Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaldırım doktoru mu oluyorlar ayol? Sahi mi? Kızı uzman çavuş yapayım ben en iyisi
Onlari tıp fakültesi 3. Sınıfa geri yolluyorlar, çift dikiş yeniden mezun olunca bir daha KPSS yapıyorlar. Bu seferde olmazsa, diplomaları iptal ediliyor

Onlari tıp fakültesi 3. Sınıfa geri yolluyorlar, çift dikiş yeniden mezun olunca bir daha KPSS yapıyorlar. Bu seferde olmazsa, diplomaları iptal ediliyor
Amanın ne diyorsun? Cıks kanmam.Ben tutmazsa mal satıp yüzde elli burslu okutacağım ayol. Anaokulundan beri istiyor tıp. Uzman çavuş damat da istemiyorum noooooo

Kendi muayenehanesi olan ikibuçuk milyar milyon sen bu parayı ne yaptın….

Geçen göz doktorumun ortalama aylık gelirini hesaplama gafletinde bulundum dünyam şaştı
Hahahahah ben de göz doktoruna gitmiştim lazer için beklerken ailemden yazıklar olsun neden göz yazmadın diye geri bildirimler almıştım

Bekleme salonu tıklım tıklım
Lazer 2 dk sürüyor 30-40 bin tl kişi başı ücreti…

Valla bana iki gün önce 96 bin fiyat verdi smile için. Keşke 30-40 olaydı.

Kendi muayenehanesi olan ikibuçuk milyar milyon sen bu parayı ne yaptın….

Geçen göz doktorumun ortalama aylık gelirini hesaplama gafletinde bulundum dünyam şaştı
Özelde uzmanlar 400+ bin aliyorlar, kendi muayenesi olanlar içinde sanıyorum estetik cerrahlar daha iyi kazanıyor. Geçen oğlanı psikiyatriye götürdüm 9 bin TL muayene ücreti.

Özelde uzmanlar 400+ bin aliyorlar, kendi muayenesi olanlar içinde sanıyorum estetik cerrahlar daha iyi kazanıyor. Geçen oğlanı psikiyatriye götürdüm 9 bin TL muayene ücreti.
Günde 10 hasta baksa ki genelde daha fazla oluyor 2 milyondan fazla gelir. Çok iyi valla ya.

Günde 10 hasta baksa ki genelde daha fazla oluyor 2 milyondan fazla gelir. Çok iyi valla ya.
Benim gittiğim perinatolog günde 20 hasta falan bakıyordu. O zaman için yüklü bir ücret ödemiştim, üstüne baya da sıra bekledim yoğunluk olunca randevular sarkiyordu. Şu an 10 küsur olmuştur muayenesi

Benim gittiğim perinatolog günde 20 hasta falan bakıyordu. O zaman için yüklü bir ücret ödemiştim, üstüne baya da sıra bekledim yoğunluk olunca randevular sarkiyordu. Şu an 10 küsur olmuştur muayenesi
Doktorun muayene ücreti züğürtün çenesini yordu

Valla bana iki gün önce 96 bin fiyat verdi smile için. Keşke 30-40 olaydı.
Aynısını her diş hekimine gittiğimde yaşıyorum bir dolgu bile en az 5 bin. Yarım saat ancak sürüyor. Altı gün sabahtan akşam 8e mesai yapıyor benim doktorum. Saat başı 10 binden hesaplayamıyorum yani ki arada implant gibi dolarla yaptıkları da geliyor diye çıkıyorum sonra

Sorma orası da ayrı bir dünya. Benim diş kliniği 24 saat açık bir de

Sorma orası da ayrı bir dünya. Benim diş kliniği 24 saat açık bir de
Eski yıllarda burada tartışma çıkmıştı. Dr maaşı miktarı üzerine2 asgari ücret olduğunu iddia ediyordu dr yareni bir kızımız. Ha bir de maaşlı çalışanlara şükürsüz vs diyenler vardı. Hiç dışarı çıkmıyorlar galiba. Yol boyu o kocaman işyerlerinin hep sahipleri var. Rezidansların , koca koca cafelerin vs.onlarla kimse uğraşmaz, ama biz paragöz oluveririz

2 asgari ücret için o kadar emeğe değmez yav.

Ay ben bunun benzerini yaşadım. Eşimin bir arkadaşının eşi vardı. Aslında lisans mezunu ama evlenip isi gücü bırakmış, iki çocuk yapmış. Konuştuğu konular sacma sapan şeyler.
Eşimin arkadaşı da ODTÜ mezunu, aslında boş bir tip değil, kariyeri iyi, basket falan oynuyor aklı başında birisi. Nasıl evlenmişler anlamadım. İşin daha da üzücü tarafı adam kadını alttan alta ezikliyordu. Madem ezikleyecektin neden evlendin?
Denklik çok önemli ya.

Kadının da düşünmesi lazım ODTÜ mezunu ile hangi ortak paydada buluşabilirim diye.

Kadının da düşünmesi lazım ODTÜ mezunu ile hangi ortak paydada buluşabilirim diye.
Eski yıllarda yürüyordu ama bu tür evlilikler .Adamlar okulu bitirip memleketine dönünce az buçuk güzel , bilindik aileden kız alınıyordu.Benim dayım Kabataş ve İstanbul hukuk mezunu mesela, yengem ilkokul mezunu. Tartıştıklarını bile hiç duymadım.Ama dayım zamanla köylü Murtaza emmiye dönüştü mü evet. O da yengemin değil kendi suçu75 65 yaşındalar ama.Günümüzde mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`