Doktor egosu

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Arkadaşlar önceki konumda bir doktorla görüştüğümü anlatmıştım. İletişimimiz kopmadı ve biz devam ettik fakat sorunların ardı arkası kesilmiyor. Yaklaşık bir aydır memleketimdeyim üniversiteden geldim. Biz bu şahsiyetle sadece benim geldiğim gün ve iki hafta önce görüştük. Bu durum canımı sıktığı için kendisiylede konuştum fakat türlü bahanelerle görüşmeyi erteledi. Son bir haftadır çok ciddi kavgalar ediyoruz ben dün olanı anlatmak istiyorum sadece çünkü canım gerçekten çok yandı. Akşam konuşuyorduk hasta olduğunu söyledi bende gelip yemek yapabilirim dedim, sağol canım dışarıdan söyledim sen zahmet etme dedi. Bende bir gelip seni göreyim o zaman hem konuşmuş oluruz dedim yok sen rahatına bak diye bir cevap aldım. Sorun şurada başlıyor ben kalkıp gittim haber vermeden evlerimiz çok yakın. Gittiğimde mesaj attım fakat o yorgun olduğunu yataktan kalkamayacağını söyledi. Evdede arkadaşı olduğu için benide çağırmadı. Bende sinirlenip ağzıma ne gelirse söyledim. Yaklaşık 2 saat buz gibi soğukta beklememe rağmen ne aşağı indi ne kapıyı açtı üstüne üstlük telefonunu kapattı. Pencereden gördüm evin içinde gayet geziyordu hatta cama gelip bana baktı. Ben eve gidincede bana mesaj atma ben sana yazarım demiş. Allah aşkına ben napmalıyım. Yüzyüze konuşmadan rahat edemeyen birisiyim telefondan konuşmak hoşuma gitmiyor.

Adam seni baya baya istemiyor. Neden bu israr ?

Telefonunu kapatan adamın iki saat kapısında mı beklediniz inanmıyorum
Sizi geçiştirmeye çalıştırmış zaten, neden hala peşinde koşuyorsunuz ? Sizi istemediğini anlatması için daha ne yapması gerekli ?
Biraz gururlu olun lütfen, neden kendinize reva görüyorsunuz bu muameleyi

Aldatıyor olabilir.
Yerinizde olsam ayrılır yoluma bakarim size aciklama yapmaya bile gerek görmemiş uzgunum ama sevmesini gectim takmiyor bile sizi.
Sorun bu zaten ona daha öncede dün akşamda istemiyorsan söyle beni arada bırakma diyorum ama ne evet diyor nede hayır

Gelme demiş ısrarla gitmişsiniz. Siz onun isteklerine saygısızlık yapmışsınız o da sizinkine. Ayrıca bir önceki konunuzda arkadaşız diye vurguluyor. Belli ki tam emin değil duygularından

Doktor seni aldatıyor, istemiyor ve oyalıyor canım. Ne demek evine kadar gidip camdan görüp kapı açmamak. Sen neden 2 saat bekledin ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…