Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hamile kaldığın aya bakıcan bebeğim, öğrendiğin zamana değil. senin son adet tarihin neydi, o aya bakacan yanlış bilmiosam, ben ööle hatırlıom

son adet tarhim 28aralık canım aralıkta kız gösteriyor o zaman kızım olacak gibi duruyor bakalım tutucakmı

pozerciiim sen ne zmn kurtaj olmustun dusukten sonra bir regl gecirdin mi?

ben 2 şubatta düşük yaptım hayatım, kürtaj olmadım şükürler olsun, kendiliğinden düştü bebeğim kanamayla, 20 şubatta adet oldum en son, 1 adet geçirmiş oldum

son adet tarhim 28aralık canım aralıkta kız gösteriyor o zaman kızım olacak gibi duruyor bakalım tutucakmı

benmde ööle gösteriyo da bakalım hayırlısı, o en sona kalsın bende, tek dileğim şuan değerlerimin iyi olup kesemizi görmek sonrada kalp atışını duymak esincim

canım goreceksınız ıcını ferah tut kuzum tamam mı yarın gelmek bılmez sımdı sana
esincim bakalım tutacakmı cın takvımı sende ?

al bendende o kadar yıldızcım benimde aklımda şimdi ayrıntılı ulturason ve ikili test var cinsiyet isteme gibi bir lüksümüz yok daha ilk bebeğimiz kızımızda yok oğlumuzda yeterki rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısını nasip etsin bizde cümlemizede

canım goreceksınız ıcını ferah tut kuzum tamam mı yarın gelmek bılmez sımdı sana
esincim bakalım tutacakmı cın takvımı sende ?

ayy evet bitanem, önce bekliyim kan testi için dedim ama sabah yaptırırım diyince de acaba ne çıkacak die meraktayım, inş bu sefer yüksek çıkar ve değerim katlanır kuzucum

önümüzde ilk olarak önemli ne varsa, o öne geçio esincim, cinyette sağlıklı olsunda ne olursa kabulümüz oluyor. doğru dedin kızımızda yok oğlumuzda ne olursa önemli değil. ben diğer konulara odaklandım daha çok. hayırlısı olsun hakkımızda

ben bırazdan cıkacagım kızlar doktora gıdecegım ınsallah yumosum buyumus ve catlamıs olsun bakalım yaa hayırlısı :26:

ayy hadi güzelim hayırlı haberlerle gel inş, dualarımız seninle, inş çatır çatır çatlamıştı yumoşun haber vermeyi unutma bizeeee... güle güle git gel :79:

bende 3 ocakta kurtaj oldum 22 sınde tekrar regl oldum ama lekelenme kanama karısık vaziyette bu hal bayaa uzun surdu bende 8 subatta bitti daha sonra da 7 martta oldum işte ...
bence kan tahliline gitmene cok gerek te yok dıe dusunuyorum bii fırsatın olursa yaptır yoksa 1 hafta sonra direkt doktora gitmen daha mantıklı ....içini de ferah tut zaman su gibi akıp gidıo sakin sakin hersey yoluna girecek inşallh

ayy hadi güzelim hayırlı haberlerle gel inş, dualarımız seninle, inş çatır çatır çatlamıştı yumoşun haber vermeyi unutma bizeeee... güle güle git gel :79:

canım hastanenın ınternetınden baglanabılırsem haber verırım yoksa yarın sabah verırım guzel haberler sıze ınsallah

sana da çok geçmiş olsun hayatım, inş miniğin bekletmeden gelir. kan tahlilinden sonra doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten, netten hesapladım şimdi 4+2 görünüyo, 5 haftayı geçince doktoruma gitmeyi planlıorum, esinde 5 haftadan sonra gitmişti. inş bu sefer sorunsuz atlatabilirim hayatım, darısı hepinize olsun inş tez zamanda, tüm kalbimle istiyorum bunu

ranacım güle güle canım inşl yumoşun çatlamıştır
canlar bende çıkıyorum günüm var malum sonra görüşürz ordan anneme geçecem eşim sabah istanbula gitti toplantısı var akşm geri dönecek aşam eve gelince girerim öpüldünüz

tamam şekerim sana iyi gezmeler:79::79:, akşam uğra

ben kactım kızlar :79:

güle güle kuzucum, hayırlı haberlerle gel :79::79:

ohh oohh bızım yerımızede gez cicişim
ben kactım kızlar :79:

tamama tatlım gule gule ıyı haberler beklıyorz ınsalahhh

inşallah kuzum benim inşallah o güzel mutlu haberi almayı ve sizleride mutluluğuma ortak yapmayı çok istiyorum ve Rabbim inşallah kabul eder

çok güzel başladık haftaya bu ayı büyük bi farkla geride bırakacağız inşallah güzel haberlerimizin ardı arkası kesilmez inşallah canım inşallah miniklerimin güzel haberlerini vermeyi nasip eder güzel Rabbim

ay kuzum ağlama sen miniğin üzülmesin içeride inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak senin için Allahım şağlıkla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah canım benim.
inşallah çifte mutluluk yaşatabilirim sizlere perşembe günü Allahımın izniyle

inş çifte mutluluk yaşayacaz kuzum benim, buna tüm kalbimle inanıyorum ve istiyorum. yazdıklarını okurken bile dua ettim Allahıma, perşembe halevin hayırlı haberini ver Rabbim die, inş kabul olacak ve mükemmel bi perş olacak hepimiz için

ben bırazdan cıkacagım kızlar doktora gıdecegım ınsallah yumosum buyumus ve catlamıs olsun bakalım yaa hayırlısı :26:

hadi bakalım canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah

sanada iyi oturmalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…