günaydın canım hoşgeldin sağolasın hepiniz fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaaa, bende diğerini merak ediyom valla bu arada ben 2 elbise daha söledim :78:
daha dün yazmıştım bende hantallaştım diye, bi süre böyle olacağız sanırım yıldızcım ya, bende çok yiyorum artık vee aynaya bakınca benmiyim bu diyorum
arkidişler aldığım diğer 2 elbiseyide ekledim bakıp onay verin emi kuzularım ben şinçik yemeğe çıkıyorum öptüm hepicinizi afiyet olsun
ada yıldız siz böyle ne yiyosunuz ki sürekli eliniz doluymuş benim öyle sürekli elimde bişe yok ama hergün 1tane çikolatamıda yerim cevizimide meyvemide
ama öyl sürekli elim dolu değil benim napıyosunuz anlatın bakem benim paşam geri kalmasın
adacım sağol canım gezmelere gidicezöğleden sonra
esincim hadini beğenmiyorlar evet,bakalım yaa bende onu düşünüyorum valla nasıl aç kalacağım ben
Yıldızcım dimek koçişinde kamyon tekerleği esprisi yapıyor taksit ve indirim konusundaişte biz bayanlar böyleyiz:94::94:
Ranacım ve yıldızcım sizin boyunuz uzunmuş bak, biz kendi halimize yanalım bence , esincim boyun kaç gerçi bilmiyorum ama, ben şiştikçe hacıyatmazın küçükleri var ya onun gibi olacagımboyu uzun hatunlar kilolarınız o kadar belli olmaz boydan dolayı
canlarım yemege cıktım geldım bende
benim boyum da 1.64-1.65 ıkısının arasında cıkıyorcanım yanı bende pek uzun sayılmam ama esını daha uzun sanıyordum dedıgı gıbı zayıf oldugu ıcın daha uzun gozukuyor yıldız kac acaaba narr kız sen nerdesın sen kacsın bakalım
bende geldim arkidişler accayip şiştim yaaaaaaaaaa patlayacam resmen, bu arada elbiselerimi beğendiğinize sevindim en son teslim tarihi 20 mayıs diye belirtmişler bakalım gelince yine dener albümüme eklerim
bu arada aranızda en kısanız benmişim heeeeeee standart türk kadını boyu 1,55 çok şükür ki kilo yok o da olsaydı napardım ben
merhaba ben geldi hiç arayıp sormuyonuz aşkolsun yani sizlere nasılsınız bakalım ölüyom buralarda belimden aşgısı çok agrıyor cok sancım var belimle kasıklarıma doğru ben yarın akşam ankaraya gidiyom kızımın anıtkabir gezisi için çarşamba akşamı binicez perşembe dönüş ama ben dönmeyi düşünmüyorum hafta sonu kalırım eşimin akrabaları var orada bakalım işte pazartesi görüşürüz.... sizler nasıllarsınız bakalım bebek varmı bebek görüşmeyeli....
ay evet şekerim senin de hem elbise resmini hemi de göbüş resmini istiyoruz bakalım çıkmaya başlamışmı
benim 1,69 şekerim şu an en uzun benim yıldız ne kadarki o da uzun duruyo
bi kayboldum döktürmüşsünüz he, ranacım hakkaten sende uzun gibi duruyordun canım hemen hemen aynı boydayız birazcık kısayım belki de , kızz narrr ne diyosun sen bana ufaksın diyee, anaaabirde boyu takarmışım şimdi ben yıldızın kaç acaba hakkaten, ayy halevim senden sonra ben geliyorum heralde baksana bu kızlar dal gibi:18: şükür diyelim ya normal sayılır bi kere boyumuz koçişle uyumlar iyiyse sorun değil ben eskiden beri derdim Allahım koçişimle aynı boy olmayalım benden uzun olsun topuklu giyince bile fark olsun derdim, şükür Rabbim öyle bir koçiş nasip etti
Boncuk iyi yolcukluklar şimdiden canım.Neden ağrıdı ki belin:26: geçmiş olsun
Kızlar ya bişey aklıma takıldı benim ofismiz yeni ya,duvar boyasından ,dolaplarına kadar yer döşemeleri hep yenilendi e haliyle boya kokusu ahşap kokusu var sürekli ofiste bi türlü geçmedi başlarda daha ağır kokuyordu şimdi o kadar değil ya gelen misafirler aa nasıl duruyorsunuz ada hanım bebeğe bişey olmasın diyorlar , ya iyice pimpiriklendim bende onlar öyle deyince:26: bişey olurmuki kızlar yaa:26:
cnm görüşürüz allaha emanet olun yıldıza söylersiniz yarın giremezsem eğer söylersiniz gerçi ben ararım ama arayamazsam haberi olsun allaha emanet olun ....
bu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu da mama önlüğümüz , mama kaşığımız ve mama saklama kabımız
bu da penye banttaniyemiz, yeni doğan zıbınımız ve ağız mendillerimiz işte bu kadar şimdilik canlarım
bende çıkayrum öptüm hepicinizi canlarım yarın görüşürük
canlarım ben çıkıyorum sabah görüşürz iyi akşamlar
kocaman bi öpücükkkkkkkkkkaçmaz benden hediyem ne ne kazandım
evet şekerim onu izli,yorum da sibirlerim kaldırmıyo artıkın galibahangısını ızlıyon kız sen oyle bır gecer zamankı mı?
sağol canım benim bende topkulu severim işe de genelde az topkulu giyerim düzden ziyade. bazen de kocaman topuk giyerim nadiren de olsa. heves yapıorumsağol şekerim 1 aydan fazla olmuştu alalı bugün konusu geçtibende rahattan yanayım hep ama dediğin gibi rahat topuklulara da bayılırım
ayyy bende çok beğendimm narcımmm , güle güle sanada şekerim.
Ranacım başbaşa kaldık kız
sağol canım benim işallah onlarda beğenir yazdıklarımızı da geliverirler ansızınevet canım hekes öyle sanıyor ama ben hemen açıklamasını yapıyorum bel yok basen yok üm düzüm ondan uzun geliyorumur size diye çünkü ablam balık etli ve 1.64boyunda ama uzaktan baktıklarında eni çok daha uzun görüyolar
hiç bişe olmazdı kuzum yuvarlanıp giderdinşaka bir yana boyunla kilon dengeliyor hayatım
hoşgeldin canım geçmiş olsun sana iyi yolculuklar iyi gezmeler
bizimde kocişle aramızda fark var topukluda giysem aradaki boyu dengeliyoruz neyseki uyum önemli neyseki rabbim gönlümüze göre vermiş buarada topuklularıda doğumdn sonra doya doya giyersin
canım kızlarnda dediği giib ilk hafta havalandırmışlar o ağır koku gitmiştir bende sanmıyorum bi sıkıntı olacağını ama dediğingibi sen doktora sor gittiğinde kafa rahat etsin şimd bide bunu sıkıntı edersin sen
ayyy maşallah canım benim hemenccik kiloda verimişsin rana duy bunları duy
buarada yazını bende çok beğendim inşl ansızın gelir mucizen mucizeleriniz
canlarım bunlar paşamızın cicileri
bu da mama önlüğümüz , mama kaşığımız ve mama saklama kabımız
alllahım ne minik ne güzel şeyler bunlar maşallah yaaa ne güzel olcak paşamız bunların içinde kimbilir ilk göz ağrımız olcak o bizim. bu arada aklıma geldi birden isim düşünüyormusunuz bakıyım boş oturmayın eşinin düşündüğü isimmi ağır basıyobu da penye banttaniyemiz, yeni doğan zıbınımız ve ağız mendillerimiz işte bu kadar şimdilik canlarım
oooooooooo en uzun bu hatıun çıktı canım maşallah sülün gibimmmbak bak hatun alıştı, aldıkça alıyo walla elbiseleri
napalım kuzum içimizdeki güç yediriyo bizedoğumdan sonra veririz artık
güle güle giy kuzum hepiciğinifiyatlarıda çok iyimiş
kuzum sabah erken kalkınca kahvaltı, portakal suyu içiorum, meyve yiyorum, tuzlu bişiler atıştırıyorum, öğle yemeği,akşma yemeği derken yedikçe yiyiyombende ceviz yiyemiom,sevmiorum
accık aç alcan kuzum, sonrasında çok çok yersin o günayy çok güldüm hacıyatmaz benzetmene hayatım
benim 1.72 cnm, boydan kazanıom ben
senin standartını yerimçıtı pıtı ne güzelsin işte kuzucum, fıstık gibisin resimlerde maşallah
geçmiş olsun cnm, iyi yolculuklar
koycam kuşum bende en kısa zamandabenm 1.72 cnm, pek fark yok aramızda yanii
bende 1.72 bebişim, emme kalın dalbenm kocam uzun oda 1.85 in üstünde
narda demiş güzelim, ilk günden kokusu ağır gelir ve dokunur, şuan zararı olmaz ama yine de sor dr una için rahatlasın bitanem
canım burda yazılan herşeyden haberim oluyo merak etmegündüz yoğunsam akşamları girip okuyorum.. iyi yolculuklar
hadi gözün aydın, yazında harika olmuş
ben bu minnak şeyleri yerim amaaaaaaaasağlıklı, mutlu, güzel günlerde giydir inş bitanemmmm
adacım senin resimlerini gördük pek güzelsin maşallahpaşamızın cicileride öyle
esincim artık senin cicilerini bekliyoruz
yıldızcımtabi sende koy artık bak bütün göbüşleri gördük en uzunumuzda senmişsin kızz maşallah o zaman hiç korkma kilon belli olmaz senin istediğin kadar yiyebilirsin
halevcimdün akşamdan beri yeni bir elbise daha aldın mı kız seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bir tane alıyorsun
narcımkız nerdesin dün akşamda girmedin dizini bırakıp gelemedin mikoş bak ne güzel resimler var
ayyy kızlar midem kötü köü diyordum ya bu sabah sonunda çıkardım ayyy cok kotu oldum eşim de diyorki yaaa sen hamilemisin acaba dedim yok daha neler
kızlşar çok özur dılerım gecmısı okumaya hıç vaktım olmadı..herkes ıyı anladıgım kadarıyla..
gobuşlerınız dahada buyumuş kızlar...haftalar ılerlemıs gebelıklerınızde...
yenı bebek geldımı topıge ...onuda okuyamadım...
sevde zaten gelmemıs onun profılıne baktım..yenı mesaj atmamıs ..çok merak ettım kızı ya ben...
narcım hosgeldın opücüğümü aldım teşekkürler
ayy bööö oldum valla yok yaa sanmıyorum zaten hamile olacağımıda üşüttüm desem yada ydiğim birşey dokundu sanırım devam ederse böyle doktora gıderım zaten canım
ayy bende izlemiyorum o diziyi artık valla çok sinir bozucu olmaya başladı kafamızı dağıtmak için izliyoruz ama insanı sinir ediyorlar bende bıraktım4 bölüm anca izlemişimdir yani
ya ben de bi onu izliyodum düzenli onu da izlemezsem kalmıcak hiç uykum geliyo o zamanda akşamları. bide merak ediyorum nereye bağlıcaklar bunu diye
üşüttün o zaman bişey dokunsa bi günde geçerdi havalar dengesiz ya heralde ondan oldu kıyamam geçmiş olsun kuzuma
maşallahhhhbak bak hatun alıştı, aldıkça alıyo walla elbiseleri
napalım kuzum içimizdeki güç yediriyo bizedoğumdan sonra veririz artık
güle güle giy kuzum hepiciğinifiyatlarıda çok iyimiş
kuzum sabah erken kalkınca kahvaltı, portakal suyu içiorum, meyve yiyorum, tuzlu bişiler atıştırıyorum, öğle yemeği,akşma yemeği derken yedikçe yiyiyombende ceviz yiyemiom,sevmiorum
accık aç alcan kuzum, sonrasında çok çok yersin o günayy çok güldüm hacıyatmaz benzetmene hayatım
benim 1.72 cnm, boydan kazanıom ben
koycam kuşum bende en kısa zamandabenm 1.72 cnm, pek fark yok aramızda yanii
bende 1.72 bebişim, emme kalın dalbenm kocam uzun oda 1.85 in üstünde
narda demiş güzelim, ilk günden kokusu ağır gelir ve dokunur, şuan zararı olmaz ama yine de sor dr una için rahatlasın bitanem
ben bu minnak şeyleri yerim amaaaaaaaasağlıklı, mutlu, güzel günlerde giydir inş bitanemmmm
canım yaa ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim valla moralim yerine geldi , demek bana öyle geliyor dedim artık, canımsınız siz yaaadacım senin resimlerini gördük pek güzelsin maşallahpaşamızın cicileride öyle
esincim artık senin cicilerini bekliyoruz
yıldızcımtabi sende koy artık bak bütün göbüşleri gördük en uzunumuzda senmişsin kızz maşallah o zaman hiç korkma kilon belli olmaz senin istediğin kadar yiyebilirsin
halevcimdün akşamdan beri yeni bir elbise daha aldın mı kız seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bir tane alıyorsun
narcımkız nerdesin dün akşamda girmedin dizini bırakıp gelemedin mikoş bak ne güzel resimler var
ayyy kızlar midem kötü köü diyordum ya bu sabah sonunda çıkardım ayyy cok kotu oldum eşim de diyorki yaaa sen hamilemisin acaba dedim yok daha neler
merhaba canım sevdemiz gelmiyor bizlerde çok merak ediyoruz. Göbüşlerde büyüyor şükür, senin küçük paşan da büyümüştür dimi, ne tatlı olmuştur şimdi o.kızlşar çok özur dılerım gecmısı okumaya hıç vaktım olmadı..herkes ıyı anladıgım kadarıyla..
gobuşlerınız dahada buyumuş kızlar...haftalar ılerlemıs gebelıklerınızde...
yenı bebek geldımı topıge ...onuda okuyamadım...
sevde zaten gelmemıs onun profılıne baktım..yenı mesaj atmamıs ..çok merak ettım kızı ya ben...
kocaman bi öpücükkkkkkkkk
evet şekerim onu izli,yorum da sibirlerim kaldırmıyo artıkın galiba
sağol canım benim bende topkulu severim işe de genelde az topkulu giyerim düzden ziyade. bazen de kocaman topuk giyerim nadiren de olsa. heves yapıorum
sağol canım benim işallah onlarda beğenir yazdıklarımızı da geliverirler ansızın
alllahım ne minik ne güzel şeyler bunlar maşallah yaaa ne güzel olcak paşamız bunların içinde kimbilir ilk göz ağrımız olcak o bizim. bu arada aklıma geldi birden isim düşünüyormusunuz bakıyım boş oturmayın eşinin düşündüğü isimmi ağır basıyo
oooooooooo en uzun bu hatıun çıktı canım maşallah sülün gibimmm
geldim şekerim geldim günaydın herkeşlere yazını sonuna denk geldi günaydın ama.. dimek bööö oldun sende. allah allah midenimi üşüttün kız senin adetin normal oldu dimi değişik değildi
ya ben de bi onu izliyodum düzenli onu da izlemezsem kalmıcak hiç uykum geliyo o zamanda akşamları. bide merak ediyorum nereye bağlıcaklar bunu diye
üşüttün o zaman bişey dokunsa bi günde geçerdi havalar dengesiz ya heralde ondan oldu kıyamam geçmiş olsun kuzuma
hosgeldın adacım evet canım inşallah geçer bakalım ilaç daha önce almıştım zaten biraz krıgınlık var gibiydiüzerimde bakalım devam ederse doktora giderim zaten canım
ayy kayınvalıden ne zaman verecekmıs cıcılerını doguncamı kız ada bir gelinlik fotoğrafın vardıya senin onu bir daha koysana yaa ben onu çok beğenmiştim
teşekkür ederim canım inşallah geçer bende sadece muhteşem yüzyılı izliyorum canım birde fatmagülü izliyorum bazen o kadar
sen yinede alma ilaç canım bekle bakalım. Ayy sorma alır bana gösterir evine götürür daha 15 gün önce bikaç bişey almış bana gösterdi eşime gösterdi sonra tam götürecekti ki eşim anne sen onu kime aldın eğer bebeğimize aldıysan bizde kalsın dediben şok oldum hani yeriniz yoktur diye ben koyayım demiştim dedi elime verdi yok mok dedim ama zorla aldım artık daha öncede demiştim ya pek öyle samimi değiliz . Önce vermesini isterim çünkü o ne aldıysa ben almam ya da farklı rengini alırım falan , kendi bilir artık:26:
hangi resmi bebem koyarım canım seni mi kırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?