Doktor şikayeti

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
İki gün önce idrar testi yaptım pozitif. İkamet ettiğim yerde değilim, tatildeyim. Hemen özel hastaneye gidip kan verdim 160 beta hcg. Doktor iki gün sonra bir daha baktır, iki kat artması lazım dedi. Özel hastanede beta hcg 100 TL. İkinci tahlil için en yakın aile hekimliği gidip doktora anlattım durumu. Misafir hasta olarak tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Adam bir çıkıştı. Yok öyle bir şey dedi. Kimlik numaramı ekrana yazdı bak çıkıyor mu kaydın bu işin sınırlarında dedi. Tekrar belirttim misafirim, burada oturmuyorum dedim. Çok biliyorsan gel kendin yap dedi. Ben de çıktım. Bakanlık şikayet hattını aradım. Doktor da sigara içmeye çıkmış, arkamdan bağırıyor ismim Bülent, onu söylemeyi unutma diye . Çok ilginç

Valla ben böyle durumlarda hasta tarafını haksız bulurum genelde ama bu aile hekimi bey gerçekten arızaymış.. yapamayacaksan bile düzgün düzgün açıkla değil mi..
devlet hastanesine gidin isterseniz canınızı da çok sıkmayın, inşallah sağlıkla gelir mutlulukla gelir bebiş

Benimde adet günümde yaptırdığım kan testi 170 çıkmıştı orası da özeldi ama 40 lira aldılar
100 bana çok geldi. Bazı yerler çok istiyor
Alt tarafı bhcg bakacaklar hani komple kan değerlerine baksalar neysede... hayırlı olsun bu arada o adamında kafası bozukmuş anlaşılan sinirini sizden çıkarmış

Aman ha bacim doktorlarla hemsirelerle alakasi sakin burda dert yanma taslanirsin benim gibi .. onlar 4 dörtlüktür isleri zordur kafalarina göre is yapmazlar hata kesin hastalardadir .. kesin ya nazlisindir ya kaprislisindir yada fazla piremsessindir .. böyle yorumlar gelebilir aman dikkat arkadasim .. sanki onlar insan degil robot yanlis yapamaz .. Ben seni anladim canim cok saygisizmis iyi etmissin şikayet etmekle ..

Pazartesi gününe kaldı artık. Buradaki bütün özelleri aradım 100 "TL dediler. Devlet hastanesi de önce doktora muayene, o istek yapacakmış. O kadar da yol yürüdüm sabah. Ne diyim hayırlısı

Kaç tane özel hastane varsa aradım. Hep 100 TL. Ben Ordu da oturuyorum orada özel hastane 20 "TL. Üstelik 10" gün içinde kaç kere gidersen git 6 TL alıyorlar bir sonrakiler de

Güzelce söylese yapamam dese ki sağlık bakanlığı hattı yapmak zorunda dedi. Misafir hasta girişi var sistemde dedi

Doktor hatalı tabiki de... Kizlar küçükken defalarca annemlerin aile hekimine misafir olarak işlem yaptırdım ,hiç bu tarz muamele görmedim. Bende olsam şikayet ederdim. Haketmis,iyi yapmışsınız...
Ettim anında. Bi de arkamdan bağırıyor adım Bülent, onu ekle şikayete diye. Saygısız

Güzelce söylese yapamam dese ki sağlık bakanlığı hattı yapmak zorunda dedi. Misafir hasta girişi var sistemde dedi
Aynen öyle .. bende konu acmistim burda hastanede yasadigim bir olayi anlatmistim resmen taslandim nerdeyse hepsi saldiraya gecti yok ben nazliymisim kaprisliymisim onlarin isi zormus bilmem ne ..

Bir özel hastane vardı burada aramadığım şimdi onu aradım. Beta hcg tahlili 221 lira dedi. Bu ne saçmalıktır

Aile hekimi keyfi davranmış yapmak zorunda ben defalarca bu şekilde muayene oldum ailemin yanında, çocuklarım da aynı şekilde muayene oldum.

Sadece doktor misafir olduğum evin adresini soruyor..

Aile hekimi keyfi davranmış yapmak zorunda ben defalarca bu şekilde muayene oldum ailemin yanında, çocuklarım da aynı şekilde muayene oldum.

Sadece doktor misafir olduğum evin adresini soruyor..
Bi de yönetmeliğe bakarak gittim. Olmayacak bir şeyi isteneyeyim diye

Buradaki serzenişin bir geçerliliği var.

Sizin gibi mide bulantısı ayağına hemsireyi kovdurmuyorlar

Dogru sonuc almak icin ayni ilk testi nerede yaptirdiysaniz oraya gidin cihaz vs farklilik olabilir. Benden doktor istedgnde mutlka iki testi de ayni yerde yaptr demisti

Buradaki serzenişin bir geçerliliği var.

Sizin gibi mide bulantısı ayağına hemsireyi kovdurmuyorlar
Ben „aa midem bulandi dur hemsireyi sikayet edeyim“ diye sikayette bulunmadim algilama sorunu yasiyorsunuz sanirim bence isinize bakim.

misafir olarak sağlık ocağından rapor bıle aldım .sağolsun dr verdi.benımkı ozel durumdu.
saçmalık yapmış.iyiside var kötüsüde var.sağlık ocağı drum şeker gıbı.şunları okuduktan sonra bızımkı melek.

Dogru sonuc almak icin ayni ilk testi nerede yaptirdiysaniz oraya gidin cihaz vs farklilik olabilir. Benden doktor istedgnde mutlka iki testi de ayni yerde yaptr demisti
Onu da düşündüm ama ikinci bir 100 TL vermek koydu bana. Bi de bizim orada ikinci tahlşl 6 TL. Bunu da biliyorum ya. Pazartesi günü eve gidince kendi doktorum ve hastsneme giderim dedim. Sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…