Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sizden razı olsun biz istanbulda yaşamıyoruz ama bende sizin gittiğin z hastaneye gitcem Allah hepimizin yardımcısı olsun bulunduğumuz süreç çok zor

Sormayi unuttum Esinizin ilk tesesi miydi?

Hiç vakit kaybetmeden doktor seçimini yapmanız ve tedaviye başlamanız gerekir
canım perşembe günü emre beyden randevumuz var gidecegiz.bnde öyle dşündüm bir doktorda karar kılıp baslayalım diye hakkımızda hayırlısı inşallah.

merhaba arkadaslar bizde sizin gibi klinifelterliyiz

mrb kızlar rabbım yardımcımız olsun ınsallah..oluml souc alıp tekrar deneyen var mı?yanı cocugu olup da 2.yı deneyen?

Ayyy ben de bır umıt olsun ıstemıstım.RABBIM hayırlısnı nasıp etsın ınsallah..

slm arkadaslar bende 47xxx cikti pgt yaptirip sonuc alan varmi hormon testim 2.33 cikti sizce normalmi opu toplamada lokal yaptiran varmi genel anestezi olmak istemiorm korkum var ilk tup bebek yaptrcam

Arkadaslar Benim esimdede bunrahatsizlik var. Üc senelik evliyim. Erken ögrendik Doktor doktor gezdik. Ilk gittigimiz Doktor ugrasmayin dedi. Hicbir Test yapmadan. Elimde sonuclar yok hicbir sonuc yok ama basarisiz olacaksiniz cocugunuz olmayacak dedi. Dünyalarim yikildi sanki. Cok cok kötüydüm. Biz yinede pes etmedik. Biz cocuk istedigimiz icin erken basladik tedavilere. Erken ögrendik. Tese oldu esim. Yine sonuc olumsuz sperm yok. Benim yinede icimde ümidim vardi. Kendimi toparlamistim Rabbim isterse yinede olur diyordum. Iki Gün önce doktordan telefon geldi. Kontrol amacli kan almislardi. Rahatsizligi daha kötü olmus hormon degerleri daha cok düsmüs. Iki gündür toparlanamiyorum.

Üzülme demek isterim ama mümkün değil .bizde aynı durumdayız hiç bir tedavi ise yaramıyor .doktor en son tedaviyi bırakırdı 2.te seyi yapsak bile yüzde 1 şans yok bile dedi .ankara da bir klinik tesislerde sperm üretme bilmiş ama oluşan sipermler dış ortamda yasayamamis .ama önümüzdeki zamanlarda gelisme bekliyormuş tip dünyası .bizde sabırla allahtan bir mucize olmasını bekliyoruz.ama bir doktor çift bu hastalıkta doğal yollarla cocuk sahibi olmuş bütün doktorlar olmaz dediği halde bazen allah de gerisini bırakmak daha iyi galiba değilse evlilikler bitme noktasına geliyor.

merba canim nasil dogal yoldan cocuklari olmus bu mumkun degil olmayan spermden cocuk olurmu

Inan cok zorlaniyorum artik. Kendimi toparliyorum diyorum her doktordan aldigim olumsuz sonuc sanki Ilk duymus gibi sok ge üzüntü yapiyor bana. Esim tese ameliyatinda hicbisey bulamadilar. Pekte ilgilenmediler gibi geliyor bana zaten yok diye.Doktorlar ugrasmamizi birakmamizi söylediler. Simdi degerleri düstü diye haber alinca daha cok üzüldüm. Bu durumla basa cikmak cok zor.

Arkadaslar bu rahatsizlikla ilgilenen isinde basarili olan doktor ismi yazabilirmisiniz?

slm arkadaslar bende 47xxx cikti pgt yaptirip sonuc alan varmi hormon testim 2.33 cikti sizce normalmi opu toplamada lokal yaptiran varmi genel anestezi olmak istemiorm korkum var ilk tup bebek yaptrcam
Canım hiç bir sorun olmuyor genel anestezi aldım süperdi uyandığında sabah uykusundan uyanmış gibi oluyorsun ben leyla gibiydim korkulacak hiçbir sorun yok

Bu arada pgt yaptir bunda da korkulacak hiçbirşey yok embriyonun sağlıklı olup olmadığına bakıyorlar

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim
henüz çocuk sahibi olamadım
eşimin klinifeltr sendromu olduğunu öğrendim sanırım kromozmları 1 fazla oluyormuş
bir arkadaşım çok olumsuz konuştu moralim çok bozuk

Canimmm benimde esimde var hicc uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…