Teşekkürler canımMerhaba benim eşimde klinefer sendromu.bir ay oldu öğreneli.bizde ikinci tese ameliyati olucaz.esimde göğüslerde büyüme testis küçüklugu ve azospermi var.simdiye kadar göze batan bişey yoktu aslında. Bizim icin tek sorun çocuk olmaması. Onun dışında bu sendromda olanlarda gözle görülür bir belirti yok.
Bana mi sordunuz bilmiyorum ama söylim yinede. Biz istanbula gitmeyi düşünüyoruz. Tese ameliyati olacak eşimkibrisimi onerdiler peki
Evetkocanizmi olcak ameliyat
İkinci tesenizmi ilkkinde bulundu mu nezaman ikinci tese inşallah güzel sonuc alırsınız bizim bulunamadı tesede maalesef ikincide bulunma şansı oluyo mu xxyli olup
Evet ikinci tese olacak.ilkinde bulunamadi.sekiz ay önce falan oldu. Bu sefer emre beye gidicez bu alanda uzman diye duydum.normal yolla olmaz tabi ama doktor tese ile bulabiliriz dedi.kısmet tabiki.bu arada azospermi ve xxy li olan hastalarin sperm bulma şanslari aynıymış. Yani umutsuzluga kapılmayalım herşey güzel olacak Insaalh hepimiz içinİkinci tesenizmi ilkkinde bulundu mu nezaman ikinci tese inşallah güzel sonuc alırsınız bizim bulunamadı tesede maalesef ikincide bulunma şansı oluyo mu xxyli olup
Mutlu haberınızı beklıyorum bizede umut olmuş olursunuzEvet ikinci tese olacak.ilkinde bulunamadi.sekiz ay önce falan oldu. Bu sefer emre beye gidicez bu alanda uzman diye duydum.normal yolla olmaz tabi ama doktor tese ile bulabiliriz dedi.kısmet tabiki.bu arada azospermi ve xxy li olan hastalarin sperm bulma şanslari aynıymış. Yani umutsuzluga kapılmayalım herşey güzel olacak Insaalh hepimiz için
Ama umut olmazsa bizde olamayız. Insaalh sizdende sırayla güzel haberler alırızMutlu haberınızı beklıyorum bizede umut olmuş olursunuz
Çok sevimdim hem sizin adınıza hemde bizim durumda olanlar adına :) peki tedaviyi nerde gördünüz. Bize biraz yol gosterseniz çok sevinirimMerhabalar eşi 47 xxyli olan ve 2 tese operasyonunda bulunan dokularla 2 olumsuz tüp bebek ve nihayetinde 3. denemede hamileyim ve şuan 4. ayındayım.. umudunuzu yitirmeyin, alışkanlıklarınızı değiştirin.. önce Allahtan isteyin
Bu zorlu yolda eşinizi dostunuzu iyi belirleyin. Gerisi profesyonellere kalsın..
Mozaik mi sperm çıkışı var mi ona bakmaları lazım üzülme Allah büyüktürMerhaba doktora gittiniz mi@umutolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?