inş çifte mutluluk yaşayacaz kuzum benim, buna tüm kalbimle inanıyorum ve istiyorum. yazdıklarını okurken bile dua ettim Allahıma, perşembe halevin hayırlı haberini ver Rabbim die, inş kabul olacak ve mükemmel bi perş olacak hepimiz için
inşallah canım perşembeye kadar :18: bu durumdayım resmen acaba sonucu öğrenincebölemi olucam, yoksam böle mi olucam diye içim içimi yiyor ama herşeyden önce hep hayırlısını diliyorum Rabbimden, duaların için teşekkür ederim canım artık hamişlerimiz çoğaldı dualarınız daha bi önemli bizler için
yaaaa inamıyorum yıldızzzzzzz çokkkkk sevındım anlatamam canım ya. allahım bu ay çok bereketlı bı ay halen ınanamıyorum yıldız ya sıra geldı halevımızeeee onunda alıcaz inş perşembe gunu habererını
YILDIZCIM TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN HALEN ŞOKTAYIM. AMA SANA SÖLEDIK BIZ DÜŞÜKTEN SONRA ÇABUK HAMIŞ OLUNUYO DIE IKINCI BI ÖRNEĞİMİZ SEN OLDUN
BU ARADA BENIM BELIM FECİ AĞRIYO NAPCEM BILEMEDIM
yaaaa inamıyorum yıldızzzzzzz çokkkkk sevındım anlatamam canım ya. allahım bu ay çok bereketlı bı ay halen ınanamıyorum yıldız ya sıra geldı halevımızeeee onunda alıcaz inş perşembe gunu habererını
YILDIZCIM TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN HALEN ŞOKTAYIM. AMA SANA SÖLEDIK BIZ DÜŞÜKTEN SONRA ÇABUK HAMIŞ OLUNUYO DIE IKINCI BI ÖRNEĞİMİZ SEN OLDUN
BU ARADA BENIM BELIM FECİ AĞRIYO NAPCEM BILEMEDIM
halevcim hissettiklerini çok iyi anlıyorum hayatım ama kendini rahatlatmaya çalış, şuan bebişlerin Allahımın izniyle senle inş ve onlarıda strese sokma bitanem. ,inş sonucu öğrenince böyleolacaksın kuzucum. gönülden dua ediyorum hepinize ama şuan önceliğimiz sensin hayatım, sabırsızlıkla perş yi bekliyoruz. Allahım emeklerinizi boşa çıkarmayacak inş, canı gönülden diliorum bunu
sonrasında da topiğimizdeki tüm herkes yaşayacak bu duyguyu inş
ayy nurcum canım benim, saol bitanem... Bende şoktayım halaGerçekten çok bereketli bi ay oldu bu ay, inş önce perş halevden güzel haberler alacaz, sonra diğer şekerler verecekler güzel haberlerini Bir sonraki ayımızda böyle geçsin inş, hamilelik haberleriyle dolu olarak
Inş bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçiririm kuzucum, dualarınızı eksik etmeyin bizden
Bebek önce kalçaya yerleşirmiş nurcum, o yüzden bel ağrısı yaparmış.. ööle belini felen kütleteyim rahatlatayım deme sakın, bırak ağrısın, rahat rahat yerleşsin kuzucunOtururken bi yastık koyuver canım beline, daha rahat edersin
ayy nurcum canım benim, saol bitanem... bende şoktayım halagerçekten çok bereketli bi ay oldu bu ay, inş önce perş halevden güzel haberler alacaz, sonra diğer şekerler verecekler güzel haberlerini bir sonraki ayımızda böyle geçsin inş, hamilelik haberleriyle dolu olarak
inş bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçiririm kuzucum, dualarınızı eksik etmeyin bizden
bebek önce kalçaya yerleşirmiş nurcum, o yüzden bel ağrısı yaparmış.. ööle belini felen kütleteyim rahatlatayım deme sakın, bırak ağrısın, rahat rahat yerleşsin kuzucunotururken bi yastık koyuver canım beline, daha rahat edersin
inş canım halevımden beklıyoz öle bır şook ve diğer arkadaşlarımda sıra sıra gelır ınş
şimdi uzandım bende ıyıyım bıra az once fenydı. Dualarımız hepımızle şekerlerım. Ben biraz geç yazarım hayatım uzanıyorum ya leptopta var ama kalkmak yapmak zor oluyo aslında hamışken bılgısayardan bıraz uzak olucakmıssın öle okudum netten bende ne kadar doğru bılmıyo artık:26:
inş canım halevımden beklıyoz öle bır şook ve diğer arkadaşlarımda sıra sıra gelır ınş
şimdi uzandım bende ıyıyım bıra az once fenydı. Dualarımız hepımızle şekerlerım. Ben biraz geç yazarım hayatım uzanıyorum ya leptopta var ama kalkmak yapmak zor oluyo aslında hamışken bılgısayardan bıraz uzak olucakmıssın öle okudum netten bende ne kadar doğru bılmıyo artık:26:
şok üstüne şok olduk sayenizde bizlerde canlarım ama bunlar güzel şoklarrrrrrrr maşallah diyelim Allahım hep böle devam ettirir inşallah
inşallah güzelce şoklatabilirim topikimizi Allahım bizlerede nasip eder inşallah, bu arada evet pcden uzak durman gerekiyor elinden geldiğince dikkat et emi kuzum
bende öyle duydum kızlar ama ben yazılım firmasında çalışıroum ve tüm işim pc ile
mümkün olduğunca kucağıma falan almamaya çalışıorum, Allahıma emanetiz o bizi korusun...
nurcum yat dinlen sende kuzum, ara ara bakarsın pc ye...
inş bu güzel şoklarımız perş de devam edecek şekerler
bende öyle duydum kızlar ama ben yazılım firmasında çalışıroum ve tüm işim pc ile
Mümkün olduğunca kucağıma falan almamaya çalışıorum, allahıma emanetiz o bizi korusun...
Nurcum yat dinlen sende kuzum, ara ara bakarsın pc ye...
Inş bu güzel şoklarımız perş de devam edecek şekerler
küçük bi kaktüs koyarsanız pcnizin önüne o biraz kırıyormuş yaydığı enrjiyi canlarım gerçi benim kaktüsler camımın önünde çünkü biraz büyüdüler
inşallah yıldızım inşallah
gzllerim okudugum bı yazıya gore kaktüs pc lerin özellkle monitorlerınden yayılan radyasynu emdıgını yazıyordu pc bulunan her masada 1 tane olması ıyıymıs
aaa aliyim bende kaktüs o zaman şekerler
aaa aliyim bende kaktüs o zaman şekerler
bu arada yazın cok gzl olmus caanım ınsallah bu yenı umudunu kaybetmzsn:)
al tabi şekerim, bu arada bu yeni canınla inşallah umutların hiç solmayacak Allahımın izniyle inşallah güzelim
teşekkür ederim tatlımamin inş bu yeni umudumuzu hiç kaybetmeyiz kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?