Canim tedavi oncesi ilac kullandinizmu hormonlar nasildiİSTANBUL FULYADA üreme sağlıği merkezinde tedavi gorduk
Canim ne kadar bebegim olmasada bizde cok sukur bulundu insallah sizdede bulunur ayni endiseleri bende yasiyorum biliyorsun ama rabbim buyukselam kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere kafam çok karışık eşim 2013 mart ayında ameliyat olmuştu çok şükür sperm bulunmuştu ama bebeğim olmadı .tekrar eşim ameliyat olacak ama emre bey ne olumlu ne olumsuz bir şey demedi.söylediği tek şey çıkabilir de çıkmaya bilirde.benim sorum şu ikinci ameliyatını hatta üçüncü ameliyatını olanlar her defasında sperm bulundu mu
Allah tan umut kesilmez canım inşallah.Rabbim bizlerin yüzünü güldürsün çok istiyorum birgün anneliği yaşamak .çok doğru söylüyorsun aslında benim eşime ,eşimin bana destek olması lazım inşallah bizde de sizde de bu yolda emek harcayan isteyen herkeste önce sperm çıksın sonra sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin mevlamCanım ilk tese de bulunmadı ama biz yinede ikinciyi düşünüyoruz. Allah'a havale ediyoruz. Rabbim ol derse olmayacak hiçbirşey yok. Bence hiç bulunur bulunmaz diye kafanı bulandırma inşallah Allahım isterse olacak diye dua et. Ve buna inanıp eşine moral ol. Morali yüksek olursa bulunur. Buna bütün kalbimle inanıyorum.
amenna ve saddakna inşallah canım mevlam bizleri anneliğe de layık görürCanim ne kadar bebegim olmasada bizde cok sukur bulundu insallah sizdede bulunur ayni endiseleri bende yasiyorum biliyorsun ama rabbim buyuk
---------------------------------------------------Merhaba arkadaşlar daha bugün katıldım.
Eşim 47xxy Genetik olarak Azospermi ?
Tedavi olup çocuğu olan var mı ?
Teşekkürler
Canim bu bolumu okursan bebegi olan cok kisi var kac defa tedavi oldunuz hangi doktor tese yapti suan ne yapiyorsunuz---------------------------------------------------
Ayrıca 2013 Şubat ayında micri TESE oldu malesef Hiç hücre çıkmadı..
Hormonlariniz nasil kaan bey hangi ilaclari verdiEşim Doğuştan (Genetik) 47xxy - Azospermi ve 2013 yılında microtese oldu.
1-Prof. Dr. Mehmet Hoca - Ankara Üniv. (Soyadı aklımda değil)
2-Prof. Dr. Kaan AYDOS - (2010 - 2016 yılları arasında tedavi olduk.. 1 defa MicroTese olduk)
3-Ahmet ŞALVARCI
4-Tansel KAPLANCAN
İğneler, haplar fakat hiç birinde tahliller sonucunda CANLI hücre çıkmadı...
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Çok büyük problemler olmamış çocuk sorununa kadar anladığım kadarıyla yani psikolojisini bozacak sorunlar yaşamamış çok şükür. Umarım bebek sorunu da hallolur en kısa sürede.Canım ben eşim klinifelter sendromlu testisleri kücuk fsh yuksek total testesteron dusuk yani o sperm erkenlik yaşına kadr sperm oluyomuş sonra gittikce azaliyomuş dondurursunuz ilerde sikinti oluyo cocuk olmuyo mikroteseylensperm aranip cocuk sahibi olmaya calisiyoruz oda bulunursa esimin göğusleri büyük kalcalarida birz kadinsi kücukken nasildi bilmiyorum annesine kalsa cok saglikli boyu uzunmus zayifmis bildiklerim bu kadr
Amniyosentez yaptırdık orada çıktı. 9 Şubatta öğrendik. İnternette yazan şeylerden çok korktuk. Sizler bilgi verince çok iyi oluyor benim için.Ama kaslari gucsuz oluyo hormon tedavisi verir dokdorla görüş canim bilgi verir sana nasil ogrendiniz peki
Peki neden yaptirdiniz amniyosentezAmniyosentez yaptırdık orada çıktı. 9 Şubatta öğrendik. İnternette yazan şeylerden çok korktuk. Sizler bilgi verince çok iyi oluyor benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?