- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Bizimki de melek gerçekten. Şu anda değerini anladımmisafir olarak sağlık ocağından rapor bıle aldım .sağolsun dr verdi.benımkı ozel durumdu.
saçmalık yapmış.iyiside var kötüsüde var.sağlık ocağı drum şeker gıbı.şunları okuduktan sonra bızımkı melek.
Hic sanmiyorum bi soruyu sordugunuza göre .. ben dikkate alinmadigim ve doktorun talimatlari yerine gelmedigi ve o gece aci cektigim icin sikayet ettim kovun demedim anliyor musunuz ..? Bir hasta olarak sikayet etmek benim hakkim ben kovun bu hemsireyi dedim mi dedim iyi algiyalin yazilari sonra böyle satasinİşime de bakıyorum okuduğumu da anlayacak kapasiteye sahibim. "Kusmadım ama kusabilirim" diye hemsireyi kovdurmadınız mı?
Ok, tşk.Hic sanmiyorum bi soruyu sordugunuza göre .. ben dikkate alinmadigim ve doktorun talimatlari yerine gelmedigi ve o gece aci cektigim icin sikayet ettim kovun demedim anliyor musunuz ..? Bir hasta olarak sikayet etmek benim hakkim ben kovun bu hemsireyi dedim mi dedim iyi algiyalin yazilari sonra böyle satasin
Ama iki farkli hastane sonucu olmasin bence neresi size uygunsa ki saglik ocagina gidin derim orada iki kere test verin ve sonuca bakin hos hamilesiniz bence ama doktorlar yine de emin olmak istiyor kan tahlili ile benm ilk gttgm doktor keseyi gordugu halde kan tahlili istemisti hakkinizda hayirlisi olsun o dengesiz adamida takmayin kafaniza ozelde bile boyleleri varken devlete bagli kurumda olmasina sasirmamak lazimOnu da düşündüm ama ikinci bir 100 TL vermek koydu bana. Bi de bizim orada ikinci tahlşl 6 TL. Bunu da biliyorum ya. Pazartesi günü eve gidince kendi doktorum ve hastsneme giderim dedim. Sıkıntı olmaz sanırım
İşime de bakıyorum okuduğumu da anlayacak kapasiteye sahibim. "Kusmadım ama kusabilirim" diye hemsireyi kovdurmadınız mı?
Inan artik doktorlardan hemsirelerden sogudum ..hiçbir şey yapılmadığı içiin rahatlar...
ben d egeçen şikayet ettim 9 dan sonra geldi beyefendi sağlık ocağına...
hemşire de biz böyle çalışıyoruz deyince şikayet ettik...
sonuç bugün yine aynıydı...
9 dan sonra geldiler...
Devlet hastanesi randevu ve muayenesiz tahlil yapamam dedi. Acilde öyle söylemek aklıma gelmedi. Bi deneyeyim o zamanDevlet hastanesi yok mu? Aciline gidin ve dış gebelik ihtimali var kan tahlili yaptırmak istiyorum deyin.
Cok tesekkür ederim ..Bence okuduğunuzu anlayacak kapasite yok gibi geldi bana. Orda midesi bulandı diye doktoru aramadığı için değil. Gün içinde başka ilaçları da olmasına rağmen vermemesinden dolayı kovulmuş. İnsanlari isinize geldiği gibi suçlamayı ne kadar seviyorsunuz.
bakın acile girin aynen dış gebelik riskim var deyin hemen kan alırlar ve muayene ederler...Devlet hastanesi randevu ve muayenesiz tahlil yapamam dedi. Acilde öyle söylemek aklıma gelmedi. Bi deneyeyim o zaman
Ben muayene istemedim ki. Sadece kan alınacaktı. Hemşireye sordum, doktor beye sorun dedi. Doktor muayene etmeyecekti.Tavır yanlış ama muayene etmek zorunda degil. Misafir hasta konusunda karar aciliyet olmayan durumlarda doktorun insiyatifine bağlı.
Artık eve gidince, ne yapalım kısmet işteAma iki farkli hastane sonucu olmasin bence neresi size uygunsa ki saglik ocagina gidin derim orada iki kere test verin ve sonuca bakin hos hamilesiniz bence ama doktorlar yine de emin olmak istiyor kan tahlili ile benm ilk gttgm doktor keseyi gordugu halde kan tahlili istemisti hakkinizda hayirlisi olsun o dengesiz adamida takmayin kafaniza ozelde bile boyleleri varken devlete bagli kurumda olmasina sasirmamak lazim
Inan artik doktorlardan hemsirelerden sogudum ..
Aman ha bacim doktorlarla hemsirelerle alakasi sakin burda dert yanma taslanirsin benim gibi .. onlar 4 dörtlüktür isleri zordur kafalarina göre is yapmazlar hata kesin hastalardadir .. kesin ya nazlisindir ya kaprislisindir yada fazla piremsessindir .. böyle yorumlar gelebilir aman dikkat arkadasim .. sanki onlar insan degil robot yanlis yapamaz .. Ben seni anladim canim cok saygisizmis iyi etmissin şikayet etmekle ..
Gördüm arkadasim gördüm .. anlamak mümkün degil .. öyle bi yansitiyorlar ki sanki ben „ aa midem bulandi hadi hemsireyi sikayet edeyim yada aa hemsire doktoru aramadi hadi kovduruayim“ demisim gibi sonuna kadar okumuyorlar sonra gelip satasiyorlar oraya buraya .. zaten ben kovun bu hemsireyide demedim aslada demem haddim degil aadece memnun kalmadim magdur oldum ve sikayet ettim kim olsa ayni seyi yapardi ama öyle bi yansitiliyor ki tek suclu ben oldumkız sana yaptıgım yorum yüüznden benıda taşladılar begenmedim tuşuna basıyorlar
ama gene yazıyorum çok iyi yapmışsın , herkes adabıyla işini yapsın
Benim hiç aklıma gelmedi inanır mısınız? Heyecan oldum şimdi. DeneyeceğimBirçok kişi yazmış ben de söyleyeyim herhangi bir acil servise gidip dış gebelik ihtimalim var da diyebilirsiniz ya da gebe olduğunuzu çaktırmadan başım çok dönüyor,çok halsizim gebelik ihtimali var diyip kan tahlili isteyebilirsiniz. Genelde bunlar hep tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?