- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Hayatımda ilk defa biri anneme yalan soyleyip numaramı aldı.
Evet, eğer ilginizi çeken herhangi birşey yoksa karşı tarafa dair, ona yaptığının doğru olmadığını ve konuşmak istemediğinizi söyleyin.Merhaba kızlar...
İlişkim geçen hafta bitti. Dolayısıyla yeni bir ilişkiye hazır değilim. Olaya geleyim... Refakatçi olarak kaldığım hastanede bir doktor sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu. Kahve ve yemek getiriyordu. Laf arasında bir şeye ihtiyacın olursa falan diyerek numaramı istemişti bende geçiştirmiştim. Bu hafta benim yerime annem kalıyor ve annemden numaramı istemiş. Annem nedenini sormuş, o da kızınıza arkadaşıma götürmesi için bir kaç kitap verecegim önceden kızınızın okulunda çalışıyordum demiş. Annem de inanmış numaramı vermiş. Benim böyle bir şeyden haberim yok. Okulumu bile bilmiyor sadece üniversite mezunu olduğumu biliyor. Bu doktor kişisi annemin numaramı verdiği gün bana mesaj attı. Annem arayıp bana durumu anlattı ve tabiki yalan oldugunu soyledim... Kızlar bu yeni erkek modeli mi? Nasıl bir entrikadır. Nasıl davranayım yalanını yüzüne vurmalı mıyım?
Aşırı çirkin evlat olsa sevilmez biridir belki herkese böyledirBen inanmadım. Hastaların ve refakatçilerin fantezisi doktorların peşinde koşması :)
Sanmam. Benim sağlık sorunlarından ötürü lise ve ünv. Döneminde toplam 100 küsur günlük hastane anım vardı. Günler geçmek bilmezdi. Genç kızdım benim gibi genç kızlar vardı. Ve genç asistanlar felan. Adamların bize kur yaptığını sanardık. Hahaha hepimiz öyleydik saftirikgiller. Genç kızları etkiliyor karizmaları. Ama bu hanımefendi hayal gücünü burada konu açarak konuşturmuş. Can sıkıntısı işte...Aşırı çirkin evlat olsa sevilmez biridir belki herkese böyledir
Hahahaha çok iyiydi buburda doktorların ağzından teşhisi duyabilirsek bizden mutlusu olmuyor...genelde konuşmadan antenleriyle titreşim gönderirler...
Sizinki kahve falan getirmiş ilginç...
Sanmam. Benim sağlık sorunlarından ötürü lise ve ünv. Döneminde toplam 100 küsur günlük hastane anım vardı. Günler geçmek bilmezdi. Genç kızdım benim gibi genç kızlar vardı. Ve genç asistanlar felan. Adamların bize kur yaptığını sanardık. Hahaha hepimiz öyleydik saftirikgiller. Genç kızları etkiliyor karizmaları. Ama bu hanımefendi hayal gücünü burada konu açarak konuşturmuş. Can sıkıntısı işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?