Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlar ben geldim tekrar size yazmaya fırsat bulamadan iş için dışarı çıkmak zorunda kaldım. Esincim kuura bakma tatlım , bende tam netleştiremedim tatlım ama ben hem son adet tarihine hemnde öğrendiğim güne baktım 2 side erkekti, cinsiyeti ismi bunlar zaten bebekte boncuk misali, veren Allah çünkü ilk olsa da ikinci olsada isteme lüksümüz yok tabi, hayırlı evlatlar gelsin inşallh, seninde son adete göre kız çıkmış sanırım hayırlıyla gelsin bi an önce esincim, kızların tahminleri tersi oldu desene gerçi bende erkek diyenlerdenim sana bakalım artık.

Ranacım gittin dra demek ne dedi merak ettim valla hemen gel de anlat.
Yıldızım taze anne kan verdin mi ne yaptın ,olayları kaçırdım ben.
Nurcum bel ağrısı çok ayakta kalınca benimde oluyor güzelim yorma kendini ani hareket etme, arkana yastık koy hep, birde rivayete göre bel ağrısı olanların erkek bebeği olurmuş
halevim sen perşembe kan vereceksin dimi, evde yapmayacaksın test.
birde bu kaktüs işini çok araştırmıştım ama net bi bilgi yok denilmişti yani bu konuda özel bi araştırma yapılmamış diye bulmuştum hep:26: herkes kaktüsiyidir dediği için falan demişlerdi bende o günden beri koymamıştım hiç:26: hangisi doğru acaba kafam karıştı valla:26:

canlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi bakın kendinize yarın görüşürük

evet canım kan vereceğim hayırlısı olur inşallah, kaktüsü de koysan bişi kaybetmezsin zararı yok en azından okiş hadi ben kaçtım

vallahı cok darlandm canlarm cıkıyorm ben dayanamycam daha gıdıymde yatıyım az.hepinizi öpüyorum.

alla alla neden ööle oldun ki canım ya hayır olsun inş...git bi uzan bakalım ya belki ii gelir, ööle kırmızıları kafana takıpta strese girme hayatım, inş gelmeyecek bu ay kırmızılar

canım bende diom nereye kayboldu bu kız, demek işlerin çıktı kuzucum. yok bugün gitmedim adacım, yarın sabah işe gitmeden gidip verecem... sabah ben şoku atlatana kadar saat 11 i geçti, burdaki hastane 11 e kadar kan alıodu yawrucum, kaçırdım onu, o yüzden yarın sabah gidicem. inş bu sefer değerim güzel çıkarkaktüsü bende yeni duydum alıcam koycam bakalım

canlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi bakın kendinize yarın görüşürük

görüşürüz hayatım, sende kendine ve miniklerine dikkat et bitanem

ranacım naptın acaba, inş iyi sonuçlar getirirsin bizlere

işler bitmiyorki kuzucum ya hergün farklı konu hergün farklı stresli işler çıkıyor, herşeye koşturmak zorunda kalıyorum bu halimle, bensiz bişey yapamıyorlarki, aklım sürekli oğlumda birde .Haklısın güzelim sende şok etkisi oldu dimi, Allahımın mucizesi ya çok sevindim yıldızım adına hiç korkma kuzum bu sefer değerin çok iyi olacak bak gör, miniğin seni bırakmayacak senin gibi anneyi bulmuşda bırakırmı hiç o sıpa. Ablanı yazuınca aklımdan geçmişti valla ohh bunun ablası var maşallah Allah uzun ömür verisn çocukları da birlikte büyütecekler ya diye, Allahım baksana 1 ay farkla nasip etti bugünde anneni düşündüm kadıncağız 1 ay farkla 2 doğum yapan kızı olacak diye 1 ay ablanın yanında kalırken 1 ayda hemen senin yanına gelecek artık

ranayı bende merak ettim kuzum ne yaptıki, birde narı merak ettim gelse de anlatsa . Dra falan gittimi gidecekmi ?

selam kızlar çk heyecanlıyım ve de çok gergin dr.serophene verdi perşembe bitiyor.kontrole gideyim mi yoksa bir hafta sonra gidip iğnemi mi yapsam of ya of tutacak mı acaba kızımda bu kadar gerilmemiştim.:96::96:

ayyy ben seni yerim canım benim, nelerde düşünmüş anneciğime kadar kıyamam ben sana
şok ki ne şok etkisi adacım, hiçç ihtimal vermiodum ve gerçekten geçen aydan daha meraksızdım bu konuda, çünkü sadece yum testi 2 çizgi old gün üst üste ilişki olmuştu, sonrasında da 1 kere toplamda 3 kez ilişki olşmuştu bu ay ondanda pek umudum yoktu, piyango gibi oldu bize. büyük ikramiye vurdu walla bebeğim evet sıpacık beni bırakmasın artık bu sefer dayanamam, inş herşey yolunda gider bu sefer kuzucum :116:
demek ablamla ilgili çocukları birlikte büyürler die geçirdin aklından, temiz düşünceli arkadaşım benm annecim biz evlenirkende iki arada kalmıştı çünkü biz ablamla 1,5 ay arayla evlendik o zamanda annemler için kolay olomamıştı, şimdide Allahım tamamına erdirirse bebişlerimizde 1 ay arayla olacak aynı düğünlerimiz gibi annem arada gidip gelecek bu gidişle

ranayı bende merak ettim kuzum ne yaptıki, birde narı merak ettim gelse de anlatsa . Dra falan gittimi gidecekmi ?

hastaneden girebilirsem nete yazarım demişti rana ama fırsatı olmadı heralde canım. sabah yazar bize heralde...
narı da az önce aşağıda gördüm ama ben sana yazarken çıkmış o da... heralde işleri yoğun sadece okuyabilio ama yazamıo sanırım bizeee

selam kızlar çk heyecanlıyım ve de çok gergin dr.serophene verdi perşembe bitiyor.kontrole gideyim mi yoksa bir hafta sonra gidip iğnemi mi yapsam of ya of tutacak mı acaba kızımda bu kadar gerilmemiştim.:96::96:

canım ben kullanmadım hiç, o yüzden bişi diyemeyeceğim sana...dr un bitince ne zaman gel demişti? Allahım hakkında hayırlısını versin, sanırım ikinci bebeğin olacak, hayırlısıyla kucağına alırsın inş çok bekletmeden versin Rabbim

Allah bağışlasın evladın varmış canım hiç kendini kama verecek olan Allah bunu bil ve rahat ol, nasib varsa gelecektir zaten

bende seni yerim kuzum benim. dimek 1,5 ay ara ile evlendiniz haaa seni seni önce davranmışsın sen uyanık seni öyle aklımdan geçmişti canım ablam olsun isterdim senin ablam olunca aklıma öyle gelmişti birlikte büyürler diye, Rabbim sanada nasip etti bak, bu sefer seni hiç bırakmayacak canım öyle düşün, oyy sev onu annesi nasıl bıraksın seni. heee annenide düşündüm tabi, kadıncagızın hem 2 kızı var üstelik arka arkaya doğum amaninnn 1inin loğusası geçmeden diğeriii pıtırcıklar sizi aferin arka arkaya

hee kız 1.5 ay arayla evlendiydik emme o önce evlendi walla gerçekten insanın ablası olması (daha doğrusu kız kardeşi olması)harika bişii, herşeyini paylaşıosun. sevmem mi kuzucum sabahtan beri ,elimi karnıma götürüyorum Allahım bebeğimi koru die yalvarıorum, nolur bu sefer onu bize bağışla alma die dua ediyorum hahaha loğuha halini düşünemiorum olmazsa aynı evde kalırız doğumdan sonra anneme kolaylık olur

QUOTE=pozer;18302480]hee kız 1.5 ay arayla evlendiydik emme o önce evlendi walla gerçekten insanın ablası olması (daha doğrusu kız kardeşi olması)harika bişii, herşeyini paylaşıosun. sevmem mi kuzucum sabahtan beri ,elimi karnıma götürüyorum Allahım bebeğimi koru die yalvarıorum, nolur bu sefer onu bize bağışla alma die dua ediyorum hahaha loğuha halini düşünemiorum olmazsa aynı evde kalırız doğumdan sonra anneme kolaylık olur[/QUOTE]

Olsun baksana ablandan sonra bende evleneceğim diye tutturmuşsun iyi ilk sırasını almamışsın seni seni inşalllh yıldızcım bu sefer meleğine bişey olmayacak hep seninle olacak annesi,öyle güzel dualar ediyoruzki birbirimize , büyük bir enerji oluştu topiğimizde zaten o yüzden Rabbim miniklerimize sağlık verecek biliyorum arkadaşlarımıza da tez zamanda verecek, bütün kalbimle inanıyorum , ayy benim bebişimde hepinizin miniklerinize abilik yapacakkkk
hakkaten şeker doğru didin bence sen ablan doğum yapınca onun yanında kalırsın sana staj gibi olur sonrada doğum yapınca ablanın yanına 1 yatak açarsınız ohh oldu bile annen artık 2nizle birden ilgilenir ayy ne hoş bir tabloooo

YANİ KIZLAR ORTADAN Bİ KAYBOLDUK HEPİNİZ GÖBÜŞLERİ PÖRTLETTİNİZ MAŞAALLAH..

Yıldız canım şöyle bi göz attım da herkes seni tebrik ediyor... hamilesin demek güzel kuzum ya... ne kadar mutlu oldum Allah tamamına erdirsin, bu sefer hiç keder yüzü görmeden bebişinin yüzünü görürsün inşallah tatlım.. hemen doktora git olur mu kan sulandırıcı filan verir. düşük yaptığını söyle canım. mutlaka takviye verecektir cana. ihmal etme çok kıymetli bebelerimiz

esincim senin halayında yoktum kızçem içime oturdu .. her ne kadar geç kalınmış olsada senin içinde çok mutluyum güzelim..

başka havadisler var mı kızlar ?

adacım oğluşumuz şu an böyle olsa bile eminim ki doğum vaktine kadar tüm sıkıntıları giderecek rabbim. Organların gelişimi farklılıklar gösteriyor olabilir haftasına göre.... tamam doktor şu an itibariyle sorun görmüş olabilir ama her insanın yaradılışıfarklı canım. her bebek için geçerli olan kurallar, seninki için istisna olabilir. hiç sıkıntı yapma kuzum. Rabbim herşeyi halden hale çevirir.. bu günlerde gelip geçer.. hiç görmemiş üzülmemiş gibi olursunuz günün birinde adacım..

halev kekula, nur, nar rana melike, ve diğer kızçelerinm nasıllar.? bir yaramazlık yoktur inşaallah

canım sevdem geldin demek yaa ne iyi ettin , sen hep mutlu ol inşalalh herşey düzelecek o zaman bizleri hiç yalnız bırakmazsın, bu ay sorma canım herkescikler hamiş son olarak yıldızımız hamiş yaa, halevimizin de perşembe belli olacak. Oğluşum için yazdıklarını pür dikkat okudum sevdem inşalalh dediğin gibidir inşallah bi sıkıntı olmaz miniğime, kıyamam ona ya. Haftaya gideceğiz o zaman az çok belli olacak bakalım dualarını bekliyoruz teyzesi. Kız daha bugün öğle vaktinde herkesciklere dualar ederken senide aklımdan geçirdim bol bol dua ettim, seni görünce şok oldum, gelmen için hep dua edeceğim artık

sevdem sana mesaj atamıyorum silermisin tatlım gitmeden hemen yazayım dedim
sildim canım. mesaj kutum dolmuş hiç farkında değilim.

canım benim inşaallah sizin dualarınızla çok şeyler düzelecek.. hep yanımda olduğunuz için sağolun.. oğulcuğun gayet sağlıklı canım Allahın izni ile.. sen sürekli pozitif düşün , yavruna pozitif enerji gönder annesi..

halevcim tekrar mı tüp bebek denedi. ne çabuk geçmiş günler. hadi inşaallah bu kez istediği haberleri duyar.. canım halevcim Rabbim gönlünü gücendirmesin

Yıldızımmmmmmmm inanamıyorum denetlemeden açamadım işyerinde bi ara telden bakıyım didim bide ne göriyim çift çizgili testlerrrrrr şükürler olsun bi hamile haberi daha aldık bu ayy sıra erica ve halevde.ne kadar büyük bi mucize bu yaaa düşüğün hemen ardından hamile kalman.allahım bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsn işallah darısı başımıza geri kalan geçmişi ve detaylaarıda okuyup yazcam size tekrar canlarım

pozar tatlım ınanmıyorummm
mucıze bu hamilemisin yenı gordum hemen yazayım dedim canım çok sevındım tebrık ederım

walla bende inanamıorum hala çok saol melikecim, darısı herkese olacak inş

aa sıkıştırıverdim kendimide araya şekerim, evlendim inş bebeğime bişi olmayacak, burdaki herkesin birbirine dua ettiğini bilmezmiyim kuzucum, çok güzel enerjimiz var maşallah
ayy evet evet senin oğluşun abileri olacak inş walla bu gidişle ablamla beraber yata yata geçircez kuzum , annecimde yorulmaz bize bakar kolay olurrrr

canım benim, bitaneciğimiz hoşgelgin, ayy nasıl mutlu oldum seni görünce anlatamam kuzucum mucize gibi tekrar hamileyim inan hala şokundayım Allahım hemen arkasından bi tane daha minik yolladı bize, inş sağlıkla gelir bu sefer sevdemmm... ben yarın kan vericem hayatım merak etme sen.. ondan sonrada doktoruma gidicem..
bu arada nurumuz da hamile

sen nasılsın bitanem? accıkta olsa kendine gelebildinmi, bi gelişme varmı? tüm dualarımızda geçiosun kuzucum inş Allahım yüzünüze gülecek tez zamanda :116: minik kızına çok iyi bak, onu da üzme emi kuzucum

ayyy narrrr evet hamileyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun gerçekten Rabbime:116: bize öyle bir mucize yaşattık ki şükürler olsun, darısı hepinizin başına olacak inş tez zamanda bebeğim inş bu sefer miniğimiz bizimle kalacak hayatım Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…