hamile kaldığın aya bakıcan bebeğim, öğrendiğin zamana değil. senin son adet tarihin neydi, o aya bakacan yanlış bilmiosam, ben ööle hatırlıom
pozerciiim sen ne zmn kurtaj olmustun dusukten sonra bir regl gecirdin mi?
son adet tarhim 28aralık canım aralıkta kız gösteriyor o zaman kızım olacak gibi duruyor bakalım tutucakmı
ben 2 şubatta düşük yaptım hayatım, kürtaj olmadım şükürler olsun, kendiliğinden düştü bebeğim kanamayla, 20 şubatta adet oldum en son, 1 adet geçirmiş oldum
benmde ööle gösteriyo da bakalım hayırlısı, o en sona kalsın bende, tek dileğim şuan değerlerimin iyi olup kesemizi görmek sonrada kalp atışını duymak esincim
canım goreceksınız ıcını ferah tut kuzum tamam mı yarın gelmek bılmez sımdı sana
esincim bakalım tutacakmı cın takvımı sende ?
al bendende o kadar yıldızcım benimde aklımda şimdi ayrıntılı ulturason ve ikili test var cinsiyet isteme gibi bir lüksümüz yok daha ilk bebeğimiz kızımızda yok oğlumuzda yeterki rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını nasip etsin bizde cümlemizede
ben bırazdan cıkacagım kızlar doktora gıdecegım ınsallah yumosum buyumus ve catlamıs olsun bakalım yaa hayırlısı :26:
ben bırazdan cıkacagım kızlar doktora gıdecegım ınsallah yumosum buyumus ve catlamıs olsun bakalım yaa hayırlısı :26:
ben 2 şubatta düşük yaptım hayatım, kürtaj olmadım şükürler olsun, kendiliğinden düştü bebeğim kanamayla, 20 şubatta adet oldum en son, 1 adet geçirmiş oldum
benmde ööle gösteriyo da bakalım hayırlısı, o en sona kalsın bende, tek dileğim şuan değerlerimin iyi olup kesemizi görmek sonrada kalp atışını duymak esincim
bol sans sana tatlım benm dua edıyor olucaz...ınsallah catlamstr
ayy hadi güzelim hayırlı haberlerle gel inş, dualarımız seninle, inş çatır çatır çatlamıştı yumoşunhaber vermeyi unutma bizeeee... güle güle git gel :79:
bende 3 ocakta kurtaj oldum 22 sınde tekrar regl oldum ama lekelenme kanama karısık vaziyette bu hal bayaa uzun surdu bende 8 subatta bitti daha sonra da 7 martta oldum işte ...
bence kan tahliline gitmene cok gerek te yok dıe dusunuyorum bii fırsatın olursa yaptır yoksa 1 hafta sonra direkt doktora gitmen daha mantıklı ....içini de ferah tut zaman su gibi akıp gidıo sakin sakin hersey yoluna girecek inşallh
canım hastanenın ınternetınden baglanabılırsem haber verırım yoksa yarın sabah verırım guzel haberler sıze ınsallah
ranacım güle güle canım inşl yumoşun çatlamıştır
canlar bende çıkıyorum günüm var malum sonra görüşürz ordan anneme geçecem eşim sabah istanbula gitti toplantısı var akşm geri dönecek aşam eve gelince girerim öpüldünüz
ben kactım kızlar :79:
ohh oohh bızım yerımızede gez cicişimranacım güle güle canım inşl yumoşun çatlamıştır
canlar bende çıkıyorum günüm var malum sonra görüşürz ordan anneme geçecem eşim sabah istanbula gitti toplantısı var akşm geri dönecek aşam eve gelince girerim öpüldünüz
ben kactım kızlar :79:
evet halevcim benimi dışarda beni rahat bırakıyor evde kendini gösteriyor aslında bu durumada seviniyorum her yerde bu durumu yaşamak hiç hoş olmasa gerek
evet bitanem ayağımı sürümüştüm hatta o zamanda söylemiştm size hatırlarsan inşl yıldızda sürüdü perşembede sen sürüyeceksin ben inannıyorum sende hamişsin canım
yıldızcım böyle düşünmen çok doğal bence haklısında bir sefer bu durumu yaayı heveslenip tam buldum derken kaybetmek ve bunu sizin dışınızda herkeste yaşadı sizle birlikte inşl keseyi görün kalp atışını duyun öyle söyleyin ama şimdi gitsen doktora keseyi görürsün beebğin sana hemen sımsıkı tutundu çünkü
amaninnnnnnnnnn nasıl güzel bir haber aldık yaaaaa yıldızım canımmm bak biz ne dedik sana ha ne dedikkkkkkhemencik gelecek miniğin dedik , düşükten sonra hemencik hamiş kalınıyor arkadaşlarım hep öyle oldu dedim sanaaa bak gördün mü ayyy Rabbim ne büyüksün yaaa, şükürler olsun Allahımm ne güzel bir sürpriz gönderdin yıldızıma ve koçişine. Ayyy valla çok duygulandım yaaa bu ay maşallah yaa biliyorum Halevinde müjdesini alacağız arkasından narımız ve asyamız , erica ve melike gelecek .Ayy ne yazacağımı şaşırdım ya sonları okuyamadım bile hemen yazayım diye yıldızım hiç korkma tatlım bak ne kadarda koyu çıkmış, içini ferah tut, ve kan testi ver mutlaka canım için rahat etsin .ona göre dr randevunu alırsın, ayy ablanla birlikte büyüteceksin demiştim yaa nasılda hemen geliverdi senin yavrucun maşallhhhhh
halevim canım benim çok sağol , inşalah hayırlı bir meslektir kardeşim için, evet ya herkes beğendi valla kendime güvenim geldi canım ya , yoksa çirkinleştim deyip duruyorum srekli aynalara bakmaz olmuştur he, inşallah halevim tüm kalbimle inanıyorum senin miniklerin haberinide alacagız sonra diğer arkadaşların tabi, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşalalh
ayy kuzum ağlattın beni walla, o kadar güzel şeyler yazmışsınki saol bitaneminş perş günü miniklerini haberini alıp iki kere halay çekeceğiz, eee bebişler 2 olunca halayda 2 olur dimi amaaa önce sen verecen haberini, sonra tüm herkes gelecek arkadandan bebişim inş.
çok fiyat farkı var halevim yaa, soyuyolar resmen insanı, aynı kan tahlili yani, sanki kırmızı kurdele takıolar orda
perş gelsin bi an önce de seninde halayını çekelim kuzucum, sende ayağını sürü, gelsin herkes arkamızdan inş
ay kuzum ağlama sen miniğin üzülmesin içeride inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için Allahım şağlıkla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah canım benim.
inşallah çifte mutluluk yaşatabilirim sizlere perşembe günü Allahımın izniyle
ranacım güle güle canım inşl yumoşun çatlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?