Doktor hasta ilişkimiz bozulsun istemiyorum.

bisey olacaksa oluyor, boyayipta bebegi sagliksiz olani da duydum ama dikkat edipte olanida.. yani olan olmus simdi yapacak bisey yok doktor biraz fazla tepki vermis gibime geldi bence takilmayin ayni doktorla devam edin

Ben hamilelik esnasinda sac boyamakla hamilelik oncesi sac boyamayi ayni goruyorum. Sonucta hamilelikten once yapilan hersey bunyede birikiyor. Bu nedenle bir defa boyandiysa o sac hamilelikte de boyansin, ayni sey. O boya senin bunyende bir kere. Hamilelikte boyamasan noolur boyamis olsan nolur? Dert etme bu kadar. Doktorun bilincliyse bunun boyle oldugunu bilir zaten kimse kendini bosa kandirmasin.
Bebisine saglikla kavusman dilegiyle

Doktorlar söz dinlemeyen hastaya gicik olurlar bundan eminim son cümleye koptum aratacam bakalim neymis. Cok takmayin olan olmus artik

Saçınızı boyamanızı istememesinin sebebi, bebeğinize zarar vermesin diye. Bebeğiniz için endişelenmeyip de doktorun tepkisi için endişeleniyorsunuz. Doktorunuza karşı fazla duygusal bağ kurmuşsunuz, aranızda ne kadar güzel bir iletişim olsa da sonuçta o da ticari amaç güdüyor, gereken uyarıyı yapar, gerisi size kalır :) Yani saçınızı boyadınız diye sizi azarlayacak, kapıdan kovacak hali yok :)

Son düzenleme:
Abartıyorsun bence doktora ne saçından. Doktor doğru olanı söyler, yapıp yapmamak, sonuçlarına katlanmak sana ait. Doktor bir şey derse he de geç. İlgilenmeyi bırakırsa onun salaklığı. Hastası saçını boyadı diye trip atacak bir doktorsa bırak başkasına git zaten.

Doktorun çok takacağını sanmam. Benim de aram iyiydi doktorla ay maykaycım gelmiş canım bebeğimler havada uçuyo. Kiloma vs karışabilir ama saçıma karışamaz bence.

Bebişin ölçülerini hatırlamıyorum.
12 cm diye not etmişti sanırım. 15+3tüm ama 16 görünüyordu. Ağırlığını bilmiyorum.
Bana gayet iyi, gayet hareketli ve sağlıklı görünüyor dedi.
Süt, peynir, yumurta, et, sebze vs düzgün yediğine inanıyorsan bence sorun yoktur içini ferah tut.

Hamilesin sacini bitkisel bir boyayla boyuyorsun(herhalde boyanin bütün kimyasal tetiklerini evdeki tesisatinla onayladin)doktor ne diyecek diye düşünüyorsun çocuğa ne olabilir diye degil pes!!

Cok sacma.Doktorunuzun dusundugu kadar siz bebeginizi dusunmuyor musunuz?Bebege birsey olmasindan degil de doktorla iliskinizin bozulacagindan korkuyorsunuz.Pes.Diyecek birsey bulamiyorum.

Aynı aklımdan geçenleri söylemişsiniz

E bir şey demeyin o zaman mecbur mu tuttuk hanımlar?

Bu kadar rahatsız olduysan kestirseydin keşke zaten 8 9 cm vardı dibi diyosun da olan olmuş artık.ben senin taktığın kadar önemseyeceğini düşünmüyorum.gebelikte böyle gereksiz şeylere takılıp bebeğini de huzursuz etm bence.
Ya da başka bi çözüm :
Saçına eşarp tak da git.hocam bizim mahallede sular kesik de duşa giremedim saçım kirli falan de.1 ay sonraki kontrolde de dipleri de tekrar çıkar belki :)

saçınızı toplasanız birde bant bandana tarzı bişey taksanız belki dikkat çekmez hem dibine değdirmemişsiniz ne olabilir ki bu kadar

doktorun gorevı tavsıye vermektır. uygulamak yada tam tersını yapmak sızın ınsıyatıfınızde kalmıs bırseydır. psıkolojık olarak etkılendı ısenız ve sacınızı boyadı ısenız doktorun buna bırsey soyleme hakkı yok, o uyarısını yapmıs sorumluluk artık sıze aıt...
bosuna da doktor hasta ılıskımız bozulur dıye dusunmeyın, sız onun ıcın gelır kapısısınız sıze her daım guleryuzlu ve ıyı davranmak zorunda bunu unutmayın

Benim doktorumda onaylamiyor sac boyatma isini hem organik acici yok ki nasil actiniz sac renginizi onemli olan bebeginizin etkilenmemesi siz bebeginizi dusunun doktorda oyle yapiyor sonucta sizi uyarir sadece karnindaki sizin bebeginiz degil ki size kusmez ya

bebeğime bişey olur mu diye korkmuyorsunuz da doktorla aram bozulur diye mi endişeleniyorsunuz? o bebek olmasaydı o doktorla hiç tanışmayacaktınız ki...estetikten (göze güzel görünmek) daha önemli olan bir şey vardır : sağlık...

Eşini kurban olarak kullan onun üstüne at.

Hiç durumu çaktırma doktoruna pastaymış çiçekmiş falan, direkt kontrolüne git odasına gir ve sana baktıgında muhakkak anlayacak zaten neden yaptın diyecek.

Direkt şunu de, eşim benimle dalga geçiyor sürekli bakıp bakıp "saçların çok çirkin duruyor diplerin gelmiş çok bakımsız gözüküyorsun " diye söyleniyor.

Bu durum psikolojimi bozdu, eşimin bu şekilde konuşmaları beni rahatsız ettiği için boyattım de. Kadınsa kesin yer erkekse işin biraz daha zor. Erkekse Başka yalan buluruz dur şimdi sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…