AminnnGeçmiş olsun. Paylaşımlarınızı akışta görüyordum iyi olmanıza sevindim Allah tekrarını yaşatmasın
sizin bu bakış açınıza göre eşiniz canı sıkkın olduğu bir zamanda siz daha fazla canını sıkacak bir şey yaparsanız sizi dövebilir anlamı çıkıyor. Böyle bir durumda doktorlar için dediğiniz şeyi kendiniz için de söyleyip ben de dayağı hak ettim mi diyeseksiniz?
YazdıkSaglik bakanligina yazin. Mutlaka ilgileniyorlar. Ben benzer bir durumda saglik ocagi doktorunu sikayet etmistim. Donus yaptilar.
Ettik cimere felanKonu sahibi, doktoru sağlık bakanlığı şikayet hattından şikayet edebilirsiniz. İlgileniyorlar öyle bir şey olmaz demeyin oluyor çünkü
Azalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorumHaberlerden sonra şiddet olayları azalmış olabilir mi?
O zaman iş yerinde siniri bozulup karısını çocuğunu döven insanlara da hak verelim. Siz kendinize şiddet uygulaninca karşı tarafa hak vermeyi unutmayın insanlar ne sorunlar yaşıyor diye düşünün.aklı yerinde olan yapmıyor zaten hastasının hastalığı yüzünden zaten üzgün ve canı sıkkın olan hasta yakınının aklı pek yerinde olmuyor o can sıkıntısıyla birde küstahlık hakaret görünce aklı yerinden uçu veriyor
Her olayda böyle oluyor zaten, belli bir süre sonra heyecanını yitirip başka konulara yöneliyorlar. Yoksa şiddetin önüne geçmek bu kadar kolay değil yani illaki oluyordur, ama amaç zam değildi. İnsanların can güvenliği yokken para umurlarında olmuyorAzalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorum
Geçmiş olsun.Doktorun da tavrı çok kötüymüş.Ben sizin haksız oldugunuzu düşündüğüm şeyi yazdım.yanlis anlamayın beni.Ama bazen doktorlar söylediklerimizi asla dinlemiyorlar.onun da he he kesin öyle olmuştur demesi yanlış.o konuda haklısınız.Zaten bagırarak derken o anlamda bağırma deil öyle bisey yok hocam ben vurmadım ki ne savcılığı dedi eşim oda belki başkası vurmuştur diyor hala daha yok dediysekte anlamadı doktor bey baktım iş ilerleyecek eşimi dışarı çıkardım o hasta halimle bide doktora durumu tekrar baştan anlattım hala daha bana geve bir biçimde he he kesin öyle olmuştur diyor ama gerçekten olan anlattığım durumdu ortada yalan bi şey yok orda eşim haksızlığa uğradı aslında
O zaman ben yalanmı konuşuyorum olmayan biseyimi diyeyim yada biseymi sokup patlattım diyeyim parmağımı sokup aşağı yukarı sallayıp cektiğim anda acı hissettim hemde kötü bir acıydı tarifsiz ertesi günde doktora gittim aynı doktora kulak zarın delinmiş dedi haftaya çarsamba konturole gel dedi konturole gittigimdede bunlar oldu malesef ben özel ilgi alaka istemiyorum tedavide edemiyorsa en azından beni rahatlacak bi şeyler deseydi hastağımla ilgili ordan caresizce başım yerde ağlayarak çıktım ben bi umutla gidiyoruz daha çok üzülüp geri döndüm belki maddi imkanım yok özele gitmeye ve bana dediği bidaha gelme mümkünse ne yapabilirim ben şimdi bu durumda peki kimse bi sey başına gelmeyince anlamaz zaten illa yaşaması lazımElle kulak zatı patlamasını ilk defa sizde duydum hanımefendi serçe parmağınızın ne kadarı girmiş olabilir kiHerkes özel ilgi alaka bekliyor kesinlikle anlıyor doğru buluyorum ancak muayene süresi olarak size kaç dakika ayrılıyor biliyor musunuz devlet tarafından 3 dakika Hastayı sorgula bak et derken bir de hasta yakınını çıkaracak ince düşünecek ortam kalmıyor bir yerden sonra. Bu sürenin uzatılmasını da talep edin cimere ayrı bi başlık halinde.Ha çıkartsaymış keşke orda evet ama kötü bir amaçla yapmamış çünkü acile gelen kulak zarı şikayetlerinin yüzde 95 i tokat,şiddet ve yabancı cisim sokulması sonrasıdır. Elle kulak zarı patlamasına inanmamış şiddete karşı sizi düşünmüş. Geçmiş olsun.
Yalan söylüyorsunuz demedim hanımefendi ilk defa sizde duyduğumu belirttim. Geçmiş olsun.O zaman ben yalanmı konuşuyorum olmayan biseyimi diyeyim yada biseymi sokup patlattım diyeyim parmağımı sokup aşağı yukarı sallayıp cektiğim anda acı hissettim hemde kötü bir acıydı tarifsiz ertesi günde doktora gittim auni doktora
Hiçbir canlı dayağı hak etmezşimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Tşk ederimYalan söylüyorsunuz demedim hanımefendi ilk defa sizde duyduğumu belirttim. Geçmiş olsun.
Tşk ederim allah razı olsun aynen o sekilde delindiÇok geçmiş olsun. Üzüldüm yaşadıklarınıza. Kendi acınıza bir umut çare olur diye gittiğiniz dr da insafsız davranmış. Gerçekten şiddet olduğunu düşünse o şekilde yaklaşmaz sakin bir şekilde önce eşinizi çıkarırdı sonra size sorardi. Empati sıfır o drda. Acıyı çekenin kendisi olduğunu düşünse belki biraz yardımcı olmaya çalışırdı. Serçe parmaginizla hizli bir sekilde ileri geri sallayip kasidiysaniz delinebilir de. Şikayetiniz umarım yerini bulur. Acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Üzüldüm yaşadıklarınıza. Kendi acınıza bir umut çare olur diye gittiğiniz dr da insafsız davranmış. Gerçekten şiddet olduğunu düşünse o şekilde yaklaşmaz sakin bir şekilde önce eşinizi çıkarırdı sonra size sorardi. Empati sıfır o drda. Acıyı çekenin kendisi olduğunu düşünse belki biraz yardımcı olmaya çalışırdı. Serçe parmaginizla hizli bir sekilde ileri geri sallayip kasidiysaniz delinebilir de. Şikayetiniz umarım yerini bulur. Acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun.
Ettik cimere felan şikayetMutlaka Cimer’den başvuruda bulunun. İl Sağlık’a bildirin, başhekimle görüşün. Sağlıkçılarımızın hakkı kesinlikle ödenmez, işini hakkıyla yapan hepsi başımızın tacı. Ben hastasını azarlayan affedersiniz köpekleyen o kadar çok doktora denk geldim ki sizinki gibi ilçe hastanesinde. Adeta hınç nefret çıkartır gibiydiler. Böylelerini gördükçe çok üzülüyorum, yok yere beni de ağlatmıştı bir kere. Çok üzücü ama hakkınızı arayın. Hepimiz karşımızdaki insana düzgün saygılı hitap etmek zorundayız.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Üzüldüm yaşadıklarınıza. Kendi acınıza bir umut çare olur diye gittiğiniz dr da insafsız davranmış. Gerçekten şiddet olduğunu düşünse o şekilde yaklaşmaz sakin bir şekilde önce eşinizi çıkarırdı sonra size sorardi. Empati sıfır o drda. Acıyı çekenin kendisi olduğunu düşünse belki biraz yardımcı olmaya çalışırdı. Serçe parmaginizla hizli bir sekilde ileri geri sallayip kasidiysaniz delinebilir de. Şikayetiniz umarım yerini bulur. Acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun.
Sizede çok geçmiş olsun malesef onlarda kendi doktorlarını koruyorlarBenin de başım böyle bir olay geçti devlet hastanesine gögüslerim için gitmiştim kistler vardi ultrasona verdikten sonra ona soru soracaktim eliyle işaret etti konusma diye ben olduğum yerde dondum kaldım baş hekim de o an aklima gelmedi gerci gelseydine ne olacaktı sanki
Ya bu tepkiler de bana çok abartı geliyor inanın. Yıllardır mevcut hastalığımdan dolayı gerek özel gerek devlet hastanelerine gittim inanın dediğiniz gibi davranan sayısı bir elin parmağını geçmez. Genelde hep kibar ve ilgili doktorlara denk geldim acaba sizin uslubunuzdan kaynaklaniyor olabilir mi bu durum? Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, genelde hangi meslekten olursa olsun sizin tavriniza göre şekil alır karşınızdaki insanlar.Genelde böyleler ..
Onları denetleyen bır sıstem yok , bırde daha haberlerde fılan şişirildikce şişiriliyor doktora şiddet diye.. onlarda bundan daha cok faydalanıyor
Sıstem olmalı bız hastalar eksı puan verdıkce bunların maaslarına yansımalı denetım olmalı
Ozaman bak nasıl ınsan gıbı davranacaklar
Bizim ulkemızde doktorlar bize hizmet ettiginin farkında degıl ..
Banada hep boylelerı denk gelıyor yspacak bısey olmuyor. Cımere fılan bı yazsanız belkı ılgılenırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?