Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

teşekkürler, sizinde hamileliğinizi tamamına erdirsin allah, sağlıcakla gelsin bebişiniz.

amin hayatım çok teşekkür ederim

adacım ılık süt içiyorum o iyi geliyor baay yumuşattı boğazımı zaten süt içmem gerekiyorya bir taşla iki kuş vuruyorum ayrıca evde hiçççç bitki çayı bırakmadı eşim bi çoğu hamilelikte yasakya güvenemiyor bana

yıldızcım hayatım şimdi gitseniz görürsün keseyi bitanem değerin çok güzel yükesek ayrıca kızlardan biri demişti 1500 üstü görürsün diye 1500 altıda vajinaldan görünüyor kendininkiyle bir kıyasla bakalım eşinden bian önce haber gelsinde cumaya kadar randevu al haaytım

hello kity canım hoşgeldin inşallha tez zamanda sağlıkıca kavuşursun miniğine, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşalah.

Ericacım ben iyiyim şükür birde oğluşumun iyi olduğunu bileyim o zaman daha iyi olacağım inşallah

adacım evet senın dedıgın gıbı oldu 1,5 mm falan buyurmus herkeste degısırmıs guzelım ıste bakalım ılıskı gunlerı verdı onları ıyı degerlendırelım bu ay mınıgım gobusume konsun ınsallah rabbım tarafından:26:
canım demek senın kuzu kıskanır dıye degıstırdın avatarını
hadı bakalım senınde gunun yaklasıyor ınsallah senın nazlı cısını yapmıstır da tum dıger detaylara gerek kalmaz kuzum

kızlar baş dönmesi ve cok kolay yorulmak hiissi neyle alakalı olablr szce???

canım hamilelik olabilir tabikide ama belirtilere takılıp kendini umutlandıma böylelikle bişe yoksa bile bu beklentiden adetini geçirirsin sadece adetin geçmesini bekle ondan sonra yavaş yavaş balarız halaya

adacım sen ne zaman gidiceksin doktora hayatım

sütte iyi gelir tatlım iç bol bol, evet hamilelikte zararlı bitki çayları ama boğaz için ıhlamurun bi sakıncası yok, benim drum boğazım tahriş olduğunda ıhlamur iç demişti ama fazla değil demişti.

iyi olucak ınsallah tatlım benm yapıcak mınıgımz rahat rahat cısını kendı kendıne dogal yoldan acılır ınsllh gzl hberlerı alırız

yok canım baska bı rahatszlıgım mı var acaba dye dusunuyorum.

kızlar baş dönmesi ve cok kolay yorulmak hiissi neyle alakalı olablr szce???

canım hamileliktende olabilir yorgunluktanda, az zamanın kaldı, belirtilere takılma bebeğim, accık daha sık dişini

bi haber verse heme alacam randevu esinim. ayy inş görebiliriz keseyi bu sefer

ay çok sevindim bebeğiniz sağlıcakla gelsin saolasın iyi dileklerin için. aminnn

çok saol canım, inş tez zamanda sizlerde yaşarsınız bu duyguyu

su sıra fazla bı ıs yapmıorm canım ama ben baska rahatszlıktn olablr dıe dusunmstm netten baktmda hamılelk belrtılernde gormedm hıc bas donmesı yorulma falan

evet canım iyi geliyor
bak işte yaşaya yaşaya her şeyi öğrenecez önünde bir bilen olması güzelya sağol caınım benim hep yardımcı oluyosun bana
yok canım baska bı rahatszlıgım mı var acaba dye dusunuyorum.

hııım anladım haytım inşl bişeyin yoktur canım havalardandır yada bebişin gelmiştirde ondandır inşl

midemden baska bıldıgım bı rahatszlıgım yok ben ona bagladm ama hayırlısı canım ınsallah oyledır...

su sıra fazla bı ıs yapmıorm canım ama ben baska rahatszlıktn olablr dıe dusunmstm netten baktmda hamılelk belrtılernde gormedm hıc bas donmesı yorulma falan

hamilelik elirtileride kişien kişiye değişiklik gösterebilir hayatım, inş başka bişiyin yoktur

ericacım takma kafana bence ne kadar takılmıyorum desende ıcten ıce bır bekletı oluyor hepımızde canım psıkolojık bıle olabılır ama onun harıcınde ınsallah baska hastalıgında yoktur canım

canlarım ben çıkıyorum anneme geçicem biraz işlerim var akşamüstü gelirim eve öpüyorum hepinizi iyi sohbetler

evet güzelim herkes de farklı tabi. oyy inşalalh bitanem gelsin bu ay göbüşüne miniğin.Evet cicim ya benimki şimdiden çektiriyor zaten, alınmasın diye değiştirdim annem hep diyor zaten seninki de sana çekerse yandınızki ne yandınız ,senin elinden ben çok çektim der annem hepbana mı çekecek ki ne :26: inşallah cnaım tüm kalbimle amin diyorum çişini yapsın da stent falan olmasın tedirgin bi şekilde geçirmek istemiyorum günlerimi.
canım normalde haftaya perşembe günü ama biz salı günü gidelim diyoruz,

minik kuşum benim ne biliyorsam herşeyi paylaşıyorum bitanem, sizlerde öyle bilmediğim şeyler de çıkıyor sizlerden öğreniyorum, ne güzel paylaşıyoruz herşeyi.

Birde kızlar size bişey diyeceğim. Hamişler toplanın hele

ericacım takma kafana bence ne kadar takılmıyorum desende ıcten ıce bır bekletı oluyor hepımızde canım psıkolojık bıle olabılır ama onun harıcınde ınsallah baska hastalıgında yoktur canım

aksınede neden blmıorm ama hıc umudum yokben canm sanki ilk denemede olmuycak gıbı

Son düzenleme:
kızlar bi yorgunluk hissi varki sormayın ya uyukluyorum resmen ya, sağlıkocağından gelecekler zorla kalktım ortalığı topladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…