Doktor beni odasından kovdu

Geçmiş olsun size insanın hastalınada koymuyorlar psikolejik olarakta yaralıyorlar malesef

Çok çok geçmiş olsun, tekrar uğramasın size, evinize

Annem tedavisini görüyor, son evre olduğu için çok iyileşme şansı yok demişti doktor. Olabildiğince rahat geçirtmeye çabalıyorlar.
Aminn Allahım kimseye yaşatmasın Rabbim yardımcısı olsun Anneciginizin Şafi adı ile şifalar versin

Adam ne bilsin böyle olacanı ilk gitmiyorumki konturole gittim ben oda girdi benle beraber zaten sorun yasayacanı bilse ebedi girmezdiki

Adam görevini yapmış bir de suçlu olmuş Üslup tartisilir sizin üslubunun bozuksa o da bozmuştur. Robot mu bu insanlar. Ki bozukki siz eşiniz adına özür dilemissiniz. Elle kulak zarı patladiysa altında daha ciddi sebep var mıdır diye üniversite hastanesine git demis. Neyse bu konu uzar

Herhangi bir şey olmasına gerek yok .muayene odasina kari koca girilmez.İnsanlarin iş icabı sorduğu sorulara bağırarak cevap verilmez.
Zaten bagırarak derken o anlamda bağırma deil öyle bisey yok hocam ben vurmadım ki ne savcılığı dedi eşim oda belki başkası vurmuştur diyor hala daha yok dediysekte anlamadı doktor bey baktım iş ilerleyecek eşimi dışarı çıkardım o hasta halimle bide doktora durumu tekrar baştan anlattım hala daha bana geve bir biçimde he he kesin öyle olmuştur diyor ama gerçekten olan anlattığım durumdu ortada yalan bi şey yok orda eşim haksızlığa uğradı aslında

Tm görevini ben yanlız başıma gittiğinde yapsaymış ikinci gitmemde ne gerek vardıda yaptıki bunu kimse orda uslubunu bozmadı sadece doktor kendi dedine kendisi inanmayı seçti biz yalancı durumuna düştük.

Ben de kulağım iltihap kapmışken ilk tedavi olduğum doktor izin almış, başka bir doktora gidince kulağımı aletle temizlemeye kalkmıştı. Ben de öncesinde sağlıkçı bir akrabamdan kulak iltihaplı iken hastanede ilaçla ve cihazla temizlemenin tehlikeli olduğunu öğrenmiştim.Yeni doktorun da birçok hastası vardı, şikayetimi söyleyince hemen uzan temizleyeceğim dedi.önceki doktorumun sadece kulak damlası verdiğini istemediğimi söyledim, bunu söyleyince o zaman çık odadan demişti sanırım. Orada kurbanlık koyun gibi sıra sıra mantığındaydı ve sırf doktor dedi diye sağlığımı riske atmadım. Başka birçok meslekte hatanın telafisi var ama sağlıkta çok zor.

Ha bu olaydan sonra şikayet etmedim çok hastası vardı diye ama şimdi düşünüyorum da belki o tedaviyi uygulasa sağır olacaktım. Belki şikayet etmeliydim.

Bu arada benim hastalığın sizinkinin yanında bir şey değil, çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Yahu kalabalıktan aklına gelmemiştir. Benim başıma gelse eşimin yanında sorsa güleriz ikimiz de. Geyiğini ceviririz. Üniversite hastanesi deyince de sorarız ne düşündünüz diye. Fazla abartiyorsunuz. Garson yanlış sipariş getirebilir, doktor bir konuda ısrarla soru sorabilir, öğretmen yanlış ödev verebilir. Mühim olan her meslek grubunda cana kastedecek kötücül bir hareket yapmamak.

şimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz ve her ne olursa olsun savunamaz. Saçma sapan konuşmayın

Bana bu sekilde davranan doktoru bashekimden baslar, cimere ve saglik bakanligina sikayet ederim.

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.. deney faresi gibi görüyorlar galiba kabul etmeyince de kovuluyoruz

Geçmiş olsun. Paylaşımlarınızı akışta görüyordum iyi olmanıza sevindim Allah tekrarını yaşatmasın
sizin bu bakış açınıza göre eşiniz canı sıkkın olduğu bir zamanda siz daha fazla canını sıkacak bir şey yaparsanız sizi dövebilir anlamı çıkıyor. Böyle bir durumda doktorlar için dediğiniz şeyi kendiniz için de söyleyip ben de dayağı hak ettim mi diyeseksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…