Doktor annemden numaramı istemiş

Doktormuş yakışıklıysa, 3/4 lük adamsa nede olmasın?
Annene kızından hoşlaştım nosunu verir misin diyemezdi değil mi :)

Doktormu kendisi öğrencimi acaba yaşını merak ettim de.
Cimri değilse şans ver derim

Yalan söyleyecek kadar etkilenmiş bence bir konuş görüş tabi eski sevgilinle batişmayacaksan.

Doktor yakisikli degil bence ondan oluyo hep bunlar.

Özgüvensiz ama cesaretsiz bi tip gibi istemiyosanız acıkca belirtin cok sıkılırsınız sonra

Bu konular sallamasyon mu ya? Bu konuda baya rivayet var da.

Evet, eğer ilginizi çeken herhangi birşey yoksa karşı tarafa dair, ona yaptığının doğru olmadığını ve konuşmak istemediğinizi söyleyin.
Yalnız görüyoruz ki doktorunuz size fazla ilgili, anneden numara istemek cesaret işi. Meslek hayatını tehlikeye attığının farkında olduğunu bil isterim. Benim de sevgilim doktordu..

Acele etme. Bence hos biseyler olabilir.
Bi erkegin bize ulasma taktigini bile hayallerle suslemek neden?
Kiz telasliydi, erkek onune bakmiyordu.. sonra korudorda carpistilar.. sonra kizin kitaplari yerlere savruldu.. erkek kitaplari topladi ve o an goz goze geldiler..

Bumudur?

Aşırı çirkin evlat olsa sevilmez biridir belki herkese böyledir
Sanmam. Benim sağlık sorunlarından ötürü lise ve ünv. Döneminde toplam 100 küsur günlük hastane anım vardı. Günler geçmek bilmezdi. Genç kızdım benim gibi genç kızlar vardı. Ve genç asistanlar felan. Adamların bize kur yaptığını sanardık. Hahaha hepimiz öyleydik saftirikgiller. Genç kızları etkiliyor karizmaları. Ama bu hanımefendi hayal gücünü burada konu açarak konuşturmuş. Can sıkıntısı işte...

Bence değerlendir canım kısmetin değilse bile ilerde torunlarına anlatırsın "ah ah beni ne doktorlar istedide ben dedenize vardım" dersin.

Neden bi insan fake konu acar? Bunu cidden soruyorum ama :S fake konu acanlarım amacı ne yani? Hayal ürünü mü tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…