bilmezmiyim Yıldızım bu sefer herşey daha iyi olucak hiç tasalanmainşallah yarında ben güldürebilirim eşimi kendimi ve benimle bekleyen bütün herkesi
bencede canım hiç bekleme erkenden randevunu almaya çalış hatta erkene alabilrsen iyi olur en azından keseyi görmüş olursunuz
bilmezmiyim Yıldızım bu sefer herşey daha iyi olucak hiç tasalanmainşallah yarında ben güldürebilirim eşimi kendimi ve benimle bekleyen bütün herkesi
canım bence cumaya kadar bekle acelen yoksa cuma da mübarek gündür aradan 1-2 gün geçsin daha iyi çıkabilir sonucun
çalışmayı ihmal etmek yok kesinlikle emi kuzum kimseye açma kapını çalışma günleri Allahtan bi mani olmadığı sürece start vericeksiniz ilişkinize
bencede canım hiç bekleme erkenden randevunu almaya çalış hatta erkene alabilrsen iyi olur en azından keseyi görmüş olursunuz
peki fiyatları ne güzelim aldığın testlerin
evet hayatım bizimki tam bir mucizeydim tedavi aşamasında benim hamile kalmam rabbimin bize bir lütfü hatta doktorumuzda çok sevindi ve şaşırdı bunu haber yapalım dedi dur bakalım istanbula gittiğimizde uğrayacağızya yanına belkim bizi haber yaparyıldızcım İnşaallah bugün kan testin yüksek çıkar ve doktorundanda güzel haberler duarsın canım, senin adına çok mutluyum. Rabbim bekletmeden verdi maşaallah.. bu sefer pek kimseye duyurmayın kuzum göze gelmesin
bende bir değişiklik yok canım. ana kız gün geçirmeye çalışıyoruz.. Mevlam inşallah müjdeli günlerede ulaştıracak...
esincim evet canım gönlüm hep sizinleydi, çok büyük sürpriz oldu bana.. hele ki sizin tedavi aşamasında oluvermesi Mevlanın büyük bir lütfu canım... eşin tedavi sürecindeki gayretlerinin ve sabrının mükafatınıda almış oldu. siz daha da güzel günlere layıksınız canım. birbirinizin kıymetini bilin
Nur da hamile demek , şok üstüne şok yaşıyorum... herhalde sizlerin önünü ben kapatıyormuşum kızlar, bakın hepiciğiniz sökülüverdiniz :81:
nur canım tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin
bana çok dua edin hamile hatunlar... karınlarınızdaki masumlar hürmetine inşaallah bizleride feraha selamete erdirir rabbim...
diğer bacılarıma benden çok selamlar....Ada, Nar, Halev, Asya, Rana, Melike, ve yeni gelen arkadaşlarım hepinize hayırlı huzurlu sabahlar diliyorum :79:
sanada güzeydın hayatım benim baş ağrılarım başladı valla havalar güzelleşiyor ama neyse buda dönem dönem zatengünaydınnn cicişlerimmmm.havalar guzelleşrken bizler nasılız bakalım?
canım bende biraz olsun rahatladım , geçenkinde düşük yapmadan önceki değerim bile 500 küsürlerdeydi. önümüzdeki hafta içi gidicez canım dr a ama benim kafam karıştı :44: yardım etsene bana, şimdi netten bakınca 4+3 görünüyo ama faxladıkları kağıda bakıorum 4-5 haftalık 75-2600 dio, 5-6 haftalık 850-20800 dio :44::44::44: 4 haftaya girmio benimki o zaman ama SAT 20 şubat... şimdide bunu kafama taktım. bişi olmaz dimi ranaaa:18:
selam kıslar,
30 yaşındayım evliyim, ilk bebeğimi yaklaşık 9 haftayken kaybettim,5.haftada kanama sonra kalbi atmıyor durumları sonra yavaş attı ve son malesef kürtaj oldum, sonrasında ise regl dönemlerimde sıkıntı oldu ilk reglimi orgametril sayesinde 65. günde oldum, sonra ocak ayında olamadım farlutral aldım sonra regl oldum şubat regl gelmeyeceğini biliyordum cmt günü dr randevum vardı, herşey güzel dedi yapışkanlıktan şüpheleniyordum ben yok dedi öyle bir şey olsa ilaçla bile hiç gelmez gelse bile çok az olursun dedi.
ayrıca söktürücüyü pazartesi günü aldım ve aldıktan 1 saat sonra kanamam geldi :) iyice şaşırdım yani.
hormon testi yapılacak perşembe günü ve sonrası eminim bir çoğunuzun bildiği gibi, ilaçlar regl olmayı sağlama yumurtlama takibi sonra eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatma iğnesi ve sabırlı ama sabırsız bekleyiş.
inş halevim inş... yarın gerçekten çok güzel bir gün olacak inan buna, önce inanmak gerek ve Rabbim yüzümüzü güldürecek hayırlısıylaaaa
aslında haftaya gitmeyi düşünüodum dr a ama sonuç böle çıkınca benimde kafam karıştı :44: eşimden haber bekliyorum bakalım kuzum
bende beklemyı dusunuoyorum ccanıım ama bakalım erken için olan 7 tl diğeri one step 3 tl canım arastrdmda ck pahalı olanlrı kmse onermıyordu...
günaydın canlarım
selam kıslar,
30 yaşındayım evliyim, ilk bebeğimi yaklaşık 9 haftayken kaybettim,5.haftada kanama sonra kalbi atmıyor durumları sonra yavaş attı ve son malesef kürtaj oldum, sonrasında ise regl dönemlerimde sıkıntı oldu ilk reglimi orgametril sayesinde 65. günde oldum, sonra ocak ayında olamadım farlutral aldım sonra regl oldum şubat regl gelmeyeceğini biliyordum cmt günü dr randevum vardı, herşey güzel dedi yapışkanlıktan şüpheleniyordum ben yok dedi öyle bir şey olsa ilaçla bile hiç gelmez gelse bile çok az olursun dedi.
ayrıca söktürücüyü pazartesi günü aldım ve aldıktan 1 saat sonra kanamam geldi :) iyice şaşırdım yani.
hormon testi yapılacak perşembe günü ve sonrası eminim bir çoğunuzun bildiği gibi, ilaçlar regl olmayı sağlama yumurtlama takibi sonra eğer çatlamayan yumurta varsa çatlatma iğnesi ve sabırlı ama sabırsız bekleyiş.
iyi olur canım umarım eşinin durumuda müsait olurda bian önce gider kesecinizi görürsünüz canım
sağol tatlım bilgin için
günaydın canım hoşgeldin
Allahım sabır versin canım inşallah acını unutturacak sağlıklı bi evlat nasip eder Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda herşeyin sonu hep sabırlı bekleyiştir ki bizler asla sabırla birşeyin sonun bekleyemeyiz Allahım sabrın sonunda yüzünü güldürür inşallah canım
canlar ben yemeğe çıkacağım birazdan sizlere afiyet olsun görüşürük
canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşl çok aratmadan bebeğin tekrardan gelir ve bu kez sonuna kadar güzelce giderselam kıslar,
hoşbulduk bitanem evet canım yarın gideyim ben artık inşl güzel güzel haberlerle gelirim bakalım belki süpriz yapar gösterir kendini ama cinsiyetini öğrenme konusunda bu ay pek umudum yok bidahaki aya belli olucak gibime geliyorhosgeldın esıncım ,
yarın sende gıt bakalım doktora neler dıyecek belkı verır bırseyler canım bak bogazlarım cok kotu oldu dıyorsun cunku yarın sendende mınıgın ıle ılgılı ayrıntılı bılgıler beklıyoruz belkı suprız yapar sıze cınsıyetını gosterır kuzum
sağol canım ee oğluşum olunca erkek bebek koydum bendeherkeslere gunaydın
ay oku okusası oldum yaaa cok yazmıssınız
eveettttt
yıldızcım sanırım sımdı kan testını verdın ve sonucu beklıyorsundur guzelım ınsallah degerlerın cok cok yuksek cıkar kuzum haber ver bıze
adacım sen nasılsın kuzum bebısın nasıl cok yorma kendını ıslerın cokmus bu ara bırak sen mı kurtarcan sırketı agırdan al bosver canım haftayada az kaldı bebısını goreceksın
avatarınıda degıstırmıssın cok guzel olmus canım
esincim sen nasılsın nasıl gectı gunun bogazların gectımı guzelım nasıl oldun bıraz daha ıyımısın :44:
halevcim buyuk gune saatler kaldı yaaa cok heyecanlı
narcımkuzum sen nasılsın ne yaptın doktora ne zaman gıdeeksın bellı canım
nurcum demek bel ağrıların başladı canım aman geldıya mınısın artık bu acılar bıze vız gelır demı guzelım rahat ettır kendını dıkkat et dınlen hep
sevdecim gelmiş kuzum nasıl oldun varmı bir gelişme çok özletme kendini arada gel kuzum özlüyoruz seni
ericacım seninde 1 gunun kalmıs ınsallah sende bu ay bıze guzel haberler verırsın kuzum
melike, asya sizler nasılsınız ?
kızlar gelelim bana dün gittim doktora 1,30 da cıktım ısten saat 5,15 de doktorun yanına gırdım yaaa saatlerce bekledım dıger doktorlar oturuyor bos odaları bu kadın dolu her gelen ya bu hep boyle falan dıyorlar ama cok ıyı doktor herseyı anlatıyor hıc basından savmıyor ondan buna gelıyoruz falan dedıler neysekı bende oyle dusundugum ıcın bu doktora gelıyorum neyse baktı sağ yumurtalıgım 17 mm olmus dedim aaa büyümemiş niye dedim günde 2 mm büyür derler ya dedim aaa kim diyor allah askına bunları dıyor sen takma kafana cokda guzel buyumus dedı hersey degıstırır yumurta buyumesını beslenme stres canım benımkı gunde 1,5 mm falan buyumus yanı ıyıkıde gıtmısım doktora yoksa catladı nasıl olsa dıye calısmayı bırakacaktık.perşembe büyük ihtimalle çatlatma boyutuna gelecek dedi ilişki günlerini verdi çarşamba gel çatlamış mı dıye bakalım dedı rahim kalınlıgıda gecen 7,3 mm dı sımdı 10,8 olmus cok guzel olursa guzel tutunur dedı boyle kızlar hastane maceram bu arada cıkısta kaza yaptım yaaa hayır olsun ınsallah tepeustunde bayanın bırı jeep ı ıle bana carptı sol tarafından taksı sıkıstırmıs ona vurmamak ıcın saga kırmıs eee sagdada ben varım bana vurdu dun aksam baya maceralı gectı yanı neysekı o ara trafık polısı gectı yardım ıstedım sagolsun gelıp yarım ettı kızın ehlıyetı falanda yanında yoktu daha yenı kullanıyormus zaten falan fılan derken ıste esımı aradım sağolsun hemen arkadasının arabasını alıp geldı tabi o zamana kadar ben ıslerımı bıtırdımevrakları falan aldık ayrıldık ıste benım arabada pek bırsey yok kızın arabası daha cok hasar gordu neyse artık gene arabanın servıs yolları gozuktu bıze arabasız kalcam gene yaa off neysekı bana bırsey olmadı allaha sukur sofor tarafından carptı cunku
inşallah tatlım çok sağol. Senin değerin de çok güzel maşallah hiç bişey olmayacak miniğimize, bencede hemen dr a gitsen çok iyi olur tatlımcanlarım sizler nasılsınız?
ada, nar, nur, melike nerelerdesiniz şekerler?
adacım avatarın harika olmuş bitanem, uğur getirsin size ...
halevcim yarın büyük günümüz inş Allahımın izniyle miniklerinin halayını çekicez kuzucum, hiç ööle karnım ağrıyo falan die de belirtilere takılma hayatım... inş herşey yolunda hiç merak etme
asyacım sende kaynananlardasın sanırım, artık gelince okursun yazdıklarımızı hayatım
narcım sen ne zaman doktora gidicen, bişi demedin bize yawrum ?
tatlım SAT neyse onu baz alacaksın zaten drlar hep SAt ı soruyor, rahat ol tatlım , kafana takılacak bişey yok bitanem.canım bende biraz olsun rahatladım , geçenkinde düşük yapmadan önceki değerim bile 500 küsürlerdeydi. önümüzdeki hafta içi gidicez canım dr a ama benim kafam karıştı :44: yardım etsene bana, şimdi netten bakınca 4+3 görünüyo ama faxladıkları kağıda bakıorum 4-5 haftalık 75-2600 dio, 5-6 haftalık 850-20800 dio :44::44::44: 4 haftaya girmio benimki o zaman ama SAT 20 şubat... şimdide bunu kafama taktım. bişi olmaz dimi ranaaa:18:
tatlım denetlemen var demek, işlerin hafifleyince gelirsin sende. Bugün gideceksin dimi güzelim sen git bakalım bellidir belkide yumurtan hangi taraftan olduğu, dediğin gibi belkide klomenle her2 taraftan da yumoşun gelecek. Doktorun doğru demiş güzelim , sağdan soldan yumurtlama herzamanki gibi aynı olmayabiliyormuş, o yüzden sen sürekli dr takibinde olursan mutlaka sana özel bir tedavi uygular drun, inşallah sağdan gelir yumurtan bu ay , ama sen öyle hesaplar yapıp kendini yorma bitanem 2 sol 1 sağdan gelse bile yine büyük oranda şansın var bence mutlaka değerlendirin, gelecek senin yavrucun dacanlarımmmm günaydınnn denetlemem bugün de devam yarın rahata ercem inşallah nasılsınız bakalım ayrı kaldık bu ara
Yıldızımmmmm sana tam bi halay çekemedim dün şekerimmmmallahım bu sefer meleğinizi size bağışlasın onun kokusundan ayrı düşürmesin sizi ama arkadaşların dediği gibi öyle doktor işini erteleme ilaç falan verirler muhtemelen canım benim. Ay ablanla da arka arkaya gelcek bebişler ne kadar büyük bi mutluluk mucize. Darısı bizlere işallah
Sevdemmmm yetişemedeim sana canımmmm hep aklımızda hep dualarımızdasın tatlım benim ne demek önümüzü kapatmak allahım şimdi nasip etti güzel arkadaşlarımıza şimdi oldu. İşallah senin de başındaki dertler gidip de tekrar bizlerle gün saydığın günler gelcek çok yakında. Ben de adet oldum bu ay ne yazıkki kısmet değilmiş canım fazla takılmadım bu sefer. Daha sık gel canım çok özlüyoruz seni
Halevim şekerim bir gün kaldııııııı ay çok helecanlıyımmmmm şekerimmm işallah yarın ikizlerinin müjdesini vercen bize sonrada bol bol dua et bize yaşayalım aynı mutluluğu
Ranaaa şekerim gittinmi doktora çatlamışmı yumoşun yum.testini kullanmıosun galiba ama çalışmalar tam gaz devam sanırım gurur duyuyorum seninle şekerim portakalım
Nurcum taze anne bel ağrılarınmı var ahhh ah keşke bende de olsa da çeksem bu eziyetleri. Doktora hangi gün gitcen canım
Esinimmm yarın doktor günü ya bu kusmalarını söylesen belki ilaç şurup falan verir canım yada bazı gıdalar söyler iyi gelen mesela bir arkadaş armut yemişti hep aklıma geldi şimdi yazarken ona çok iyi gelmiş canım
Adacım demek tekmeye benzer hareketler geliyor artık allahım ne güzel bir duygudur kimbilir kardeşin askere mi gitti yoksa meslek olarak askermi oldu anlayamadım canım tam hayırlısı olsun hakkında. Annen de çıkmış geçmiş olsun tekrar. Merak etme tatlım oğlun hep dualarımızda allahım korucak onu işallah
Asyacım canım demek doktor muayenen biraz sancılı oldu ah işte devlet hastanesi hele asistanlarsa dediğin gibi umursamaz oluyorlar. Yeterki ameliyatı yapcak sonucu çıkarsınlar da bir süre çekersin tafralarını. Hocalarına git istersen canım Namık demir heralde kent hastanesinde o var çünkü ama kentte gösterdiği ilgi ile egede gösterdiği ilgi çok farklı. Birde kent hastanesi tahlil vb. şeylerde aşırı pahalı bilerek git canım sonra zorda kalmayın abartı bi fiyatı var. 1 haftaya dönceksin heralde evine konuşuruz yine zaten
Ericacım gelen giden varmı şekerim sıra sen ve halevde
Melikecim nasılsın canım beklemedesin tabi sende gelişme alamıyoruz bu ara senden dimi şekerim
Unuttuğum biri yok dimi canlarım ayrı kalınca da böyle oluyo şte.
Bende kısmetse bugün 5,5 ta doktora gidicem. Bu ay soldan da yumurtlasam klomenle sayı çoğaltılıyo ya 2 sol bir sağ çıkar belki ama aşılamayı öbür aya olabilir çünkü öbür ay sağdan gelceğini düşünürsek klomenle sağdan iki çıkabilir bu da aşılamada şansı arttırır diye düşünüyorum. Acaba bir ay sağdan bir ay soldan olması garanti mi ki. Doktorum bana bir ay sağdan 4 ay soldan da olabilir didi. Ama benim bugüne kadar hep o sırada gitti . bir de eşime keçiboynuzu pekmezi alcam bugün suyunu içememişti pekmezini içerim dedi. Bakalım görcez.
yıldızım halevime katılıyorum kesinlike git bence neden haftaya bekleyeceksin ki.inş halevim inş... yarın gerçekten çok güzel bir gün olacak inan buna, önce inanmak gerek ve Rabbim yüzümüzü güldürecek hayırlısıylaaaa
aslında haftaya gitmeyi düşünüodum dr a ama sonuç böle çıkınca benimde kafam karıştı :44: eşimden haber bekliyorum bakalım kuzum
günaydın canlarım
evet hayatım bizimki tam bir mucizeydim tedavi aşamasında benim hamile kalmam rabbimin bize bir lütfü hatta doktorumuzda çok sevindi ve şaşırdı bunu haber yapalım dedi dur bakalım istanbula gittiğimizde uğrayacağızya yanına belkim bizi haber yaparamin canım hep dualarımdasın rabbim ferah çıkarsın inşl sizi
sanada güzeydın hayatım benim baş ağrılarım başladı valla havalar güzelleşiyor ama neyse buda dönem dönem zaten
canım gözün aydın tekrardan değein çok güzel hiç kafana takacak bişe yok rahatla artık değerin 5704 benimkide 5340tı v testi yaptırdığımda doktor 5haftalık hamilesin dedi bende ne zaman doktora gitmem gerek diye sordum oda bence hemen gelsen baksak iyi olur dedi sen b ugünde gitsen kesen gözükür kalp atışına başka bir haftaya randevu verir sonuca göre sende 5haftalık hamile gözüküyosun ama doktor son adetine bakar bebeğin gelişimine bakar kalp atışları felan duylduktan sonra tahmini doğumu ona göre fikir yürütür sendesenin iş accık garip olduya bu ay
ranacım boğazım hafifledi biraz daha ama geçti diyemem hala var buna şükür dünden iyiyim dün sesim çıkmıyordu konuşamıyordum o derece
sende gitmişsin doktora ne güzel hayatım yumoşun büyümüş bencede kulaktan dolma bilgilere takılma bende doktora gittiğimde dedimkihcg değerime göre ikizmi değerim yüksekmiş ikiz olabilir dediler dedim kim demiş diyor ben burda tek kese görüyorum o diyenler zaten bizden iyi biliyorlar
o değerin yüksek olması tutumnayla alakalı ve zaten bebek tutundumu bhc hormonu çok hızlı salgılanıyomuş ve biliyomusunuz hamileliğin biraz ilerlemesinden sonra düşmesi gerekiyormuş bu
hormonun
canım çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış neyseki ucuz atlatmışsın canım bi sadaka felan ver bari canım
narcım bende düşünüyorum canım doktora gittiğimde bişeyler istemeyi bide şimdi grip oldumki sorim bakalım ama kesin bu aydan sonra hafifliyor bu kadar çektin bundan sonrası seni orlamaz diyecek bana öyle geliyor
canım ben kusmamı bastırsın diy bişiyler yediğimde leblebi çizi felandaya onları bile çıkarıyorum içimde durmuyo onları yemem sadece biraz erteliyor kusmamı ama bununda bana faydası yok ki midem aynı kaynamaya devam ediyor çıksa rahatlayınca kendimi iyi hissediyorum inşl az kaldı geçecek canlarım
sende gidiyomuşsun bugün doktora gitte hayırlı haberlerle gel bakalım denetlemende bitsin artık ya çok yordular seni valla
kızlar adanın işlerimi var dünde pek girmemiş
buaraad yıldız avatar yazın çok güzel olmuş adacım seninde avatarın süper güle güle kullanın
günaydın canlarım
canım gözün aydın tekrardan değein çok güzel hiç kafana takacak bişe yok rahatla artık değerin 5704 benimkide 5340tı v testi yaptırdığımda doktor 5haftalık hamilesin dedi bende ne zaman doktora gitmem gerek diye sordum oda bence hemen gelsen baksak iyi olur dedi sen b ugünde gitsen kesen gözükür kalp atışına başka bir haftaya randevu verir sonuca göre sende 5haftalık hamile gözüküyosun ama doktor son adetine bakar bebeğin gelişimine bakar kalp atışları felan duylduktan sonra tahmini doğumu ona göre fikir yürütür sendesenin iş accık garip olduya bu ay
buaraad yıldız avatar yazın çok güzel olmuş adacım seninde avatarın süper güle güle kullanın
selam kıslar,
yıldızcım hadı bakalım esım ne dıyecek erkenden gıdın de kesenızı gorun kalp atısı gununu tespıt edın guzelım ayyy
iyi olur canım umarım eşinin durumuda müsait olurda bian önce gider kesecinizi görürsünüz canım
afiyet olsn canm ıyı getrdn aklıma bende yıyem bari herkeşlere affiyet bal seker olsn:)
canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşl çok aratmadan bebeğin tekrardan gelir ve bu kez sonuna kadar güzelce gider
hoşbulduk bitanem evet canım yarın gideyim ben artık inşl güzel güzel haberlerle gelirim bakalım belki süpriz yapar gösterir kendini ama cinsiyetini öğrenme konusunda bu ay pek umudum yok bidahaki aya belli olucak gibime geliyor
afiyet olsun hayatım git karnını ve bebişleri doyur bakalım yarında inşl senden güzel haber alacağız önce eşine sonra bize çok güzel bir haber vereceksin
sağol canım ee oğluşum olunca erkek bebek koydum bendeişleri sorma ranacım ya bazen öyle yoruluyorum ki stresi bi yandan sonra bebeğimi düşünüyorum bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek.Tatlım ben sana demiştim günde 1,5 mm büyür yumurta hatta daha az da olabilir benimki daha az büyüdü demiştim , halevcimde yazmış zaten adanınki az az büyüdü diye. Yum. büyüklüğünü takma sen büyüyor ve çatlıyormu önemli olan o sakın kendini üzme, demek perşembe gideceksin hadi bakalım o zaman belki çatlar yumuşun. Aaa güzelim çok geçmiş olsun yaa aman dikkat et verilmiş sadakan varmış tatlım.Arabaya binerken dua oku tatlım ayetel kürsi özellikle seni kazalardan korusun.
inşallah tatlım çok sağol. Senin değerin de çok güzel maşallah hiç bişey olmayacak miniğimize, bencede hemen dr a gitsen çok iyi olur tatlım
tatlım SAT neyse onu baz alacaksın zaten drlar hep SAt ı soruyor, rahat ol tatlım , kafana takılacak bişey yok bitanem.
tatlım denetlemen var demek, işlerin hafifleyince gelirsin sende. Bugün gideceksin dimi güzelim sen git bakalım bellidir belkide yumurtan hangi taraftan olduğu, dediğin gibi belkide klomenle her2 taraftan da yumoşun gelecek. Doktorun doğru demiş güzelim , sağdan soldan yumurtlama herzamanki gibi aynı olmayabiliyormuş, o yüzden sen sürekli dr takibinde olursan mutlaka sana özel bir tedavi uygular drun, inşallah sağdan gelir yumurtan bu ay , ama sen öyle hesaplar yapıp kendini yorma bitanem 2 sol 1 sağdan gelse bile yine büyük oranda şansın var bence mutlaka değerlendirin, gelecek senin yavrucun da
Annem çıktı şükür sağol bitanem, kardeşimde askerliğini bitirdi meslek olarak sınavlarına girmişti kazandı haber bekliyordu yavrucum ,haberi de geldi şükür inşallah hayırlı olur bitanem. Oğluşum iyidir inşallah teyzesi inşallah çişini yapıyordur, bizi çok üzüyor şimdiden , hala nazını çekiyoruz bakalım
yıldızım halevime katılıyorum kesinlike git bence neden haftaya bekleyeceksin ki.
işler peşinde koşturuyorum cnaım ,sağol tatlım avatarımı erkek bebiş yaptım. Ahh kuzum hala devam ediyor demek boğaz ağrın ılık bişeyler içmiyormusun, ıhlamur içebilirsin günde 2 bardak. O yumuşatr boğazını. Mide bulantıların da azalacak zamanla canım bende 2 haftadır iyiyim kusmuyorum ama kokularda öğürüyorum tabi. Ama dayanamayacak gibi hissediyorsan mide bulantısı için ilaç verir drun , yarın gittiğinde sor istersen, bana pek fayda etmedi içtiğim halde kusuyordum belki sende farklı olur güzelim.
Sevdem sabahta gelmişsin kuşum ,daha sık bekliyoruz seni.
Adilemirde gelmiş bi ara oğullarıyla ilgileniyordur maşallh.
Erika, melice sizler nasılsınız canım.
Halevim karın ağrısı oluyor demişsin inşallah tutunma ağrısıdır güzelim, inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Yarın kaç gibi belli olur tatlım.
hoşgeldin esincim, boğazının hafiflemesine sevindim kuzucum.. Allaha şükür değerim iyi çıkı bu sefer hayatım.. eşimden haber bekliorum hala ama toplantıda sanırım, ses soluk yok daha hayatım. ay o keseyi ilk gittiğimizde bi görsek dünyalar benim olur tatlım ya,Rabbim hayırlısını versin inş, randevu alınca haber veririm sizlere tatlım mutlaka
saol bebeğim, içimdeki yeni can, yeni bi umut oldu bize, bid sağlıkla gelsinde, başka hiçbişey istemiorum
canım merhaba,
Rabbim tez zamanda göbüşünü bi canla tekrar doldursun inş. gerçekten çok doğru sabırlı ama sabırsız bir bekleyiş oluyor bizlerinki. ama gönlünü ferah tut, Rabbimin mucizesi hiç bitmiyor. bende geçen ay düşük yaptım ama dün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun darısı sana ve isteyen dileyen herkese olsun bitanem... inş tez zamanda hepinizin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Allahım :116:
ayy hala bişi demedi kuzum ya, heralde toplantıda, inş görebiliriz kesemizi, heyecan arttı bende
ay inş güzelim, hala haber vermedi toplantıdadır sanırım... sabırsızlandım bende, hayırlısı olsun hakkımızda
afiyet olsun hayatım
sana da afiyet olsun kuzum
hoşgeldin esincim, boğazının hafiflemesine sevindim kuzucum.. Allaha şükür değerim iyi çıkı bu sefer hayatım.. eşimden haber bekliorum hala ama toplantıda sanırım, ses soluk yok daha hayatım. ay o keseyi ilk gittiğimizde bi görsek dünyalar benim olur tatlım ya,Rabbim hayırlısını versin inş, randevu alınca haber veririm sizlere tatlım mutlaka
saol bebeğim, içimdeki yeni can, yeni bi umut oldu bize, bid sağlıkla gelsinde, başka hiçbişey istemiorum
canım merhaba,
Rabbim tez zamanda göbüşünü bi canla tekrar doldursun inş. gerçekten çok doğru sabırlı ama sabırsız bir bekleyiş oluyor bizlerinki. ama gönlünü ferah tut, Rabbimin mucizesi hiç bitmiyor. bende geçen ay düşük yaptım ama dün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun darısı sana ve isteyen dileyen herkese olsun bitanem... inş tez zamanda hepinizin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Allahım :116:
ayy hala bişi demedi kuzum ya, heralde toplantıda, inş görebiliriz kesemizi, heyecan arttı bende
ay inş güzelim, hala haber vermedi toplantıdadır sanırım... sabırsızlandım bende, hayırlısı olsun hakkımızda
afiyet olsun hayatım
sana da afiyet olsun kuzum
sağol canım ee oğluşum olunca erkek bebek koydum bende
inşallah tatlım çok sağol. Senin değerin de çok güzel maşallah hiç bişey olmayacak miniğimize, bencede hemen dr a gitsen çok iyi olur tatlım
tatlım SAT neyse onu baz alacaksın zaten drlar hep SAt ı soruyor, rahat ol tatlım , kafana takılacak bişey yok bitanem.
yıldızım halevime katılıyorum kesinlike git bence neden haftaya bekleyeceksin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?