- 2 Haziran 2015
- 13
- 3
- 6
- 37
- Konu Sahibi siss20
-
minik gelin öncelikle geçmiş olsun eşin kaç defa tese amaliyatı olcu aceba birde hangi merkezde denedinizTeşekkür ederim kızlar düşük yaptım 3. Denemem tutmadı ama bidaha deniycem en kısa zamanda yine
Ben malatya doğu fertilde yaptırdım tese ve tüp bebeği
1 kere oldu dondurdular ben ilk tüp bebekte embriyolarım donduruldu baştan bu denememde yapcam bidaha... doktor dondurulmuş spermleri çözecek eğer kalitesi iyi ise tese olmuycak eşim kalitesi kötü ise yine tese olcak ama bu sefer şırınga ile alıncak testis kesilmiycek.. eşimin spermleri kaliteli idi ama spermle çözülünce yarı yarıya kayıp oluyormuş bakalımm ne olacak ... biz Malatya'da yaptırdık cnm doğu fertilde memnun kaldım ben ..minik gelin öncelikle geçmiş olsun eşin kaç defa tese amaliyatı olcu aceba birde hangi merkezde denediniz
hala dondurulmuş emriyolarınız varmı şırınga ile alınacak derken tese olmadan oluyormu1 kere oldu dondurdular ben ilk tüp bebekte embriyolarım donduruldu baştan bu denememde yapcam bidaha... doktor dondurulmuş spermleri çözecek eğer kalitesi iyi ise tese olmuycak eşim kalitesi kötü ise yine tese olcak ama bu sefer şırınga ile alıncak testis kesilmiycek.. eşimin spermleri kaliteli idi ama spermle çözülünce yarı yarıya kayıp oluyormuş bakalımm ne olacak ... biz Malatya'da yaptırdık cnm doğu fertilde memnun kaldım ben ..
Yok cnm bitti 1. Tüp bebekte 2 tüp embriyo dondurdu doktor .. ilk tüp bebek olmadı 2 kezde dondurulmuşlarla denedim 2. Tüp bebek tuttu kızım oldu 3. Tüp bebeği gecen ay yaptım kimyasal oldu... dondurulmuşlarım bitti .. 4. Denemeyi baştan yapcam.. bizim azospermimiz eşim bebekken yüksek ateşten tek yumurtası alınıyor ondan sonrada azospermi oluyor genetik ve hormonlar normal çıktı .. amlytta çokça sperm bulundu .. 2 tüp donmuş sperm var doktor en kötü ihtimali söylüyor ama büyük ihtimal gerek kalmaz dedi .. baktık spermle işe yaramıyor şırınga ile alırız kesme olmaz busefer dedi .. zaten testislerde sperm kanalları damar gibi oluyor ele geliyor doktorlar el ile muayenede az çok anlıyorlar sperm olup olmadığını .. bizde herşey normaldi çıkış yoktu..hala dondurulmuş emriyolarınız varmı şırınga ile alınacak derken tese olmadan oluyormu
Merhabalar ben burada yeniyim 1 buçuk yillik evliyiz bizde çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama benimde eşime klinefelter sendromu teşhisi konuldu şuan boşluğa düştük resmen sanki zaman alehimize isliyo bunun için tedaviye başlayanlar lütfen yardimci olun hangi doktora hangi hastaneye gidersek daha avantajli olur ve ben devlete hic güvenmiyorum çünkü direk ameliyata alcaz dedi sonuçta FSH lh yuksek bunlari düşürmeden nasil direk ameliyata sokar ayrıca ozellerde maliyet çok mu yuksekcanım beta carotene verdi birde iğne fsh düşmesi için siz hangi aşamadasınız o dediğin testleri bilmiyorum
Merhabalar ben burada yeniyim 1 buçuk yillik evliyiz bizde çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama benimde eşime klinefelter sendromu teşhisi konuldu şuan boşluğa düştük resmen sanki zaman alehimize isliyo bunun için tedaviye başlayanlar lütfen yardimci olun hangi doktora hangi hastaneye gidersek daha avantajli olur ve ben devlete hic güvenmiyorum çünkü direk ameliyata alcaz dedi sonuçta FSH lh yuksek bunlari düşürmeden nasil direk ameliyata sokar ayrıca ozellerde maliyet çok mu yuksek
canım hiç kendinizi üzmeyin bizde bi kaç senelik evliyken öğrenmiştik bu sorunu rabbim hepimizin yardımcısı olsun hemen hemen bizim durumda olan kişiler mikro tese ameliyatı oluyor canım benim sana tavsiye edeceğim doktor kağan aydos biz de şuan kağan beyin hastasıyız bide size tavsiyem stres den uzak durun mümkün olduğu kadar söylenen olumsuz şeylere takılmayın dua edinMerhabalar ben burada yeniyim 1 buçuk yillik evliyiz bizde çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama benimde eşime klinefelter sendromu teşhisi konuldu şuan boşluğa düştük resmen sanki zaman alehimize isliyo bunun için tedaviye başlayanlar lütfen yardimci olun hangi doktora hangi hastaneye gidersek daha avantajli olur ve ben devlete hic güvenmiyorum çünkü direk ameliyata alcaz dedi sonuçta FSH lh yuksek bunlari düşürmeden nasil direk ameliyata sokar ayrıca ozellerde maliyet çok mu yuksek
Merhaba mesajiniz Simdi okudum. Bizde bir degisiklik Yok. Hersey ayni :) sizin arastirmalariniz sonuclandimi. Doktora gittinizmi tekrardan?Azospermi olduğunu bir senedir biliyoruz ama genetik testi bu ay yaptırdık ve sonuç klinifer sendromu.alti ay once tese ameliyati oldu ama sperm bulunamadi.tekrar emre bakırcıoglu ile görüştüm genetik test istedi.sonuç çıktı ama napacagimizi bilmiyoruz.bende netten araştırmaya çalışıyorum. Zor bir dönem umarım hepimiz atlatıriz.siz bi sonuc alabildinizmi
Merhaba esiniz ikinci tese olacakti? Oldumu? Somuc nedir? Ve hängt doktora gittiniz? Sorulari pes pese yönelttim insallah bunaltmamisimdirÇok sevimdim hem sizin adınıza hemde bizim durumda olanlar adına :) peki tedaviyi nerde gördünüz. Bize biraz yol gosterseniz çok sevinirim
Hayir. Sadece cocukken hangi Alanda zayiflik gösteriyorsa örnegin ifade etmede öz güven eksikligi o konularda destek ve yardim öneriyor doktorlar. Onun haricinde hicbirsey sorun Sok.Merhaba benim bebegimde xxy 47 kromozom tespit edildi. Klinefer sendromlu eşi olan arkadaşlar bu zor bir durum mudur kısırlık dışında başka ne gibi zorluklarını gordunuz
gunaydın herkese...canım sız hamıleyken mı test yapıldı.DOgduktan sonra bebekten kan alarak yapılmadı mı? YANLIS cıkabılıyor mu kı tekrarlıyorsunuz?RABBIM yardımcınız olsun ınsallah.. MINIK GELIN canım sızın durumunuz farklı 47xxy degılsınız.AZOSPERM sanırım esın. SIZ daha sanslısınız bızden...bızım durum agır...RABBIM yardımcın olsun....sukur kı bır kızın var.ALLAH omur versın.OLMAYANA da tattırsın. kızlar hepınızın rabbım yar ve yardımcısı olsun.cok zor bır surec...Kızlar benim bebeğim klinefer cıkmıstı hamilelikte. Simdi dogdu ona tekrar test yaptırcaz. İstanbulda neresi yapıyor bildiginz yer var mı kromozom icin bursada baktırmıstık bu sefer İstanbulda baktırcaz.
Amin insallah. Rabbim sizede güc kuvvet Versin. Olmazlari olduran Rabbimize siginiyoruz.gunaydın herkese...canım sız hamıleyken mı test yapıldı.DOgduktan sonra bebekten kan alarak yapılmadı mı? YANLIS cıkabılıyor mu kı tekrarlıyorsunuz?RABBIM yardımcınız olsun ınsallah.. MINIK GELIN canım sızın durumunuz farklı 47xxy degılsınız.AZOSPERM sanırım esın. SIZ daha sanslısınız bızden...bızım durum agır...RABBIM yardımcın olsun....sukur kı bır kızın var.ALLAH omur versın.OLMAYANA da tattırsın. kızlar hepınızın rabbım yar ve yardımcısı olsun.cok zor bır surec...
Sizinde esiniz klinefelderdi degilmi? Hangi doktora gittiniz acaba?canim mrb.Zaten ilk hedef hormonlari istedigi seviyeye getirmek....bizim de cok yuksektifsh 44 tu.dusme gozlendi...ameliuata yani mikroteseye hazir dedinde biz ankaraya gitcektik.fakat izne cikti.gidin baska yerde de varsa bulur her urolog dedi....bizde ozel bir tup benek merkezinde tedaviye basladik.ben de hazirlandim.bulununca mikroteseyle 6 tane 2 si bana kondu.digerlerini dondurdum.ilk tup bebek tutmadi.ama 2.de tuttu.sukurler olsun oglum normal genetiklo saglikli 4yasinda..Rabbim sizlere de tattrsn.
ıcas sizde durum nedir klinifelter miSizinde esiniz klinefelderdi degilmi? Hangi doktora gittiniz acaba?
arada gelip bu sayfada yazman cok güzel inşallah birgün bizimde çocuklarımız olur ve hala arkadaşlarımıza umut olması açısından burdan yazarız canım birde bu klinifelter durumunda mozaik yada nonmozaik bu nedemek oluyo biliyormusun burda bahsediyorlar ama ben bir türlü anlamıyorumgunaydın herkese...canım sız hamıleyken mı test yapıldı.DOgduktan sonra bebekten kan alarak yapılmadı mı? YANLIS cıkabılıyor mu kı tekrarlıyorsunuz?RABBIM yardımcınız olsun ınsallah.. MINIK GELIN canım sızın durumunuz farklı 47xxy degılsınız.AZOSPERM sanırım esın. SIZ daha sanslısınız bızden...bızım durum agır...RABBIM yardımcın olsun....sukur kı bır kızın var.ALLAH omur versın.OLMAYANA da tattırsın. kızlar hepınızın rabbım yar ve yardımcısı olsun.cok zor bır surec...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?