Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ol doktor ol da evlenme fikrine o zaman bakarsın. Uzman çavuş başka bir halt olamamış adam mesleği KudrAlobar güzel yazmış. Annenleri dinle
Ben de ilişkinin mümkün olmadığını düşünüyorum ama ikinizin de yazdığı şeyler çok rezil ve seviyesizce. Bu gece yatağınızda rahat uyuyorsanız bunu sağlayanların arasında uzman çavuşlar da var. Seviyesizler.

onların çoğu yalandır

Benim gittiğim perinatolog günde 20 hasta falan bakıyordu. O zaman için yüklü bir ücret ödemiştim, üstüne baya da sıra bekledim yoğunluk olunca randevular sarkiyordu. Şu an 10 küsur olmuştur muayenesi
Geçen sene bu zamanlar perinatolog muayenesi 40 bindi.

Eşimin polis bir arkadaşıda doktor bir kadınla evlendi. Ailesi hiç sıcak bakmamış polis diye yakıştıramadılar vs. Baya sıkıntı yasadılar. Şimdi kadının ailesiyle hiç bir şekilde görüşmüyorlar. Kadınıda sindirmiş bütün hakimiyeti ele almış (büyük ihtimalle kendini yetersiz hissettiği için bu şekilde üstünlük kurmaya çalıştı). Herşeyi geçtim adamın başka kardeşleri olmasına rağmen annesi temelli bunlarla yaşıyor. Bence ailenizi dinleyin.

Evlilikte eğitim ve maddi denklik önemli olduğunu düşünüyorum. Ama şu da var ikinizin de tayin durumları var bence cok yorucu olur

Konu sahibi muhtemelen sevgilisi nedeniyle öğrenciyken bile gezemiyordur. Vizyonsuzmuş o yüzden bu kadar süre ilişki yürümüş demek de istemiyorum henüz genç muhtemelen ilk ilişkisi. Anca iş hayatına atıldığında gerçek dünyayı tanıdığında o fark kafasına dank edecek. O zaman geç olmaz umarım.

Konudaki Uzman Çavuş ne mezunuymuş bilmiyoruz ki?Ortaöğretim mezunu ise haklı olabilirsiniz..Benim bi kuzenim matematik mezunu ama atanamayınca polis oldu mesela,yıllardır polis..eşi de öğretmen..Matematik mezununa vizyonsuz bir tercih diyemeyiz mesela değil mi?

Matematik mezunu matematik aşkından bölüm okumamıştır diye düşünüyorum. Öğretmenliğe puanı yetmemiştir. İlla bir yere atanmam lazım diye düşünmüştü yüksek ihtimalle. Benim için pek tercih sebebi olmaz. Üstüme gelmeden önce belirteyim ben de matematik mezunuyum :) Matematiğin kendisi için girdim.

Kullanılan yönteme göre değişiyor fiyat. Smile mıydı sizinki de?

Arkadaşım no touch yaptırdı 30-35 civarı onda fiyatlar
Smile 72 bine olmuştum 1.5 sene önce çok ünlü bir göz hastanesinde. 96 fazla gelmedi 1 sene artışta.
Smileden çok memnunum bu arada diğerlerini düşünmeyin derim.

Travmalarım canlandı. Böyle bir evliliğin pençesinden canım anam kurtarmıştı beni.

Yok üzerinize niye geleyim,ne güzel matematikçi olmuşsunuz..Atanmışlık meselesinin dışında,Mat net ortalaması 4-5 olan bir eğitim sisteminde mat mezunları oldukça değerli bence..Matematiği iyi olan insanın analitik düşünme kabiliyeti öndedir..Demek istediğim üniversite eğitimini tamamlamış bir birey belli bir kültüre donanıma ulaşmıştır..Bunu iş hayatında ne kadar paraya çevirir,bu anlamda karşısındaki insana ne kadar lâyık olur, bilemeyiz tabii..Memlekette artık insana verilen değer atanmışlıklarla ölçülüyor maalesef..

Burunları kaf dağında olan birkaç üye var burda. Sözde çok modern,elitler,akılları başlarında falan ama inanılmaz hadsizlik yapıyorlar. Baya da büyük konuşmuşlar. Binbir emek vererek büyüttükleri çocuklarına artık çok dikkatli olmaları gerek zira "asla", "hayatta olmaz", "mümkün değil" ler, eziklemeler havada uçuşmuş. Karma loading yani. Allahtan banlanmışlar bir süreliğine de site rahatlar. Bunun haricinde konu sahibi konuyu atıp gitmiş ama ben de olması biraz zor olur diyorum. 4-5 yıl yürütebilmeleri kafa uyumluluğu konusunda yeşil ışık yaksa da yaşlar henüz genç. Hanım kızımız mesleğini icra ettikçe de kişiliği hayat görüsü şekillenmeye devam edecektir. İyi düşünmek gerek.

Size hak veriyorum. Kişilerin meslekleri hakkında bu şekilde konuşmak doğru değil. Denk değilsiniz demenin binbir türlü yolu var. Yorumları okudukça ben de tarafsız bakmaya çalışarak hak verdim ama bu hayatta büyük konuşmamak lazım. Benim kuzenim doktor ve avukat bir çocuk onu çok seviyordu ancak avukat diye kucumsemislerdi. Bir suru kişiyle horustu kimseyi begenmezlerdi " Benim kızım doktor ancak bir doktorla yada hakim savcıyla evlenebilir "derdi. Ailede meslegi doktor olmayan herkes kucumsenirdi. Benim gorustum kisi doktor diye hasetlik ettiler bu yuzden neden ? Cunku ben layik degulim onlarin gozunde.sonunda üniversite okumamış kendinden 9 yas buyuk biriyle evlendi. Ama Allah için adam çok iyi bir insan. Ve mutlular. Denklik önemli. Ama büyük konuşmayacaksın bu hayatta!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`