Kızlar iyi aksamlar
Ben bekar cinsel iliski deneyimi fazla olmasa da olan 30 yasinda bir kadinim.Bende cinsel iliski sonrasi kanama oluyor.Duzenli bir cinsel hayatim yok en son 1 ay önce erkek arkadasimla birlikte oldum ondan önce 3 yil kimseyle olmamistim.Bu olan kanamayı da 3 yil kimseyle olmadin daraldi da ondan herhalde diyerek kendimi avutmustum fakat rahim iltihabi belirtileri benim durumuma tam olarak uyuyor.Cinsel iliski sonrasi kanama,iliski sonrasi kasıklarda hafifte olsa agri vs bende mevcut doktora gitmek istedim ve randevu aldim.
Fakat şöyle bir durum var biliyorsunuz evlilik disi cinsel iliski bizim toplumumuzda hala tabu ve bende bu durumdan dolayi doktora gitmekten cekiniyorum nasil yapsam diye dusunuyorum.Fazla takıntılı bir insanim anksiyeye hastasiyim şimdi diyorum doktora desem ben bakire değilim cinsellik yaşıyorum doktor kim bilir benim hakkimda ne düşünür? diye kafaya takiyorum. Bunlari düşünmemem lazim biliyorum o bir doktor ama elimde degil bu takintilardan nasil kurtulur da gonul rahatlığıyla o doktora giderim bilmiyorum lütfen bana birseyler diyin.
Not:Allah askina konuma evlilik disi cinsel iliski yasiyorsun hic utanmiyormusuncular gelmesin sizi cekemem.