Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

transferin olumlu olması için özellikle yiyip içtiğiniz dikkat ettiğiniz şeyler varmıydı. Muhakkak şunu bunu yaptım dedikleriniz var mı ?
Ben dıyetsyene calişdım transfere hazırlık rahımı hazırladı tutunmadı tutundujda sora da falan

Baya çokdu haftalık liste atıyordu sabah öğlen akşam ayrı ayrı şeylerdı diyetsyen kevser kurna ınstagramı var baka bilirsiniz
Aa biliyorum onu takipte ediyorum. Açıkçası bayağı bilgili bir hanımefendi. Diyetisyenle çalışmaya benzemez tabi ama söylediği şeyleri az çok tüketmeye çalıştım hep. İnşallah işe yarar bende de

Kızlar merhaba. Transferden 5 gün önce gidilen kontrolde sizlere NİDİCARD kapsül 10mg ilacı verdiler mi acaba

Nidicard ve prograf kullanan yokmu aranızda yan etkilerinden çok tedirginim
Ben kullanıyorum ikisini de. Hatta geçen küçük bir kanamam oldu nidicart ı günde 4x2 ye çıkardılar. Yan etkileri neler hiç bilmiyorum ama farklı bir durum gözlemlemedim kendimde

Ben kullanıyorum ikisini de. Hatta geçen küçük bir kanamam oldu nidicart ı günde 4x2 ye çıkardılar. Yan etkileri neler hiç bilmiyorum ama farklı bir durum gözlemlemedim kendimde
Size de transferden önceki kontrolde mi başlattılar peki

Evet 5 gün önce başladım. Prografı transferden 2 gün önce başladım. Hamileyim şuan hala devam ediyorum 12 . Haftaya kadar bırakmamam gerekiyomuş
Yan etkileri falan görünce bir tedirgin oldum. simdi siz yazınca içim refahladı valla çok sağolun bide Estrofem sizde ödem yaptı mı. Ben ne zmaan günde 4 taneye çıktım göbek çevrem resmen balon gibi şişti.

Endişe etmenize hiç gerek yok doktorunuz en doğru tedaviyi uyguluyo size başkalarına sorup kafanızı karıştırmayın. Riski olan bir ilaç olsa hamileler kullanmazdı zaten. Bende tedavinin başından beri ödem oldu yüzüm karnım hep şişti. Ama estrofem mi yaptı ilaçların hepsi mi bilmiyorum.

Şuan nasıl geçtimi peki ödeminiz

Ben yumurta tıplama zamanda çalışdım çok iyi öneririm yanı

Kızlar merhaba. Transferden 5 gün önce gidilen kontrolde sizlere NİDİCARD kapsül 10mg ilacı verdiler mi acaba
Ben kulanndım 12 cı haftaya kadar hamılelık kasılma için
Nidicard ve prograf kullanan yokmu aranızda yan etkilerinden çok tedirginim
Ikısınde kullandı. Hamılelyın 12 cı haftasıba kımı hiç bir tab etkı olmadı bende

Ben kulanndım 12 cı haftaya kadar hamılelık kasılma için

Ikısınde kullandı. Hamılelyın 12 cı haftasıba kımı hiç bir tab etkı olmadı bende
Yan etki olmamasına sevindim valla ikinizinde kullanmışsınız ve embriyolarınızda tutmuş çok şükür. peki sizde ödem varmı. Estrofem 4 taneden sonra benim göbeğim ödem oldu iyice

Yan etki olmamasına sevindim valla ikinizinde kullanmışsınız ve embriyolarınızda tutmuş çok şükür. peki sizde ödem varmı. Estrofem 4 taneden sonra benim göbeğim ödem oldu iyice
ne alaja estıoferm ? Ben 3 cı denememde hanıle kaldım hep kullandım hıc olmadı öden ve hanıllıkde kulandın şu an 4 aylık hakıleyın.

ne alaja estıoferm ? Ben 3 cı denememde hanıle kaldım hep kullandım hıc olmadı öden ve hanıllıkde kulandın şu an 4 aylık hakıleyın.
1 temmuzdan beri Estrofem günde 4e çıktı. Ve ayın 2sinden beri şişti göbeğim ödem oldu. Başka ilaç kullanmıyordum estrofemden baska ödem yapacak bişi yok

1 temmuzdan beri Estrofem günde 4e çıktı. Ve ayın 2sinden beri şişti göbeğim ödem oldu. Başka ilaç kullanmıyordum estrofemden baska ödem yapacak bişi yok
Bende 12 cı haftaya kadar gunde 4 tane ıcdım olmadı , hemşireye sorun ama ilkdir duyırun karında ödem yapdıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…