halevcim hepberaber güzel haberler versek bu ay ne güzel olur dimi rekor kırarız topicimzde valla
yıldızım ben yapmam pazartesi valla sen yap ama ben 1 hafta geçmeden yappppmammmmmm
kız asya çok yaratıcısın valla nalan yıldızın ablası değil şekerim denk geldi nalanın hamile haberiyle yıldızın ablasının hamile haberi o kadanhadi randevunu alda git bakalım egedekiler ne dicek şekerim
nurcum galiba hamişsin kızzzz valla kusmalar falan harika haberler hadi yarın haber ver bize işallah güzel bir şekilde ben yarın çekemem heralde ama kızlar çeker halayı ben şehirdışına gidicem nişana
kuzeycim izmirdenmisin demiştim ama görmedin galiba
ranacım sen bukadar rahatsız oluyorsan ultrason aletinden bile spekulum ffalan takılcak rahim filmini anestezilimi olsan acep kendini kasarsan acır çünkü bence. işallah gerek kalmaz yaaa gelir bu ay
halevcim hepberaber güzel haberler versek bu ay ne güzel olur dimi rekor kırarız topicimzde valla
yıldızım ben yapmam pazartesi valla sen yap ama ben 1 hafta geçmeden yappppmammmmmm
slm kızlar
evet canım çok güzel olur toplu halay çekerizzzzzzzzz inşallahhhhhhh inşallah Narcım neden 1 hafta sonra yapıyon dicem ama ben ısrar etmem bilirsin ne zaman istersen o zaman yap yavlum
şinçik bende şöle düşündüm arkidişler
22 mart sabahı ilk idrarla test yapsam evde onun sonucuna görede dra giderim yada gitmem açıkcası bu daha mantıklı geldi
adacım valla rahatım bu ay, artık ne olursa olsun dedım ben, salı sabahı testı yaprım neg çıktı bıraz daha beklıyeyım dedım evet belırtıler var ınş bebeğimin belirtisidir canım yarın mutlu haberlı verrım halayıda çekeriz
narcımyetişemıyo halaya ama olsun gelınce ıns haberımız guzel olursa oda çeker
offf ya bende bılıyorum o kadar acımayacagını ama nedense kasıyorum ıste ya bır turlu rahat olamıyorum ama anestesız yaptıracagım ne yapalım sıkcam dısımı kafaya koydum
canım bır hafta mı ne dıyorsun kız sen nasıl sabredeceksın bız nasıl sabredecegız adanın dedıgı gıbı pazartesı adet olmazsan bız halay cekmeye baslarız
merhaba canım
evet canım mantıklı guzelım super dusunmussun oyle yap bakalım ınsallah dırek cıft cızgıyı gorursun teste de yuregıne su serpılır sekerım tabı bızlerınde
nur cum senın adet dongun nedır cızelgende 4 gun var yazıyor yanlıs mı :44:
maşallah topik bereketlendi kızlar ya.peş peşe hamiş haberleri alıyoruz ve bölede devam edecek inşallah.yarın nurr sonra halevv erica yıldız rana.ben şu tedaviden sonra olur heralde inşallah .bu mübarek günde öle çok dua ettimki.hepimiz için Allahıma yalvardım.inşallah duası makbul kullardan oluruz:))
maşallah topik bereketlendi kızlar ya.peş peşe hamiş haberleri alıyoruz ve bölede devam edecek inşallah.yarın nurr sonra halevv erica yıldız rana.ben şu tedaviden sonra olur heralde inşallah .bu mübarek günde öle çok dua ettimki.hepimiz için allahıma yalvardım.inşallah duası makbul kullardan oluruz:))
Cicişlerim ben cıkıyorum bugun cuma cok işim var ama cok darlandm uzerımde bı sınır stres anlayamıorm sıgamıyorum byere.öpüyorum hepinizi gorusuruz hepinizden güzel haberler beklıyormm....
canlarım bende kapatıyorum iyi bakın kendinize hepinizi öpüyorum herkeşten güzel haber almak dileğiyle herşey gönlünüzce olsun canlarım
narcım asılama fıyatını ogrendım ssk karsılamıyormus oyle dedı kadın
650 tl dedı ılaclar yumurta takıbı sprem hazırlıgı falan dahıl dedı dedım yumurta kendılıgınden olusuyor catlıyor o zaman 350 asılama ıslemı 100 de sprem yıkaması 450 dedı sekerım
ama soyleymıs benım ıcın rahım fılmı cekıldıkten sonra ısın aldıınız ıcın bır sonrakı ay asılama yapılabılrı dedı yanı bır ayımı daha yedıler
neysekı bakalım yaa hayırlısı hersey ıcın rahım fılmıde 330 mıs 1 mılyara patlayacak bıze yanı maddı neysede manevı seklı yoruyor ınsanı zaten ınsallah bunlara gerek kalmadan gelır mınıgım yaaa:26:
narcım asılama fıyatını ogrendım ssk karsılamıyormus oyle dedı kadın
650 tl dedı ılaclar yumurta takıbı sprem hazırlıgı falan dahıl dedı dedım yumurta kendılıgınden olusuyor catlıyor o zaman 350 asılama ıslemı 100 de sprem yıkaması 450 dedı sekerım
ama soyleymıs benım ıcın rahım fılmı cekıldıkten sonra ısın aldıınız ıcın bır sonrakı ay asılama yapılabılrı dedı yanı bır ayımı daha yedıler
neysekı bakalım yaa hayırlısı hersey ıcın rahım fılmıde 330 mıs 1 mılyara patlayacak bıze yanı maddı neysede manevı seklı yoruyor ınsanı zaten ınsallah bunlara gerek kalmadan gelır mınıgım yaaa:26:
anaa baya uygun vermişler aşılama fiyatını canım, doğal aşılama yapılacak o zaman sanada öylemi kendi yumoşun çatlayacak spermi verecekler , hadi bakalım çok heyecanlı. Rahim filminden sonra hemen o ay yapmazlar canım doğru yani bi sonraki adetini beklersiniz , gelsin de bebeğin 1 ay bişey olmaz kız. He ben yaram yakılınca 1,5 aya yakın beklemiştik kardeş gibi uyumuştuk eşimle, bişey olmaz güzelim gelsin yeterki
Nur canım demek büyük gün yarınnnnn hadi bakaılm hayırlısı
fiyat iyimiş canım ya benim bi histereskopiye 2000 ni bulur demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?