- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Konuşabilmek için uğraştım. Dünya üzerindeki tek doktor değil kendisi. Tüm günüm stresle geçeceğine bir günde olsun bitsin dedimne için uğraştın kapısında 2 saat spormu yaptın ??
Yukarıdada yazdım sürekli yoğun çalışma saatinden vesaire şikayet ediyor dünya üzerindeki tek meslek gibiMantıklı konuşmayı ben sana yapayim.
Adamın ilgi alanı farklı..Peşine dusmeyin..Açık açık soylemesede belli etmiş size.Daha neyin ısrarı bu ?
Bir de konunun doktor egosu ile ilgisi ne ?
kendinize saygınızı kazanmanız dileğimleKonuşabilmek için uğraştım. Dünya üzerindeki tek doktor değil kendisi. Tüm günüm stresle geçeceğine bir günde olsun bitsin dedim
Israrla anlamak istenmiyor sanırım adamın doktor ya da işçi olması umrumda değil. Başlığın çyle olmasının sebebi sürekli yoğun çalışmadan şikayet etmesi sözde bahane bu
Yukarıdada yazdım sürekli yoğun çalışma saatinden vesaire şikayet ediyor dünya üzerindeki tek meslek gibi
Sanki ben peşinden koşuyorum gibi duruyor ama durum öyle değil. Kendisi peşimden koştu konuşmak görüşmek için şimdi işler resmen tersine döndüadam evdeymis ne yogunlugu sizi yiyor. sokakta sap gibi bekletmis. bence evde baska bi kadin vardi cunku telide kapatmis. bi cok kisiyle iliskisi varsa gorusme sirasi anca gelir. napsin adam.cok dr arkadasim var biraz capkin olur bazilari canim doktorluklarinida kullanarak tabi. cogu kizda onlarin doktor kimligine gelir zaten.
Tabikide hayır doktor takıntım yok ki peşinden de ben koşmadım ben sadece mantıklı bir konuşma istiyorum
Bende sordum kendime ve şunu diyebilirim ben kapıma bırakın beni seven insanı düşmanım gelse açarım dayanamam. Bunun yaptığını anlayamıyorum bu kadar mı acımasız bir adam oldu bu.Ya birde sevdiğim kadını aşağıda görecem onun için deli divane olur heycana gelir tutuşurum.
BU adamda ne aşk ne sevgi beni görüp aşağıda soğuktan bekletmek ne demek sorarım size ?
bu adam sizi aldatiyor , yol verin gitsinTabikide hayır doktor takıntım yok ki peşinden de ben koşmadım ben sadece mantıklı bir konuşma istiyorum
Zaten bana defol git dese gerçekten bu kadar üzmezdiKendini avutuyorsun sadece, ne konuşması adam sana açık açık hakaret etmiş, söyleyeceğini söylemiş zaten, seni incitmek istemiyorum ama s.. git dese bu yaptığı hareketten daha az onur kırıcı olurdu. İletişimi kes ve sil hayatından sadece en doğru olan bu
Psikolojik bir hastalığım yok fakat kendisi beni ürkütücü şeyler yapmaya zorluyorSizi kırmak istemem ama fedakarlık bu değil. İstemiyorum dedikçe türlü türlü bahaneler uydurmuşsunuz görüşelim diye, hiç bir bahaneniz evine davet edilmenize yaramamış, üstüne eve giriş izni almadığınız halde sapık gibi kapısına gitmiş saatlerce dışarıda bekleyip penceresini gözetlemişsiniz. Hiç normal bir davranış değil bu. Adam da kaçmaya çalışıyor sizden bell ki, ama histerikçe birşeyler yaparsınız diye ayrılamıyor. Buarada konunuzun adamın doktor olmasıyla hiçbir alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?