Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sitesinde öyle yazıyordu ben araştırıyorum bi kaç zamandır. zaten hesaplayınca aynı günlere denk geliyor :) adet bitimden 1 hafta sonra, yeni adetten 15 gün önce.

tepikleridir canım eşine söyleyebilirsin bence,benimde 16. haftada başlamıştı çünkü biraz zaman geçsin nasıl belli oluyor bak sen, sevdenin dediği gibi geçen seneye döndürdün beni de ya Allahım herkese yaşatsın inşallah
şimdilik beklemede benim misafirler çok kar var burdada sanırım ondan, valla yoruldum sevdem ya ev hiç kirlenmesin istiyorum.

iyi bari canım eşin dönmüş hemen, ay bide hemoroit var demek çok geçmiş olsun canım evet sağlık öncelikli tabi tedavisini olsun bakalım sende kafa dinle azcık canım ya ,sürekli takipte olmak da insanı geriyor tabi,ondan sonra yolunuza devam edersiniz bakarsın bu dinlenme zamanında gelir senin nazlı bebeğin. Al benden de o kadar ya ilk denemeden beri bende sürekli tez canlılık ettim buda süreci uzatıyor tabi, rahat olmak en iyisi tabi. kıymet konusunda elbet herkesin yavrusu kendine kıymetlidir canım da , çok bekledikten sonra insan daha bi diken üstünde oluyor, kuzenlerim beni görünce diyorki ay gören de onca yıl çocuk sahibi olamamış sanır seni, bu kadar yapma diyorlar, ben fazla pinpirikleniyorum sanırım.

bizimde dün aşımız vardı ya kızlar akşam bizimki ateşlendi çok korktuk, ılık duş aldırdık 2 kez, ıslak havlu falan yaptık gece 3 e doğru düştü biraz, sabah yine başaldı, uyuyor şimdi başını bekliyorum bende, ömrümden ömür gidiyor paşam böyle olunca...

ahhh kuzum ya kıyamam şimdi biraz daha iyidir inşallah :26:
yavrum hasta olmasınlar onlar yaa

canımmm kıyamam yaaa işallah yarına geçmiş olur tamamen... ah bi bilseler biz ne çok istedik o yavruları ne çok bekledik tabiki pimpiriklencez allah kimseyi bunla sınamasın sadece yaşayan bilir gerçekten. geri kalanların hepsi boş konuşur ben bu konuda bunu bilir bunu sölerim.

ay çok ihmal ettik topicimizi bu hafta yaa ne zaman toplaşcaz biz eskisi gibi :26:

Ranacım günaydınn

vallla yaaa bu ne böle akşamda benden sonra girmemiş kimse. Kıyamam sana hamileliğine denk geldi bu boş günler kalabalık olsak ne güzel heyecanlı olurdu daha

yıldız ne zaman döncek yaaaa konuştunmu yakında

günaydın canım yanlış hatırlamıyorsam bu cumartesi döneceklerdi aaaa dönsüner ama artık çok kaldılar

evet yaaa özledim bende. Arıyım bari birazdan bakalım geliolarmı kesin.. Şu hatunlar işe başlasın bak nası geliolar o zaman :) sonrada sen giremicen zatii

evet yaaa bide öyle olacak yıldız martta başlayacak işe ada şimdilik home ofis idare ediyor bakalım bende doğuma yakın izne ayrılmayı düşünüyorum
yani allah kısmet ederse hazirana kadar burdayım

günaydın canlarım hayırlı cumalar gece geç vakit gelip okudum ama yazacak halim yoktu çıktım direk eymen dün gece çok huzursuzdu gaz problemimiz vardı bi görsenin yavrum nasıl kıvranıyor çıkaramıyor ağlıyor çıkarıyor ağlıyor demekki çok şiddetli geliyor sabaha kadar devam etti bu huzursuzluğu bende bitkin halde kalktım yataktan
adacım geçmiş olsun canım alperen aşı olmuş ahhh kuzumya kıyamam çok huzursulanmış oda sağlıkları için bi kaç gün dayanacaklar mecbur ama bende 6.ay aşısından korkuyorum canımya 3aşı bacağa birde ağızdan çocuk felci aşısı verilecek bildiğim kadarıyla huzursuzlanmasında napsın bu durumda ağır geliyodur şimdiki aşılar öyle çok ağır değil diyolar ama yinede etkiliyor demekki çocuğu
narcım ranacım eşlerinize gemiş olsun hemoroid varmış narcım eşin martta ameliyat olacak ondan sonra ürolojiyle devam edeceksiniz demek hakkınızda hayırlsıı canım
ranacım seni bu dönemlerinde yanlız bırakmak istemezdik canım ama malum durumumuz bebeklerden fırsat buldukçada dinlenmeye çalışıyoruzki onlara karşı yeterince özverili olabilelim buarada o tekmelerinde tadını çıkar sonrasında arayacaksın ben bi kaç ay öncesine kadar hisediyordum çom uzun zaman geçmedi ama arada özlüyorum inanki oda bambaşka bi duygu çünkü rabbim herkese yaşatsın inşl önceliklede dört gözle haberlerini beklediğim canım arkadaşlarıma
sevdecim sen naıslın canım sizin evde bilgisayarı kapma yarışı var gibi eşinden fırsat bulunca sen senden fırsat bulunca o oturuyor canım eşin işe başlamadı mı yada başlamayacak mı özelse cevap vermeyebilirsin tabiki
yıldız dönüyor demek yarın hadi bakalım eşi demirin yüzünü unuttu nerdeyse
halev mary nalan sizler nasılsınzı bakalım
melikede evinde dinleniyordur

canım günaydın demek gaz sancınız vardı huzursuzdunuz:26: bizde dün eltimdeydik onunda bebeğinde gaz var birde kuacağa alışmış sıpa illa kucak istiyor yatağa bırakınca sınırlenıyor kendı kendıne ellerını yumruk yapıyor zilli birde eltim küçük diye insan içine çıkarmamıştı odada hep yalnızdı şimdi biraz ele avuca geldi ama sesden rahatsız oluyor şimdide en ufak sesde uyanıyor elime aldım biraz salladım falan hemen uyudu bekledim uaynırmı acaba dıye uyanmadı tabi benim de uyku geldi akşam yataga yatırdım mecbur uyandı zor valla işiniz allah bizede kolaylık versin inşallah
evet canım geçen dediğim gibi biraz daha belirgindi ama dün de bu sabahta genelde sabah saatlerinde haifi kıpırdanmalar hissediyorum evet tadını cıkarayım

Evet esincim eşim operasyon geçircek ne zamandır erteliyordu çekinceden dolayı. Nihayet ikna oldu soğuklarda ağrılarıda çok artınca..
Ahh esincim tabikii biz işin kapris kısmındayız. Yoksa biliyoruz sizin halinizi tahmin edebiliyoruz. Allah kolaylılk versin. Demek gazlandı bizim eymen gene kıyamam yaa ne acı çekiodur yavrum derdinide anlatamıo.
Ranacım demek martta başlıodu yıldız e az kalmış bakalım ertelemezse tabi. Onada soramadım ne zmandır hani bi yardımcı bayan almıştı onlar noldu devam etmedimiki yoksa yıldız balıkesirde diyemi şu ara yok ona bırakcaktı ya demiri. Az kalmış zamanı..

Kızlarr ya unuttum sabah anlatmayı ben sizi rüyamda gördüm. Ama çok ilginçti toplanıoruz bi yerde gün gibi nası güzel eğleniyoruz ama yüzleriniz başka tanımadığım insanlar sizmişsiniz ama başkaları var tip olarak. Öle bir rüyaydı o kadarını hatırlıorum şu an hayırdır işallah..

Bu arada halev niye gelmiyo hiç yaaa uzak kalmak içinmi ama ölede işe yaramıo ki aklından atmak için başka şeyler gerekiyo heralde. Bende öğrenebilmiş değilim ya gerçi hala ne olduğunu o şeylerin :)

Ayy ranacım eltinin bebeği büyümeye başlamıştır tabi ele geliyodur artık..

Demek pıtırtılar arttı. Ayy ne güzel anne ben burdayım diyo artık yavrukuş :)

canım herhalde kadın devam ediyor facede yazmışya kurtlanmaz ev kadın geliyor diye çünkü memnundu kadından :44:
hayır olsun rüyan canım ne güzel görmüşssün ayyy bir gün yapsaydık sizlerler

Ayy ranacım eltinin bebeği büyümeye başlamıştır tabi ele geliyodur artık..

Demek pıtırtılar arttı. Ayy ne güzel anne ben burdayım diyo artık yavrukuş :)

evet yaa büyüdü biraz işte 2 kilo 800 gram oldu 1 kilo almış işte yanakları biraz yerine geldi
evet bizim yavrukuşda kıpırdanıyor içerde haftaya cumartesi gideceğiz ya bizde doktora detaylı ultrasona gonderecegım dedi oda renkli oluyormuş
hemde cd yapıp veriyorlarmış ayyy takıp takıp ızlerız artık olmadı face yuklerım vıdeo yukleyebılıyormuyum gruba acaba sizde görürsünüz

ayy tabi eklersin kuzum niye olmasın ne güzel mercimeğinin vesikalık fotosunu hatta videosunu görcez artık mercimekde diil ya bununda adı mercimek kaldı görüyomusun :)

günaydınnnnlarrrr... ya çok ayıpsınız öldümmü kaldım mı hiç mi aramadınız :2: şaka şaka geçmişi okuyamadım direk yazayım ,artıkın kıslar beni kesin vurcaklar yane didim.. ya burası rezaletti vın aldık işyerine hepimize azcık azcık bilgisayarlara takıyorduk mailler düşsün diye gene arıza varmış. alp yapı çalışma vs vardı.. dünde evde değildim giremedim.. ama çok şükür oldu internet. internet hayat yaa:)) onsuz gerçek hiç bişey yapılmıyor. kıslar bu akşamada 2 tane birden hapımı içicem ve sonladırıyoruz. geriye 5 tane hap kalıyordu doktorda atarsın onları demişti.birde folbiol yazmıştı onuda günde 1 tane alıyor ona devam ediceksin demişti. bu arada hastalığımda bitti dün akşam bugün belki leke gibi gelir. dahada gelmez inşallah pzartesi 11,30 doktora gidicem bakalım yumoş olmuşmudur ki:18::18: şitres bastı beni şimdiden yahu

çok geçmiş olsun narcım. rüyan için hayır olsun cnm ay evet toplansak ne süper olur biliyonmu. 2 yıl önce tanışsaydık kesin görüşme fırsatımız olabilirdi. bu yaz gidememiştik başımıza gelenlerden dolayı. ondan önceki yaz izmiri fethetmiştik eşimle. izmirde yiğenim var benim hemşire orda tek kalıyor. geldiğimizde evliydi sonra boşandılar. mecburen o tarafta kaldı hizmetini tamamlaması gerekiyor. urlada oturuyordu. adada 112 de çalışıyordu. birkaç yerlere gitmiştik. alaçatı -didim-karşıyaka- 1 hafta bıyunca hep gezmiştik. şimdi yiğenim izmir içinde oturuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…