- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Oo asansördeki evli adam falan da mı var o ne yaİlişkiler konusunda kompleksli olduğunuzu düşünüyorum.
Ünideki sevgiliniz,son yaşadığınız ilişki,eski sevgilinizin yakın arkadaşı,asansördeki evli adam şimdi doktor...
Siz,size ilgi duymasını istediğiniz kişilerle ilgili yanlış izlenimlere kapılıyorsunuz bence.
Valla konunun açılma amacı yok gerçekten. Burada herkes numarasını isteyen adamlarla ilgili konu açsa ohoo...Başlık bile komik yani
İnsanda bir 'he gülüm he' deme isteği uyandırmiyor mu ?
Aynen öyle, burda çok ekstrem bir şey olcak ki ya da etkilencem ki biriyle ilgili konu acicam.Valla konunun açılma amacı yok gerçekten. Burada herkes numarasını isteyen adamlarla ilgili konu açsa ohoo...
Hayallerde yaşıyor bazı kardeşler
Kız @Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstıkDoktoor civanım, ah seni istiyor caanımmm...
Hayal gücü kuvvetli bu arkadaşımızın okulunun açılmasını dört gözle bekliyoruz.
Dr hamile kasına mı sarkmış tr de hamile kadın yolmuş Almancıya mı sarkmış o kadan da azmış kıdurmuş he mi anam daha neler görecek bu gözler taş yağacak taşKız @Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstıkbaba adayımız yok mu dedi bende yokkk dedim kayınvalidenin numarasını verdim doldurduğum forma 3 gün sonra ütü yapıyorum kv teli kulağıma iliştirdi bu kim demeye kalmadan adam bi başladı konuşmaya bu arada kanın düşük şunu ye bunu ye derken bulgur ye dedi ben onu tamamen sinirden bokkkk yeeee anladım sen ye o boku dedim efindimmm dedi ne dedin sen bana dedim bulgur yeee dedim dedi abovvvv kendi kendimi irezil etcekdim neyse efendim bu beni hergün aramaya başladı bebekle senin durumun nasıl diye kız bende diyorumkiii enemmmm ben buralardan gittim gideliiii doktorlar bile kibarlaşmış birgün yine migrenim tuttu bunu aradım bana ulaş 7/24 dediyaaa numarasını verdi bizde onu arıyoz sağlık ocağındaysa gidecez tekrar tekrar anlatmayım ne var ne yok diye diğer doktora gel burdayım dedi eşimle beni bi gördü adam neye uğradığını şaşırdı kızzz bu konuda tarih oldu kapandı konu sahibi arkadaş yalanmı doğrumu bilmem ama doğru olduğu var sayarsak adam kızına ilk görüşte aşık oldum sen anam kızın yarim olsun diyecek hali yok yaaa kibarca sana ulaşmaya çalışmış bence bi görüş uyarsa yola devam uymazsa salla gitsin
Kız @Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstıkbaba adayımız yok mu dedi bende yokkk dedim kayınvalidenin numarasını verdim doldurduğum forma 3 gün sonra ütü yapıyorum kv teli kulağıma iliştirdi bu kim demeye kalmadan adam bi başladı konuşmaya bu arada kanın düşük şunu ye bunu ye derken bulgur ye dedi ben onu tamamen sinirden bokkkk yeeee anladım sen ye o boku dedim efindimmm dedi ne dedin sen bana dedim bulgur yeee dedim dedi abovvvv kendi kendimi irezil etcekdim neyse efendim bu beni hergün aramaya başladı bebekle senin durumun nasıl diye kız bende diyorumkiii enemmmm ben buralardan gittim gideliiii doktorlar bile kibarlaşmış birgün yine migrenim tuttu bunu aradım bana ulaş 7/24 dediyaaa numarasını verdi bizde onu arıyoz sağlık ocağındaysa gidecez tekrar tekrar anlatmayım ne var ne yok diye diğer doktora gel burdayım dedi eşimle beni bi gördü adam neye uğradığını şaşırdı kızzz bu konuda tarih oldu kapandı konu sahibi arkadaş yalanmı doğrumu bilmem ama doğru olduğu var sayarsak adam kızına ilk görüşte aşık oldum sen anam kızın yarim olsun diyecek hali yok yaaa kibarca sana ulaşmaya çalışmış bence bi görüş uyarsa yola devam uymazsa salla gitsin
Merhaba kızlar...
İlişkim geçen hafta bitti. Dolayısıyla yeni bir ilişkiye hazır değilim. Olaya geleyim... Refakatçi olarak kaldığım hastanede bir doktor sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu. Kahve ve yemek getiriyordu. Laf arasında bir şeye ihtiyacın olursa falan diyerek numaramı istemişti bende geçiştirmiştim. Bu hafta benim yerime annem kalıyor ve annemden numaramı istemiş. Annem nedenini sormuş, o da kızınıza arkadaşıma götürmesi için bir kaç kitap verecegim önceden kızınızın okulunda çalışıyordum demiş. Annem de inanmış numaramı vermiş. Benim böyle bir şeyden haberim yok. Okulumu bile bilmiyor sadece üniversite mezunu olduğumu biliyor. Bu doktor kişisi annemin numaramı verdiği gün bana mesaj attı. Annem arayıp bana durumu anlattı ve tabiki yalan oldugunu soyledim... Kızlar bu yeni erkek modeli mi? Nasıl bir entrikadır. Nasıl davranayım yalanını yüzüne vurmalı mıyım?
Görüştün mü sonra merak ettim bence de çok abartmış oda insan etkilenmiş olabilir tanıyıp belki beğenmeyecektir dr diye Ada'm kız da mı beğenmeyecekneden bu kadar tepkilisin
benım babamda hast yatarken dr babamdan almış numarımı hemde direk istemiş
babamda vermiş , kısmet böyle şeyler , demek senle gerçekten görüşmek istiyor ve begenmiş ,
biraz mesafeli ol , düşüncesini ögren
Aman ben ne bileyim anlamadım kii niye arıyordu amaçı neydi ne düşündü bilmiyorum zırtpırt arıyordu ama yalan yok hep hamileliğim nasıl gidiyor bayılmalarım devam edip etmediğini soruyordu en son eşimle gittim o günden bir daha aramadıNe yani hamile kadina mi kur yapti? Hamile oldugunuzu bilmese neyse derdim de. Adamin tepkilerini dogru anladiginiza emin misiniz?
Kızzz sarkma falan yapmadı sadece çok ilgiliydi tekefonla arıyor lafı uzadıkça uzatıyordu neden niçin bu kadar ilgiliydi anlamadımDr hamile kasına mı sarkmış tr de hamile kadın yolmuş Almancıya mı sarkmış o kadan da azmış kıdurmuş he mi anam daha neler görecek bu gözler taş yağacak taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?