2.bebegimiz. 1 kızımız var. 35 yaş üstü olduğum için yurtdışına kan yolladık prenatest için. Onda risk çıkınca amniyosentez yapıldı. Onda da kesinleşti.Peki neden yaptirdiniz amniyosentez
Bende sana diger taraftan yazdim bi bolume bakarsin diye2.bebegimiz. 1 kızımız var. 35 yaş üstü olduğum için yurtdışına kan yolladık prenatest için. Onda risk çıkınca amniyosentez yapıldı. Onda da kesinleşti.
Ergenlikte testosteron tedavisi var yeni teknoloji sayesinde daha anne karnında tespit ediliyor ama büyükler icin ne vardır bilmiyorum.Arkadaslar normalde bebek haricinde klinifelterliler icin uygulsnabilicek bir tedavi yada bir ilac gibi bisey varmidir
Testesteron tedavisi nasil oluyo canimErgenlikte testosteron tedavisi var yeni teknoloji sayesinde daha anne karnında tespit ediliyor ama büyükler icin ne vardır bilmiyorum.
Canim ne yazikki bebegi olan ayriliyo umut olarak bile yazmiyo bizlerde ayni seyi yapmayiz insallah.bebegimiz olursa arkadaslarimiza moral olarakta olsa yazariz insallahmrb arkadaslar.Acaba 1.yı kucagına alıp da 2. yı deneyen denemek ısteyen var mı?Yada olumlu sonuc alanı bıldıgınz var mı*RABBIM yardımcınız olsun
Taedavi goruyomusunuzbende yeni üye oldum ve aynı problemimiz varinşa umut ışığı şeyler olur inşaAllah dua edelim..
Tedavi goruyomusunuzbende yeni üye oldum ve aynı problemimiz varinşa umut ışığı şeyler olur inşaAllah dua edelim..
tedavi derken bir tedavisi yok diye biliyorum pgt dışındaTedavi goruyomusunuz
Evlenm3denTedavi goruyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?