- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Aynı aklımdan geçenleri söylemişsinizCok sacma.Doktorunuzun dusundugu kadar siz bebeginizi dusunmuyor musunuz?Bebege birsey olmasindan degil de doktorla iliskinizin bozulacagindan korkuyorsunuz.Pes.Diyecek birsey bulamiyorum.
Niye ilgilenmesinki sonuçta hamilelik döneminde annenin kendini iyi hissetmeside çok önemli...Doktorunuza bunu tatlı dilke izah etmelisiniz:)
Kusura bakmayın konuyla alakalı değil ama çok aşırı canım sıkkın
Bende 4 aylık hamileyim ve 15+5 günlükken doktora gittim boyu 14 cm kilosu ise 130 gr çıktı bebeğimin ama doktorum biraz daha iyi yemelisin iyi beslemelisin dedi.Bende o günde sonra hem aşırı yiyorum (sağlıklı bir şekilde mesela dün çok acıktım bi oturuşta 8-10 tane salatalık yedim)hemde çok moralim bozulduBu konuda herhangi bir fikriniz varmı sizce bebeğin gelişimi nasıl sizin güzel bebişinizin ölçüleri nedir..
Hamilesin sacini bitkisel bir boyayla boyuyorsun(herhalde boyanin bütün kimyasal tetiklerini evdeki tesisatinla onayladin)doktor ne diyecek diye düşünüyorsun çocuğa ne olabilir diye degil pes!!
Cok sacma.Doktorunuzun dusundugu kadar siz bebeginizi dusunmuyor musunuz?Bebege birsey olmasindan degil de doktorla iliskinizin bozulacagindan korkuyorsunuz.Pes.Diyecek birsey bulamiyorum.
Aynı aklımdan geçenleri söylemişsiniz
doktorun gorevı tavsıye vermektır. uygulamak yada tam tersını yapmak sızın ınsıyatıfınızde kalmıs bırseydır. psıkolojık olarak etkılendı ısenız ve sacınızı boyadı ısenız doktorun buna bırsey soyleme hakkı yok, o uyarısını yapmıs sorumluluk artık sıze aıt...Kızlar selam.
Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.
Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.
Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.
Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.
Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.
Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?
Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
Benim doktorumda onaylamiyor sac boyatma isini hem organik acici yok ki nasil actiniz sac renginizi onemli olan bebeginizin etkilenmemesi siz bebeginizi dusunun doktorda oyle yapiyor sonucta sizi uyarir sadece karnindaki sizin bebeginiz degil ki size kusmez yaKızlar selam.
Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.
Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.
Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.
Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.
Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.
Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?
Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
Yukaridaki paragrafta bebeğin önemi bulun..
Yorumsuz.
Yukaridaki paragrafta bebeğin önemi bulun..
Yorumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?