Doktor hasta ilişkimiz bozulsun istemiyorum.

Detayli cevabiniz icin tesekkur ederim.
Ikinci hamileligim,bu surecte pek cok dr tanıdım. Bana soylenen kanitlanmis bir sey yok ama yine de boyama.
Benim gosterdigim tepki doktora degil diger insanlara zaten, dr konussun, hakkidir.
Kendisi sigara icer, her turlu kozmetik urununu kullanir, gece kalkip cips kola götürür. Sonra da baskasina atar tutar.
Bu tipleri cok gordugum için geriliyorum artik.

Yapmayaydin iyidi bende sürekli bakıyorum boya istiyorum doktorum sakin yapma dedi doğumdan 1 sene sonraya anca yaparım bebesime zarar gelmesin ..

Saçını toplayıp kalın bir bandana takarsan anlaması ımkansız:) birde küpe.ustune bırde ne güzel olmuşsun der:)))

Ayrıca 24. Haftadan sonra saçını boyayabilirsin çünkü çocuğun vücudu tamamen oluşuyor. Doktoruma organık boya değilmi demiştim organık diye birşey yok onunda içine farklı maddeler koyuyorlar hepsinin zararı aynı normalle boya demişti

Saçını boyattığın için ilişkiniz bozulmaz .

En fazla saç boyasının zararına ilişkin 3-5 cümle kurar , sonra işine bakar .

Sohbetinize de kaldığınız yerden devam edersiniz ...tecrübe ile sabit .

Doktordan korkmanıza gerek yok, bebeğime zarar vermedm inş diye korkun bence. inşallah ona da zarar vermemişsinizdir. Siz doktron adını da yazın bence bu kadar ilgili doktoru merak ettim. Düzenli gideceğim ilgili bi doktora ihtiyacım var

Ben Türk Jinekoloji Derneği başkanı Prof Dr. Cansun Demir'e gidiyordum (ikinci doktorumdu) ve boya konusunda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Diger doktorum da izin vermisti. Üstelik dipten boyadım. Siz olu yerleri boyamissiniz, hiçbir şey olmaz.
Bence hiçbir şey söylemeyin, daha dikkat çeker. Topuz yapın saçınızı, zaten dip 9 cm siyahmis. Daha az dikkat çeker

Çok korkuyorum bu düzenin bozulmasından diyorsan Hint kınası yaptım de en azından boyanın verdiği zararı vermiyor... Fark etmezse de sende sesini çıkarma.

Evet, arkadaşın dediği gibi kına yaktım de . O da sorarsa. Sormazsa kesinlikle bir şey söyleme. Bence erkekse unutabilir. Başkalarında bin tane kadın var

Okadar korkuyorsanız 1-2 Randevuya giderken saç bandı gibi bişey takın kafanıza dipler gözükmeyeceği için anlaşılmaz. Zaten 2 randevu sonrası falan eski haline döner eğer haftada 1 falan gitmiyorsanız tabi

evet o tipler rahatsız edici haklısınız. her konuda var malesef bu tip karışanlar . anlıyorum sizi ben sadece genel yanlış bilgilendirme olmasın diye alıntıladım.

Ben hamileligim boyunca gittigim
Ultra memnun oldugum, cok sevdigim doktoru dogum esnasinda degistirdim
Sen ne diyorsun :)
Iliskiniz bozulmaz bir iki cumle kurar
Zarariyla ilgili bu kadar.
Ben doktor hasta bagina hic inanmiyorum
Zaten..

Niye ilgilenmesinki sonuçta hamilelik döneminde annenin kendini iyi hissetmeside çok önemli...Doktorunuza bunu tatlı dilke izah etmelisiniz:)
Kusura bakmayın konuyla alakalı değil ama çok aşırı canım sıkkın
Bende 4 aylık hamileyim ve 15+5 günlükken doktora gittim boyu 14 cm kilosu ise 130 gr çıktı bebeğimin ama doktorum biraz daha iyi yemelisin iyi beslemelisin dedi.Bende o günde sonra hem aşırı yiyorum (sağlıklı bir şekilde mesela dün çok acıktım bi oturuşta 8-10 tane salatalık yedim)hemde çok moralim bozulduBu konuda herhangi bir fikriniz varmı sizce bebeğin gelişimi nasıl sizin güzel bebişinizin ölçüleri nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…