Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar UMUT OLSUN canım ne demek ,,eskı arkadaslıgımız var,,Acı tatlı paylastıgımız gunlerımız var.RABBIM nasıp etsın ınsallah ısteyen herkese...sayet hayırlıysa....ICAS canım evet klınefelterdı..ıkı kez tup ebek denedık.Çok sukur 2. de aldık kucagımıza..su an 4,5 yasında oglum saglıklı genetıge sahıp bır erkek..bır daha dusunmuyorum..cok yıprandım...hamıle kaldıktan sonra da 1 yıl ucretsız ızın ve raporlarla yatarak gecırdım. 1 yıl calısmadım..cunku kanamalarım vardı dusuk tedavısı gordum...ICAS bız kaan aydosun verdıgı ılacı kullandık...Mıkroteseye gıdecekken Ankaraya o ızne ayrıldı...BIZE herhangı bır yerde yaptırın sayet varsa cıkar sperm dedı..bızde konyada ozel bır tup ebebek merkezınde 2 kez denedık...2.de aldık kucagımıza sukurler olsun...UMUTOLSUN canım Klinefelter Sendromu, non-mozaik form (47,XXY) %80 oranında, mozaik form (46,XY/47,XXY) %20 oranında görülür erkeklerde...Cesıdıdır yanı..o aldıgınız genetık test sonucunda yazar..esın mozaık mı non mozaık mı dıye* herkese kolaylıklar dılerım

canım teşekkür ederim bizim teste hiç bişey yazmıyor ama önceki teselerde cıktıgı için hangi grup oluyor bilmiyorum rabbim bizlerinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım teşekkür ederim bizim teste hiç bişey yazmıyor ama önceki teselerde cıktıgı için hangi grup oluyor bilmiyorum rabbim bizlerinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
gunaydın herkese..UMUTOLSUN canım tese sonucunda yazmaz... bu genetık testınızde yazar.yanı ılk aldıgınız testte sonuc yazar...ona bak...yanı 47xxy lı oldugunuzu nereden ogrendıysenız o testte yazar...

gunaydın herkese..UMUTOLSUN canım tese sonucunda yazmaz... bu genetık testınızde yazar.yanı ılk aldıgınız testte sonuc yazar...ona bak...yanı 47xxy lı oldugunuzu nereden ogrendıysenız o testte yazar...
Iste bizim o testte detay yok

Hayir. Sadece cocukken hangi Alanda zayiflik gösteriyorsa örnegin ifade etmede öz güven eksikligi o konularda destek ve yardim öneriyor doktorlar. Onun haricinde hicbirsey sorun Sok.
Merhaba evet sonradan test yanlıs cikabiliyor. Hamileyken anne kanından bakıldı bizim. Bebegim dogdu cok sükür kandan baktırdık sonuc bekliyoruz.

Merhaba evet sonradan test yanlıs cikabiliyor. Hamileyken anne kanından bakıldı bizim. Bebegim dogdu cok sükür kandan baktırdık sonuc bekliyoruz.
canım inşallah sonu normaldir

Çok sevimdim hem sizin adınıza hemde bizim durumda olanlar adına :) peki tedaviyi nerde gördünüz. Bize biraz yol gosterseniz çok sevinirim
Çok geç oldu ama yinede yazayım Emre bakırcığlu ve numan bayazıt doktorlarımızdı ve oglumuz suan 2 aylık

iyi akşamlar arkadaşlar bizde tedavideyiz pregmil 5000 kullanıyoruz ama malesef bu ara iğneyi bulamıyorum iğneyi kullanan arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar bizde tedavideyiz pregmil 5000 kullanıyoruz ama malesef bu ara iğneyi bulamıyorum iğneyi kullanan arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Canda sizde sorun neydi canim klinifelter mi bizde chioromon kullaniyoruz

Canda sizde sorun neydi canim klinifelter mi bizde chioromon kullaniyoruz
canım bizde de genetik bozukluk çok detaylı bilmiyorum chioromon bizde kullanabiliriz ama rapor çıkarmadığımız için 70 küsurlarda demişlerdi siz tedavidemisin

canım bizde de genetik bozukluk çok detaylı bilmiyorum chioromon bizde kullanabiliriz ama rapor çıkarmadığımız için 70 küsurlarda demişlerdi siz tedavidemisin
Evet 1 ay oldu siz ne durumdasiniz ayrica igne o kadar degil istersen bilgi veririim siz suan ne kullaniyosunuz

Evet 1 ay oldu siz ne durumdasiniz ayrica igne o kadar degil istersen bilgi veririim siz suan ne kullaniyosunuz
canım bizim tedavi ye başlayalı 1 yılı geçti doktor istediği sonuç a gelinceye kadar devam edeceğiz ama şuan iğne yi bulamadığımız için kullanamıyo eşim kendi keçiboynuzu kürü yapıyo çok sevinirim bilgilendirirsen ben ankara da oturuyorum sen nerde oturuyosun

Canim fsh ve testesteron kac kaan hoca ne dedi ben sana chiriomonu bulacagin eczane ismi soylerim ozelden 1 yildir ne kullandiniz hormonlarda degisiklik olmadimi

Canim fsh ve testesteron kac kaan hoca ne dedi ben sana chiriomonu bulacagin eczane ismi soylerim ozelden 1 yildir ne kullandiniz hormonlarda degisiklik olmadimi
canım fsh 78 lerden 30 lara düştü kaan bey devam edin diyo pregmil bide betacarotene kullandık siz hangi doktordasınız değerleriniz kaç

Canim bizde kaan beydeyiz chriomin vrrdi sigara kullandigi icin bir ilac daha verecekti veremedi 78 den kac ayda dustu canim birde kullanmayinca simdi geri yukselmezmi

Canim bizde kaan beydeyiz chriomin vrrdi sigara kullandigi icin bir ilac daha verecekti veremedi 78 den kac ayda dustu canim birde kullanmayinca simdi geri yukselmezmi
canım biz tedaviye başladığımızda eşim sigarayı bırakmıştı sonra tekrar başladı biz o dönem kullanmadık iğneleri iğne yaptığında 7.8rakam düşmüştü yoksa hep aynıydı bizim fsh iğne kullanmadığımız dönem düştü allah tan birde o dönem daha rahattık çocuk konusu çok düşünmüyoduk 1 yıl sonra düştü sizin degerler kaç bide iğne yi nerden temin edebiliriz yardımcı olursan sevinirim

Canim ozele gelirmisin ordan yazdim detaylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…