Doktor annemden numaramı istemiş

koca doktor yanı... boyle numara verme olaylarına nıye gırsın? gırmez..
o yuzden pek samımı gelmedı adamın tavrı..

Madem adamın sana yazdığını farkettin sen niye tekrar adamı arıyorsun

Ya inanamıyorum.. ben sandım ki annenizin ağır bir hastalığı var. Doktor annenize söyleyip üzmek istemediği için yakını olarak sizin numaranızı isteyip size söyleyecek. Bu arada siz dedenize köfte yapan cimri erkek arkadaşı köfteden isteyen, sonra cimriliğinden bıkıp ayrılan kız mısın?

Doktor olması bence önemli degil. Gecmiste bir doktorla görüsmüstüm kişiliği sıfırdır. Sürekli ne kadar kazandıgından falan bahsediyordu. Bazıları demis ya doktor iyi değerlendir diye. Meslegi ne olursa olsun adam olsun önce.

Yani tabi olabilir de.bilemedim şimdi!

Bir arkadaşım hastanede çalısiyor."hepsi değil ama çoğu doktorun evi arabası bir de metresi var "derdi.

Ne alakasi var ya karaktersiz insanlarin yogunlukta oldugu meslek sektoru mu var

Bi arkadasta bi ara bulundugu is yerindeki doktorlarin mihabbetine dahil olmus hepsi bulunduklari muhitte arkalarindan soylenen dedikodulardan veryansin ediyormus biri icin cocugu var biri icin asistaniyla kacmis diyenler varmis

Yani her soylenilen dogru olsaydi dunyanin hali dusunulmezdi

Evimiz yok Arabamız var...
metresi yok.
Varsa da üstüne topluca biner gezeriz!...

Neden bu kadar alınganlik yapmissiniz yahu.espri gibi bir seydi. Etrafimda çokca konusulur.
"Sadece ve sadece" doktorların metresi olur demedim ki.ögretmen de mühendis de insaat işcisi de aldatir.ama potansiyel olarak bir doktor karizmasi ya da parası yüzünden kadınlara cekici gelir her zaman.ayrica o dediklerim genc uzman doktorlar degil:))) evliligi ilerlemis alaninda yükselmiş , yasça olgunlaşmıs ve gercekten iyi para kazananlar için gecerli.iyi para dedigim ayda 5-10 milyar degil.o da yanlis anlasilir simdi.40-50 milyarlardan bahsediyorum.

Gercekten bazen ne okudugunu bilmeyen espriden anlamayan insanlar oluyor bu forumda ya neyse!

bir doktorla olmak gerçekten çok ama çok zor.
ben de aylarca bir doktorla beraberdim.
ama sıkıntı ya.
benimki de çok kurnaz çok fena bir adamdı. bir o kadar da etkileyiciydi.
etrafımda kim doktorla beraberlik yaşadıysa sıkıntı çekti.
evlenip mutlu olan da var ama daha az.
bir de benim yaşadığım yerde evli doktorlar çok fena.
adları çıkmış. hep aldatıyorlar. artık ön yargılarım had safhada bu meslek grubuna karşı.
iş seyahati, kongre, seminer yok acildeyim, nöbetteyim, çok hastam var diyerek eşlerini sallamayanları da öyle çok ki. korkulur yani.
inanılmaz egoistler bir de içten içe.
eğer adama güveniyorsan beraber ol ama güven vermiyorsa aşık olmadan uzaklaş.
sonra benim gibi ayrılmayı uzattıkça acı çekebilirsin.
ben artık kurtuldum neyse ki.
hatta karşıma yine bir doktor çıktı bundan sonra. onunla kanki moduna girmeye çalışıyorum ki aşk ilişkisine evrilmesin.
soğuttular beni.
bir de bazı şeyler kısmet. ne desek boş. güzel bir ilişki olacaksa hiçbir şey engelleyemez.
hayırlısı olsun.

Yahu bir doktor da bizden numara istese ya
Dun gece gittim doktor bana ablacim diyerek hitap etti
Saka bir yana eger konu sahibi rahatsiz olduysan engelle gitsin.

Sorma ya sorma uyus bi bashekim yardimcisi vardi oda bana abla diye hitap ederdi abla sensin diyesim gelirdi

Ahhh ahhh bi doktorda bizden numaramizi istemedi ki diyecektimde biri istemisti hay isremez olaydi

Ayyy bu kadar doktor muhabbetı okuduktan sonra gercek yasanmıs bı sey anlatayım
Anlatan dr. Yanındakı hemsıre
Sımdı bı kadın muayene oluyormus alttan
Doktor kadına sormus sevk aldın mı dıye
Kadında evet bıraz demıs
Megersem doktorun Sevk aldınmı sozunu zevk aldınmı dıye anlamıs hanım ablamıs
Hala hatırladıkca gulerım baya baya asılmıs yanı doktora

Bu çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…