Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Manyak herif,
Öyle laf mı söylenir,
Kötü alışkanlığı falan mı var da bırakmazsan ölürsün dedi?
Obezlere ve bağımlılara diyorlar bazen haklı olarak.
annem çok sigara içer ama ozaman da söylemezmi sigara yüzünden ölüyosun diye

Öncelikle çok geçmiş olsun, sonuçları internetten alın ve başka bir doktora görünün. Doktorun tavrı sert olabilir. Malesef böyle doktorlar var. Bazen de kendileri bile şaşırıyor bence gördükleri değer karşısında. Birden deyiveriyorlar.

Ben de geçen sene iş yerinde yaşadığım taşikardi sebebiyle acil hastaneye gittim. Demirim 1e düşmüş. Sonucu alan doktor öleceksin, bu ne böyle demişti. Birkaç ay sonrasında saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim dermatolog da kanda demire bakıldı mı diye sorduğunda 1e düşmüştü dedim. Bir de saçım dökülüyor diye şikayet mi ediyorsun, yat kalk ölmediğine şükret demişti.

Yani doktorlar kullanabiliyor bu sözleri. Siz yine de durumun ne olduğunu öğrenmek adına annenizle birlikte başka bir doktora gidin ve sorunun ne olduğunu/ne olabileceğini detaylıca öğrenin. Allah şifa versin anneciğinize.

valla bazılarını sanki zorla doktor yapmışlar. hıncınçlarını hastadan alıyolar

allah razı olsun yarın gidicez bizde

Bazı doktorlarımız bu isi yapa yapa duygularını yitiriyorlar sanırım.O kadar çok vakayla karşılaşiyorlar ki bu kelimeler agızlarindan kolaylıkla dökülebiliyor.

Canim benim ikizlerime hamileydim bana dr bu kanin dusuklugu ile masada kalirsin dedi... zaten erken dogum yapacaksin kacarin yok dedi... sonuc ikizlerim 6 yasinda ve gunu gunue dogum yaptim... buyuk ihtimal kan dusukluginden dolayi oyle laf soyledi... o degil aslinda onemli olan kan dusuklugunu sebebi arastirilmali

annem çok sigara içer ama ozaman da söylemezmi sigara yüzünden ölüyosun diye
Belki sigara için söyledi ama anneniz saklamış da olabilir.
Doktorlar sigara konusunda 'içmem ama severim' desek bile al ölüyorsun işte diyorlar
Anneme canım sıkkın desem sigaradan diyor
Haksız değiller ama abartıyorlar olayın vehametini vurgulamak için.
Çok geçmiş olsun,başka bir doktor umarım anlayışlı olur,saçmalamaz.

Ne bicim dr o ya. Ben olsam gidip bulur boyle konusmaniz dogru mu diye sorardim oncelikle. Ayrica bir dr fikriyle sonuca varmayin. Baska yere de goturun annenizi. Gecmis olsun. Allah sihhat versin

Belki kanı çok düşmüştür ,o yüzden öyle bir tepki vermiştir . Robota bağlamış hiç denir mi öyle. Allahım her neyi varsa şifa Versin

arkadaşlar tahlilleri konuya ekleyemedim burdan ekliyim anlayan arkadaşlar bakarsa çok sevinirim

Ya kuzum.bak tek doktorun lafoyla hareket etmeyin kucukken ben kanim koyulasmismi.ne olmus ölur gibi birsey soylemislerdi hatirliyorum annem evde aglamisti...

Ben buyudum gecen sene doktora gittim doktor ben anlamam kan hastaliklarina goturun kanser olabilir kan degerlerim dusukmus vs...sok olduk...sonuc..b12 vitamin eksikligi...

Icini ferah tut korkma dur bakim baska tahlillerde alsin annenede destek.ver insan korkar cunki gucli olun

Doktor degilim ama biraz bilgime gore degerleri mukemmel gözüküyor kan degeri hafif yuksek cıkmış hatta .Doktor mubala yapmış bence .Hatta bana çok sağlıklı gibi geldi

Benim nenem de çok terliyordu. Dahiliyeye gittik ve kan değerleri için ilaç verdiler,demir,b12, d vitamini falan. Eve gönderdiler. Ama bir sorun vardı farkındaydım. Kanında iltihap çıkmıştı, iğne ile geçmiyordu. Sonra daha da arttı. Fazlasıyla nefes kokusu vardı ve halsizliği vardı. İlaçlar işe yarammıştı yani anlayacağınız. Hastaneye yatırdık, hematolojiye sevkettiler. Lösemi teşhisi kondu. Fakat yaşlıları tedavi etmiyorlar. İnanın ölüme terkettiler bizi hangi hastaneye gittiysek kabul etmediler. Kan değerleri 3 deydi,yemek yiyemiyordu. Bizde özel bir hastane bulduk tanıdık bir doktor sağolsun,sürekli kan ve trombosit veriyorlardı, son zamanlarında serum takviyesi yaptı. Solunum cihazına bağladılar. Çok zor zamanlardı içim parçalanıyor hala. BİMER denen yere de şikayet ettim fakat nenemin vefatından sonra döndüler. Şikayeti hastaneye göndermişler hastane beni aradı. Sadede gelirsem, annenizi farklı bölümlere götürün ve hastanelere biraz ön yargı ile yaklaşın çünkü ben insanların canlarının başkalarının gözünde kıymetli olmadığını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…