cansuyum haberini alınca çok üzüldüm canım hatta bişey yazamadan çıktım ne diyeceğimi söyleyeceğimi bilemedim ama maşallah biraz toparlamışın kendini. geçen yıl bugün bende kürtaj olmuştum canım hatta değerlerimiz yaşadıklarımız bile aynıydı ama sana yazamadım bunları belki bi umuttur kalp atışlarını duyarız diye büyük bir heyecanla bekledim senin umutlarını kırmak istemedim ama Rabbim daha iyisini bilir tabi bu acıları bir daha göstermesin canım...bir dahaki tedavinde hatta doğal yollardan gelsin bebişin inşallah...
canım allah yar ve yardımcın olsun ne acı sana bebişin için dua ederken şimdide kürtaj olman için dua etmek çok zor rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim bu çektiğin acılarına kefareten en yakın zamanda ikiz evlatlarını göndersinamin canım inşallah ...sanada hayırlı kandiller:)...
Bana dua edin yarın kürtaj olucam korkuyorum inşallah zor olmaz
amin canım inşallah ...sanada hayırlı kandiller:)...
bana dua edin yarın kürtaj olucam korkuyorum inşallah zor olmaz
Rabbim yardımcın olsun canım kolaycacık geçsin gitsin inşallah... bir dahada göstermesin...
canım allah yar ve yardımcın olsun ne acı sana bebişin için dua ederken şimdide kürtaj olman için dua etmek çok zor rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim bu çektiğin acılarına kefareten en yakın zamanda ikiz evlatlarını göndersin
Cansuyum sizin tedavi gördüğünüz merkez Ankara damı? İstanbuldamı acaba?
Cansuyum TestoJEL den günlük nekadar kullanıyorsunuz? ve vücudun neresine sürülüyor? kaç miligram alacağım? İnciri düşünmüyor değilim aslında teşekkürler tavsiyen için, İstanbuldaki merkezlerden birini seçeceğim ama ilk önce Umut tüp bebek merkezi var tedavi olanlara sormak lazım dimi oraya! :18: Neyse iyi geceler...
selam canım bende bir değişiklik yok ama gelincik hamile bugün sonuçları belli oldu inşallah rabbim ona bağışlasın kalp atışlarını duyduktan sonra asıl halayı çekicez ama hadi halaya canım darısı başımıza olsun inşallahhu huuu kızlar napıyosunuzz nasıl gidiyo tedaviler ?? vck ,siss20,gelincikk
selam canım bende bir değişiklik yok ama gelincik hamile bugün sonuçları belli oldu inşallah rabbim ona bağışlasın kalp atışlarını duyduktan sonra asıl halayı çekicez ama hadi halaya canım darısı başımıza olsun inşallah
CANSUYUM canım gelmıs gecmıs olsun ınsaalah rabbım bır daha yasatmasın..ama aynı dyyguları ben de gecen yıl 2010 da yasadım ve kanamamla bebegımı kaybettım.umudumu kaybetmeden 2011 de tekrar denedık tp bebek.dualarla ılacla kurlerle en oonemlısı de allahtan umudumuzu kesmeden yola devam ettık....allaha sukur sorunlu da olsa hamıleyım....sakın enerjını kaybetme kader arkadasım....rabbım gonlunde her ne varsa ınsaalh tek tek gercekletrsn .SISY canım rabbım ıslerını tedavınızı kolaylastrsn ınsaalh kafanızda hıc soru ısaretı kalamdan su gıbı gectrsn tedavınızı......rabbım hepınıze yasatsın ınsaalh aannnelıgı
Cansuyum nasılsın canım ne var ne yok toparlanabildinmi biraz.rabbim yardımcımız olsun inşallah birgün bizimde yüzümüz gülecek allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?