Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende çıkayrum öptüm hepicinizi canlarım yarın görüşürük

günaydın canım hoşgeldin sağolasın hepiniz fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaaa, bende diğerini merak ediyom valla bu arada ben 2 elbise daha söledim :78:

bak bak hatun alıştı, aldıkça alıyo walla elbiseleri

daha dün yazmıştım bende hantallaştım diye, bi süre böyle olacağız sanırım yıldızcım ya, bende çok yiyorum artık vee aynaya bakınca benmiyim bu diyorum

napalım kuzum içimizdeki güç yediriyo bize doğumdan sonra veririz artık

arkidişler aldığım diğer 2 elbiseyide ekledim bakıp onay verin emi kuzularım ben şinçik yemeğe çıkıyorum öptüm hepicinizi afiyet olsun

güle güle giy kuzum hepiciğini fiyatlarıda çok iyimiş

kuzum sabah erken kalkınca kahvaltı, portakal suyu içiorum, meyve yiyorum, tuzlu bişiler atıştırıyorum, öğle yemeği,akşma yemeği derken yedikçe yiyiyom bende ceviz yiyemiom,sevmiorum

accık aç alcan kuzum, sonrasında çok çok yersin o gün ayy çok güldüm hacıyatmaz benzetmene hayatım

benim 1.72 cnm, boydan kazanıom ben

senin standartını yerim çıtı pıtı ne güzelsin işte kuzucum, fıstık gibisin resimlerde maşallah

geçmiş olsun cnm, iyi yolculuklar

ay evet şekerim senin de hem elbise resmini hemi de göbüş resmini istiyoruz bakalım çıkmaya başlamışmı

benim 1,69 şekerim şu an en uzun benim yıldız ne kadarki o da uzun duruyo

koycam kuşum bende en kısa zamanda benm 1.72 cnm, pek fark yok aramızda yanii

bende 1.72 bebişim, emme kalın dal benm kocam uzun oda 1.85 in üstünde

narda demiş güzelim, ilk günden kokusu ağır gelir ve dokunur, şuan zararı olmaz ama yine de sor dr una için rahatlasın bitanem

cnm görüşürüz allaha emanet olun yıldıza söylersiniz yarın giremezsem eğer söylersiniz gerçi ben ararım ama arayamazsam haberi olsun allaha emanet olun ....

canım burda yazılan herşeyden haberim oluyo merak etme gündüz yoğunsam akşamları girip okuyorum.. iyi yolculuklar

bu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi gözün aydın, yazında harika olmuş

bu da mama önlüğümüz , mama kaşığımız ve mama saklama kabımız

bu da penye banttaniyemiz, yeni doğan zıbınımız ve ağız mendillerimiz işte bu kadar şimdilik canlarım

ben bu minnak şeyleri yerim amaaaaaaaa sağlıklı, mutlu, güzel günlerde giydir inş bitanemmmm

adacım senin resimlerini gördük pek güzelsin maşallah paşamızın cicileride öyle

esincim
artık senin cicilerini bekliyoruz

yıldızcımtabi sende koy artık bak bütün göbüşleri gördük en uzunumuzda senmişsin kızz maşallah o zaman hiç korkma kilon belli olmaz senin istediğin kadar yiyebilirsin

halevcimdün akşamdan beri yeni bir elbise daha aldın mı kız seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bir tane alıyorsun

narcımkız nerdesin dün akşamda girmedin dizini bırakıp gelemedin mi koş bak ne güzel resimler var

ayyy kızlar midem kötü köü diyordum ya bu sabah sonunda çıkardım ayyy cok kotu oldum eşim de diyorki yaaa sen hamilemisin acaba dedim yok daha neler

kızlşar çok özur dılerım gecmısı okumaya hıç vaktım olmadı..herkes ıyı anladıgım kadarıyla..
gobuşlerınız dahada buyumuş kızlar...haftalar ılerlemıs gebelıklerınızde...
yenı bebek geldımı topıge ...onuda okuyamadım...
sevde zaten gelmemıs onun profılıne baktım..yenı mesaj atmamıs ..çok merak ettım kızı ya ben...

kaçmaz benden hediyem ne ne kazandım
kocaman bi öpücükkkkkkkkk
hangısını ızlıyon kız sen oyle bır gecer zamankı mı?
evet şekerim onu izli,yorum da sibirlerim kaldırmıyo artıkın galiba
sağol canım benim bende topkulu severim işe de genelde az topkulu giyerim düzden ziyade. bazen de kocaman topuk giyerim nadiren de olsa. heves yapıorum
sağol canım benim işallah onlarda beğenir yazdıklarımızı da geliverirler ansızın
canlarım bunlar paşamızın cicileri

bu da mama önlüğümüz , mama kaşığımız ve mama saklama kabımız

bu da penye banttaniyemiz, yeni doğan zıbınımız ve ağız mendillerimiz işte bu kadar şimdilik canlarım
alllahım ne minik ne güzel şeyler bunlar maşallah yaaa ne güzel olcak paşamız bunların içinde kimbilir ilk göz ağrımız olcak o bizim. bu arada aklıma geldi birden isim düşünüyormusunuz bakıyım boş oturmayın eşinin düşündüğü isimmi ağır basıyo
oooooooooo en uzun bu hatıun çıktı canım maşallah sülün gibimmm

geldim şekerim geldim günaydın herkeşlere yazını sonuna denk geldi günaydın ama.. dimek bööö oldun sende. allah allah midenimi üşüttün kız senin adetin normal oldu dimi değişik değildi

günaydın canım yeni bebek haberimiz yok marttan beri ne yazıkki sen nasılsın kocaman oldu topicimiz<in bebekleri seninki de kocaman olmuştur sevdemiz haber vermedi bir daha canım

narcım hosgeldın opücüğümü aldım teşekkürler
ayy bööö oldum valla yok yaa sanmıyorum zaten hamile olacağımıda üşüttüm desem yada ydiğim birşey dokundu sanırım devam ederse böyle doktora gıderım zaten canım
ayy bende izlemiyorum o diziyi artık valla çok sinir bozucu olmaya başladı kafamızı dağıtmak için izliyoruz ama insanı sinir ediyorlar bende bıraktım4 bölüm anca izlemişimdir yani

ya ben de bi onu izliyodum düzenli onu da izlemezsem kalmıcak hiç uykum geliyo o zamanda akşamları. bide merak ediyorum nereye bağlıcaklar bunu diye
üşüttün o zaman bişey dokunsa bi günde geçerdi havalar dengesiz ya heralde ondan oldu kıyamam geçmiş olsun kuzuma

teşekkür ederim canım inşallah geçer bende sadece muhteşem yüzyılı izliyorum canım birde fatmagülü izliyorum bazen o kadar

maşallahhhh en uzunumuz senmişsin kızzz maşallah valla ,eşinin de maşallahı var sizin afrodit manken gibi olacak desene uzun uzun bacaklı tam taş hatun ye canım ye afiyet olsun sana bu kadar boyla hiç bişeycik olmaz sana. İlk günlerdeki koku da bişey yapmaz dimi:18: ivet ben hacıyatmaz gibi olcam ama o en miniğinden ayy saol teysesii cicilerimiz bu kadar daha , babannesi de almış bikaç parça bişey emme onlar onun evinde
canım yaa ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim valla moralim yerine geldi , demek bana öyle geliyor dedim artık, canımsınız siz yaa ayy canım çıkarttın da demek, dur bakalım takip et sen mutlaka, eğer mideni üşüttün ve çıkarttıysan bi daha mide bulantıı ve kusması olmaz miden rahatlamıştır, emme diğer ihtimali de düşünelim bak şimdi o yüzden ilaç vs. alma bu sürede,
merhaba canım sevdemiz gelmiyor bizlerde çok merak ediyoruz. Göbüşlerde büyüyor şükür, senin küçük paşan da büyümüştür dimi, ne tatlı olmuştur şimdi o.

canım bende sormuştum fazla geldi demişti rana hatta banyo yapacaktım baktım hala geliyor yazmıştı :26: sağoll bitanemm inşallah darısı tez zamanda sizlere olsun topiğimizin nazlı bebişleri de gelsin annecini babacını üzmesinler.Evet canım ya minnacık zıbın falan alırken en küçüğünü veriyorlar ayy bu ne bu çok küçük nasıl olsun diyorum, gülüyorlar bana tabi ilk doğunca küçük olacak büyük almayın diye Canım isim konusunda sanırım eşimin istediği olacak ,çok istiyor çünkü kıramıyorum onuda, vazgeçmiyor da. Bende esin için bakıyorum güzel isimler olursa aklımda tutuyorum Mesela Kayra ismi var esincim

hosgeldın adacım evet canım inşallah geçer bakalım ilaç daha önce almıştım zaten biraz krıgınlık var gibiydiüzerimde bakalım devam ederse doktora giderim zaten canım
ayy kayınvalıden ne zaman verecekmıs cıcılerını doguncamı kız ada bir gelinlik fotoğrafın vardıya senin onu bir daha koysana yaa ben onu çok beğenmiştim

ay bende o diziyi izlerken pek bi geriliyorum ya sanki içinde yaşıyormuşum gibi ha bire bişeyler söylüyorum aynen nereye bağlayacaklar diye çok merak ediyorum bende, salak ahlaksız adam tecavüz etti yaa

sen yinede alma ilaç canım bekle bakalım. Ayy sorma alır bana gösterir evine götürür daha 15 gün önce bikaç bişey almış bana gösterdi eşime gösterdi sonra tam götürecekti ki eşim anne sen onu kime aldın eğer bebeğimize aldıysan bizde kalsın dediben şok oldum hani yeriniz yoktur diye ben koyayım demiştim dedi elime verdi yok mok dedim ama zorla aldım artık daha öncede demiştim ya pek öyle samimi değiliz . Önce vermesini isterim çünkü o ne aldıysa ben almam ya da farklı rengini alırım falan , kendi bilir artık:26:

hangi resmi bebem koyarım canım seni mi kırcam

gününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr

benim biraz işlerim var onları halledecem ama arada sizleride yoklicam sakına çok yazmayın küserim bu arada bu sabah ateşim nedense 37,1 çıktı yaaaaaaaaaa ben bu işten bişi anlamadım ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım falan yok ama hayır olsun napalım

Ranacım yok kız son aldığım iki elbise için kocişimi zor ikna ettim sağolsun kırmadı beni belki ona bişiler almaya gidersek o arada kendime de çıkarabilirim , bu arada geçmiş olsun kuzum böööö yapmışsın umarım tekrarlamaz da bian önce miden iyileşir canım

Narcım kilo vermişsin aferim bacıma böle devam et bakem ve yeni yazın gerçektende güzel olmuş

Adacım hoşgelmişsin sende canım

teşekkür ederim canım inşallah geçer bende sadece muhteşem yüzyılı izliyorum canım birde fatmagülü izliyorum bazen o kadar

muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorum çok sürekli takip etmiyorum gerçi

ayy allahım yaa sonucta aldıgını versın ne olacakkı ondan durunca ne olacak sonucta sana vercek enınde sonunda ıyı demıs eşinde
hani boyle eşinle olan vardıya sen söyle yan bakmıssın o fotograf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…