- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi siss20
-
canım Allah sabır versin tabiki ne kadar dimdik dursakta belimize kamçı vurulmuş onun acısını çekiyoruz.zamanla seninde sıkıntıların geçer canım .inşallah birdahaki tedavimizi birlikte yapıp el ele azoyu yenicez buna çok inanıyorum .bu arada çok mutluyum jklm arkadaşımızdan sonunda mutlu haberi aldık.hergün topiği açar açmaz onun sayfasına girip bakıyordum acaba gelmişmi acaba birşey yazmışmı diye.topiğe girdiğini görüyordum fakat yazmaması beni çok üzüyordu yoksa yinemi yenilgi yaşadı diye düşünüyordum geçen akşam jklm yi rüyamda gördüm . kendisi ve bebeği için dua ediyordum hayırdır inşallah dedim ve uyandım daha sonra kendisine birdaha özelden mesaj yazayım diye düşündüm evimde misafirlerim vardı onlar gider gitmez pc yi açtım birde ne göreyim jklm gelmiş ve topiğe birşeyler yazıyor.yazdığı şeylerdede aynı benim rüyamı anlatıyordu çok mutlu oldum . rüyamın diğer kalan kısmıda çok güzeldi inşallah o kısmıda gerçekleşir bizlerde mutluluğu yaşarız.canım kendini hiç üzme inşallah Rabbim bizim meleklerimizide gönderecektir.buna canı gönülden inanıyor ve dualara sarılıyorum hepimiz için.sen nasılsın??? umarım herşey yolundadırr :)
selam canım bende bir değişiklik yok ama gelincik hamile bugün sonuçları belli oldu inşallah rabbim ona bağışlasın kalp atışlarını duyduktan sonra asıl halayı çekicez ama hadi halaya canım darısı başımıza olsun inşallah
çokkkkkk sevindim hadi gözümüz aydın olsunnn.amin canım inşallah hayırlısıyla kalp atışınıda duyacaklar....darısı başımıza oleyyyy:118:
hayırlı geceler canım bebişin nasıl iyisinizdir inşallah.ne güzel yazmışsın kalp gözü açık diye beni onure ettin Rabbim herkesin kalp gözünü açık etsin inşallah .bizler dertlerle yoğruldukça Rabbime daha çok yakınlaşırız ama ben kendi adıma hepinizin huzurunda Rabbimden af diliyorum bazen başıma gelen musibetlere isyan ettim neden bende başkası değil diye göz yaşı döktüm .Ya Rabbim bilirim ki sen sevdiğin kuluna dert verir ve ona tekrar yardım elini uzatır sonsuz rahmet ve bereketini gönderirisin.senki kuluna annesinden binlerce kat daha merhametlisin benim annem her zaman benim için hayırlı dualar ederken ve olmazken Rabbimin benim için daha hayırlı bir son hazırladığını unutup isyan ettiğim için sana binlerce kez tövbe ediyorum affet beni ve Senden gelene razı olmamı nasip et.AMİN.(CANIM BURADA BİR İP UCU VAR BELKİ ANLARSIN)KUSURA BAKMA RÜYAMI ANLATMADIĞIM İÇİN.herkese hayırlı geceler,umarım herkes ıyıdır.VCK tatlım ruyanın devamını da anlatr mısın ?ya ozelden ya da burdan?merak ettım...kalp gozu acık arkadasım benım:)
hayırlı geceler canım bebişin nasıl iyisinizdir inşallah.ne güzel yazmışsın kalp gözü açık diye beni onure ettin Rabbim herkesin kalp gözünü açık etsin inşallah .bizler dertlerle yoğruldukça Rabbime daha çok yakınlaşırız ama ben kendi adıma hepinizin huzurunda Rabbimden af diliyorum bazen başıma gelen musibetlere isyan ettim neden bende başkası değil diye göz yaşı döktüm .Ya Rabbim bilirim ki sen sevdiğin kuluna dert verir ve ona tekrar yardım elini uzatır sonsuz rahmet ve bereketini gönderirisin.senki kuluna annesinden binlerce kat daha merhametlisin benim annem her zaman benim için hayırlı dualar ederken ve olmazken Rabbimin benim için daha hayırlı bir son hazırladığını unutup isyan ettiğim için sana binlerce kez tövbe ediyorum affet beni ve Senden gelene razı olmamı nasip et.AMİN.(CANIM BURADA BİR İP UCU VAR BELKİ ANLARSIN)KUSURA BAKMA RÜYAMI ANLATMADIĞIM İÇİN.
cansuyum hadi hayırlısı hani beni bekleyecektinjklm canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz..rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kızlar bu arada bende doktorumla konuştum önümüzdeki ay çağırıyo bakalım ..bizde tekrar tedaviye başlamak istiyoruzzzz :)
yanlız daha kendimi toparlayabilmem için en az bir kaç aya ihtiyacım olabilirmiş.( adet düzensizliği ve iğnelerin oluşturduğu kist yüzünden)........olsun yine de biryerlerden başlamak iyidirr dimi:)
canım geçmiş olsun sana aslında söylemek istediğim birşeyde buydu şimdilik bebişinle ve sağlığınla uğraş herşeyi zamana bırak rabbimin izniyle herşey yoluna girer.şimdi önemli olan sizin sağlığınız direk söylemek istememiştim ama hayatındaki herşeyi şimdi ikinci plana bırak ve şimdi karnındaki bebeğinle güzel bir hamilelik yaşaman dileyiğle Allah'a emanet olun yiğenimide sev benim yerime dualarımdasınız her daim.mrb kızlar dun gtııık ama ıyı haber yok maalesef .bebegın bobreklerınde genısleme varmıs.bu da hem benım ıcın hem bebek ıcın ıyı bır durum degılmıs rısk buyuk..dualrınızda bana da yer verın ne olur.....
canım benim Allah yardımcın olsun hiç canını sıkma..inşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli dünyaya getireceksin..moralini hep yüksek tutmaya çalış bebişin etkilenmesin üzülme canım..bol bol dua et kuran oku ..sıkıntın varsa inşirah suresini oku.kuran kursu hocam söylemişti Allahın izniyle ferahlarsın canım...benimde dualarımda olacaksınn :)mrb kızlar dun gtııık ama ıyı haber yok maalesef .bebegın bobreklerınde genısleme varmıs.bu da hem benım ıcın hem bebek ıcın ıyı bır durum degılmıs rısk buyuk..dualrınızda bana da yer verın ne olur.....
cansuyum hadi hayırlısı hani beni bekleyecektinşaka şaka .canım eşin tekrar mı ameliyat olacak nasıl bir tedavi yapacaksınız sil baştanmı başlayacaksınız bildiğim kadarıyla dondurulmuş sperminiz yok ondan sordum canım.hadi başlada ayağını sür bende peşinden geleyim
selam kızlar nasılsınız??? Neler yarpıyosunuz ???jklm bebeğin nasıl merak ediyorum inşallah iyisinizdir.................vck sen nasılsın canım?
canım yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu.bu kadar cesurca durup sımsıkı inancına sahip çıkıp tutunman çokk mutlu ettti beni. malesef bizim hastalığı çok abartıp kabartanlar var yani tamamen umutsuzluk içinde olanlar biz öyle değiliz biz inançlı insanlarız ve Allahın izniylede inşallah bizimde bebeklerimiz olacak..Allah ''ol'' demedikten sonra istersek dünyanın en iyi doktoruna hastanesine gidelim yine olmaz yine olmaz..doktor, hastalık bahane ..bizim bir zamnımız var onu bekliyoruz bebeğimize kavuşmak için..
iyi yapmışsın canım bazıları daha sert sözleri hakediyo ama edepp bizde kalsın..biz umutluyuz ya boşver gerisini.
biz şuan beklemedeyiz canım mart ayında gidicem kontrole bakalım doktor ne kadar atacak gerileree..en az 3 ayım var.hayırlısı bakalım canım.......bu arada eşim günde 2 pakete yakın sigara içiyo bu aralar.. ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorumsabahlarıda öyle bi öksürüyoki .korkmaya başladım artık bi hastalık çıkacak diye zaten durumumuz belli tedavi için daha güçlenmesi gerekirken iyice kötü olmaya başladı. iyiim bişeyim yok diyor ama ..........doktorlar tedaviden en az 3 ay önce sigarayı bırakmayı öneriyo ,valla bırakmayı bırak azaltsa öpüp başıma koyucam....öfff
CANSUYUM VCK allah razı olsun kızlar benı sormusunuz.bız aynı devam rıskle gıdıyrz .bugun de doktordaydık.haftaya da tekrar gun verdı.bebektekı sorun bıraz daha buyumus ınsaaalh bellı sevıyedde kalır dedı doktor.herseyın hayırlısı rabbım ne derse o olur.VCK canım allahım sızın de yardımcınız olsun ınsaalah sen ve cansuyum da GELINCIK GIBI guzel haberlerı verırısınız burada.GELINCIK rabbım ıkızlerıne de sana da sorunsuz bır gebelık donemı yasatsın ınsaalh tebrık ederım gozunuz aydın[/QU
SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN BİRTANEM .RABBİM ŞİFA VERSİN HEM BEBİŞİNE HEM SANA HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIR VE BEBEĞİNİ SAĞLIKLA SIHHATLE ANALI BABALI BÜYÜTÜRSÜNÜZ.İNŞALLAH CANIM RABBİM BİZEDE O MUTLULUĞU TATTIRIR .GELİNCİĞİN BEBEĞİ İKİZMİŞ MAŞALLAHGERİDE KALACAK BU SIKINTILI GÜNLERİMİZ BİRGÜN ALLAH'IN İZNİYLE BİZLERDE BEBEKLERİMİZE KAVUŞUCAZ BUNA CANI GÖNÜLDEN İNANIYOR VE RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM.CANIM SIK SIK BİZE KENDİNİZDEN HABER VER ALLAH'A EMANET OLUN SİZİ ÇOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?