Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar umudumunuzu kaybetmeyin ben 5 yıllık Evliyim eşimin 47xxy olduğunda dünyanız Başımıza yıkıldı Takı İstanbul'da bir tüp bebek merkezi ile görüşsene kadar sonra 1 yıllık bir tedavi ve tese sonucumuz olumlu eşim mozaik tip oldugu için sperm bulundu ve şuan hamileliyim darısı başınıza

Canım hangi hastane fsh kac ti benim eşimde mozaik ama sperm bulunmadi allah kucağına almayi nasip etsin

benim eşim fsh 66 idi çok yüksek testesteron neredeyse Sıfır dı hastane bahçeci Fulya tüp bebek merkezi doktorum erbil bey eşimin ki tansel bey di

benim eşim fsh 66 idi çok yüksek testesteron neredeyse Sıfır dı hastane bahçeci Fulya tüp bebek merkezi doktorum erbil bey eşimin ki tansel bey di
Saol canım bizim fsh 41 tese olduk kaan aydosa cikmadi sonra tedavi görmeye başladık ama sonuç aynı yüzde beş şans verdi ikinci tese için bakalım hayırlısı olsun

Hangi iğneleri ilaçlari kullandi eşin kusura bakma çok soruyorum ama

çok az sans vermiş bizim doktor %40 falan Demişti Hayırlısı olsun senin fsh daha iyi durumda bu konuda iyi bir merkez olması çok önemli bizim önce ameliyatta az bulundu sonra Yıkama Yöntemi'yle arttı Hayırlısı

Ilk tese de çıkmayınca igneler de hormonlari değiştirmeyince oyle söyledi bakalım hayırlısı olsun

canım benim eşim 1 yıla yakın pegnly 5000 iğne kullandı 5 günde bir bir de ben işte incir ve keçi boynuz kürü yaptık başka bir şey kullanmadı ameliyata kadar

canım benim eşim 1 yıla yakın pegnly 5000 iğne kullandı 5 günde bir bir de ben işte incir ve keçi boynuz kürü yaptık başka bir şey kullanmadı ameliyata kadar
Hormonlar da değişme olmadı dimi bizde yedi ay chriomon kullandık teseden sonra ama şimdi şansımız düşük diye tese olmaktan korkuyoruz ankarada uyu bi yer bulmamız lazım tekrar cesaret toplayıp hazırlanmamiz lazım allah yardımcımız olsun

hayır oldu hemde çok güzel testesteron baya yüksekdi zaten onun üstüne ameliyat oldu eşim tedaviye cevap verdi bence Bu Işın yeri istanbul inşallah Ankara'da güzel bir yer bulursun

hayır oldu hemde çok güzel testesteron baya yüksekdi zaten onun üstüne ameliyat oldu eşim tedaviye cevap verdi bence Bu Işın yeri istanbul inşallah Ankara'da güzel bir yer bulursun
Insallah canim istanbulda olma gibi şansımız yok malesef bizim testo da yükseldi haftada üç chriomon la ama fsh önemli dedi kaan hoca oda hiç değişmedi maalesef

arkadaşlar ankarada bi kılinik vucudun başka bir yerinden aldıgı yag hücrelerini testislere koyarak sperm elde etmeye calısıyordu bununla ilgili bir gelişme varmı bilen varmı ben internetten bulmuştum .yada kök hücreyle ilğili bir gelişme varmı .biz ikinci teseyi yaptıracagız ama bundada başarı şansı yüzde 2 falan bu konularla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim

Canım kök hücre ile bi gelişme yok hala deneme aşamasında daha çok bekliycez yeni bişeyler olsun diye tedavi gördünüz mu

Arkadaşlar Umudunuzu kaybetmeyin benim eşimde klinefelter sendromu ve dün mikrotese oldu bol sperm bulundu şimdi transfer için bekliyoruz

Arkadaşlar Umudunuzu kaybetmeyin benim eşimde klinefelter sendromu ve dün mikrotese oldu bol sperm bulundu şimdi transfer için bekliyoruz
kimseler yok du burda bom bostu seneler onceydi en son bebek haberleri şimdi yeniden uyandık umutsuz uykumuzdan rabbim verince oluyor işte yakın zamanda burda bebeklerini konuscaz inşallah allahın izniyle rabbim yar ve yardimcin olsun

Canım kök hücre ile bi gelişme yok hala deneme aşamasında daha çok bekliycez yeni bişeyler olsun diye tedavi gördünüz mu
evet tedavi goruyoruz konyada ozel bir hastanede ama bizim onceki tesemızde sperm ckmamıştı simdide çok zor diyorlr hayırlısı sızın cozumünüz kök hüre diyor doktorlar hayırlısı

evet tedavi goruyoruz konyada ozel bir hastanede ama bizim onceki tesemızde sperm ckmamıştı simdide çok zor diyorlr hayırlısı sızın cozumünüz kök hüre diyor doktorlar hayırlısı
Bizim de yüzde beş şansımız var tedavi ler bi işe yaramadı ilk tesede yuvarlak hücre çıkmıştı sadece o zaman tedavisiz direk olmustuk sonra tedavi olduk ama ne işe yaradı hersey aynı kaan aydos doktorumuz ona sormuştum fransada çıkan haberleri hepsinin calisma aşamasında olduğunu dünyaya sağlıklı bi cocuk gelip sağlık bakanlığı onayladı zaman uygulama ya geçilir şu an için umutlanmayin demişti

Sağlasın ne diyelim allah ayrılışını nasip etsin ama umutsuz vakalarmisiz geliyor ama ben umudumu kesmek istemiyorum çünkü o zam yasayamayacakmisim gibi geliyor bilgiler için sağolun umudumuz yeni gelişmelerde inşallah burdan güzel gelişmeleri paylasiriz

Rabbim vercekse bişey vesile olur canım içimizde yinede bi umut olmalı mervesonerr in eşin de bolca sperm bulundu inşallah devamı gelirde bizede umut olur uzun zaman sonra rabbim büyüktür vermerse de vardır bi bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…