canlarım ben çıkıyorum anneme geçicem biraz işlerim var akşamüstü gelirim eve öpüyorum hepinizi iyi sohbetler
evet güzelim herkes de farklı tabi. oyy inşalalh bitanem gelsin bu ay göbüşüne miniğin.Evet cicim ya benimki şimdiden çektiriyor zaten, alınmasın diye değiştirdimannem hep diyor zaten seninki de sana çekerse yandınızki ne yandınız ,senin elinden ben çok çektim der annem hep bana mı çekecek ki ne :26: inşallah cnaım tüm kalbimle amin diyorum çişini yapsın da stent falan olmasın tedirgin bi şekilde geçirmek istemiyorum günlerimi.
canım normalde haftaya perşembe günü ama biz salı günü gidelim diyoruz,
minik kuşum benim ne biliyorsam herşeyi paylaşıyorum bitanem, sizlerde öyle bilmediğim şeyler de çıkıyor sizlerden öğreniyorum, ne güzel paylaşıyoruz herşeyi.
Birde kızlar size bişey diyeceğim. Hamişler toplanın hele
aksınede neden blmıorm ama hıc umudum yokben canm sanki ilk denemede olmuycak gıbı
sadece hamıleler mı toplassın adacım
yaa bu topık hamıleler topıgıne dondu gercekten bız ne yapcezzz
kızlar bi yorgunluk hissi varki sormayın ya uyukluyorum resmen ya, sağlıkocağından gelecekler zorla kalktım ortalığı topladım .
sadece hamıleler mı toplassın adacım
yaa bu topık hamıleler topıgıne dondu gercekten bız ne yapcezzz
tamam hayatım güle güle git gel :79::79:
inş hiçbişicik olmucak elma kurduna sen merak etme kuzucumayy kızın çocuğunda yaramaz olanı makbuldür. çocuk bu yaramazlık yapcek elbet fırlama olsun az, pısırık olmasın dimiii amaaaa
ne dicen kız merak ettim
hiç belli olmaz kuzucum, bi bamışsın göbüşünde bi minik var
ranacım inş kısa zamanda seninde göbüşüne bi melek gelecek bitanem
oyyy kuşum olurmu öyle şey :26: öylesine demiştim ben bak üzülürüm yoksa , vakti zamanı gelince sizde hamiş olacaksınız güzelim . Şey diyecektim annelik akakemisi .com diye bi site var, orda ücretsiz kitap gönderiyorlarmış, kargo bedeli karşılığında. Tek sorun eğer oda sorun derseniz, kampanya çıktığında falan arıyorlarmış, bende üye olmuştum bana da göndermişler kitap. Hani isteyen olursa hamile kitabını işaretleyip gönderebilirler demek istemiştim:26:
oyyy kuşum olurmu öyle şey :26: öylesine demiştim ben bak üzülürüm yoksa , vakti zamanı gelince sizde hamiş olacaksınız güzelim . Şey diyecektim annelik akakemisi .com diye bi site var, orda ücretsiz kitap gönderiyorlarmış, kargo bedeli karşılığında. Tek sorun eğer oda sorun derseniz, kampanya çıktığında falan arıyorlarmış, bende üye olmuştum bana da göndermişler kitap. Hani isteyen olursa hamile kitabını işaretleyip gönderebilirler demek istemiştim:26:
afiyet olsun hayatım git karnını ve bebişleri doyur bakalım yarında inşl senden güzel haber alacağız önce eşine sonra bize çok güzel bir haber vereceksin
Halevim karın ağrısı oluyor demişsin inşallah tutunma ağrısıdır güzelim, inşallah Rabbim bu sefer nasip eder. Yarın kaç gibi belli olur tatlım.
canlarım ben çıkıyorum anneme geçicem biraz işlerim var akşamüstü gelirim eve öpüyorum hepinizi iyi sohbetler
inşallah tatlım dediğin gibi bişeycik olmaz. Benim küçüklüğüm pek huysuzmuş yıldızcım, su içsem damlasa bunu çıkart diye ortalığı yıkarmışım çok eziyetim olmuş annecime ya, eşimde aşırı yaramazmış tam fırlama yani ,2 taraftakilerde bizim çocukluğumuzdan şikayet ediyorlar sizinkide öyle olursa yandınız diyetamam hayatım güle güle git gel :79::79:
inş hiçbişicik olmucak elma kurduna sen merak etme kuzucumayy kızın çocuğunda yaramaz olanı makbuldür. çocuk bu yaramazlık yapcek elbet fırlama olsun az, pısırık olmasın dimiii amaaaa
ne dicen kız merak ettim
hiç belli olmaz kuzucum, bi bamışsın göbüşünde bi minik var
ranacım inş kısa zamanda seninde göbüşüne bi melek gelecek bitanem
ranacımm yanlış anlaşılsın istemem kuzum , yıldızın dediği gibi bu ay onlarsa diğer ay sizler hamiş olacaksınız, o zaman size de öneririm kitaplardan, hamiş olsak da sizleri bırakıp gitmeyizki kuzum benimoyy bebeğim olur mu ööle şey, bitaneciklerimizsiniz bizimhem öbür ay sizin ayınız unutma fıstığım
kız kimin gelceğini bilion dimi, ööle alma bilmediğinse, geçen haberlerde izlediydim, aile hekimiyiz die gelip, hırsızlık yapıolarmış. ama kuzum dikkat et, bildiğin kişilermi eve gelcekler?
evet canım cok once bende gormstm o haberı gazete.
hamileyim kitabını almıştım ben canım :26:, hani duymadıysanız almak isterseniz diye yazmıştımha hatırlıorum bende bunu... sen hangini aldın adacım?
sağol Esinim inşallah Allahımın izniyle herkesi güldürürüm
inşallah Adacım Allahım ağzınızdan duyar inşallah dua niyetine ve inşallah kabul olur dualarımız yarın sabahtan vereceğim kanı acil olanların 1,30 saat sonra sonucunu çıkarabiliyorlar bakalım 9,30 gibi versem 11,30-12,00 arası öğrenebilirim diye hesap ettiydim hayırlısı olur inşallah
görüşürüz canım güle güle git gel dikkat et kendine
inşallah tatlım dediğin gibi bişeycik olmaz. Benim küçüklüğüm pek huysuzmuş yıldızcım, su içsem damlasa bunu çıkart diye ortalığı yıkarmışım çok eziyetim olmuş annecime ya, eşimde aşırı yaramazmış tam fırlama yani ,2 taraftakilerde bizim çocukluğumuzdan şikayet ediyorlar sizinkide öyle olursa yandınız diye
ranacımm yanlış anlaşılsın istemem kuzum , yıldızın dediği gibi bu ay onlarsa diğer ay sizler hamiş olacaksınız, o zaman size de öneririm kitaplardan, hamiş olsak da sizleri bırakıp gitmeyizki kuzum benim
Valla bizim apartmanda bebek var onun aşısı varmış orda söylemişler , öğrenci ebeler varmış da ziyarete geleceklermiş o kadında söyledi bize gelecekler birde hamile olduğun için sana dediler. Sonra sağlıkocağındaki hemşiremiz aradı oda söyledi , bende buyrun gelin madem dedim:26:
bende burda bi topicte gördüm tatlım,bana göndermişler kitap
hamileyim kitabını almıştım ben canım :26:, hani duymadıysanız almak isterseniz diye yazmıştım
inşallah canımm ,hadi bakalım yarın öğlen hayırlı haberini alırız, miniklerin gelmiş olsun .
hem huysuz hem yaramaz bişey olursa yandık bizdeoo o zaman elma kurduda sizin gibi yaramaz olcek desene
ayy ben sadece geçen tv de izlemiştim yawrum aile hekimiyiz die gelip hırsızlık yapıolarmış, ondan dikkat et dedim bitanem. .ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım
sen hangi kitabı aldın kuzucum?
saol hayatım, bende alayım bakayım, faydalı bişeye benzio kuzuucum, teşekkürler tavsiyen için
ranacım canım bana darılmadın dimi güzelim , bak huzursuz oldum
adacım canım benım yok alınmadım kuzum saka yapıyorum guzelım
evet ınsallah bızde bu mertebeye erısecegız artık bu topıkde hamıle olan sayısı hamıle olmayan sayısını astı ama bu bır gercek
hamile olmayanlar
rana,nar,asya,melike,erica bu kadar bak
hamile olanlar
ada,esin,nur,nalan,yıldız,yıldızın ablasıhalev(ben onu hamıleler grubundan sayıyorum artık) baska kım vardı yaa:44:
evet canım sadece 5 tl kargo ücreti ödedim.sadece kargo ucrtınımı oduyosn canım onda?
kuzum sana kusebılır mıyım guzelım
evet ınsallah bızde bu mertebeye erısecegız artık bu topıkde hamıle olan sayısı hamıle olmayan sayısını astı ama bu bır gercek
hamile olmayanlar
hamile olanlar
ada,esin,nur,nalan,yıldız,yıldızın ablasıhalev(ben onu hamıleler grubundan sayıyorum artık) baska kım vardı yaa:44:
hem huysuz hem yaramaz bişey olursa yandık bizdedoğrudur güzelim kimseye güvenmemek lazım valla kendi hemşiremiz aramasa birde apartmandaki kadın demese de pat diye gelseler almazdım bende.
evt cnaım çok güzel bi kitap okuyorum bende ama tek sorun kampanyaları haber vermek için arıyorlarmış, eğer buna sorun dersen.
hamile olmayanlar
hamile olanlar
kıyamam ben sana yaa oyy güzel arkadaşım benim, hepimizin duaları sayesinde hepimiz pıtır pıtır hamiş kalıyoruz canım bak ne güzel, önünüzü kapatan benmişim meğer benden sonra pıtırcıklar çoğaldıbak tez zamanda sizlerinde hamiş haberini alacağız bitanem , tüm kalbimle dua ediyorum kız aaaa üzülürüm bak bende. Bu kadar üzüntü yetiyor bana zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?