Doktor Şikayeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sanmıyorum

iyi niyetli bir öneriydi, uygulayıp uygulamamak size kalmış. geçmiş olsun ablanıza.

babanıza nakilli hastayı görmeden ilaç isimleri yazan prof kısmında kutluyorum.
influenza salgını çığ gibi büyümüşken sıradan bir soğuk algınlığını düşünmesi ve buna göre yönlendirmesi nakilli hastayı daha da zor durumda bırakabilir.

Aile hekiminizi değiştirin.
Ayrıca şikayetçi olun,alerjiniz olduğunu bile bile yazdığı ilaç sizi ölüme götürebilirdi.
Ablanız onun egosu yüzünden daha kötü hastalanabilirdi.

Aile hekiminizi değiştirin.
Ayrıca şikayetçi olun,alerjiniz olduğunu bile bile yazdığı ilaç sizi ölüme götürebilirdi.
Ablanız onun egosu yüzünden daha kötü hastalanabilirdi.

Aile hekimi değiştiremiyorum ancak sağlık ocağı değiştirme şansım varmış sanırım, bunu araştıracağım.
Alerjim olan ilacı yazma konusunda şikayet ettim zaten. Bugünkü tavrı muhtemelen o yüzdendi.

haklıysanız , olay gerçekse, neden isminizi saklaya saklaya şikayetçi olmak istiyorsunuz? adam gibi gidin suç duyurusunda bile bulunursunuz.aile hekimi değiştirmek de zor bir şey değil.hastayı görmeden telefondan ilaç yazan profesöre de selamlar.olayı doktordan da dinlemek lazım neler neler oldu bu memlekette.böyle aile hekimlerinde terör yaratan doktor iddiaları genelde fos çıkıyor olmaz öyle şey çünkü.aile hekimleri en sıkı denetlenen kurumlar kaldı ki.

Yanlis anlamayin lutfen , ablanıza cok gecmis olsun diliyorum ama bu yorumu gormeden duramadim , sassynin babasinin onunde tum proflar onunu ilikliyor , ulkenin en iyi ucunden biri

Kesinlikle cikar iliskim var bu arada , sagolsun cok destek oluyor bana babam konusunda ve ne dese cikiyor , iyi ki var

size reçete edilen ilacı belirterek şikayet etmekten başlardım. aynı şekilde ablnıza olan tavrınıda belirtirdim.
sonra diğer hastalara da aynı davranıyor ise onlarında şikayet etmesini sağlardım.
en son yapacağım şeyde doktorumu değiştiriridim

Evet ben psikopat bir şizofrenim, gidip doktora hakaret edip bana hakaret etmiş gibi şikayet edeceğim.
Daha önce şikayet ettim kendisini bu tavrının o şikayetten kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden isim vermek istemedim bu kez.
Hekim değiştiremiyorum çğnkü tek hekim ama sağlık ıcağı değiştirebileceğimi öğrendim öyle yapacağım. Böylece isim vererek de şikayet edebilirim kendisini. Şahitlerim var, az önce konuşup teyit aldım. Yarın hemşiresiyle de konuşacağım, aldığım duyumlara göre onunla da arasında sorunlar varmış. O da şahit olmayı kabul ederse ki olay anında oradaydı sağlam bir şikayet dilekçesi hazır olacak.

Prof mu yarıştıracağız burda?

Savim bimer cimer e sikayet ediyoraun olayi saatiyke tariyle anlatarak tabi isminle cismini vererek. Sikayetinin sonunada bana geri donus yapilmasini istiyorumu ekliyrosun. Sonra ilce saglik mudurlugu vardir oraya gidiyoraun olan mevzuyi oraya da anlatiuorsun aile hrkimini degistiriyorsun. Hasta olmasak doktora gitmeyiz zateb oyle dusun.

Şahit toparlıyorum şimdi. Edebileceğim her yere şikayet edeceğim.

Bu ne ki ben aile hekiminin kendini doktor sanan hemsiresiyle neler yasadım. Kızımın cocuk doktoru soyle dedı dıyorum hayır oyle degıl boyle dıyo. Kızımın doktoru bu sekılde uygun gordu dıyorum hanımefendi trıp atar yapıyo.Doktor da kukla olmus hemsıreye o ne derse onu yapıyor. İşte bu liyakatsiz insanlar devlet kurumlarında calısıyor. Doktor hastaya dokunmadan ilaç yazıyor falan filan. Bunlara saglam bir ayar sart.

Memnun değilseniz belirtirsiniz aile hekimini değiştinebilirsns kimse istemediği hekime muayene olmak zorunra değil. Cimer veya bimer e şikyet için başvuru yapıh

Şu 'gunde 100 tane hastaya bakiyorum' bahanesinin arkasina siginip, hastalara kotu davranma hakkini kendinde goren doktorlara asiri gicik oluyorum. Bu senin gorevin kardesim. Ben de bankaciyim, onume gelen insanlara bir gun bile kotu davranmadim ki benimki para isi. İnsan sagligi cok baska bir sey. Recete yazmamasini anlarim ama hakareti, ters davranmayi asla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…