- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Okuduğumu anlıyorum hanımefendi. Doktor yakınım yok. Durumu ile ilgili uye zaten cevap vermiş. Kapitalizme para yedirmek istemiyormus. Tatile gidecek durum var, işin içine kapitalizm sokuyor. Var yani durumu merak etmeyin.Sanırım siz sağlık ocağında hastayı azarlayan doktorun yakını falansınız. :) Allah sizi böyle durumlara düşürmez umarım ne diyeyim. Ayrıca durumunun yetip yetmediğini biz nereden bilebiliriz? Yetse bile devlet her ay binlerce lira vergi alıyor bizden,polikliniklerinden sağlık ocaklarından yararlanalım diye. Kaldı ki muayene olduktan sonra da para veriyoruz yani devlete de bedava muayene olmuyoruz,arkasından paramızı ödüyoruz. Okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi son mesajınızı gördükten sonra anladım o yüzden daha fazla uzatmayacağım.
İyi günleeeerrr :)))))
Devlet bana koca şehirde tek bir tahlil imkanıDevlet zaten size bu imkanı sağlamış.15 yıl sonra gelen gebelik kapitalizme çomak sokmaktan daha önemsiz ise sizin bileceğiniz iş.
Direk acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum da diyebilirsiniz.. Ben öyle deyip yaptırmıştım..Benim hiç aklıma gelmedi inanır mısınız? Heyecan oldum şimdi. Deneyeceğim
Hepsini tek tek aradım ve yakın olanlara gittim. En az 100 en fazla 221 TL dediler. Birazdan acilde deneyeceğim şansımıBence tüm hastahanelere bir danışın. Geçen günlerde hamile olmadığıma emin olduğum halde adetim birkaç gün gecikti diye özel bir hastahanede bulunan doktorum kanda gebelik testi istedi ısrarla. 20 lira ödedim. Beta hcg'm de 0.001 çıktı. 20 liralık baktırdım diye mi bu kadar düşük çıktı acaba ya acuk daha yüksek çıkaydıBir de benim en korktuğum yer sağlık ocakları malesef. Pratisyen hekim agresifliği diye yadsınamaz bir gerçek var. Rapor istersin azarlar, hastalığını az bulur bunun için mi geldin diye azarlar, bir arzu rica danışırsın yine azarlar. Ben hastalığımı ciddi buldu diye bile azar yedim. Boğazların ne biçim olmuş buraya mı geliyorsun, hastahaneye git dedi adam bana. Hey gidi ya Biraz daha sakin olsalar herşey çok güzel olacak
Kadın Doğum bölümü olan bir hastahanenin aciline git. Yoksa bakmazlar kuzum.Hepsini tek tek aradım ve yakın olanlara gittim. En az 100 en fazla 221 TL dediler. Birazdan acilde deneyeceğim şansımı
Off ok tşk. Ekrandan IQ testi yapma potansiyeliniz takdire şayanBence okuduğunuzu anlayacak kapasite yok gibi geldi bana. Orda midesi bulandı diye doktoru aramadığı için değil. Gün içinde başka ilaçları da olmasına rağmen vermemesinden dolayı kovulmuş. İnsanlari isinize geldiği gibi suçlamayı ne kadar seviyorsunuz.
Demek ki şikayetlerin bir sonuç vermediğini biliyor.İki gün önce idrar testi yaptım pozitif. İkamet ettiğim yerde değilim, tatildeyim. Hemen özel hastaneye gidip kan verdim 160 beta hcg. Doktor iki gün sonra bir daha baktır, iki kat artması lazım dedi. Özel hastanede beta hcg 100 TL. İkinci tahlil için en yakın aile hekimliği gidip doktora anlattım durumu. Misafir hasta olarak tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Adam bir çıkıştı. Yok öyle bir şey dedi. Kimlik numaramı ekrana yazdı bak çıkıyor mu kaydın bu işin sınırlarında dedi. Tekrar belirttim misafirim, burada oturmuyorum dedim. Çok biliyorsan gel kendin yap dedi. Ben de çıktım. Bakanlık şikayet hattını aradım. Doktor da sigara içmeye çıkmış, arkamdan bağırıyor ismim Bülent, onu söylemeyi unutma diye . Çok ilginç
Devlet Hastanesi'ne git.sikayet vs ben sevmiyorum.sorunu cozmuyor çünkü.siz şikayet ettiniz diye el üstünde tutulacak degilsiniZİki gün önce idrar testi yaptım pozitif. İkamet ettiğim yerde değilim, tatildeyim. Hemen özel hastaneye gidip kan verdim 160 beta hcg. Doktor iki gün sonra bir daha baktır, iki kat artması lazım dedi. Özel hastanede beta hcg 100 TL. İkinci tahlil için en yakın aile hekimliği gidip doktora anlattım durumu. Misafir hasta olarak tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Adam bir çıkıştı. Yok öyle bir şey dedi. Kimlik numaramı ekrana yazdı bak çıkıyor mu kaydın bu işin sınırlarında dedi. Tekrar belirttim misafirim, burada oturmuyorum dedim. Çok biliyorsan gel kendin yap dedi. Ben de çıktım. Bakanlık şikayet hattını aradım. Doktor da sigara içmeye çıkmış, arkamdan bağırıyor ismim Bülent, onu söylemeyi unutma diye . Çok ilginç
Ama az fazla ödev versek veli bizi şikayet ediyor. Hemen soruşturma komisyonu geliyor. Yüksek sesle ders anlatıyorum diye bile şikayet ettiler beni. Üstelik sınıf kalabalık ve arka tarafında sesimi duyması lazım. Kızı önde oturduğu için rahatsız oluyormuş. Kızın sınıfı değişti. Demek ki sadece milli eğitimde şikayet işe yarıyorDevlet Hastanesi'ne git.sikayet vs ben sevmiyorum.sorunu cozmuyor çünkü.siz şikayet ettiniz diye el üstünde tutulacak degilsiniZ
Devlet bana koca şehirde tek bir tahlil imkanı
Bile sağlamadı yalnız farkındaysanız. Direk özel hastanenin kucağına atmış oldu. Daha sonra baktığımda internette benzer pek çok şikayet okudum. Aynı doktorla ve aile hekimliği ile ilgili. Eğer devlet bu konuda hassas olsaydı şu anda ben tahlilimi yaptırmış, acilde türlü yalanlarla kendimi rezil etmemiş olurdum
Benim şu anda ne yazık ki ikinci bir 100 "TL yi verebilecek herhangi bir kaynağım yok. Bugün ayın 12 si. Maaş kartım 48 TL de. Sizin demek ki paranız varmış o anda. Banka mı soyayım ne yapayım.Yalniz 15 sene sonra gelen gebelikse su anda bu degerin sevincini ya da tedirginligini yasamaktansa burda aile hekimi kabul etti etmedi tantasinin stres, sikinti, sikayetliyle ugrasilmasi da ne bileyim...
Bende anksiyete var ve takintiliyim.Tam tup bebegi dusunurken supriz bicimde ogrendim hamileligimi kadin doguma kasik agrisi sikayetiyle gittigimde.Doktorum bana da 2 gun sonra yine yaptir dedi.Ben durmadim tabi ayni hastanede Medikal parkta bir 5 kez 2 gun aralikla gidip yaptirdim ve gozum oraya verdigim 100 er lirayi gormemisti cunku ayni yerde yapilan olcum daha saglikli dendi.Icimin rahat etmesi gerekiyordu saglikli deger yukselisini gormem icin.1 defa daha verecekti alt tarafi konu sahibi.Simdi burda boş yere tartisiyor
Sağlik ocakları yapmıyor ama ciddenİki gün önce idrar testi yaptım pozitif. İkamet ettiğim yerde değilim, tatildeyim. Hemen özel hastaneye gidip kan verdim 160 beta hcg. Doktor iki gün sonra bir daha baktır, iki kat artması lazım dedi. Özel hastanede beta hcg 100 TL. İkinci tahlil için en yakın aile hekimliği gidip doktora anlattım durumu. Misafir hasta olarak tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Adam bir çıkıştı. Yok öyle bir şey dedi. Kimlik numaramı ekrana yazdı bak çıkıyor mu kaydın bu işin sınırlarında dedi. Tekrar belirttim misafirim, burada oturmuyorum dedim. Çok biliyorsan gel kendin yap dedi. Ben de çıktım. Bakanlık şikayet hattını aradım. Doktor da sigara içmeye çıkmış, arkamdan bağırıyor ismim Bülent, onu söylemeyi unutma diye . Çok ilginç
Adsgafaf ya güleceğim yoktuBuradaki serzenişin bir geçerliliği var.
Sizin gibi mide bulantısı ayağına hemsireyi kovdurmuyorlar
Kısas kısas olmamalı.siz sizi şikayet ettiler diye biraz da bu yüzden şikayet mekanizmasını kullanıyor olabilir misiniz.aadece varsayimAma az fazla ödev versek veli bizi şikayet ediyor. Hemen soruşturma komisyonu geliyor. Yüksek sesle ders anlatıyorum diye bile şikayet ettiler beni. Üstelik sınıf kalabalık ve arka tarafında sesimi duyması lazım. Kızı önde oturduğu için rahatsız oluyormuş. Kızın sınıfı değişti. Demek ki sadece milli eğitimde şikayet işe yarıyor
İnşallahBence daha fazla hanımefendiye cevap vererek canınızı sıkmayın,gebeliğe sevinmeye bakın :) Bir haftada 4-5 kez beta hcg baktırmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum maalesef ülkemizde her şey hanımefendinin dediği gibi işlemiyor.
Umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?