Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler canım

kibrisa giden arkadaslar varmi deniz otobusuyle lutfen paylasalm

İkinci tesenizmi ilkkinde bulundu mu nezaman ikinci tese inşallah güzel sonuc alırsınız bizim bulunamadı tesede maalesef ikincide bulunma şansı oluyo mu xxyli olup
Evet ikinci tese olacak.ilkinde bulunamadi.sekiz ay önce falan oldu. Bu sefer emre beye gidicez bu alanda uzman diye duydum.normal yolla olmaz tabi ama doktor tese ile bulabiliriz dedi.kısmet tabiki.bu arada azospermi ve xxy li olan hastalarin sperm bulma şanslari aynıymış. Yani umutsuzluga kapılmayalım herşey güzel olacak Insaalh hepimiz için

Mutlu haberınızı beklıyorum bizede umut olmuş olursunuz

Merhabalar eşi 47 xxyli olan ve 2 tese operasyonunda bulunan dokularla 2 olumsuz tüp bebek ve nihayetinde 3. denemede hamileyim ve şuan 4. ayındayım.. umudunuzu yitirmeyin, alışkanlıklarınızı değiştirin.. önce Allahtan isteyin
Bu zorlu yolda eşinizi dostunuzu iyi belirleyin. Gerisi profesyonellere kalsın..

Çok sevimdim hem sizin adınıza hemde bizim durumda olanlar adına :) peki tedaviyi nerde gördünüz. Bize biraz yol gosterseniz çok sevinirim

kızlar ne olur buraya güzel şeyler yazında bizde umutlanalım cok mutsuz ve umutsuzum

benim 47 xxx 3 tup bebek denedik olmadi kibrisi oneriyorlar

salverys cevabın için teşekkür ederim 2 defa tüp bebek yapıldı ama olmadı benim eşimde klinifelter sendromu var dua edin ne olur karşımıza hayırlı doktorlar çıksın ve tedavimizden sonuç alalım hayırlısıyla

vomen sizde sperm bulunmuyomuda Kıbrıs önerdiler biraz bahsedermisin

kızlar uzun zamanda bu dertten müzdaribiz ama bu mozaik olayını anlamadım rica etsem bu konuda açıklama yaparmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…