annem çok sigara içer ama ozaman da söylemezmi sigara yüzünden ölüyosun diyeManyak herif,
Öyle laf mı söylenir,
Kötü alışkanlığı falan mı var da bırakmazsan ölürsün dedi?
Obezlere ve bağımlılara diyorlar bazen haklı olarak.
gerçektende öyleDiploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..
valla bazılarını sanki zorla doktor yapmışlar. hıncınçlarını hastadan alıyolarYa siddet yanlisi degilim ama bu doktorlar bosuna sopa yemiyo o tarz haberlerde hicte uzulmuyorum gecen banada nobet gecirirsin serum takarsam ama gelmissin buraya kadar takayim bari dedi.cok sinirlendim eger ciddi bir sey yoksa yerinizde olsam dava acardim ahlaksiz !
allah razı olsun yarın gidicez bizdeÖncelikle çok geçmiş olsun, sonuçları internetten alın ve başka bir doktora görünün. Doktorun tavrı sert olabilir. Malesef böyle doktorlar var. Bazen de kendileri bile şaşırıyor bence gördükleri değer karşısında. Birden deyiveriyorlar.
Ben de geçen sene iş yerinde yaşadığım taşikardi sebebiyle acil hastaneye gittim. Demirim 1e düşmüş. Sonucu alan doktor öleceksin, bu ne böyle demişti. Birkaç ay sonrasında saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim dermatolog da kanda demire bakıldı mı diye sorduğunda 1e düşmüştü dedim. Bir de saçım dökülüyor diye şikayet mi ediyorsun, yat kalk ölmediğine şükret demişti.
Yani doktorlar kullanabiliyor bu sözleri. Siz yine de durumun ne olduğunu öğrenmek adına annenizle birlikte başka bir doktora gidin ve sorunun ne olduğunu/ne olabileceğini detaylıca öğrenin. Allah şifa versin anneciğinize.
Belki sigara için söyledi ama anneniz saklamış da olabilir.annem çok sigara içer ama ozaman da söylemezmi sigara yüzünden ölüyosun diye
yeni aldım atmaya çalışıyorumKiz alamadin mi hala seni bekliyoruz
canım tahlil sonuçları pekte normal değil. mutlaka en yakın zamanda farklı bir doktora götür anneni.
yarın gidicez ama ne gibi bişey vaar anlıyomusunuz acabacanım tahlil sonuçları pekte normal değil. mutlaka en yakın zamanda farklı bir doktora götür anneni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?