canım 7 yıllık evliyiz ilk 1 yıldan sonra öğrendik o yılları çok hatırlamıyorum bu kadar detaylı bilmiyodum ilk devlet hastanesinde eşim tese olmuştu üzerinden hemen hemen 4 yıl geçti haftada 3 kere vuruyodu eşim 1yıla yakın kullandık sonra eşim sigara ya başlayınca ara verdik siz kaç yıllık evlisiniz ve değerleriniz kaçCanim kac yillik evlisin ilk azo ogrendiginizde fsh kacti kac defa tese oldunuz doktorunuz kaan aydosmuydu size prengly mi verdi doktor haftada kac vuruyodunuz birde 1 yildir hep kullandinizmi ilaci
Canim benim anlamadigim ilaca ara verince degerler bozulmuyormu testis boyutlari nasil canim bizde 10 yillik evliyiz esim 3 defa tese oldu 2 tanesi ilacsiz ve bilincsiz ama bulundu simdi 4. Tedavideyizcanım 7 yıllık evliyiz ilk 1 yıldan sonra öğrendik o yılları çok hatırlamıyorum bu kadar detaylı bilmiyodum ilk devlet hastanesinde eşim tese olmuştu üzerinden hemen hemen 4 yıl geçti haftada 3 kere vuruyodu eşim 1yıla yakın kullandık sonra eşim sigara ya başlayınca ara verdik siz kaç yıllık evlisiniz ve değerleriniz kaç
Malesef canım klinefer cıktı sonuccanım inşallah sonu normaldir
Canim siz azomuydunuz kac yillik evlisin yenimi ogrendinizMalesef canım klinefer cıktı sonuc
Canim senin bebegindi galiba degil mi simdi hatirladim kac aylik doktorla gorustunmu ne olurmusMalesef canım klinefer cıktı sonuc
Canım ben hamileyken bebegimin öyle olacagını ögrenmiştim. Bebek dogdu hemen test yaptırdık sonuc bir ayda cıktı. Su an bebegim üc bucuk aylık. kisiden kisiye degisiyormus belirtiler. ilerde hormon verebiliyorlar aslında bilmemiz daha iyi oldu simdiden önlem alıcaz. ergenlik cagında sperm oluyormus gittikçe azaluyormus biz ergenliğe geldiginde sperm dondurma islemi yaptırcaz.Canim senin bebegindi galiba degil mi simdi hatirladim kac aylik doktorla gorustunmu ne olurmus
Canim hormon veriliyormus dedinya nasil oluyomus birde anne karninda nasil bi tahlil yapildiCanım ben hamileyken bebegimin öyle olacagını ögrenmiştim. Bebek dogdu hemen test yaptırdık sonuc bir ayda cıktı. Su an bebegim üc bucuk aylık. kisiden kisiye degisiyormus belirtiler. ilerde hormon verebiliyorlar aslında bilmemiz daha iyi oldu simdiden önlem alıcaz. ergenlik cagında sperm oluyormus gittikçe azaluyormus biz ergenliğe geldiginde sperm dondurma islemi yaptırcaz.
Cok sukur iyiyiz sen nasilsinselam kızlar nasılsınız
bende iyiyim canım çok şükür.dün bir kliniferterli arkadaşımın eşinde sperm bulundu çok mutlu olduk 2 embriyosu oluşmuş inşallah bebeklerine de kavuşurlarCok sukur iyiyiz sen nasilsin
Insallah canim kacinci tese ile hangi doktorda olmusbende iyiyim canım çok şükür.dün bir kliniferterli arkadaşımın eşinde sperm bulundu çok mutlu olduk 2 embriyosu oluşmuş inşallah bebeklerine de kavuşurlar
Bende merak ettim hangi doktorda olmuş. Kaçıncı tesebende iyiyim canım çok şükür.dün bir kliniferterli arkadaşımın eşinde sperm bulundu çok mutlu olduk 2 embriyosu oluşmuş inşallah bebeklerine de kavuşurlar
İnşallah Rabbim yüzlerine güler.bende iyiyim canım çok şükür.dün bir kliniferterli arkadaşımın eşinde sperm bulundu çok mutlu olduk 2 embriyosu oluşmuş inşallah bebeklerine de kavuşurlar
İSTANBUL FULYADA üreme sağlıği merkezinde tedavi gordukÇok geç oldu ama yinede yazayım Emre bakırcığlu ve numan bayazıt doktorlarımızdı ve oglumuz suan 2 aylık
Canım ilk tese de bulunmadı ama biz yinede ikinciyi düşünüyoruz. Allah'a havale ediyoruz. Rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yok. Bence hiç bulunur bulunmaz diye kafanı bulandırma inşallah Allahım isterse olacak diye dua et. Ve buna inanıp eşine moral ol. Morali yüksek olursa bulunur. Buna bütün kalbimle inanıyorum.selam kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere kafam çok karışık eşim 2013 mart ayında ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu ama bebeğim olmadı .tekrar eşim ameliyat olacak ama emre bey ne olumlu ne olumsuz bir şey demedi.söylediği tek şey çıkabilir de çıkmaya bilirde.benim sorum şu ikinci ameliyatını hatta üçüncü ameliyatını olanlar her defasında sperm bulundu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?