Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimki ne oluyo o zaman hani diyolarya mozaik se iyi diğeri ise kötü diye

selam arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır topiğe girmiyorum olumsuz tedaviler sıkıntı stres derken elimi eteğim çekmiştim ama yinede aklımın bir köşesindeydiniz acaba kim tedavi oldu kim olumlu sonuç aldı kim hangi ilacı kullanıyor diye düşünmeden duramıyordum benim naçizhane bir fikrim var katılmak isteyen olursa bana özelden cep telefonu numarasını yazsınlar waatsap grubu kurmak istiyorum kk den başka arkadaşlarla waatsap grubumuz var sizlerle de sık sık görüşmek istiyorum isteyen olursa özelden numarasını yazsın

slm kızlar uzun zamandır girmiyodum sayfaya benim eşimde xxy 3 yıl önce eşim tese ameliyatı olmuştu sonuç olumsuz ara vermiştik şimdi kağan beyde tedaviye başlamıştık doktor sigara içmesin demişti eşim tekrar başladı bizim tedavi tekrar ertelendi siz hangi doktorlara gidiyosunuz tedavi şekli nası sigara içen varmı yardımcı olursanız sevinirim

canda benim eşimde sigara içiyo kızlar kaan bay ASP VE TOTA PSA diye bi test yaptırın demiş bu testleri bilen var mı

canda ilaç ismi nedir ve niçin verdi canım

bizim 4. tesemiz olacak daha kaan beyle görüşmedik randevü tarihi belli değil gelmeden önce yaptırın diye bunları dedi.

bizim 4. tesemiz olacak daha kaan beyle görüşmedik randevü tarihi belli değil gelmeden önce yaptırın diye bunları dedi.
canım ne kadar ara ile tese oldu eşin bitkisel tedavi kullanıyomusunuz kaan beyle hiç görüştünüzmü

canım bizim ilk tesemiz hiç bir yöntemden haberimiz yokken olmuştu dondurdular yumurta toplandığı gün onların öldüğünü söyleyip bir ay ara ile tekrar yaptılar aradan 1,5 sene sonra tekrar oldu şimdide üstünden 5 yıl geçti sizin kaçıncı teseniz olucak

canım bizim tese de çok bilgili değilken oldu mikro tese olmamız gerekiyomuş biz bunu sonra öğrendik 3 yıl önce nisanda 4 yıl bitecek tese ameliyatı olalı 1 kere oldu eşim ama çok yorucu bir süreçti bu durumu yaşamayan anlamaz sadece sorarlar neden olmuyor diye

evet canım kimse nlamaz halinden şimdi hangi doktora gidiyosunuz ilk teseniz hangi doktor yaptı

evet canım kimse nlamaz halinden şimdi hangi doktora gidiyosunuz ilk teseniz hangi doktor yaptı
kaan bey canım ilk tesemizi yapan doktorun ismini hatırlamıyorum siz nerede tedavi oldunuz bide bizim süreç zordu eşim tese den sonra acillik olmuştu

canım neden acillik oldu cok mu zor gecti

Benim eşimde azorpemi idi mikrotese ile sperm bulundu bi kızım var şimdi ikinci tüp bebek denemesi yaptım sonuç pozitif ama kanamam var hayırlısı olsun
Umutsuz olmayın mikrotesede sperm çıkmadı diye üzülmeyin ilk tesede sperm çıkmayıp 2. Tesede sperm çıkan çok kişi var .. zor bi süreç sperm varmı yokmu derdi sonrasında tüp bebek aşaması ... rabbim başka dertle sınamasın hiç birimizi

minik gelin rabbim inşallah tamına erdirsin hangi hastanede denediniz.

canım çok sevindim Rabbim inş bize de nasip eder hangi doktor a gittin

Teşekkür ederim kızlar düşük yaptım 3. Denemem tutmadı ama bidaha deniycem en kısa zamanda yine
Ben malatya doğu fertilde yaptırdım tese ve tüp bebeği

G
Teşekkür ederim kızlar düşük yaptım 3. Denemem tutmadı ama bidaha deniycem en kısa zamanda yine
Ben malatya doğu fertilde yaptırdım tese ve tüp bebeği
Gecmiş olsun çok denecekbirsey yok insallah sonra hayırlı sonuçlar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…