüşürüz öpüyorum

bu arada dualarımdasın herzaman canım..Allah yar ve yardımcın olsun:)..........çoookkk tatlı bebeğin olsunnn

can suyum nasılsın canım cok gecmiş olsun hayatım gecsin gitsin bebegin seninle kalsın inşallah ben uzun zamandır girmiyodum bizimde aynı durum biliyorsun bende 1 defa hamile kaldım bende tahili yapıldığı gün kanama başladı keseyi hiç göremediler ve düştü sen hamilesindir buna sonuna kadar iananıyorum dua et o kadar kese göründüyse içinde bebeginde vardır rabbim kucagına almayıda nasip etsin sanada bizlerede inşallah

saol canım benim iyiyim ..iyi olmaya çalışıyorum ..rabbim hayırlısını versin ne deyim ,hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum doktorum büyük ihtimalle boş gebelik dedi..umutla umutsuzluğum birbirine karıştı..şubat 1 de tekrar doktora gidip ultrasona giricem o zamana kadar herşey daha netleşecek inşallah bebeğim vardır ve benimledir...sizde dua edin teyzesi bu bebek hepimiz için umut:)
rabbim hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah....hepimiz yaşayalım annelik duygusunu :))

can _suyum canım nasılsın benimde misafirlerim vardı giremiyordum topiğe seni merak ettim inşallah herşey yolunda gidiyordur.1 şubatı iple çekiyorum yeğenime ve kendine iyi bak Allah'a emanet olun

can _suyum canım nasılsın benimde misafirlerim vardı giremiyordum topiğe seni merak ettim inşallah herşey yolunda gidiyordur.1 şubatı iple çekiyorum yeğenime ve kendine iyi bak Allah'a emanet olun

saol tatlım benim iyiyim çok şükür ama o kadar heyecanlıyımki sonucu benimle birlikte herkes 4 gözle bekliyo:)
az kaldı teyzesi inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyucam...........duymaya çok ihtiyacım var.ama kendimi diğer sonucada hazırlıyorum....sonuçta herşey Allahtan sadece o dilerse olur...
rüyalarıma giriyo hep kese doluymuş diye görüyorum...doktorun bana boş kese olma ihtimali çok yüksek deyişi kulaklarımdan gitmiyo(
gellll çarşamba gellllllllllllllllllllll........................:18:

HAMİLE DEĞİLMİŞİM( BOŞ GEBELİKMİŞ
çok üzgünüm..cumartesi günü kürtaj olucam kese alınacak...........................

HAMİLE DEĞİLMİŞİM( BOŞ GEBELİKMİŞ
çok üzgünüm..cumartesi günü kürtaj olucam kese alınacak...........................

inan bana çok üzüldüm sana üzülme bile diyemiyorum ben bu kadar üzüldüysem seni düşünemiyorum bile dün hep senden gelecek güzel haberleri bekledim demek ki Rabbim bunu uygun görmüş inşallah bir daha ki sefere aynı anda hamiş oluruz Rabbim sıkıntını hafifletsin sözün bittiği yer elden bir şey gelmiyor biz duamızı da ettik elinden gelen çabanı gösterdin olmadıysa bunda da vardır bir hayır ama lütfen bizi yalnız bırakma sende başını alıp gitme ne olur çünkü olumsuzluk yaşayan herkes sanki suçlusu bizmişiz gibi elini eteğini çekip kabuğuna çekiliyor bizler burada birbirimizin derdine ortak oluyoruz inşallah bir gün hepimizin yüzü güler hakkımızda hayırlısı olsun

saol canım benim Allah razı olsun üzülmedim desem yalan olur çok üzüldüm ama elden ne gelir çok zor bir durum ..ama vardır bunda bir hayır şer gibi gördügümüz işlerde hayır aramak lazım..Allah nasip ederse tekrar yaptırırız ama rabbim dilerse ancak olur...tabiki yanlız bırakmam canım ben artık buralardayım hergün girmeye çalışıcam senden de inşalah güzel haberler alırım...seninde dediğin gibi belki birlikte hamiş oluruz ama bi dahakine biraz zamn istiyorum 2-3 aydır çok yıprandım manevi olarakta kendimi toplamak istiyorum...belki eylülde eşimle öyle konuştuk ama belli olmaz inşallah doğal yoldan olur..çıkmadık candan umut kesilmezmiş.........doğal yol hayal değil gerçek olsun bizim için :)....allah emanet ol

Nuri Candaş___))) ali hocam bugün kaan beyin yanından geliyorum tedaviyle ilgili bir sürü anlattı felan pek kafama yatmadı umut vermiyor verilen ilaçları kullan v.s bende dedim ki hocam kök hücre ne zaman çıkacak diye sordum ben tedaviyi vakit geçirmek adına yapıyorum hiçbirşey çıkmaz dedim esas mesele kök hücre umut var mı yok mu dedim kaan hoca önümüzdeki aylarda güzel şeyler duayacağımıza inanıyorum önümüzdeki yıllar demiyorum dedi.sona yaklaşıldı bugün yarın olabilir her an sabah uyandığımızda kısırlığa son diye duyarsak şaşırmam kısa sürede beklenen bir durum diyor..
canım buda benim üye olduğum bir grubun paylaşımı sanada umut olur belki.rabbim sabrımızın mükafatını versin inşallah allah sabır versin ne diyebilirimki gerçekten çok üzgünüm

yaa kaan aydos mu demiş bunu..inşallah canım benim kök hücreyi bende çok merakla bekliyorum.teknoloji hızla gelişiyo bizim hastalıktada spermin rolü çok büyük ..biliyomusun spermin kalitesi düşük olunca oluşuyomuş boş kese (
rabbim güldürecek yüzümüzü inşsallah:)
((buarada önümüzdeki aylarda birinin tavsiyesiyle biriyle görüşücez bi karışım yapıyomuş yediriyomuş çok faydasını anlattılar ne olduğunu bilmiyorum hiç eğer denediğimizde olumlu sonuç alırsak sanada söylrim yerini mutlaka))şimdi bunu bekliyorum inşallah iyi sonuç alırız..........üzülme canım ben artık üzülmüyorum buymuş hayırlısı:)

cansuyum haberini alınca çok üzüldüm canım hatta bişey yazamadan çıktım ne diyeceğimi söyleyeceğimi bilemedim ama maşallah biraz toparlamışın kendini. geçen yıl bugün bende kürtaj olmuştum canım hatta değerlerimiz yaşadıklarımız bile aynıydı ama sana yazamadım bunları belki bi umuttur kalp atışlarını duyarız diye büyük bir heyecanla bekledim senin umutlarını kırmak istemedim ama Rabbim daha iyisini bilir tabi bu acıları bir daha göstermesin canım...bir dahaki tedavinde hatta doğal yollardan gelsin bebişin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…