Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 yaşındayım canım daha sizin donmus sperm leriniz varmı tekrar tese mi olcak eşin ilk tüp bebek denemen mi tuttu

Kleinfelter sendromu ilaç tedavisi ile duzelecek bir durum degil, genetik bozukluk maalesef duzelmiyor, öncelikle bu durumu kabullenmemiz gerekiyor, sabirli olmaliyiz

Kleinfelter sendromu ilaç tedavisi ile duzelecek bir durum degil, genetik bozukluk maalesef duzelmiyor, öncelikle bu durumu kabullenmemiz gerekiyor, sabirli olmaliyiz
tesede çıkmayınca boş boş oturmaktaNSA tedavi ye başladık yarar yada yaramaz zaten kaybetçek

25 yaşındayım canım daha sizin donmus sperm leriniz varmı tekrar tese mi olcak eşin ilk tüp bebek denemen mi tuttu
Ilk denemede tuttu, hic umitli degildim, bu arada kafanizi cok takarsaniz hormonlar tersyüz oluyor, sonuçlar da husran oluyor tabi.
Dondurulmus spermlerimiz var, ancak dedigim gibi bu genetik hastalik tum sorun degil, bu seferde yumurta kalitesi cok cok onem taşıyor, birinci kural sigara asla icmeyin, ki ben iciyorum, ikinci kural ne cok zayif, ne de cok sisman olmayin, cok pasif yasamayin,
Anlatacak cok sey var ne diyebilirim ki...
Bana destek olan en onemli dusuncem Allah kaldıramayacagim yuku bana vermez dedim, ve hala ikinci bebek icin umudumu koruyorum

Kaybetçek bişevimiz yok
Sectiginiz merkez cok onemli, uroloji uzmaninin deneyimi ondan da onemli, hangi parçadan sperm bulabilecegini bilmesi gerekiyor.
Kok hucre meselesini arastirin, suan gelişme ne durumda bilmiyorum ama eminim kısa surede etkili sonuc verecek

Hayırlısı olsun yine olur bebeğin iNsalla
h biraz fazla beklemissin ikinci için yedi yıl çok belki bi iki yıl icinde deneseydin

Kok hucre on y
Sectiginiz merkez cok onemli, uroloji uzmaninin deneyimi ondan da onemli, hangi parçadan sperm bulabilecegini bilmesi gerekiyor.
Kok hucre meselesini arastirin, suan gelişme ne durumda bilmiyorum ama eminim kısa surede etkili sonuc verecek
Kok hucre on yildir var hala yerinde sayıyor ilerleme var uygulayan yok ankaranın en iyi ürologi kaan aydos a tese olduk tedavi olduk bazı şeyler nasip iste

Hayırlısı olsun yine olur bebeğin iNsalla
h biraz fazla beklemissin ikinci için yedi yıl çok belki bi iki yıl icinde deneseydin
dışardan insanlara gerçekten çok beklediğim görünüyor, ancak bir bebek büyütmek, hele ki çalışan anneyseniz çok zor. Onun büyümesi, anaokuluna başlaması, ilkokula başlayıp okuma yazma öğrenmesi her zaman anne ve baba için önemli adımlar. Sürekli evladınızın yanında olmaya ve tüm konularla ilgilenmeye çalışıyorsunuz. Neticede de yaşınız ilerlemiş oluyor. Bir de bizim gebe kalmamız parasal mevzulara da baktığı için öyle her istediğinizde yapamıyorsunuz.

Hayırlısı olsun hakkınız da

Çok şükür bizim teseden olumlu sonuç aldık şimdi transfer için bekliyoruz. Ümidinizi kesmeyin klinefelter için biraz sabır ve dua gerekiyor.

Çok şükür bizim teseden olumlu sonuç aldık şimdi transfer için bekliyoruz. Ümidinizi kesmeyin klinefelter için biraz sabır ve dua gerekiyor.
Canım allah devamı ni getirsin hormon tedavi oldunuz mu kaçıncı tese de sperm bulun du ve fsh kacti çok umut oldun ya

Kizlar dualara çok ihtiyacım var ne olur bana dua edin hatirlarsaniz eşim 47 xxy di 3 aylık bir tedavi gördük yrn artık mikro tese tüp bebek günü kararlascak lütfen dua edin bize

Kizlar dualara çok ihtiyacım var ne olur bana dua edin hatirlarsaniz eşim 47 xxy di 3 aylık bir tedavi gördük yrn artık mikro tese tüp bebek günü kararlascak lütfen dua edin bize
Allah yardimcin olsun canim insallah çok çok sperm bulunur bizede umut olur

Canım allah devamı ni getirsin hormon tedavi oldunuz mu kaçıncı tese de sperm bulun du ve fsh kacti çok umut oldun ya
Fsh 35lerde idi. Ama doktoromuz fsh ile ilgilenmedi. Daha cok testosteron hormonunu yukseltmeyi amacladı ve arimidex hap verdi. İlk tesemiz yapıldı şimdi tutunmalarını bekliyoruz bol bol dua ediyoruz. Rabbim sizede nasip etsin

Fsh 35lerde idi. Ama doktoromuz fsh ile ilgilenmedi. Daha cok testosteron hormonunu yukseltmeyi amacladı ve arimidex hap verdi. İlk tesemiz yapıldı şimdi tutunmalarını bekliyoruz bol bol dua ediyoruz. Rabbim sizede nasip etsin
Amin canim Allah kucağıni doldurşun inşallah bizim ilk tese de çıkma di tedavide ise yaramadı hayırlısı olsun inşallah

Amin canim Allah kucağıni doldurşun inşallah bizim ilk tese de çıkma di tedavide ise yaramadı hayırlısı olsun inşallah
Amin canım hiç dert etme biraz bekleyin bol bol dua ve motivasyonla tekrar denersiniz herseyi rabbim bilir ümidini kesme

Bugün kan tahlili yaptırdık ve negatif çıktı. Ilk tedavide fiyasko.. hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
ÜZÜLDÜM canım umudunu kaybetme ikin ci denemende olur inşallah genetik sorunlarda tüp bebek de zor diye okumuştum bu son olur umarım allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…