- 19 Temmuz 2017
- 100
- 49
- 98
transferin olumlu olması için özellikle yiyip içtiğiniz dikkat ettiğiniz şeyler varmıydı. Muhakkak şunu bunu yaptım dedikleriniz var mı ?Evet öğle olunca transfer 25 vı gundr sora ya denk gelıyor
Ben dıyetsyene calişdım transfere hazırlık rahımı hazırladı tutunmadı tutundujda sora da falantransferin olumlu olması için özellikle yiyip içtiğiniz dikkat ettiğiniz şeyler varmıydı. Muhakkak şunu bunu yaptım dedikleriniz var mı ?
neler yemenizi söyledi diyetisyeninizBen dıyetsyene calişdım transfere hazırlık rahımı hazırladı tutunmadı tutundujda sora da falan
Baya çokdu haftalık liste atıyordu sabah öğlen akşam ayrı ayrı şeylerdı diyetsyen kevser kurna ınstagramı var baka bilirsinizneler yemenizi söyledi diyetisyeniniz
Aa biliyorum onu takipte ediyorum. Açıkçası bayağı bilgili bir hanımefendi. Diyetisyenle çalışmaya benzemez tabi ama söylediği şeyleri az çok tüketmeye çalıştım hep. İnşallah işe yarar bende deBaya çokdu haftalık liste atıyordu sabah öğlen akşam ayrı ayrı şeylerdı diyetsyen kevser kurna ınstagramı var baka bilirsiniz
Ben kullanıyorum ikisini de. Hatta geçen küçük bir kanamam oldu nidicart ı günde 4x2 ye çıkardılar. Yan etkileri neler hiç bilmiyorum ama farklı bir durum gözlemlemedim kendimdeNidicard ve prograf kullanan yokmu aranızdayan etkilerinden çok tedirginim
Size de transferden önceki kontrolde mi başlattılar pekiBen kullanıyorum ikisini de. Hatta geçen küçük bir kanamam oldu nidicart ı günde 4x2 ye çıkardılar. Yan etkileri neler hiç bilmiyorum ama farklı bir durum gözlemlemedim kendimde
Evet 5 gün önce başladım. Prografı transferden 2 gün önce başladım. Hamileyim şuan hala devam ediyorum 12 . Haftaya kadar bırakmamam gerekiyomuşSize de transferden önceki kontrolde mi başlattılar peki
Yan etkileri falan görünce bir tedirgin oldum. simdi siz yazınca içim refahladı valla çok sağolunEvet 5 gün önce başladım. Prografı transferden 2 gün önce başladım. Hamileyim şuan hala devam ediyorum 12 . Haftaya kadar bırakmamam gerekiyomuş
Endişe etmenize hiç gerek yok doktorunuz en doğru tedaviyi uyguluyo size başkalarına sorup kafanızı karıştırmayın. Riski olan bir ilaç olsa hamileler kullanmazdı zaten. Bende tedavinin başından beri ödem oldu yüzüm karnım hep şişti. Ama estrofem mi yaptı ilaçların hepsi mi bilmiyorum.Yan etkileri falan görünce bir tedirgin oldum. simdi siz yazınca içim refahladı valla çok sağolunbide Estrofem sizde ödem yaptı mı. Ben ne zmaan günde 4 taneye çıktım göbek çevrem resmen balon gibi şişti.
Şuan nasıl geçtimi peki ödeminizEndişe etmenize hiç gerek yok doktorunuz en doğru tedaviyi uyguluyo size başkalarına sorup kafanızı karıştırmayın. Riski olan bir ilaç olsa hamileler kullanmazdı zaten. Bende tedavinin başından beri ödem oldu yüzüm karnım hep şişti. Ama estrofem mi yaptı ilaçların hepsi mi bilmiyorum.
Ben yumurta tıplama zamanda çalışdım çok iyi öneririm yanıAa biliyorum onu takipte ediyorum. Açıkçası bayağı bilgili bir hanımefendi. Diyetisyenle çalışmaya benzemez tabi ama söylediği şeyleri az çok tüketmeye çalıştım hep. İnşallah işe yarar bende de
Ben kulanndım 12 cı haftaya kadar hamılelık kasılma içinKızlar merhaba. Transferden 5 gün önce gidilen kontrolde sizlere NİDİCARD kapsül 10mg ilacı verdiler mi acaba
Ikısınde kullandı. Hamılelyın 12 cı haftasıba kımı hiç bir tab etkı olmadı bendeNidicard ve prograf kullanan yokmu aranızdayan etkilerinden çok tedirginim
Yan etki olmamasına sevindim valla ikinizinde kullanmışsınız ve embriyolarınızda tutmuş çok şükür.Ben kulanndım 12 cı haftaya kadar hamılelık kasılma için
Ikısınde kullandı. Hamılelyın 12 cı haftasıba kımı hiç bir tab etkı olmadı bende
ne alaja estıoferm ? Ben 3 cı denememde hanıle kaldım hep kullandım hıc olmadı öden ve hanıllıkde kulandın şu an 4 aylık hakıleyın.Yan etki olmamasına sevindim valla ikinizinde kullanmışsınız ve embriyolarınızda tutmuş çok şükür.peki sizde ödem varmı. Estrofem 4 taneden sonra benim göbeğim ödem oldu iyice
1 temmuzdan beri Estrofem günde 4e çıktı. Ve ayın 2sinden beri şişti göbeğim ödem oldu. Başka ilaç kullanmıyordum estrofemden baska ödem yapacak bişi yokne alaja estıoferm ? Ben 3 cı denememde hanıle kaldım hep kullandım hıc olmadı öden ve hanıllıkde kulandın şu an 4 aylık hakıleyın.
Bende 12 cı haftaya kadar gunde 4 tane ıcdım olmadı , hemşireye sorun ama ilkdir duyırun karında ödem yapdıgı1 temmuzdan beri Estrofem günde 4e çıktı. Ve ayın 2sinden beri şişti göbeğim ödem oldu. Başka ilaç kullanmıyordum estrofemden baska ödem yapacak bişi yok
Merhabalar. Ücretler total olarak ne kadar tutuyor ? Ve önerir misiniz?Ben de 10 gün kadar önce Prp yaptırdım Bülent hocaya. Şu an adetim, diğer adetimde yumurta büyütmeye başlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?