Canım 250 tl sizin tedavi nasıl gidiyor hormonlar düşüyor mu kaçıncı Ayda sinmeraba arkadaşlar biz kağan beye gidiyoruz bizden bir test istedi sperm fısh boyaması ne kadar oluyor bilen varmı yazarsanız sevinirim
canım 4.5 ay oluyor eşim bi ara iğneleri kullanmadı zaman da uzuyor fsh düşmeyince morali bozuldu siz kaçıncı aydasınız tedavi nası gidiyo cevapladığın için teşekkürler250 tl
Canım 250 tl sizin tedavi nasıl gidiyor hormonlar düşüyor mu kaçıncı Ayda sin
Önemli değil canim. Bizim tedavi bitti yedi ay kullandık chriomon ama fsh hiç düşmedi kaan hoca yüzde beş şans dedi ilaçlar testise ulaşmıyor dedi beta coreten verdi o kadar şansımız cok az siz tese oldunuz mu daha oncecanım 4.5 ay oluyor eşim bi ara iğneleri kullanmadı zaman da uzuyor fsh düşmeyince morali bozuldu siz kaçıncı aydasınız tedavi nası gidiyo cevapladığın için teşekkürler
canım biz 3 sene önce tese olduk sonuç sperm yok tüp bebek tedavisinde çatlatma iğnesine kadar gitmiştim sperm çıkmayınca herşey bitti biz tekrar karar verdik tedaviye rabbim inş hepimizin kucağını doldurur bi kaç senedir girmiyodum buraya ama hepinize ve bana bi mucize oldu sizlerle paylaşıyım geçen sene kursa gitmiştim bi kızla tanıştım eşlerimizde olan fsh yükselmesi onda var menopozun eşiğinden dönmüş arkadaşım ondada yumurta yok alllah tan bir canlı hücre çıkmıştı o kadar ama geçenlerde konuştum tedavi yok ve hamile tıbben mümkün değil ama ALLAH nasip edince oluyor umudumuzu asla yitirmeyelimÖnemli değil canim. Bizim tedavi bitti yedi ay kullandık chriomon ama fsh hiç düşmedi kaan hoca yüzde beş şans dedi ilaçlar testise ulaşmıyor dedi beta coreten verdi o kadar şansımız cok az siz tese oldunuz mu daha once
canım siz tese oldunuzmu inş tedaviniz yolunda gider bide en önemli faktörlerden biri stresten uzak durmakÖnemli değil canim. Bizim tedavi bitti yedi ay kullandık chriomon ama fsh hiç düşmedi kaan hoca yüzde beş şans dedi ilaçlar testise ulaşmıyor dedi beta coreten verdi o kadar şansımız cok az siz tese oldunuz mu daha once
Evt canim nasipden ötesi olmaz biz geçen yıl tese olduk yuvarlak hücre çıktı kaan hoca yapmisti iğneye başlayalım dedi yedi ay kullandık dik ama bi işe yaramadı biraktir di inşallah sizde ise yarar yüzde beş çok küçük bi şans o yüzden ikin ci biraz beklemek istiyoruz ye i bi tedavi çıkarsa tabi allah büyüktür bakalımcanım biz 3 sene önce tese olduk sonuç sperm yok tüp bebek tedavisinde çatlatma iğnesine kadar gitmiştim sperm çıkmayınca herşey bitti biz tekrar karar verdik tedaviye rabbim inş hepimizin kucağını doldurur bi kaç senedir girmiyodum buraya ama hepinize ve bana bi mucize oldu sizlerle paylaşıyım geçen sene kursa gitmiştim bi kızla tanıştım eşlerimizde olan fsh yükselmesi onda var menopozun eşiğinden dönmüş arkadaşım ondada yumurta yok alllah tan bir canlı hücre çıkmıştı o kadar ama geçenlerde konuştum tedavi yok ve hamile tıbben mümkün değil ama ALLAH nasip edince oluyor umudumuzu asla yitirmeyelim
Evt canim nasipden ötesi olmaz biz geçen yıl tese olduk yuvarlak hücre çıktı kaan hoca yapmisti iğneye başlayalım dedi yedi ay kullandık dik ama bi işe yaramadı biraktir di inşallah sizde ise yarar yüzde beş çok küçük bi şans o yüzden ikin ci biraz beklemek istiyoruz ye i bi tedavi çıkarsa tabi allah büyüktür bakal
[RAABBİM inş size bize isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın
Iyi olmaya çalışıyoruz canım sen nasılsın tedavi ne durumdaSelam arkadaşlar Nasılsıniz
Arkadaşlar merhaba bizde 1. Yıllık evliyiz en başından Bebek istediğimiz için erken öğrendik eşimde xxy kromozom çıktı 1 kere tese olduk ama hiç bir şey çıkmadı şimdi Kaan hocada tedaviye başladık fsh 40 dı 1 ay oldu eşim her hafta iğne oluyor değerleri yükseldi fsh 50 de anladığım kadarıyla bu iyi değil hocadan cevap bekliyoruz sizde de böyle mi oldu normalmi yükselmesi
Canım umudunu kırmak istemem ama fsh hic düşmüyor biz kaan hocaya tese olduk bişey cikmadi sonra chriomon verdi yedi ay kullandık her ay düşecek diye ama düşmedi sonra hoca biraktidr di bekledim iz zaman verdimiz para boşa gitti umarım sizin düşer şimdi de yuzd beş şans verdi ikinci tese icinArkadaşlar merhaba bizde 1. Yıllık evliyiz en başından Bebek istediğimiz için erken öğrendik eşimde xxy kromozom çıktı 1 kere tese olduk ama hiç bir şey çıkmadı şimdi Kaan hocada tedaviye başladık fsh 40 dı 1 ay oldu eşim her hafta iğne oluyor değerleri yükseldi fsh 50 de anladığım kadarıyla bu iyi değil hocadan cevap bekliyoruz sizde de böyle mi oldu normalmi yükselmesi
Umudunu kaybetmë canım az da olsa şansımiz var verecek olan rabbim bizim de ilk tesede cikmadi tedaviler de ise yaramadı bi umut arıyoruz yinede sizin doktorunuz kimmerhaba arkadaşlar. biz 47xxy azospermiyiz. Bu ay microtese yapıldı herhangi birşey çıkmadı . Lim15 ve PCNA testleri yapıldı. değerler 275 ve 296 geldi hocadan haber bekliyoruz ama en kötüsü de boş yere umutlanmak oluyor malesef
Kaan Aydos canm . Valla umut umut buralara kadar geldik bakalım lim15 sonucuna göre ydevam edicez ya da bırakacağız.J
Umudunu kaybetmë canım az da olsa şansımiz var verecek olan rabbim bizim de ilk tesede cikmadi tedaviler de ise yaramadı bi umut arıyoruz yinede sizin doktorunuz kim
Biz de kaan hocada tese olduk sonra tedavi ama hiç bi işe yaramadi chriomon kullandik yedi ay fsh değişmedi tedaviyi bıraktır di bizim durumumuz da ignelerin bi etkisi yok eşimin göğsün de kitle çıkmasına sebep oldu hormon igneleri öyle basit olmuyor şimdide yüzde beş şans verdi hepsi boşa gitti yani eşimin sağlığı en önemlisiKaan Aydos canm . Valla umut umut buralara kadar geldik bakalım lim15 sonucuna göre ydevam edicez ya da bırakacağız.
Canım ya çok geçmiş olsun.Biz de çok tedirginiz yan etkileri konusunda, belki de devam etmeyeceğiz.Biz de kaan hocada tese olduk sonra tedavi ama hiç bi işe yaramadi chriomon kullandik yedi ay fsh değişmedi tedaviyi bıraktır di bizim durumumuz da ignelerin bi etkisi yok eşimin göğsün de kitle çıkmasına sebep oldu hormon igneleri öyle basit olmuyor şimdide yüzde beş şans verdi hepsi boşa gitti yani eşimin sağlığı en önemlisi
Saol canım hep konturol lu olun eşini muane et ağrı sizi olursa hemen bırakın benim eşim yeni amaliyat oldu daha aldırdık bi parçasını bakalım ne çıkacak göğsünden sağlıklı olsunlar da gerisi boşCanım ya çok geçmiş olsun.Biz de çok tedirginiz yan etkileri konusunda, belki de devam etmeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?