Allah sizden razı olsun biz istanbulda yaşamıyoruz ama bende sizin gittiğin z hastaneye gitcem Allah hepimizin yardımcısı olsun bulunduğumuz süreç çok zorMerhaba kader arkadaşlarım, Biz Şişli Memorial Hastanesinde tedavi olduk. Eşim bi ay boyunca hap içti ve haftada bi kere igne vuruldu. Bi aydan sonra beni yumurta toplama işlemine hazırlamaya başladılar (her gün kendime iğne vuruyodum ve iki güne bi hastaneye yumurtaların gelişimini takibi icin gidiyordum). Sanırım iki hafta geçtikten sonra eşim ameliyat oldu (Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Murad Başar yaptı) ve sperm bulununca aynı günde benden yumurta toplandı fertilize edilmek için. Sonra 4-5 gün embryoların gelişmesini bekledik ve 5 embryomuz oluştu bunlardan en iyi ikisi seçildi bana transfer edildi. Rabbime şükürler olsun ikisi tutunmakla kalmadı biri bölündü ve 3üz kızlarımıza kavuştuk. Size tavsiyem sakın vazgeçmeyin. Bize ilk gittimiz doktorlar hiç boşuna uğraşmayın sizin çocugun olmaz diyolardı. Onun için allahın dediği olur. Inşallah en kısa zamanda yavrunuza/yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Her hangi bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bizimde başımızdan aynı şeyler geçtigi için sizi iyi anlıyorum. ( Mozaik olup olmadığını hatırlamıyorum.)
Sormayi unuttum Esinizin ilk tesesi miydi?Merhaba kader arkadaşlarım, Biz Şişli Memorial Hastanesinde tedavi olduk. Eşim bi ay boyunca hap içti ve haftada bi kere igne vuruldu. Bi aydan sonra beni yumurta toplama işlemine hazırlamaya başladılar (her gün kendime iğne vuruyodum ve iki güne bi hastaneye yumurtaların gelişimini takibi icin gidiyordum). Sanırım iki hafta geçtikten sonra eşim ameliyat oldu (Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Murad Başar yaptı) ve sperm bulununca aynı günde benden yumurta toplandı fertilize edilmek için. Sonra 4-5 gün embryoların gelişmesini bekledik ve 5 embryomuz oluştu bunlardan en iyi ikisi seçildi bana transfer edildi. Rabbime şükürler olsun ikisi tutunmakla kalmadı biri bölündü ve 3üz kızlarımıza kavuştuk. Size tavsiyem sakın vazgeçmeyin. Bize ilk gittimiz doktorlar hiç boşuna uğraşmayın sizin çocugun olmaz diyolardı. Onun için allahın dediği olur. Inşallah en kısa zamanda yavrunuza/yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Her hangi bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bizimde başımızdan aynı şeyler geçtigi için sizi iyi anlıyorum. ( Mozaik olup olmadığını hatırlamıyorum.)
canım perşembe günü emre beyden randevumuz var gidecegiz.bnde öyle dşündüm bir doktorda karar kılıp baslayalım diye hakkımızda hayırlısı inşallah.Hiç vakit kaybetmeden doktor seçimini yapmanız ve tedaviye başlamanız gerekir
Evet ilk tesesiydi.Sormayi unuttum Esinizin ilk tesesi miydi?
Amin canim uzun zamandır olumlu sonuç alan yok malesefmrb kızlar rabbım yardımcımız olsun ınsallah..oluml souc alıp tekrar deneyen var mı?yanı cocugu olup da 2.yı deneyen?
Arkadaslar Benim esimdede bunrahatsizlik var. Üc senelik evliyim. Erken ögrendik Doktor doktor gezdik. Ilk gittigimiz Doktor ugrasmayin dedi. Hicbir Test yapmadan. Elimde sonuclar yok hicbir sonuc yok ama basarisiz olacaksiniz cocugunuz olmayacak dedi. Dünyalarim yikildi sanki. Cok cok kötüydüm. Biz yinede pes etmedik. Biz cocuk istedigimiz icin erken basladik tedavilere. Erken ögrendik. Tese oldu esim. Yine sonuc olumsuz sperm yok. Benim yinede icimde ümidim vardi. Kendimi toparlamistim Rabbim isterse yinede olur diyordum. Iki Gün önce doktordan telefon geldi. Kontrol amacli kan almislardi. Rahatsizligi daha kötü olmus hormon degerleri daha cok düsmüs. Iki gündür toparlanamiyorum.
merba canim nasil dogal yoldan cocuklari olmus bu mumkun degil olmayan spermden cocuk olurmuÜzülme demek isterim ama mümkün değil .bizde aynı durumdayız hiç bir tedavi ise yaramıyor .doktor en son tedaviyi bırakırdı 2.te seyi yapsak bile yüzde 1 şans yok bile dedi .ankara da bir klinik tesislerde sperm üretme bilmiş ama oluşan sipermler dış ortamda yasayamamis .ama önümüzdeki zamanlarda gelisme bekliyormuş tip dünyası .bizde sabırla allahtan bir mucize olmasını bekliyoruz.ama bir doktor çift bu hastalıkta doğal yollarla cocuk sahibi olmuş bütün doktorlar olmaz dediği halde bazen allah de gerisini bırakmak daha iyi galiba değilse evlilikler bitme noktasına geliyor.
Üzülme demek isterim ama mümkün değil .bizde aynı durumdayız hiç bir tedavi ise yaramıyor .doktor en son tedaviyi bırakırdı 2.te seyi yapsak bile yüzde 1 şans yok bile dedi .ankara da bir klinik tesislerde sperm üretme bilmiş ama oluşan sipermler dış ortamda yasayamamis .ama önümüzdeki zamanlarda gelisme bekliyormuş tip dünyası .bizde sabırla allahtan bir mucize olmasını bekliyoruz.ama bir doktor çift bu hastalıkta doğal yollarla cocuk sahibi olmuş bütün doktorlar olmaz dediği halde bazen allah de gerisini bırakmak daha iyi galiba değilse evlilikler bitme noktasına geliyor.
merba canim nasil dogal yoldan cocuklari olmus bu mumkun degil olmayan spermden cocuk olurmu
Canım hiç bir sorun olmuyor genel anestezi aldım süperdi uyandığında sabah uykusundan uyanmış gibi oluyorsun ben leyla gibiydim korkulacak hiçbir sorun yokslm arkadaslar bende 47xxx cikti pgt yaptirip sonuc alan varmi hormon testim 2.33 cikti sizce normalmi opu toplamada lokal yaptiran varmi genel anestezi olmak istemiorm korkum var ilk tup bebek yaptrcam
Bu arada pgt yaptir bunda da korkulacak hiçbirşey yok embriyonun sağlıklı olup olmadığına bakıyorlarslm arkadaslar bende 47xxx cikti pgt yaptirip sonuc alan varmi hormon testim 2.33 cikti sizce normalmi opu toplamada lokal yaptiran varmi genel anestezi olmak istemiorm korkum var ilk tup bebek yaptrcam
Canimmm benimde esimde var hicc uzulmemerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim
henüz çocuk sahibi olamadım
eşimin klinifeltr sendromu olduğunu öğrendim sanırım kromozmları 1 fazla oluyormuş
bir arkadaşım çok olumsuz konuştu moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?