Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar benim eşimde xxy kromozomlu ve ne yapmamız nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilmiyoruz.yardımcı olurmusunuz ne yapmak gerekiyo.

merhaba iyi akşamlar arkadaşlar benim eşimde xxy kromozomlu ve ne yapmamız nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilmiyoruz.yardımcı olurmusunuz ne yapmak gerekiyo.
Merhaba canim bu konuda uzman bir doktora gittiniz mi hic benim esimde xxy li gecen ay mikro tese oldu ama sonuc olumsuz. Kaan aydos a mail attik. Buyuk ihtimalle ilac tedavisine baslarsiniz.

Merhaba canim bu konuda uzman bir doktora gittiniz mi hic benim esimde xxy li gecen ay mikro tese oldu ama sonuc olumsuz. Kaan aydos a mail attik. Buyuk ihtimalle ilac tedavisine baslarsiniz.
canım biz adanadayız yüregir baskente gittik cevahir bey var o bize ameliyat dedi ama akdeniz üroloji merkezindeki doktor ilaçlı tedavi yapmadan ameliyat olumsuz sonuclanır dedi.ben aha arastiriyorum istanbul maslakta bülent hoca aklıma yattı ama bilemiyorum.rabbim yardıcımız olsunnn

Arkadaşlar mrb bizde klinifer sendromu olduğunu yeni ogrendik

Arkadaşlar mrb bizde de klinifer sendromu çıktı bu durumda olup da çocuk sahibi olan var mı

Arkadaşlar mrb bizde de klinifer sendromu çıktı bu durumda olup da çocuk sahibi olan var mı
Eşimdede klinefelter var ve iki sefer mikrotese oldu ikisindede bulundu fakat bizdeki simdiki sorun embriyonun tutunamaması bir umut var umudunuzu kaybetmeyin!

Hiç vakit kaybetmeden doktor seçimini yapmanız ve tedaviye başlamanız gerekir

Eşimdede klinefelter var ve iki sefer mikrotese oldu ikisindede bulundu fakat bizdeki simdiki sorun embriyonun tutunamaması bir umut var umudunuzu kaybetmeyin!
Sagol cnm Rabbim yardimcimiz olsun siz hangi doktora gidiyrsunz

ay mutlu oldum umut dogdu içim.kaan aydostan randevu aldım nisan 1 de gidecegiz inşallah sizin doktorunuz kimdi

Benim eşimde klinefelter tese oldu sperm bulundu 2 tanede kaliteli transfer embriyo konuldu fakat kimyasal gebelik oldu

Merhaba benim eşimde klinefelterli. 2013 yılında Memorial Şişli Hastanesinde tese ameliyatı oldu. Sperm bulundu ve gebe kaldım. Ve şimdi 22 aylık üçüzlerimiz var. Lütfen Allahtan ümit kesmeyin. İnşallah sizlerde kavuşacaksınız bebeklerinize.

maaşallah rabbim bagıslasın evlatlarınızı..inşallah rabbim isteyen herkeze yanı sırada bana hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Rabbim evlatlarnizi size bağışlasın . klinifer mozaikli miydi ? Nasıl tedavi uyguladıklar doktorunz kimdi ?

Merhaba kader arkadaşlarım, Biz Şişli Memorial Hastanesinde tedavi olduk. Eşim bi ay boyunca hap içti ve haftada bi kere igne vuruldu. Bi aydan sonra beni yumurta toplama işlemine hazırlamaya başladılar (her gün kendime iğne vuruyodum ve iki güne bi hastaneye yumurtaların gelişimini takibi icin gidiyordum). Sanırım iki hafta geçtikten sonra eşim ameliyat oldu (Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Murad Başar yaptı) ve sperm bulununca aynı günde benden yumurta toplandı fertilize edilmek için. Sonra 4-5 gün embryoların gelişmesini bekledik ve 5 embryomuz oluştu bunlardan en iyi ikisi seçildi bana transfer edildi. Rabbime şükürler olsun ikisi tutunmakla kalmadı biri bölündü ve 3üz kızlarımıza kavuştuk. Size tavsiyem sakın vazgeçmeyin. Bize ilk gittimiz doktorlar hiç boşuna uğraşmayın sizin çocugun olmaz diyolardı. Onun için allahın dediği olur. Inşallah en kısa zamanda yavrunuza/yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Her hangi bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bizimde başımızdan aynı şeyler geçtigi için sizi iyi anlıyorum. ( Mozaik olup olmadığını hatırlamıyorum.)

Allah senden razı olsun bunları okurken o kdar mutlu olumki rabbim evletlarınızı size bagıslasın inşallah. ben emre bakırcıoglundan randevu alacam.nasibimizd varsa olur inşallah.ben daha bu konuda yen oldugum için pek bişey bilmiyorum ama doktorlara gittikçe soracagım aklıma takılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…