ben uğrayana kadar kimsecikler kalmamış topiktetamam şekerim sana iyi gezmeler:79::79:, akşam uğra
güle güle kuzucum, hayırlı haberlerle gel :79::79:
gezdim say hayatım iyi gelmiştir eminimohh oohh bızım yerımızede gez cicişim
tamama tatlım gule gule ıyı haberler beklıyorz ınsalahhh
evet hayatım ben 5+3günlüktüm görmüştüm keseyi şükür darısı sana ve nura inşlsana da çok geçmiş olsun hayatım, inş miniğin bekletmeden gelir. kan tahlilinden sonra doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten, netten hesapladım şimdi 4+2 görünüyo, 5 haftayı geçince doktoruma gitmeyi planlıorum, esinde 5 haftadan sonra gitmişti. inş bu sefer sorunsuz atlatabilirim hayatım, darısı hepinize olsun inş tez zamanda, tüm kalbimle istiyorum bunu
canım dönem dönem bi çok ağrı çekeceksin bel ağrısıda norma benimde çok oldu başta geçecek inşl takılma dinlenmene bak
yaaaa inamıyorum yıldızzzzzzz çokkkkk sevındım anlatamam canım ya. allahım bu ay çok bereketlı bı ay halen ınanamıyorum yıldız ya sıra geldı halevımızeeee onunda alıcaz inş perşembe gunu habererını
YILDIZCIM TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN HALEN ŞOKTAYIM. AMA SANA SÖLEDIK BIZ DÜŞÜKTEN SONRA ÇABUK HAMIŞ OLUNUYO DIE IKINCI BI ÖRNEĞİMİZ SEN OLDUN
BU ARADA BENIM BELIM FECİ AĞRIYO NAPCEM BILEMEDIM
canım ben internetten bakmıştım hiçbir sakıncası yok bilg başında oturmanın kucağına almadığın sürece tlf bi sakıncası yok göbeğin,n üzerindeki bir cebe koymadığın sürece nette uzman tv varya orda anlatıyor bakabilirsiniz ayrıca kaktüsü bende duymuştum doğruluk payını bilmiyorum amainş canım halevımden beklıyoz öle bır şook ve diğer arkadaşlarımda sıra sıra gelır ınş
şimdi uzandım bende ıyıyım bıra az once fenydı. Dualarımız hepımızle şekerlerım. Ben biraz geç yazarım hayatım uzanıyorum ya leptopta var ama kalkmak yapmak zor oluyo aslında hamışken bılgısayardan bıraz uzak olucakmıssın öle okudum netten bende ne kadar doğru bılmıyo artık:26:
allah hayra çıkarsın inşl canım allah korktuğuna uğratmasıncicişlerimm benım ıcım bgun cok kötu ya darlanıyor gıbı hssedıyorum kendımı böyle sıkıntımı byermmı rahatsz anlayamıorm.öyle garip garip dolanıyorum ortada eger cıkablrsem erken cıkıcambide sürekli wc ye cıkıyorm belim agrıdıgı ıcınde kırmızı görmekten korkuyorm
yok hayatım ne kusuru olurmu öyl şey ben son adet tarihime göre kız hamile kaldığım aya göre erkek çin takvimide bebeğimin cinsiyeti hakkında bilgi vermek istemiyor bizimki süpriz yapacak bakalım sizler ters köşemi yapacak yoksa tahminler tutacakmı ama önemli olan tabi sağlıklı hayırlı bir evlat olması 10 tanede olsa cinsiyet farketmez tabi olmayan geçer insanın içinden ama asla neden dememcanlar ben geldim tekrar size yazmaya fırsat bulamadan iş için dışarı çıkmak zorunda kaldım. Esincim kuura bakma tatlım , bende tam netleştiremedim tatlım ama ben hem son adet tarihine hemnde öğrendiğim güne baktım 2 side erkekti, cinsiyeti ismi bunlar zaten bebekte boncuk misali, veren Allah çünkü ilk olsa da ikinci olsada isteme lüksümüz yok tabi, hayırlı evlatlar gelsin inşallh, seninde son adete göre kız çıkmış sanırım hayırlıyla gelsin bi an önce esincim, kızların tahminleri tersi oldu desenegerçi bende erkek diyenlerdenim sana bakalım artık.
Ranacım gittin dra demek ne dedi merak ettim valla hemen gel de anlat.
Yıldızım taze anne kan verdin mi ne yaptın ,olayları kaçırdım ben.
Nurcum bel ağrısı çok ayakta kalınca benimde oluyor güzelim yorma kendini ani hareket etme, arkana yastık koy hep, birde rivayete göre bel ağrısı olanların erkek bebeği olurmuş
halevim sen perşembe kan vereceksin dimi, evde yapmayacaksın test.
birde bu kaktüs işini çok araştırmıştım ama net bi bilgi yok denilmişti yani bu konuda özel bi araştırma yapılmamış diye bulmuştum hep:26: herkes kaktüsiyidir dediği için falan demişlerdi bende o günden beri koymamıştım hiç:26: hangisi doğru acaba kafam karıştı valla:26:
canım benimde başlarda bel ağrım çok oldu bakalım benimkinin cinsiyeti belli olunca rivayet yalanlanacakmı yoksa doğrulanacakmı görürüz
ayyy canım sizinde maşallahınız varmış 1,5ay arayla iki düğün gerçekten çok ama çok zor allah kolaylığını vermiş neyseki şimdi doğummdada ayrılmıyosunuz ablanla buda çok güzel bir duygu bencede sizi bir evde toplasınlar annen bir sana baksın bir onaayyy ben seni yerim canım benim, nelerde düşünmüş anneciğime kadar kıyamam ben sana
şok ki ne şok etkisi adacım, hiçç ihtimal vermiodum ve gerçekten geçen aydan daha meraksızdım bu konuda, çünkü sadece yum testi 2 çizgi old gün üst üste ilişki olmuştu, sonrasında da 1 keretoplamda 3 kez ilişki olşmuştu bu ay ondanda pek umudum yoktu, piyango gibi oldu bize. büyük ikramiye vurdu walla bebeğim evet sıpacık beni bırakmasın artık bu sefer dayanamam, inş herşey yolunda gider bu sefer kuzucum :116:
demek ablamla ilgili çocukları birlikte büyürler die geçirdin aklından, temiz düşünceli arkadaşım benmannecim biz evlenirkende iki arada kalmıştı çünkü biz ablamla 1,5 ay arayla evlendik o zamanda annemler için kolay olomamıştı, şimdide Allahım tamamına erdirirse bebişlerimizde 1 ay arayla olacak aynı düğünlerimiz gibi annem arada gidip gelecek bu gidişle
evet bu iyi fikir canım aynı evde kalmakhee kız 1.5 ay arayla evlendiydik emme o önce evlendiwalla gerçekten insanın ablası olması (daha doğrusu kız kardeşi olması)harika bişii, herşeyini paylaşıosun. sevmem mi kuzucum sabahtan beri ,elimi karnıma götürüyorum Allahım bebeğimi koru die yalvarıorum, nolur bu sefer onu bize bağışla alma die dua ediyorum hahaha loğuha halini düşünemiorum olmazsa aynı evde kalırız doğumdan sonra anneme kolaylık olur
allahın izniyle bebğin seninle bitanem
YANİ KIZLAR ORTADAN Bİ KAYBOLDUK HEPİNİZ GÖBÜŞLERİ PÖRTLETTİNİZ MAŞAALLAH..
Yıldız canım şöyle bi göz attım da herkes seni tebrik ediyor... hamilesin demek güzel kuzum ya...ne kadar mutlu oldum Allah tamamına erdirsin, bu sefer hiç keder yüzü görmeden bebişinin yüzünü görürsün inşallah tatlım.. hemen doktora git olur mu kan sulandırıcı filan verir. düşük yaptığını söyle canım. mutlaka takviye verecektir cana. ihmal etme çok kıymetli bebelerimiz
esincim senin halayında yoktum kızçem içime oturdu .. her ne kadar geç kalınmış olsada senin içinde çok mutluyum güzelim..
başka havadisler var mı kızlar ?
adacım oğluşumuz şu an böyle olsa bile eminim ki doğum vaktine kadar tüm sıkıntıları giderecek rabbim. Organların gelişimi farklılıklar gösteriyor olabilir haftasına göre.... tamam doktor şu an itibariyle sorun görmüş olabilir ama her insanın yaradılışıfarklı canım. her bebek için geçerli olan kurallar, seninki için istisna olabilir. hiç sıkıntı yapma kuzum. Rabbim herşeyi halden hale çevirir.. bu günlerde gelip geçer.. hiç görmemiş üzülmemiş gibi olursunuz günün birinde adacım..
halev kekula, nur, nar rana melike, ve diğer kızçelerinm nasıllar.? bir yaramazlık yoktur inşaallah
canım benim sen o gün aramızda yoktun belki ama kalbin benimleydi her birimizin hamileliğini ne kadar çok istediğimizi o kadar güzel hissettirdikki sen o halayı bizlerle birlikte o kadar coşkuyla çektinki hiççç içine oturmasın bitanemsen gel aramıza yeter bizim için dualarımız seninle canım bebeğimizi birlikte büyütelim dertlerimize ortak olalım burda