Doktor beni odasından kovdu

Ben de tedavi görürken son kemoterapi almaya gittiğimde özel hastane ve prf olduğu için ucretide yüksek ve tedavimi kendisi yapıyor olmayan bir tedavi çıkardı sebebini sordum benim böyle bir tedavimin olmadığını ters giden bir durummu var dedim sorguladim kabul etmedim diye beni o dadan kovdu o son kemoterapiyi aglayarak aldim tabiki de sikayetimi yaptim bazı dr lar maalesef istedikleri olmayinca agresif tepkiler vere biliyor

Yok yaa artık hiç görüyor musunuz doktora şiddet haberlerini zamlarıni aldılar bir güzel şimdi bakın hiç ses seda yok bütün dertleri zammis meğer

Özellikle onkoloji hastalarına yapılan şu tavır iyice sinirimi bozuyor. Annemin de önüne dosyayı atıp sen kanserin her yer her yere girmiş vücudunda bu ne böyle falan demiş doktor. Kadını aradım nasıl geçti diye salya sümük ağlıyor telefonda, 70 yaşında koskoca kadın. Yazık günah

Ben de bu işin içindeyim şahit oldum diyorsam olmuşumdur. Vatandaşla konuşma şeklini savunmadım ayrıyeten savunsam da bu sizi alakadar etmez. Sadece bulundukları durumda duydukları her şey hoşlarına gitmese dahi sorgulanmak zorunda olan şeyler var.

Yazik yaa yapilmayacak soylemeyecek sozler soyluyor bazilari.. İlk tedavi için konustugumuzda 4 kemoterapi arkasindan ışın tedavisi dedi önlem amaçlı ileriye dönük bir tedavi uygulayacağız dedi son kemoterapi için gittiğimde radyoloji bölümü ile nezaman gorustureceksiniz hocam dedim bana 12 haftalık akıllı ilaç alacaksin ne radyoloji deyince sordum öyle bir tepki verdiki çık dışarı dışarıda bekle seninlemi ugrasicam falan bir sürü hakaret

Forumda doktor arkadaşlar da var onlar daha iyi yardımcı olurlar ama tıp eğitimi süresince hepsinin her alanda deneyimi oluyor diye biliyorum. Yani insan psikolojisi konusunda da eğitim almıyor mu bu insanlar, zaten psikolojik olarak kaldırmalarının zor olduğu şu hastalıklarda özellikle daha dikkatli olmaları gerekmiyor mu? Yazık çok yazık

Nasılsınız şu an bu arada, her şey yolundadır umarım

Siz işin içinde ola bilirsiniz ama bir hekimin hastaya yaklasimi cok önemli hele ki onkoloji hastalara sert bir üslup yada azarlamaya hakki yok sağlık sektörü zor bur meslek

Ay Allah aşkına ya, doktor şiddet emareleri görmüş, sormuş. Zaten 5 dakikada bir hasta alıyorlar, anamnez mi alsın, muayene mi etsin, teşhis mi koysun, bir de saçma sapan çıkışlarınızla uğraşmak zorunda kalıyorlar. Bırakın da doktorlar işini yapsın.

Kızım dört yaşındayken, 6 yaşındaki abisi karnına tekme atmıştı. Hafif morarmıştı, muayene eden doktor bana inanmayıp, kızıma da sormuştu kim vurdu sana diye. Ben doktora teşekkür etmiştim, böyle duyarlı davrandığı için. Ne malum çocuğun istismara uğramadığı sonuçta değil mi?

Ya gerçekten her şeyi kişisel algılamayın. Yeter bu doktor düşmanlığı yahu!

Siz işin içinde ola bilirsiniz ama bir hekimin hastaya yaklasimi cok önemli hele ki onkoloji hastalara sert bir üslup yada azarlamaya hakki yok sağlık sektörü zor bur meslek
Katılıyorum size, ben de yerine koyma yaklaşımını savunuyorum, ama böyle olaylar yaşanınca doğru olan bazı davranışlar da yanlış algılanıyo üsluptan ötürü. Mesela bu olay, mecbur sorgulayacak şiddeti. Çünkü belki de ulaşabildiği tek kurum hastane oldu onda da kocasıyla geldi. Kulak zarı delinmesinin de yetişkinlik dönemindeki ana nedeni şiddet yabancı cisim mesela. Ya da hiv + bir hastayı mecbur sorguluyorsun eşi açısından hoşuna gitmiyo ama irdelemek zorundayız.

İyiyim çok şükür ışın tedavimi de aldım şuan için bir sıkıntım yok benim ki meme Ca ilk evre başlangıç rabbime şükürler olsun ki erken fark edip atlattim teşekkür ederim sorduğunuz için annenizin durumu nasıl şuan

Çok geçmiş olsun merak ettim akıllı ilaç aldınız mı

aklı yerinde olan yapmıyor zaten hastasının hastalığı yüzünden zaten üzgün ve canı sıkkın olan hasta yakınının aklı pek yerinde olmuyor o can sıkıntısıyla birde küstahlık hakaret görünce aklı yerinden uçu veriyor

Çok geçmiş olsun merak ettim akıllı ilaç aldınız mı
Almadim son kemoterapi için gittiğimde 12 haftalık akilli ilaç vericegini söyledi damardan ilk tedavi için gittiğimde böyle bir şey söylemedi 4 kür kemoterapi ve ardından ışın ala bilirsin demisti bende kabul etmedim sorguladim diyede odadan kovdu

Elle kaşirken kulak zari patlamasi hiç duymadim hayatimda cok yuksek ses patlama ya da darbe alinmasiyla olur, doktor bir sey biliyordur herhalde.

Ustune bir de odaya eşinizle giriyorsunuz, eşinizin başinizda beklemesi hoş bir izlenim birakmiyor zaten. Suphelenmiş olmasi normal.

Eşinizle hastaneye gelebilirsiniz de içeri girmesine gerek yokmuş. Hastaneye gelirken sizi kucaginda taşiyarak getirmediyse 2 dakika iceri de kendiniz girebilirsiniz.

Çok çok geçmiş olsun, tekrar uğramasın size, evinize

Annem tedavisini görüyor, son evre olduğu için çok iyileşme şansı yok demişti doktor. Olabildiğince rahat geçirtmeye çabalıyorlar.

Kadın doktordan hakaret yiyip kovuluyor üstüne. Doktor düşmanı kadın mı oluyor ?

Ne uzuluyorsunuz başka doktora gidin ve şikayet edin o doktoru.

Geçmiş olsun

Bikac gun once actiginiz konunuzu okuyunca bende siddet gördüğünüzü düşünmüştüm ukala tavri hos degil evet. Sanirim doktor inanmamis söylediklerinize
Malesef inanmadı zaten nerden dokundum kulağıma bin pişman oldum sakın kulaklarınıza kulak pamuğu dahi sokmayın yıllarca yaptığım hareketin kulak zarımı patlacağı aklıma dahi gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…