umutolsun kağan bey bize ilaç verdi sigara içerse kullanamaz dedi o yüzden biz ara verdikcanda benim eşimde sigara içiyo kızlar kaan bay ASP VE TOTA PSA diye bi test yaptırın demiş bu testleri bilen var mı
canım beta carotene verdi birde iğne fsh düşmesi için siz hangi aşamadasınız o dediğin testleri bilmiyorumcanda ilaç ismi nedir ve niçin verdi canım
canım ne kadar ara ile tese oldu eşin bitkisel tedavi kullanıyomusunuz kaan beyle hiç görüştünüzmübizim 4. tesemiz olacak daha kaan beyle görüşmedik randevü tarihi belli değil gelmeden önce yaptırın diye bunları dedi.
canım bizim tese de çok bilgili değilken oldu mikro tese olmamız gerekiyomuş biz bunu sonra öğrendik 3 yıl önce nisanda 4 yıl bitecek tese ameliyatı olalı 1 kere oldu eşim ama çok yorucu bir süreçti bu durumu yaşamayan anlamaz sadece sorarlar neden olmuyor diyecanım bizim ilk tesemiz hiç bir yöntemden haberimiz yokken olmuştu dondurdular yumurta toplandığı gün onların öldüğünü söyleyip bir ay ara ile tekrar yaptılar aradan 1,5 sene sonra tekrar oldu şimdide üstünden 5 yıl geçti sizin kaçıncı teseniz olucak
kaan bey canım ilk tesemizi yapan doktorun ismini hatırlamıyorum siz nerede tedavi oldunuz bide bizim süreç zordu eşim tese den sonra acillik olmuştuevet canım kimse nlamaz halinden şimdi hangi doktora gidiyosunuz ilk teseniz hangi doktor yaptı
1gün dinlenmesi lazımmıştı hastanede aynı gün taburcu oldu eşim çıkar çıkmaz fenalaştı tekrar hastaneye geri döndükcanım neden acillik oldu cok mu zor gecti
canım çok sevindim Rabbim inş bize de nasip eder hangi doktor a gittinBenim eşimde azorpemi idi mikrotese ile sperm bulundu bi kızım var şimdi ikinci tüp bebek denemesi yaptım sonuç pozitif ama kanamam var hayırlısı olsun
Umutsuz olmayın mikrotesede sperm çıkmadı diye üzülmeyin ilk tesede sperm çıkmayıp 2. Tesede sperm çıkan çok kişi var .. zor bi süreç sperm varmı yokmu derdi sonrasında tüp bebek aşaması ... rabbim başka dertle sınamasın hiç birimizi
Gecmiş olsun çok denecekbirsey yok insallah sonra hayırlı sonuçlar alirsinTeşekkür ederim kızlar düşük yaptım 3. Denemem tutmadı ama bidaha deniycem en kısa zamanda yine
Ben malatya doğu fertilde yaptırdım tese ve tüp bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?