Doktor şikayeti

Bizimki de melek gerçekten. Şu anda değerini anladım

İşime de bakıyorum okuduğumu da anlayacak kapasiteye sahibim. "Kusmadım ama kusabilirim" diye hemsireyi kovdurmadınız mı?
Hic sanmiyorum bi soruyu sordugunuza göre .. ben dikkate alinmadigim ve doktorun talimatlari yerine gelmedigi ve o gece aci cektigim icin sikayet ettim kovun demedim anliyor musunuz ..? Bir hasta olarak sikayet etmek benim hakkim ben kovun bu hemsireyi dedim mi dedim iyi algiyalin yazilari sonra böyle satasin

Ok, tşk.

Onu da düşündüm ama ikinci bir 100 TL vermek koydu bana. Bi de bizim orada ikinci tahlşl 6 TL. Bunu da biliyorum ya. Pazartesi günü eve gidince kendi doktorum ve hastsneme giderim dedim. Sıkıntı olmaz sanırım
Ama iki farkli hastane sonucu olmasin bence neresi size uygunsa ki saglik ocagina gidin derim orada iki kere test verin ve sonuca bakin hos hamilesiniz bence ama doktorlar yine de emin olmak istiyor kan tahlili ile benm ilk gttgm doktor keseyi gordugu halde kan tahlili istemisti hakkinizda hayirlisi olsun o dengesiz adamida takmayin kafaniza ozelde bile boyleleri varken devlete bagli kurumda olmasina sasirmamak lazim

hiçbir şey yapılmadığı içiin rahatlar...
ben d egeçen şikayet ettim 9 dan sonra geldi beyefendi sağlık ocağına...
hemşire de biz böyle çalışıyoruz deyince şikayet ettik...
sonuç bugün yine aynıydı...
9 dan sonra geldiler...

İşime de bakıyorum okuduğumu da anlayacak kapasiteye sahibim. "Kusmadım ama kusabilirim" diye hemsireyi kovdurmadınız mı?

Bence okuduğunuzu anlayacak kapasite yok gibi geldi bana. Orda midesi bulandı diye doktoru aramadığı için değil. Gün içinde başka ilaçları da olmasına rağmen vermemesinden dolayı kovulmuş. İnsanlari isinize geldiği gibi suçlamayı ne kadar seviyorsunuz.

Tavır yanlış ama muayene etmek zorunda degil. Misafir hasta konusunda karar aciliyet olmayan durumlarda doktorun insiyatifine bağlı.

Inan artik doktorlardan hemsirelerden sogudum ..

Cok tesekkür ederim ..

Artık eve gidince, ne yapalım kısmet işte

Inan artik doktorlardan hemsirelerden sogudum ..

Aynen...
bugün sağlık ocağına 8.45 de gittim ki personel bi zahmet teşrif etmiş olsun diye yine bekledim 9.10 a kadar...
hasta yok sabah gelip ne yapıcaz diyorlar...
haha ben de 8 5 çalışıyorum..
randevu usülü ve ilk randevu 10 da...
iyi 10 da geleyim o zaman:)
son randevu da 3 de ...
3.30 da çıkayım :)

Geçen aylarda sağlık ocağına aile hekimime gittim
Kızım kulağıma yanlışlıkla vurdu bir an ağrıdı bir göstereyim diye.
Doktor hanım üfleye püfleye derdimi dinledi aynen böyle konuşuyor " Saçını kulağından çek!"
Çektim bir iki tel düşmüş "Saçıını çek!" diye emir veriyor hanımefendi. Neyse dedim
Sonra kulağıma baktı "Eee bir şey yok" diyor. Zaten onu bilebilsem sana mı gelirim
Gerçekten tuttum kendimi, hani kaba biri değilim kadınla gayet nazik şekilde konuşuyorum kadın habire ne var havasında.
Başka bir aile hekimi tanıdığım var bir kere nasıl hasta muayene ettiğini görmüştüm adam her gelenle gülerek konuşuyor halini hatrını soruyor. Gelen hastalar gülerek ayrılıyor.

Kimse kusura bakmasın ama bazı doktorlar insanlıktan nasibini almamış, kendini gerçekten bir şey sanıyorlar.

Birçok kişi yazmış ben de söyleyeyim herhangi bir acil servise gidip dış gebelik ihtimalim var da diyebilirsiniz ya da gebe olduğunuzu çaktırmadan başım çok dönüyor,çok halsizim gebelik ihtimali var diyip kan tahlili isteyebilirsiniz. Genelde bunlar hep tutar :)

kız sana yaptıgım yorum yüüznden benıda taşladılar begenmedim tuşuna basıyorlar
ama gene yazıyorum çok iyi yapmışsın , herkes adabıyla işini yapsın

kız sana yaptıgım yorum yüüznden benıda taşladılar begenmedim tuşuna basıyorlar
ama gene yazıyorum çok iyi yapmışsın , herkes adabıyla işini yapsın
Gördüm arkadasim gördüm .. anlamak mümkün degil .. öyle bi yansitiyorlar ki sanki ben „ aa midem bulandi hadi hemsireyi sikayet edeyim yada aa hemsire doktoru aramadi hadi kovduruayim“ demisim gibi sonuna kadar okumuyorlar sonra gelip satasiyorlar oraya buraya .. zaten ben kovun bu hemsireyide demedim aslada demem haddim degil aadece memnun kalmadim magdur oldum ve sikayet ettim kim olsa ayni seyi yapardi ama öyle bi yansitiliyor ki tek suclu ben oldum

Bakmak zorundalar
Diyelim ki zorunda degil ama öyle davranamaz Gerçekten sadece doktorlar degil herhangi bir isleminiz için gittiginiz bir devlet dairesinde bile sanki islemi yapmak onlarin keyfiyetine kalmış bir durum söz konusu
Psikolojileri kaldırmıyosa yapmıcaklar bu mesleği o zaman

Benim hiç aklıma gelmedi inanır mısınız? Heyecan oldum şimdi. Deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…