Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ne kadar bebegim olmasada bizde cok sukur bulundu insallah sizdede bulunur ayni endiseleri bende yasiyorum biliyorsun ama rabbim buyuk

Allah tan umut kesilmez canım inşallah.Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün çok istiyorum birgün anneliği yaşamak .çok doğru söylüyorsun aslında benim eşime ,eşimin bana destek olması lazım inşallah bizde de sizde de bu yolda emek harcayan isteyen herkeste önce sperm çıksın sonra sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin mevlam

Canim ne kadar bebegim olmasada bizde cok sukur bulundu insallah sizdede bulunur ayni endiseleri bende yasiyorum biliyorsun ama rabbim buyuk
amenna ve saddakna inşallah canım mevlam bizleri anneliğe de layık görür

Merhaba arkadaşlar daha bugün katıldım.

Eşim 47xxy Genetik olarak Azospermi ?

Tedavi olup çocuğu olan var mı ?

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar daha bugün katıldım.

Eşim 47xxy Genetik olarak Azospermi ?

Tedavi olup çocuğu olan var mı ?

Teşekkürler
---------------------------------------------------
Ayrıca 2013 Şubat ayında micri TESE oldu malesef Hiç hücre çıkmadı..

---------------------------------------------------
Ayrıca 2013 Şubat ayında micri TESE oldu malesef Hiç hücre çıkmadı..
Canim bu bolumu okursan bebegi olan cok kisi var kac defa tedavi oldunuz hangi doktor tese yapti suan ne yapiyorsunuz

Eşim Doğuştan (Genetik) 47xxy - Azospermi ve 2013 yılında microtese oldu.

1-Prof. Dr. Mehmet Hoca - Ankara Üniv. (Soyadı aklımda değil)
2-Prof. Dr. Kaan AYDOS - (2010 - 2016 yılları arasında tedavi olduk.. 1 defa MicroTese olduk)
3-Ahmet ŞALVARCI
4-Tansel KAPLANCAN

İğneler, haplar fakat hiç birinde tahliller sonucunda CANLI hücre çıkmadı...

Hormonlariniz nasil kaan bey hangi ilaclari verdi

Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...

FSH LH Yüksek...
Total Çok Düşük...

Kaan Bey ile 2010 - 2015 yıllarında bir çok ilaç kullanmış eşim isimlerini tek tek bilmiyorum. Biz 2015 Mayısta evlendik. Sonrasında Tansel Hoca, Ahmet Şalvarcı hocalar ile görüştük.. Boşa uğraşmayın sizde tedavi olmaz denildi...

FSH LH Yüksek...
Total Çok Düşük...

Merhaba herkese,
Şu an 17 haftalık hamileyim ve oğluma Klinefelter 47xxy teşhisi koyuldu karnimdayken. Bu şekilde çocuk büyüten annelere ulaşamadım. O sebeple esinde bu sendrom olanlar bana bilgi verebilirse cok sevinirim.
İnternette yazan bilgiler şu şekilde;
Geç konuşma, geç öğrenme, okul hayatında zorlanma, arkadaşlık kuramaması, kas zayıflığı,ergenlikten itibaren testesteron takviyesi, göğüs büyümesi, kalça büyümesi, uzun boy-kol-bacak, küçük testis ve kısırlık? Esleriniz bunlarda hangilerini yaşamış. Mutlu bir çocukluk, gençlik yasayabilmis mi? Çok teşekkürler herkese

Canım ben eşim klinifelter sendromlu testisleri kücuk fsh yuksek total testesteron dusuk yani o sperm erkenlik yaşına kadr sperm oluyomuş sonra gittikce azaliyomuş dondurursunuz ilerde sikinti oluyo cocuk olmuyo mikroteseylensperm aranip cocuk sahibi olmaya calisiyoruz oda bulunursa esimin göğusleri büyük kalcalarida birz kadinsi kücukken nasildi bilmiyorum annesine kalsa cok saglikli boyu uzunmus zayifmis bildiklerim bu kadr

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Çok büyük problemler olmamış çocuk sorununa kadar anladığım kadarıyla yani psikolojisini bozacak sorunlar yaşamamış çok şükür. Umarım bebek sorunu da hallolur en kısa sürede.

Ama kaslari gucsuz oluyo hormon tedavisi verir dokdorla görüş canim bilgi verir sana nasil ogrendiniz peki

Ama kaslari gucsuz oluyo hormon tedavisi verir dokdorla görüş canim bilgi verir sana nasil ogrendiniz peki
Amniyosentez yaptırdık orada çıktı. 9 Şubatta öğrendik. İnternette yazan şeylerden çok korktuk. Sizler bilgi verince çok iyi oluyor benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…