Geçmiş olsun size insanın hastalınada koymuyorlar psikolejik olarakta yaralıyorlar malesefBen de tedavi görürken son kemoterapi almaya gittiğimde özel hastane ve prf olduğu için ucretide yüksek ve tedavimi kendisi yapıyor olmayan bir tedavi çıkardı sebebini sordum benim böyle bir tedavimin olmadığını ters giden bir durummu var dedim sorguladim kabul etmedim diye beni o dadan kovdu o son kemoterapiyi aglayarak aldim tabiki de sikayetimi yaptim bazı dr lar maalesef istedikleri olmayinca agresif tepkiler vere biliyor
Zaten anlamadım diye kendi ağzıyla belirtti ileri git daha iyi yerlere fakültelere dediBeceriksiz adam. Anlamamistir neyin neden oldugunu. Herkes meslegin ehli olamaz.
Utanmiyor bunu soylemeye. Gitsin bulasik yikasin daha faydali olur millete zarar vermez. Kbb doktorusun kulak zari delinmesini anlamiyorsun, beyinsiz.Zaten anlamadım diye kendi ağzıyla belirtti ileri git daha iyi yerlere fakültelere dedi
Aminn Allahım kimseye yaşatmasın Rabbim yardımcısı olsun Anneciginizin Şafi adı ile şifalar versinÇok çok geçmiş olsun, tekrar uğramasın size, evinize
Annem tedavisini görüyor, son evre olduğu için çok iyileşme şansı yok demişti doktor. Olabildiğince rahat geçirtmeye çabalıyorlar.
Adam ne bilsin böyle olacanı ilk gitmiyorumki konturole gittim ben oda girdi benle beraber zaten sorun yasayacanı bilse ebedi girmezdikiSiz niye muayene odasina eşinizle giriyorsunuz ki ? Doktor niye alıyor diyecegim ,kimbilir günde kaç kişi bu yüzden sorun çıkarıyor ?
Doktorun size eşinizin yanında sorması yanlış,ama bunu irdelemesi doğru.Ama esiniz adına özür dilemissiniz,eşiniz ne dedi ki özür dilediniz?
Zaten bagırarak derken o anlamda bağırma deil öyle bisey yok hocam ben vurmadım ki ne savcılığı dedi eşim oda belki başkası vurmuştur diyor hala daha yok dediysekte anlamadı doktor bey baktım iş ilerleyecek eşimi dışarı çıkardım o hasta halimle bide doktora durumu tekrar baştan anlattım hala daha bana geve bir biçimde he he kesin öyle olmuştur diyor ama gerçekten olan anlattığım durumdu ortada yalan bi şey yok orda eşim haksızlığa uğradı aslındaHerhangi bir şey olmasına gerek yok .muayene odasina kari koca girilmez.İnsanlarin iş icabı sorduğu sorulara bağırarak cevap verilmez.
Tm görevini ben yanlız başıma gittiğinde yapsaymış ikinci gitmemde ne gerek vardıda yaptıki bunu kimse orda uslubunu bozmadı sadece doktor kendi dedine kendisi inanmayı seçti biz yalancı durumuna düştük.Adam görevini yapmış bir de suçlu olmuşÜslup tartisilir sizin üslubunun bozuksa o da bozmuştur. Robot mu bu insanlar. Ki bozukki siz eşiniz adına özür dilemissiniz. Elle kulak zarı patladiysa altında daha ciddi sebep var mıdır diye üniversite hastanesine git demis. Neyse bu konu uzar
Zaten pandemiden sonra sağlık sistemi o kadar bozulduki ölsen bakmıyorlar bileYok yaa artık hiç görüyor musunuz doktora şiddet haberlerini zamlarıni aldılar bir güzel şimdi bakın hiç ses seda yok bütün dertleri zammis meğer
AynenBeceriksiz adam. Anlamamistir neyin neden oldugunu. Herkes meslegin ehli olamaz.
Ben de kulağım iltihap kapmışken ilk tedavi olduğum doktor izin almış, başka bir doktora gidince kulağımı aletle temizlemeye kalkmıştı. Ben de öncesinde sağlıkçı bir akrabamdan kulak iltihaplı iken hastanede ilaçla ve cihazla temizlemenin tehlikeli olduğunu öğrenmiştim.Yeni doktorun da birçok hastası vardı, şikayetimi söyleyince hemen uzan temizleyeceğim dedi.önceki doktorumun sadece kulak damlası verdiğini istemediğimi söyledim, bunu söyleyince o zaman çık odadan demişti sanırım. Orada kurbanlık koyun gibi sıra sıra mantığındaydı ve sırf doktor dedi diye sağlığımı riske atmadım. Başka birçok meslekte hatanın telafisi var ama sağlıkta çok zor.Ben de tedavi görürken son kemoterapi almaya gittiğimde özel hastane ve prf olduğu için ucretide yüksek ve tedavimi kendisi yapıyor olmayan bir tedavi çıkardı sebebini sordum benim böyle bir tedavimin olmadığını ters giden bir durummu var dedim sorguladim kabul etmedim diye beni o dadan kovdu o son kemoterapiyi aglayarak aldim tabiki de sikayetimi yaptim bazı dr lar maalesef istedikleri olmayinca agresif tepkiler vere biliyor
Yahu kalabalıktan aklına gelmemiştir. Benim başıma gelse eşimin yanında sorsa güleriz ikimiz de. Geyiğini ceviririz. Üniversite hastanesi deyince de sorarız ne düşündünüz diye. Fazla abartiyorsunuz. Garson yanlış sipariş getirebilir, doktor bir konuda ısrarla soru sorabilir, öğretmen yanlış ödev verebilir. Mühim olan her meslek grubunda cana kastedecek kötücül bir hareket yapmamak.Tm görevini ben yanlız başıma gittiğinde yapsaymış ikinci gitmemde ne gerek vardıda yaptıki bunu kimse orda uslubunu bozmadı sadece doktor kendi dedine kendisi inanmayı seçti biz yalancı durumuna düştük.
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz ve her ne olursa olsun savunamaz. Saçma sapan konuşmayınşimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Bana bu sekilde davranan doktoru bashekimden baslar, cimere ve saglik bakanligina sikayet ederim.Merhabalar daha öncede konu açmıştım kulak zarım delindi yaşayan varsa aynı durumu benle paylaşsın içimi ferahlatsın diye . Yazanlar oldu onlardan allah razı olsun . Neyse ben kbb tekrar gittim dün kontrolüm vardı eşimde geldi aynı anda odasına girdik doktorun he bu arada devlet hastanesiydi burası ilçe olduğu için bi tane doktor var neyse otur dedi bana koltuğa oturdum derdimi anlatıyorum bi hafta önce gelmiştim hocam bu gün konturole gelin demistiniz geldim fakat ben basınç ve tıkanıklıktan duramıyorum sesleri farklı algılıyorum bazı sesler beynimi zonklatıyor bu nedir diye sorarken kulağıma elinde taşıdığı aletle bakarken benim kulak içlerime seslerden dolayı tıkaç felan tıkadığım için baya hassaslaşmış acıdıbana dedigi sakin ol hanım daha kulak zarına bile dokunmadım ayrıca senin tarif ettiğin durumlar kulak zarı yırtığında yaşanabilecek sorunlar deil sen şiddet madurumusun eşinmi tokat attıda patlattı dedi eşimde tabi yanımada birden afallandı eşim ne oluyor ne tokatı ben öyle bisey yapmadım dedi ama doktor bildiğini okuyor belkide başka birisi vurdu diyor eğer öyleyse savcılıga gider bu konu dedi bende kimse vurmadı parmağımla kaşırken delindi dediğim halde o şekilde delinmez diye beni bastırmaya çalıştı tabi eşim sinirlendi doktorda esimin sinirlenmesinden dolayı oda tavır aldı eşime ben eşimi dışarı gönderdim doktorla başladım konuşmaya olanı biteni anlattım hala gevzek bir tavırla bana he he kesin öyle olmuştur dedi bakın hocam aynı dedigim gibi oldu artısı eksisi yok durum bu esimde sizi kıracak bişey dediyse onun adına ben özür dilerim dememe rağmen ben senin rahatsızlığını anlamamış olabilir ileri hastanelere git fakülteye felan bidahada asla bana gelme hele dısardaki kesinlikle gelmesin dedi soğolun hocam diyerekten derdime çare bulamayaraktan gözlerim yaşlarla dolu halde odasından başım yerde çıktım rabbim hekimin bile vijdanlı insaflısına denk getirsin doktorlar böyle yaptıkça iyileşebilme umudumda kayboluyor ben bu doktordan yararlanamayacaksam o zaman ne diye devlet hastanesi var ne diye orda o doktor var devlet doktorunun bir daha asla bana gelme demesine hakkı varmı bir vatandaşa kendimi çok caresiz hissediyorum
Ettik baş hekim doktorunu savundu malesefBana bu sekilde davranan doktoru bashekimden baslar, cimere ve saglik bakanligina sikayet ederim.
Saglik bakanligina yazin. Mutlaka ilgileniyorlar. Ben benzer bir durumda saglik ocagi doktorunu sikayet etmistim. Donus yaptilar.Ettik baş hekim doktorunu savundu malesef
Teşekkür ederimBen de kulağım iltihap kapmışken ilk tedavi olduğum doktor izin almış, başka bir doktora gidince kulağımı aletle temizlemeye kalkmıştı. Ben de öncesinde sağlıkçı bir akrabamdan kulak iltihaplı iken hastanede ilaçla ve cihazla temizlemenin tehlikeli olduğunu öğrenmiştim.Yeni doktorun da birçok hastası vardı, şikayetimi söyleyince hemen uzan temizleyeceğim dedi.önceki doktorumun sadece kulak damlası verdiğini istemediğimi söyledim, bunu söyleyince o zaman çık odadan demişti sanırım. Orada kurbanlık koyun gibi sıra sıra mantığındaydı ve sırf doktor dedi diye sağlığımı riske atmadım. Başka birçok meslekte hatanın telafisi var ama sağlıkta çok zor.
Ha bu olaydan sonra şikayet etmedim çok hastası vardı diye ama şimdi düşünüyorum da belki o tedaviyi uygulasa sağır olacaktım. Belki şikayet etmeliydim.
Bu arada benim hastalığın sizinkinin yanında bir şey değil, çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Paylaşımlarınızı akışta görüyordum iyi olmanıza sevindim Allah tekrarını yaşatmasınİyiyim çok şükür ışın tedavimi de aldım şuan için bir sıkıntım yok benim ki meme Ca ilk evre başlangıç rabbime şükürler olsun ki erken fark edip atlattim teşekkür ederim sorduğunuz içinannenizin durumu nasıl şuan
sizin bu bakış açınıza göre eşiniz canı sıkkın olduğu bir zamanda siz daha fazla canını sıkacak bir şey yaparsanız sizi dövebilir anlamı çıkıyor. Böyle bir durumda doktorlar için dediğiniz şeyi kendiniz için de söyleyip ben de dayağı hak ettim mi diyeseksiniz?aklı yerinde olan yapmıyor zaten hastasının hastalığı yüzünden zaten üzgün ve canı sıkkın olan hasta yakınının aklı pek yerinde olmuyor o can sıkıntısıyla birde küstahlık hakaret görünce aklı yerinden uçu veriyor
Haberlerden sonra şiddet olayları azalmış olabilir mi?Yok yaa artık hiç görüyor musunuz doktora şiddet haberlerini zamlarıni aldılar bir güzel şimdi bakın hiç ses seda yok bütün dertleri zammis meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?