Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

inşallah canım perşembeye kadar :18: bu durumdayım resmen acaba sonucu öğrenince bölemi olucam, yoksam böle mi olucam diye içim içimi yiyor ama herşeyden önce hep hayırlısını diliyorum Rabbimden, duaların için teşekkür ederim canım artık hamişlerimiz çoğaldı dualarınız daha bi önemli bizler için

yaaaa inamıyorum yıldızzzzzzz çokkkkk sevındım anlatamam canım ya. allahım bu ay çok bereketlı bı ay halen ınanamıyorum yıldız ya sıra geldı halevımızeeee onunda alıcaz inş perşembe gunu habererını

YILDIZCIM TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN HALEN ŞOKTAYIM. AMA SANA SÖLEDIK BIZ DÜŞÜKTEN SONRA ÇABUK HAMIŞ OLUNUYO DIE IKINCI BI ÖRNEĞİMİZ SEN OLDUN

BU ARADA BENIM BELIM FECİ AĞRIYO NAPCEM BILEMEDIM

halevcim hissettiklerini çok iyi anlıyorum hayatım ama kendini rahatlatmaya çalış, şuan bebişlerin Allahımın izniyle senle inş ve onlarıda strese sokma bitanem. ,inş sonucu öğrenince böyle olacaksın kuzucum. gönülden dua ediyorum hepinize ama şuan önceliğimiz sensin hayatım, sabırsızlıkla perş yi bekliyoruz. Allahım emeklerinizi boşa çıkarmayacak inş, canı gönülden diliorum bunu
sonrasında da topiğimizdeki tüm herkes yaşayacak bu duyguyu inş

inşallah canım inşallah önce bizi sonra sizleri hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ama hayırlısı Allahtan canım

sende şöle güzelce uzanacaksın bel ağrın için sonuçta meleğine kavuştun maşallah onun için katlanılmayacak ağrı sızı yok bizler için dimi

Son düzenleme:

ayy nurcum canım benim, saol bitanem... bende şoktayım hala gerçekten çok bereketli bi ay oldu bu ay, inş önce perş halevden güzel haberler alacaz, sonra diğer şekerler verecekler güzel haberlerini bir sonraki ayımızda böyle geçsin inş, hamilelik haberleriyle dolu olarak
inş bu sefer sağlıklı bi hamilelik geçiririm kuzucum, dualarınızı eksik etmeyin bizden

bebek önce kalçaya yerleşirmiş nurcum, o yüzden bel ağrısı yaparmış.. ööle belini felen kütleteyim rahatlatayım deme sakın, bırak ağrısın, rahat rahat yerleşsin kuzucun otururken bi yastık koyuver canım beline, daha rahat edersin

sağol Yıldızcım canı gönülden AMİN demek düşüyor bizlerede

inş canım halevımden beklıyoz öle bır şook ve diğer arkadaşlarımda sıra sıra gelır ınş
şimdi uzandım bende ıyıyım bıra az once fenydı. Dualarımız hepımızle şekerlerım. Ben biraz geç yazarım hayatım uzanıyorum ya leptopta var ama kalkmak yapmak zor oluyo aslında hamışken bılgısayardan bıraz uzak olucakmıssın öle okudum netten bende ne kadar doğru bılmıyo artık:26:

şok üstüne şok olduk sayenizde bizlerde canlarım ama bunlar güzel şoklarrrrrrrr maşallah diyelim Allahım hep böle devam ettirir inşallah

inşallah güzelce şoklatabilirim topikimizi Allahım bizlerede nasip eder inşallah, bu arada evet pcden uzak durman gerekiyor elinden geldiğince dikkat et emi kuzum

bende öyle duydum kızlar ama ben yazılım firmasında çalışıroum ve tüm işim pc ile
mümkün olduğunca kucağıma falan almamaya çalışıorum, Allahıma emanetiz o bizi korusun...
nurcum yat dinlen sende kuzum, ara ara bakarsın pc ye...
inş bu güzel şoklarımız perş de devam edecek şekerler

küçük bi kaktüs koyarsanız pcnizin önüne o biraz kırıyormuş yaydığı enrjiyi canlarım gerçi benim kaktüsler camımın önünde çünkü biraz büyüdüler

inşallah yıldızım inşallah

gzllerim okudugum bı yazıya gore kaktüs pc lerin özellkle monitorlerınden yayılan radyasynu emdıgını yazıyordu pc bulunan her masada 1 tane olması ıyıymıs

gzllerim okudugum bı yazıya gore kaktüs pc lerin özellkle monitorlerınden yayılan radyasynu emdıgını yazıyordu pc bulunan her masada 1 tane olması ıyıymıs

aaa aliyim bende kaktüs o zaman şekerler

cicişlerimm benım ıcım bgun cok kötu ya darlanıyor gıbı hssedıyorum kendımı böyle sıkıntımı byermmı rahatsz anlayamıorm.öyle garip garip dolanıyorum ortada eger cıkablrsem erken cıkıcam bide sürekli wc ye cıkıyorm belim agrıdıgı ıcınde kırmızı görmekten korkuyorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…