- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
Bu kadar uğraşmasaydınız keşke. Bir yakınınızın doktor olduğunu tahmin etmiştim canhıraş savunmanızdan.
Profumuz türkiyenin ilk organ nakli profesörlerinden biridir. Babanız görse önünde ceketini ilikler muhtemelen.
babanıza nakilli hastayı görmeden ilaç isimleri yazan prof kısmında kutluyorum.ya konudan bağımsız, tamam o noktada okayiz doktorun tavrı yanlış ama profu ilk gördüğünüzde bir daha böyle bir durum olduğunda ilaçları kendisinin yazmasını istediğinizi söyleyin. yaptığı ayıp çünkü.
merakımdan babama sordum, olayın aile hekimi kısmıyla pek ilgilenmedi ama bu da başka bir profun sizin prof hakkındaki naçizane düşünceleri.
Aile hekiminizi neden değiştirmiyorsunuzAynen öyle, mesele zaten burda hakaret ve kovma konusu. Gerisi teferruat.
Aile hekiminizi neden değiştirmiyorsunuz
başka bir mahallenin ya da semtin sağlık ocağına kayıt olabilirsiniz seve seve ederler malum hasta başına pirim alıyor aile hekimleriTek hekim var çinkü sağlık ocağında,
Aile hekiminizi değiştirin.
Ayrıca şikayetçi olun,alerjiniz olduğunu bile bile yazdığı ilaç sizi ölüme götürebilirdi.
Ablanız onun egosu yüzünden daha kötü hastalanabilirdi.
başka bir mahallenin ya da semtin sağlık ocağına kayıt olabilirsiniz seve seve ederler malum hasta başına pirim alıyor aile hekimleri
Aile hekimi değiştirmek öyle kolay değil. Hangi hekimi söyleseniz “hasta kotası dolu” cevabıyla karşılaşıyorsunuzBunu bilmiyordum, yeni öğrendim az önce. Bir araştırıp deneyeceğim.
Bu kadar uğraşmasaydınız keşke. Bir yakınınızın doktor olduğunu tahmin etmiştim canhıraş savunmanızdan.
Hocamız türkiyenin ilk organ nakli profesörlerinden biridir. Babanız görse önünde ceketini ilikler muhtemelen.
size reçete edilen ilacı belirterek şikayet etmekten başlardım. aynı şekilde ablnıza olan tavrınıda belirtirdim.Selam millet.
Az önce aile hekimimizle sağlam bir tartışma yaşadık. Sorunu anlatmayacağım çünkü tartışma çıksın istemiyorum. %100 haklı olduğum bir konu ve aynı konuda defalarca aynı şeyi yaşadık. Aile hekimimiz malesef egolarını hastaları üzerinde tatmin etmekten zevk alan bir adam. Doktor değiştirme şansımız yok. Daha önce birkaç kez sabim'e telefonla şikayette bulunduk ancak bir sonuç alamadık. İsmimi cismimi vermeden, daha etkili yollarla şikayet edebileceğim bir yer var mı?
Ekleme:
Konuyu anlatmamam hoş karşılanmadı. O yüzden ekliyorum.
Organ nakilli bir ablam var. Genel takibini profesör yapıyor. Bu tip hastalar her ilacı alamazlar. Biraz üşütmüş, grip var, ateş yükseliyor. Bu durumlar organ nakilliler için tehlikelidir. Hocamızı aradık, böyle böyle durumlar ne yapalım dedik ilaç listesi verdi, aile hekimine git yazsın dedi. Bunu aile hekimine iletince "hekesin bir özel doktoru var, bir ben kimsenin doktoru olamadım. Madem o kadar değerli doktorun senin için git o yazsın ilaçlarını" dedi. "Doktor bey her gribal enfeksiyonda üniversite hastanesine gidemeyiz, bu insanlar zaten bağışıklıkları düşürüldüğü için iki haftada bir hasta olan insanlar, sürekli üniversiteye gştmek randevu almak mümkün değil lütfen yazın" dedik dinletemedik. Üstelik hakaret ederek odasından kovdu bizi. Aynı durumu daha önce defalarca yaşadık ablamla ilgili.
Alerjim olduğunu belirttiğim halde alerjim olan maddeyi içeren ilaç yazdı daha önce bana. Bilinçli bir insan olmasam kullanabilirdim. Yine bir hastalığımdan dolayı yaptırmam gereken kan tahlillerini yapmadı git özel doktorun yapsın dedi, özel hastanede yaptırmak zorunda kaldım. Annemin her ay vurulması gereken d vitamini iğnelerini yine özelde yaptırıyoruz artık. Yani bir aile hekiminden beklenen hiç bir hizmeti alamıyoruz.
haklıysanız , olay gerçekse, neden isminizi saklaya saklaya şikayetçi olmak istiyorsunuz? adam gibi gidin suç duyurusunda bile bulunursunuz.aile hekimi değiştirmek de zor bir şey değil.hastayı görmeden telefondan ilaç yazan profesöre de selamlar.olayı doktordan da dinlemek lazım neler neler oldu bu memlekette.böyle aile hekimlerinde terör yaratan doktor iddiaları genelde fos çıkıyor olmaz öyle şey çünkü.aile hekimleri en sıkı denetlenen kurumlar kaldı ki.
Yanlis anlamayin lutfen , ablanıza cok gecmis olsun diliyorum ama bu yorumu gormeden duramadim , sassynin babasinin onunde tum proflar onunu ilikliyor , ulkenin en iyi ucunden biri
Kesinlikle cikar iliskim var bu arada , sagolsun cok destek oluyor bana babam konusunda ve ne dese cikiyor , iyi ki var
Savim bimer cimer e sikayet ediyoraun olayi saatiyke tariyle anlatarak tabi isminle cismini vererek. Sikayetinin sonunada bana geri donus yapilmasini istiyorumu ekliyrosun. Sonra ilce saglik mudurlugu vardir oraya gidiyoraun olan mevzuyi oraya da anlatiuorsun aile hrkimini degistiriyorsun. Hasta olmasak doktora gitmeyiz zateb oyle dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?